inşallah hayra alamettir deryacım inşallah hamilesin
Insallah dedigin gibidir saracim.
Abdest tutamiyorum ya..ayaga kalkip adım atmaya korkuyorum..
geldim ama duramiciimmmm halen başım ağrıyooo ve ben hala alışveriş poşetlerini boşaltamadım noldu bana
pc ye bakarkene zorlanıyorum o sebepten şimdilik çıkıyorum gelmeye çalışcam
Veeeee günlerden FENERBAHÇE...
Bir BEŞİKTAŞ lı olarak büyük heyecanla ve dua ile bekliyorum 22.05 i...
Allahın izniyle finalle dönecek FENERBAHÇE...
Vurduğunuz gol olsun çocuklar...
Eki Görüntüle 701035
Asiri gaz problemi yasiyorum kizlar. .
Transferden sonra aşırı gaz problemi var..
Benim gibi olanlar var mi yaa..
arkadaşlar merhaba haziran ayında 2. tüp bebek denemesini yapıcaz . ilkinde ohss olmuştum peki bu sefer yine ohss olurmuyum. bunun için bi önlem alıyormu doktorlar.
arkadaşlar merhaba haziran ayında 2. tüp bebek denemesini yapıcaz . ilkinde ohss olmuştum peki bu sefer yine ohss olurmuyum. bunun için bi önlem alıyormu doktorlar.
kaçıncı günün bugün deryacım
hamile kalan kızlar hep gaz sorunundan bahsetti inşallah seninkide ondandır
sayfa kalabalık olmasın dıye alıntı yapmadım azöncekı msjdan.tupum tutarsa tabıkı kaçmıcam.kk nın bagımlılık yapmaısnı ıı bılırım cookk eskı uyeyım ben aslında.
egunal eşini ii besle canım en az 2kiz olsun bebişleriniz.ablam bana manevı baskı yapıyor 3uz koydur transferde dıyor.ama 3uzu benım gözum kokruyor acıkcası
Asiri gaz problemi yasiyorum kizlar. .
Transferden sonra aşırı gaz problemi var..
Benim gibi olanlar var mi yaa..
geçmiş olsun canım çokmu yordun kendini bende de var bi halsizlik dün gecede üşüme titreme vardı ama ateşim yoktu havalardanmıdır nedir güldenim acaba ya :26::26::26::26::26::26:
dua oku kendine nazar duası oku tatlım menim
Geçmiş olsun canımm ağrı kesici alıp ayaklarını uzat dinlen biraz yormuşsun kendini
Amin inşallah yenecekler ve bize o büyük sevinci yaşatacaklar.
Evet canım bende çok aşırı gaz sorunu yaşamıştım.
gaz sorunu ben ohss olduğumda çektim transferden sonra ama ohss idim onunla ilgili diye düşündüm hamiş kızlardan bunu duymuşluğum var herşeyi gebeliğe yorasım geliyobunun için ne yapılır bilmiyorum canım sal gitsin bari
saol canım benim daha iyiyim çok şükür ilaç almadan atlatcam dedim bu ay ki yumilerime ilaç yollamıcam vitamin kullanıyorum araya ilaç sıkıştırmak istemiyorum sıkı çalışcamda bu ay
seksi bir bedene sahip olmak böle bişi işte nazarım eksik olmuyo
yattım canım hatta eve geleli yatıyorum ama bi işe yaramadı şimdi azaldı birazcık hemen topike geldim..
pazartesi oldu transferim saracım..
pazartesi akşam saatleri yani 5 gibiydi işte..
saol canım benim daha iyiyim çok şükür ilaç almadan atlatcam dedim bu ay ki yumilerime ilaç yollamıcam vitamin kullanıyorum araya ilaç sıkıştırmak istemiyorum sıkı çalışcamda bu ay
valla yapacak başka bişi olmuyo güldenim tutmya çalışıyom ama sadece çalışmakla kalıyom....
her namazda taze abdest düşün artık gerisini
gaz sorunu ben ohss olduğumda çektim transferden sonra ama ohss idim onunla ilgili diye düşündüm hamiş kızlardan bunu duymuşluğum var herşeyi gebeliğe yorasım geliyobunun için ne yapılır bilmiyorum canım sal gitsin bari
seksi bir bedene sahip olmak böle bişi işte nazarım eksik olmuyo
yattım canım hatta eve geleli yatıyorum ama bi işe yaramadı şimdi azaldı birazcık hemen topike geldim..
3.gün o zaman bugün belirtler için çok erken ama biz hep bebeğe yoralımki duamız gerçek olsun
sıkı çalış canım inşallah bu ay seninde bebeğin gelir mutluluğumuz katmerlenir peşinden de ben gelirim sonrada isteyen herkes inşallah:13::13::13::13:
anladım canım o zaman biraz oku kendini nazar da olmuş olabilirsin yani hava da çarpmış olabilir malum rüzgarlı hava sersem ediyor kafamızı. Gel tabii senin ilacın burda
merhaba arkadaşlar...bende şuan tüp bebek yaptırdım ve bugun 9.günüm.ama evde yaptığım testte malesef kocaman bit tek çizgi gördüm...inanılmaz üzüldüm...2011 yılında da bir denemem daha olmuştu ama onda 7.günümde pozitifi görmüştüm...yine öyle olur sandım ama olmadı..hoş o denemem pozitif olsa nolur malesef 5 aylık rahim ağzı yetmezliğinden bebeklerimi erken doğum ile kaybettim.şuanda çok umutluydum blastosist transferi yapılmıştı.buda bana umut vermişti ama malesef testim çıkmadı...yıkıldım sanki...benim gibi olanlar varmı nolur ihtiyacım var birilerine..eşime baktıkça ağlıyorum..ona bir çocuk veremiyorum...
ilacım burası gerçekten tüp hayatına atılalı hormonların yanı sıra bi de sizi kullanıyom ilaç olaraktan
merhaba arkadaşlar...bende şuan tüp bebek yaptırdım ve bugun 9.günüm.ama evde yaptığım testte malesef kocaman bit tek çizgi gördüm...inanılmaz üzüldüm...2011 yılında da bir denemem daha olmuştu ama onda 7.günümde pozitifi görmüştüm...yine öyle olur sandım ama olmadı..hoş o denemem pozitif olsa nolur malesef 5 aylık rahim ağzı yetmezliğinden bebeklerimi erken doğum ile kaybettim.şuanda çok umutluydum blastosist transferi yapılmıştı.buda bana umut vermişti ama malesef testim çıkmadı...yıkıldım sanki...benim gibi olanlar varmı nolur ihtiyacım var birilerine..eşime baktıkça ağlıyorum..ona bir çocuk veremiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?