Tüp Bebek Günlüğümüz !

oooooo maaşallahhh baya erkencisiniz şekerim:)))))))))
selam örtmen hanımmm...koca göbeğine bayılıyorum ama gülmekten kız amacınn 9 doğurmak mı o nasıl karın ölee
Canim 11 de kalkiyorum ama bulantilarim sabaha dondu kalkinca hemen yapamiyorum anca bu saatlerde iyi oluyorum sen nasilsin okul yokmu bugun
yatın bol bol uyuyunn şekerimm çokk arıcanzı doğum yapınca bu günleriiii nasılsaa
yesen de bir deet yemesen de değil mii....geçen hafta göndereceklerdi ama ben evde olmıcaam için rica ettim bu haftaya erteledi Kazen sağolsunn..bu sefrde kardeşimin ev işi çıktı..yoksaa sorun değil..nasılsa gelirr...bu sefer göndermeden resim de koymıcak galibaaa....arada bakıyorumm yemek bölümünee bişey paylaşmış mı diyee..ama henüz görmedimm...
:18::18::18::18::18::18::18::18:
salı günü burda bulantım olmuyo diye çok konuştum şimdi de bulantıdan duramıyorum 2 gündür çok fenayım şom ağızlıyım cidden
eee caele ettin ben de yazarken düşündüm daha 8 haftada nasılsa başlar bulantılar birkaç güne dedimm..ama yazmadımmm şom ağızlıyım bend e çünkü deyince olur genelde başıma gelir.. neyse bulantıların olması çok güzel sağlıkla devam ediyor inşaallah bebişin yoluna canımm..

salı günü burda bulantım olmuyo diye çok konuştum şimdi de bulantıdan duramıyorum 2 gündür çok fenayım şom ağızlıyım cidden

Cnim ya gecen gun okumustum hatta ne guzel demistim benim 6 haft basladi 2 gunde bir serum taktiriyordum ama nafile daha yen yen hafifled sbha dondu hatirlamak dahi istemiyor insan hal agzimin tadi yok ne yesem beni mahvediyor tansiyon sorunun yoksa tuzlu kiraker cici trzi seyller he ben hep onlari yedim bide haziir corba icebilliyrdum sende dene insallah uzun surmez

inşallah canım biraz geçti gibi..ben zaten bol tuzlu yerim heralde ondan çabuk atlatıcam. hatta tuzu kesmem lazım ama yapamıyorum.
Kizlar ben gecmekte olzn nmazimi killayiim
iyi hatırlattın ben de kalkıyım:)
kolay gelsin şekerim Allah güç kuvvet versin.. çok ucuza çalışma bak:))) 50den aç ağzını

slm canım ben de bayılıyom koca göbeğime:)))))))))) kolay gelsin bebeeem

nabeeerrrr napıyosunuuzzzz alışveriş yaptım azcık gezindim ve geldimmm...
bi zahmet alışveriş poşetlerimi biri kaldırıversin manikürüm bozulcak yoksa

Başım ağrıyo cancağızlarım dışarı çıkınca nazar oldum sanırım
annem hemen öle der bende heeee anne millet sıraya girmiş nazar etmek için birininki değmezse ötekinin nazarı kesin değer derim
sonra okumaya başlar beni ve okurken esnemekten perişan olur bak gördünmü nasıl esniyorum okurken kesin sende nazar var der
ben nazar olduğumdan azcık suitime dinlenmeye çekiliyorum gelirim ilk fırsatta

slm kızlar nasıl gidiyor ben iyi olmasmda iyim diyeyim bugun kuaföre gittim ve saçımı kestrdim victoria bekım modeli ama farklı yaptım tabi baklım bzmki begeneckmi

geldim ama duramiciimmmm halen başım ağrıyooo ve ben hala alışveriş poşetlerini boşaltamadım noldu bana
pc ye bakarkene zorlanıyorum o sebepten şimdilik çıkıyorum gelmeye çalışcam

Nazar olmuşsun işte kuşum. .

ben şaka ediyom nazar kısmında ama ciddi ciddi düşünüyorum şimdi normal bişi değil bu ağrı farklı bişi yaşıyorum acil toparlanmam lazım 22.05 e hazırlanmam lazım akşama güzel bi masa kurcam daha...sonra kutlama yapcam inşallah topikte

geldim ama duramiciimmmm halen başım ağrıyooo ve ben hala alışveriş poşetlerini boşaltamadım noldu bana

Nazar isi bir yana da hava sicak dolasinca kan sekeri dusmus olabilir dilinin altina kesme seker koy erit eger oyleyse agrin hafifleyip gecer. Gecmis olsun tatlim

Veeeee günlerden FENERBAHÇE...
Bir BEŞİKTAŞ lı olarak büyük heyecanla ve dua ile bekliyorum 22.05 i...
Allahın izniyle finalle dönecek FENERBAHÇE...
Vurduğunuz gol olsun çocuklar...

Asiri gaz problemi yasiyorum kizlar. .
Transferden sonra aşırı gaz problemi var..
Benim gibi olanlar var mi yaa..

geçmiş olsun canım çokmu yordun kendini bende de var bi halsizlik dün gecede üşüme titreme vardı ama ateşim yoktu havalardanmıdır nedir güldenim acaba ya :26::26::26::26::26::26:

dua oku kendine nazar duası oku tatlım menim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…