Tüp Bebek Günlüğümüz !

geldim ama duramiciimmmm halen başım ağrıyooo ve ben hala alışveriş poşetlerini boşaltamadım noldu bana
pc ye bakarkene zorlanıyorum o sebepten şimdilik çıkıyorum gelmeye çalışcam

Geçmiş olsun canımm ağrı kesici alıp ayaklarını uzat dinlen biraz yormuşsun kendini

Amin inşallah yenecekler ve bize o büyük sevinci yaşatacaklar.
Asiri gaz problemi yasiyorum kizlar. .
Transferden sonra aşırı gaz problemi var..
Benim gibi olanlar var mi yaa..

Evet canım bende çok aşırı gaz sorunu yaşamıştım.

arkadaşlar merhaba haziran ayında 2. tüp bebek denemesini yapıcaz . ilkinde ohss olmuştum peki bu sefer yine ohss olurmuyum. bunun için bi önlem alıyormu doktorlar.

merhaba canım aynı doktorda olacaksan o zaten sana ona göre bi tedavi şekli seçecektir ilkine göre gerekirse serum verecektir

arkadaşlar merhaba haziran ayında 2. tüp bebek denemesini yapıcaz . ilkinde ohss olmuştum peki bu sefer yine ohss olurmuyum. bunun için bi önlem alıyormu doktorlar.

bende ilk tüp denememde ohss mağduru oldum ikincide kıyısından döndüm doktorumun yoğun çabasıyla...
ohss riskin her zaman var canım bunu doktorunun iyi takip etmesi gerekiyor...
öncelikle uzun protokolle tüp bebek tedavisine başlaman ve lucrin denen iğneyi vurman lazım çatlatma iğnesine kadar...
uyarıcı iğneyi vurduğunda e2 denen hormon bizlerde fazla yükseliyor maalesef ve ilaç dozu burda çok önemli çok düşük dozla başlaman lazım...
doz düşükse buna rağmen e2 kontrol altına alınamıyorsa doktor ohss riskini göze alıp yumüleri topluyor ama transferi yapmıyor oluşan embriyoları donduruyor...
ya da e2 ni kontrol altına almak için dostinex diye bir ilaca başlatıyor doktor buna vücudun iyi tepki verirse ohss olmazsın ve transferin gerçekleşir..
bir de serum bağlanması gerekiyor önlem amaçlı ben ikinci tedavimde ohss olmamak üzerine ne gerekiyorsa yaptım doktorumla beraber ve olmadım çok şükür e2 im yüksekti ama...
opu oldum serum bağladılar 3 şişe serum yedim
transferde de 3 şişe serum yedim bol sıvı lazım o dönemde..
yani alınabilecek önlemler var doktorun burda iyi iş çıkarması lazım...

sa szn yaş kaç öğrnblrmym

Asiri gaz problemi yasiyorum kizlar. .
Transferden sonra aşırı gaz problemi var..
Benim gibi olanlar var mi yaa..

gaz sorunu ben ohss olduğumda çektim transferden sonra ama ohss idim onunla ilgili diye düşündüm hamiş kızlardan bunu duymuşluğum var herşeyi gebeliğe yorasım geliyobunun için ne yapılır bilmiyorum canım sal gitsin bari

saol canım benim daha iyiyim çok şükür ilaç almadan atlatcam dedim bu ay ki yumilerime ilaç yollamıcam vitamin kullanıyorum araya ilaç sıkıştırmak istemiyorum sıkı çalışcamda bu ay

seksi bir bedene sahip olmak böle bişi işte nazarım eksik olmuyo
yattım canım hatta eve geleli yatıyorum ama bi işe yaramadı şimdi azaldı birazcık hemen topike geldim..

valla yapacak başka bişi olmuyo güldenim tutmya çalışıyom ama sadece çalışmakla kalıyom....
her namazda taze abdest düşün artık gerisini

pazartesi oldu transferim saracım..
pazartesi akşam saatleri yani 5 gibiydi işte..

3.gün o zaman bugün belirtler için çok erken ama biz hep bebeğe yoralımki duamız gerçek olsun

saol canım benim daha iyiyim çok şükür ilaç almadan atlatcam dedim bu ay ki yumilerime ilaç yollamıcam vitamin kullanıyorum araya ilaç sıkıştırmak istemiyorum sıkı çalışcamda bu ay

sıkı çalış canım inşallah bu ay seninde bebeğin gelir mutluluğumuz katmerlenir peşinden de ben gelirim sonrada isteyen herkes inşallah:13::13::13::13:

valla yapacak başka bişi olmuyo güldenim tutmya çalışıyom ama sadece çalışmakla kalıyom....
her namazda taze abdest düşün artık gerisini

daha iyi taze abdestli olmak makbuldür sanırım yavru kanaryan erkek ve gazı bol sanada yansıyo tabii

anladım canım o zaman biraz oku kendini nazar da olmuş olabilirsin yani hava da çarpmış olabilir malum rüzgarlı hava sersem ediyor kafamızı. Gel tabii senin ilacın burda

bu ay oldu bu iş kesin gör bak
ben zaten gebe kalırsam bu ay ki içtiğim vitaminlerde, yakı ve soğan küründe patlama olcak
adetim bitsin 2 günde bir yakı yapıştırcam belime soğan kürüde yapcam vitaminlere ve ekşınlara devam

merhaba arkadaşlar...bende şuan tüp bebek yaptırdım ve bugun 9.günüm.ama evde yaptığım testte malesef kocaman bit tek çizgi gördüm...inanılmaz üzüldüm...2011 yılında da bir denemem daha olmuştu ama onda 7.günümde pozitifi görmüştüm...yine öyle olur sandım ama olmadı..hoş o denemem pozitif olsa nolur malesef 5 aylık rahim ağzı yetmezliğinden bebeklerimi erken doğum ile kaybettim.şuanda çok umutluydum blastosist transferi yapılmıştı.buda bana umut vermişti ama malesef testim çıkmadı...yıkıldım sanki...benim gibi olanlar varmı nolur ihtiyacım var birilerine..eşime baktıkça ağlıyorum..ona bir çocuk veremiyorum...

anladım canım o zaman biraz oku kendini nazar da olmuş olabilirsin yani hava da çarpmış olabilir malum rüzgarlı hava sersem ediyor kafamızı. Gel tabii senin ilacın burda

ilacım burası gerçekten tüp hayatına atılalı hormonların yanı sıra bi de sizi kullanıyom ilaç olaraktan

Canım hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsün o teste takılma benim de idrarda çıkmamıştı üzülmüştüm ama kanda çok düşük bi değerle başladım Allah sana da yaşatsın inşallah

bebeklerini kaybetmene çok üzüldüm Rabbim bi daha böyle bir acı vermesin
blast transferi olduğundan test gününü 10.güne veriyorlar yani yarın test günün inşallah kanda idrarın aksine bir sonuç alırsın..
idrar testinde çıkmaması negatifi düşündürüyor evet ama ben şu an bebeği kucağında olan bir arkadaşımızın test günü kan vermeye gitmeden idrarda negatifi gördüğünü ama kanda 160 lı bir değer aldığını biliyorum idrar testinde çıksa iyi olurdu tabii ama çıkmaması illa gebe değilsin demek değil...sende biliyorsun asıl olan kan testi..birde şu var değerin düşükse idrar testinin hassasiyetine göre çıkmamışta olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…