selam örtmen hanımmm...koca göbeğine bayılıyorum ama gülmekten kız amacınn 9 doğurmak mı o nasıl karın öleeoooooo maaşallahhh baya erkencisiniz şekerim:)))))))))
yatın bol bol uyuyunn şekerimm çokk arıcanzı doğum yapınca bu günleriiii nasılsaaCanim 11 de kalkiyorum ama bulantilarim sabaha dondu kalkinca hemen yapamiyorum anca bu saatlerde iyi oluyorum sen nasilsin okul yokmu bugun
yesen de bir deet yemesen de değil mii....geçen hafta göndereceklerdi ama ben evde olmıcaam için rica ettim bu haftaya erteledi Kazen sağolsunn..bu sefrde kardeşimin ev işi çıktı..yoksaa sorun değil..nasılsa gelirr...bu sefer göndermeden resim de koymıcak galibaaa....arada bakıyorumm yemek bölümünee bişey paylaşmış mı diyee..ama henüz görmedimm...Keske kesebilsem ama hem hasimatom var iyot almam lazim hem tansiyonum dusuk bir de onceden tatli icin deli olan ben hic tatli yemiyorum en azindan tatli da yukseltirdi. Zaten is guc yapmiyorum uzaniyorum ayaklarimi kaldiriyorum varis corabi iyi gelebilir. Insallah canim cok zorlanmadan saglikla alirim kuzularimi kucagima
Hediyelerin hala gelmedi mi? Ne zaman gondereceklerdi ki bayagi gecti ustunden insallah kaynanan alir. Ahh ikramayam onlari hic hatirlatma cektigim acilari bir ben bir Allah biliyor tarifi yokkAllahima sukurler olsun ki bu kadar aci cektim ama Rabbim mukafatini verdi ya olmasaydi diye dusunuyorum o zaman acilarim hic gecmeyecekti Rabbime sonsuz sukurler olsun
:18::18::18::18::18::18::18::18:Sağol kuzum biz güçlü olmak zorundayız şikayet etme lüksünü görmüyorum kendimde kolay bulmadık Allah'ın gücüne gider diye çok korkuyorum İnan hemde ne şiştim canım ayağıma parmak bastırınca gömülüyor çıkmıyor yüzükleri saati atalı aylar oldu
Bunuda şükür diyorum canım Allah beterinden korusun
salı günü burda bulantım olmuyo diye çok konuştum şimdi de bulantıdan duramıyorum 2 gündür çok fenayımşom ağızlıyım cidden
salı günü burda bulantım olmuyo diye çok konuştum şimdi de bulantıdan duramıyorum 2 gündür çok fenayımşom ağızlıyım cidden
inşallah canım biraz geçti gibi..ben zaten bol tuzlu yerim heralde ondan çabuk atlatıcam. hatta tuzu kesmem lazım ama yapamıyorum.Cnim ya gecen gun okumustum hatta ne guzel demistim benim 6 haft basladi 2 gunde bir serum taktiriyordum ama nafile daha yen yen hafifled sbha dondu hatirlamak dahi istemiyor insan hal agzimin tadi yok ne yesem beni mahvediyor tansiyon sorunun yoksa tuzlu kiraker cici trzi seyller he ben hep onlari yedim bide haziir corba icebilliyrdum sende dene insallah uzun surmez
iyi hatırlattın ben de kalkıyım:)Kizlar ben gecmekte olzn nmazimi killayiim
kolay gelsin şekerim Allah güç kuvvet versin.. çok ucuza çalışma bak:))) 50den aç ağzınıben de viledamı kovasını temizlik malzemelerini alıımm..yola revan olayımm.. akşama elşm kolum kalkarsa uğrarım kızlaar..malumm temizliğe giidyorum bugünn
Eki Görüntüle 700809 Eki Görüntüle 700810
selam örtmen hanımmm...koca göbeğine bayılıyorum ama gülmekten kız amacınn 9 doğurmak mı o nasıl karın ölee
yatın bol bol uyuyunn şekerimm çokk arıcanzı doğum yapınca bu günleriiii nasılsaa
yesen de bir deet yemesen de değil mii....geçen hafta göndereceklerdi ama ben evde olmıcaam için rica ettim bu haftaya erteledi Kazen sağolsunn..bu sefrde kardeşimin ev işi çıktı..yoksaa sorun değil..nasılsa gelirr...bu sefer göndermeden resim de koymıcak galibaaa....arada bakıyorumm yemek bölümünee bişey paylaşmış mı diyee..ama henüz görmedimm...
:18::18::18::18::18::18::18::18:
eee caele ettin ben de yazarken düşündüm daha 8 haftada nasılsa başlar bulantılar birkaç güne dedimm..ama yazmadımmm şom ağızlıyım bend e çünkü deyince olur genelde başıma gelir.. neyse bulantıların olması çok güzel sağlıkla devam ediyor inşaallah bebişin yoluna canımm..
slm canım ben de bayılıyom koca göbeğime:)))))))))) kolay gelsin bebeeemben de viledamı kovasını temizlik malzemelerini alıımm..yola revan olayımm.. akşama elşm kolum kalkarsa uğrarım kızlaar..malumm temizliğe giidyorum bugünn
Eki Görüntüle 700809 Eki Görüntüle 700810
iyiyim canım dersteyim tatlım okuldayım geçen ders yazılı yaptım şimdi serbest bıraktım.Canim 11 de kalkiyorum ama bulantilarim sabaha dondu kalkinca hemen yapamiyorum anca bu saatlerde iyi oluyorum sen nasilsin okul yokmu bugun
nabeeerrrr napıyosunuuzzzz alışveriş yaptım azcık gezindim ve geldimmm...
bi zahmet alışveriş poşetlerimi biri kaldırıversin manikürüm bozulcak yoksa
geldim ama duramiciimmmm halen başım ağrıyooo ve ben hala alışveriş poşetlerini boşaltamadım noldu bana
pc ye bakarkene zorlanıyorum o sebepten şimdilik çıkıyorum gelmeye çalışcam
Nazar olmuşsun iştekuşum. .
geldim ama duramiciimmmm halen başım ağrıyooo ve ben hala alışveriş poşetlerini boşaltamadım noldu bana
ben şaka ediyom nazar kısmında ama ciddi ciddi düşünüyorum şimdi normal bişi değil bu ağrı farklı bişi yaşıyorum acil toparlanmam lazım 22.05 e hazırlanmam lazım akşama güzel bi masa kurcam daha...sonra kutlama yapcam inşallah topikte
Asiri gaz problemi yasiyorum kizlar. .
Transferden sonra aşırı gaz problemi var..
Benim gibi olanlar var mi yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?