merhaba arkadaşlar...bende şuan tüp bebek yaptırdım ve bugun 9.günüm.ama evde yaptığım testte malesef kocaman bit tek çizgi gördüm...inanılmaz üzüldüm...2011 yılında da bir denemem daha olmuştu ama onda 7.günümde pozitifi görmüştüm...yine öyle olur sandım ama olmadı..hoş o denemem pozitif olsa nolur malesef 5 aylık rahim ağzı yetmezliğinden bebeklerimi erken doğum ile kaybettim.şuanda çok umutluydum blastosist transferi yapılmıştı.buda bana umut vermişti ama malesef testim çıkmadı...yıkıldım sanki...benim gibi olanlar varmı nolur ihtiyacım var birilerine..eşime baktıkça ağlıyorum..ona bir çocuk veremiyorum...
anam kız sen daha sabah bize soru sormuyor muydun ne ara transfer oldun:))))))))))hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun inşallah..kızlar ben geldımm :) 1 tancık embryomu koydular cok heycan verıcı dualarınz ıcın tesekurler hepnze suan yatıs yapyorum ... zamana gecmez
kızlar ben geldımm :) 1 tancık embryomu koydular cok heycan verıcı dualarınz ıcın tesekurler hepnze suan yatıs yapyorum ... zamana gecmez
naber kızlarrrrrrrrrr???????
Iyi aksamlar kizlar benim icin hic iyi bir aksam olmadi benim kalas kocam cok uzdu beni
Guldenim ya bisey sorucam elaelanaz hamile haziranda ikinci denemeyi nasil yapicak zaten mayistayiz lohusaligi bile cikmiyoki bide bu ohss ne ya anlamadimC gitti banada drum 4 sise serum vermisti opudan sonra ama cok yumi topladik karninin ici su toplamasin diye dediydi simdi kafama takildi:26::26::26::26::26:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nayıırrr nolamazzzz neden ama üzüldüm şimdi
çok özel değilse yazsana tatlım
Su siralar ufacik bisey bile cok agir geliyor aglamaktan heder oluyorum bunu bile bile beni cok kirdi. Sonra anlatirim tatlim sana aglamaktan cikardim yediklerimi falan biraz dinlenmeyi deneyeyim cok.optum seni
mrb kizlar okuduklarima göre sizde tüp bebek yaptiriyosunuz benimde tüplerim kapali bende bu ay baslicam tüp bebege ama cok zorlu bi sürec diyo yaptiranlar
kızlaaar iyi akşamlaar. aranızda Bülent Tıraşa giden varmı? ben haziranda ona gitmeyi düşünüyorum. ne dersiniz?
dedim ve kimse cvp yazmadı ben de çıktım ....hayırlı olsun tatlım gübüşünde can bulsun embriyon ve pozitif haberini vermeyi nasip etsin Rabbim..
12 günlük bekleme süreci başladı
demişin ve gitmişin neden gittin niye bizi bıraktın
aaaaaaa noldu cnmmmm önemli bişe değildir inşallah..Iyi aksamlar kizlar benim icin hic iyi bir aksam olmadi benim kalas kocam cok uzdu beni
canım hamilelik takvimine göre diyosun sanırım hamile diye bazı arkadaşlar transfer olunca hamilelik takvimi yapıyor o günden kalma bir takvim o silmemiş anlayacağın..
anam kız sen daha sabah bize soru sormuyor muydun ne ara transfer oldun:))))))))))hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?