Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar ben geldımm :) 1 tancık embryomu koydular cok heycan verıcı dualarınz ıcın tesekurler hepnze suan yatıs yapyorum ... zamana gecmez

slm ... oncelkle hemen uzulmek yok dımı :) bız gucluyuz herseyde hemen pes etmek olmaz ona bakarsan bende vermyorum ama mucadeleye dewam ıste ... 1 kez asılama denedım olmadı sımdı tup denek daha bugun transfer oldu sewınsem mı uzulsem mı bılemyorum tedbır bızden takdır allahtan ağlaa ağlamak guzeldır ben asılamadan negatıf sonuc alınca 8 ay hergun ağladım hergun piskıyatrye gttım ama bakyorumda cok gucluyum durmak yok sabırla yola dewam edcez bırbırmze morel olucaz allahın ıznyle her sabrın sonu seamettır

kızlar ben geldımm :) 1 tancık embryomu koydular cok heycan verıcı dualarınz ıcın tesekurler hepnze suan yatıs yapyorum ... zamana gecmez
anam kız sen daha sabah bize soru sormuyor muydun ne ara transfer oldun:))))))))))hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun inşallah..

hayırlı olsun tatlım gübüşünde can bulsun embriyon ve pozitif haberini vermeyi nasip etsin Rabbim..
12 günlük bekleme süreci başladı

naber kızlarrrrrrrrrr???????

demişin ve gitmişin neden gittin niye bizi bıraktın

[ QUOTE=egunal;30172131]bende ilk tüp denememde ohss mağduru oldum ikincide kıyısından döndüm doktorumun yoğun çabasıyla...
ohss riskin her zaman var canım bunu doktorunun iyi takip etmesi gerekiyor...
öncelikle uzun protokolle tüp bebek tedavisine başlaman ve lucrin denen iğneyi vurman laım çatlatma iğnesine kadar...
uyarıcı iğneyi vurduğunda e2 denen hormon bizlerde fazla yükseliyor maalesef ve ilaç dozu burda çok önemli çok düşük dozla başlaman lazım...
doz düşükse buna rağmen e2 kontrol altına alınamıyorsa dokguldenimotor ohss riskini göze alıp yumüleri toplguyor ama transferi yndapmıyor olumbriyoları donduruyor...
ya da e2 ni kontrol altına almak için dostinex diye bir ilaca başlatıyor doktor buna vücudun iyi tepki verirse ohss olmazsın ve transferin gerçekleşir..
bir de serum bağlanması gerekiyor önlem amaçlı ben ikinci tedavimde ohss olmamak üzerine ne gerekiyorsa yaptım doktorumla beraber ve olmadım çok şükür e2 im yüksekti ama...
opu oldum serum bağladılar 3 şişe serum yedim
transferde de 3 şişe serum yedim bol sıvı lazım o dönemde..
yani alınabilecek önlemler var doktorun burda iyi iş çıkarması lazım...[/QUOTE]

Guldenim ya bisey sorucam elaelanaz hamile haziranda ikinci denemeyi nasil yapicak zaten mayistayiz lohusaligi bile cikmiyoki bide bu ohss ne ya anlamadimC gitti banada drum 4 sise serum vermisti opudan sonra ama cok yumi topladik karninin ici su toplamasin diye dediydi simdi kafama takildi:26::26::26::26::26:

canım hamilelik takvimine göre diyosun sanırım hamile diye bazı arkadaşlar transfer olunca hamilelik takvimi yapıyor o günden kalma bir takvim o silmemiş anlayacağın..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nayıırrr nolamazzzz neden ama üzüldüm şimdi
çok özel değilse yazsana tatlım

Su siralar ufacik bisey bile cok agir geliyor aglamaktan heder oluyorum bunu bile bile beni cok kirdi. Sonra anlatirim tatlim sana aglamaktan cikardim yediklerimi falan biraz dinlenmeyi deneyeyim cok.optum seni

Su siralar ufacik bisey bile cok agir geliyor aglamaktan heder oluyorum bunu bile bile beni cok kirdi. Sonra anlatirim tatlim sana aglamaktan cikardim yediklerimi falan biraz dinlenmeyi deneyeyim cok.optum seni

tamam canım ne zaman istersen o zaman anlat...
bu aralar sendeki duygusallık ve hassasiyet uzaklarda da olsam çok belli oluyor ses tonundan bile anlaşılıyor anne oluyor benim arkadaşım normal tabii hormonlar tavan...
ama üzülünce neler yaşamışsın yapma nolur yaaaaa

mrb kizlar okuduklarima göre sizde tüp bebek yaptiriyosunuz benimde tüplerim kapali bende bu ay baslicam tüp bebege ama cok zorlu bi sürec diyo yaptiranlar

mrb kizlar okuduklarima göre sizde tüp bebek yaptiriyosunuz benimde tüplerim kapali bende bu ay baslicam tüp bebege ama cok zorlu bi sürec diyo yaptiranlar

evet tatlım tüpçülerin içine düştün
iğne olmaktan korkmuyorsan o kadar da zor bi süreç değil yani sana bağlı biraz...

kızlaaar iyi akşamlaar. aranızda Bülent Tıraşa giden varmı? ben haziranda ona gitmeyi düşünüyorum. ne dersiniz?

iyi akşamlar canım evet aramızda gidenler var genel olarak hep iyi bahsettiler kendisinden tabii kızlar gelince sana daha detaylı bahsederler

hayırlı olsun tatlım gübüşünde can bulsun embriyon ve pozitif haberini vermeyi nasip etsin Rabbim..
12 günlük bekleme süreci başladı

demişin ve gitmişin neden gittin niye bizi bıraktın
dedim ve kimse cvp yazmadı ben de çıktım ....

Iyi aksamlar kizlar benim icin hic iyi bir aksam olmadi benim kalas kocam cok uzdu beni
aaaaaaa noldu cnmmmm önemli bişe değildir inşallah..

iyi geceler kızlar nssılsınz.ben kontrole gıttım bugun 8.gunum 9 10 mm olmus yumrtalar 2tafrtada 7 8 yumurta varmışdoktor ii dedi ama bana az gıbı geldi.bıraz canım sıkıldı.sizde durum nasildi.cumartesi bida cagırdı.ilacın dozunu arttırdı,200e cıktık.ama bugun kasıklarımda agrıolmaya basladı iiyice.göguslerımde agrıyor..sevınıyodum bukez sıkıntı yaşamıcam dıye ama.agrılar baslayınca heh dedım yıne başa dönduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…