Tüp Bebek Günlüğümüz !

hayırlı olsun tatlım gübüşünde can bulsun embriyon ve pozitif haberini vermeyi nasip etsin Rabbim..
12 günlük bekleme süreci başladı

demişin ve gitmişin neden gittin niye bizi bıraktın

ınsallah zamanda gecmez artık ... 3gunluk embryo koydular bısey sorucam 3 gunde 10'a bolunmus resını verdıler ebryocuğumun :) nasıl ıyımı ?

ınsallah zamanda gecmez artık ... 3gunluk embryo koydular bısey sorucam 3 gunde 10'a bolunmus resını verdıler ebryocuğumun :) nasıl ıyımı ?

kızzzz süperrr masallah canım bence 3 günde 10 hücreye bölünmesi çok iyi senin bebiş güçlü cıktı canım eminim sana sıkıcada tutunmuştur meleğin

canım öncelikle sıkıntıya sokma tatlım kendini yumilerin 8 taneyse burdaki bazı arkadaşlarımız tek yumiyle hamiş kalıyo tek yumisi oluşuyo tatlım hem o yumiler opuya kadar cogalır daha hiç merak etme ve bence hemen incir yemeye basla onun cok faydası oluyo tatlım sen takılma önemli olan yuminin cok olması değil sana tutunması canım hiç kafana takma olur mu tatlım

Kizlaaarrr selaaaammmm bugun 7. Gunumuzzzz az kaldikca heycanlanmaya basladim sanki hic beklemedim ama gun yaklastikca heycan sardi.. bu arada hic dinmeyen bi kasik agrim var umarim iyi biseydir..goguslerim sizladi ve hala agriyorlar aynen adet olcakmisim gibi asabiyim ve agrim var :) iyimi kotumu cozemiyirum :) ama hayirlisi allahtan artik ... fatosgulcummm hayirli olsunn yavrum Bebennn gule gule hic stres yapmadan rahat nkafayla buyut ve besle karnindaa annesiii hic stres yapma cunki stres yaparsan olumlu sonuc alman zorlasir allaha birak ve rahat ol bitanem ... rabbim bu mübarek günde hepimiz hayirli saglikli sihatli evlatlar versin insallahhhhh

Gunaydinlar..
Hayirli cumalar kizlar
. Rabbim cuma gunu hürmetine kalbimizdeki nasip etsin insallah..
Ferdeciiiimm benimde kasiklarimda agri ve belimde agri var.
Birde acayip gaz problemim var.

Gunaydinlar..
Hayirli cumalar kizlar

süper topiğimizin iki taze annesi de burda ne güzel sürtüniyimde banada bulassın kızlar feridecim kız simdi topiklerde geziniyodum öyle pozitif alan hemen hemen herkesde kasık agrısı adet belirtileri oluyomus hatta birine dru adet belirtilerine takılma olnlar olabilir demiş canım kızzz hadi hayırlısı inşallah deryam canım gazda bu yüzden olabiliyomuş inşallah siz önden ben de arkanızdan hamiş veririz inşallah yaaa morzl bozmak yok kızlar lütfen bugünlerin tadını cıkarın yaaa

Gunaydinlar..
Hayirli cumalar kizlar

Canim bende pancar motoru gibiyim taka taka hic durmuyor esimle yarisiyorum :)) inan bana benim gecen yasadigim eziyetin yaninda gaz sorrunu hic bisibdegil sukurler olsun cikarabiliyosak :)

merhaba kızlar umarım hepinizin tedavisi hayırlısıyla olumlu olur ve bebeklerinizi kucaklarınıza alamayı Nasip eder RABBİM

bende ilk defa tüp bebek yaptırıcam.. ANKARA GEN ART DE VOLKAN BALTACI PGT YAPILCAK.. DOKTORUM SERTAÇ BEY OLUCAK MAYISIN 2.HAFTASI GİBİ ADETİN 2. VEYA 3. GÜNÜ GEL DEDİLER... ÇOK HEYCANLIYIM...

benim tekrarlıyan düşüklerim var 5 tane o yüzden PGT yapılcak izmirden gidicem .. yumurta toplama işlemi beni biraz korkutuyor ama okuduğum kadarıyla adet ağrısı gibi ağrı dışında pek problem yaşayan olmamış sanırım..

transfer işlemini çok merak ediyorum... tabi sağlıklı embriyo bulunursa inşallah sağlıklı embriyo bulunur ve transfer gerçekleşir..

hepimiz hakkında hayırlısı neyse o olsun

Gunaydinlar..
Hayirli cumalar kizlar
ayy deryacım niye bu kadar gaz problemin oldu ya acaba kabızlıklık sorunun da mı var? ben transferden sonra her öğün yeşillik yedim canım 2-3 yaprak marul 6-7 kıvırcık yaprağına eşitmiş. o yüzden daha çok marul yedim bi de ıspanak pırasa fln sebze yemekleri yedim.. biraz da böyle yeşillik yemeyi mi denesen acaba:) inşallah iyi olursun bacaklarını karnına çek secde pozisyonunda yat aklıma bunlar gelio

innnşallah cumaların hürmetine Rabbim ikinizin de yüzünü güldürür:) çoğu gitti azı kaldı birazcık sabredin

hoşgeldin tatlım...
opu inan kolay bir işlem o yüzden hiç tereddüt etme...
sonrasında kasık ağrısı oluyor adet gibi düşün ben onu bile yaşamadım...
5 kez düşük olması gerçekten çok üzücü pgt yapılması şart olmuş bakalım sebebini bulabilceklermi...
genart ı bende düşünüyorum ciddi ciddi sen memnun kalırsan belki bana bir yol göstermiş olursun...

tamam canım seni haber dar ederim... senin problemin neydi....

merhaba tatlımm ..ayy negüzel belirtileri hep iyiye yormak lazımm..inşaalh bebğin seninledir..ayrılmasın 9 ay hiçç anneciğindenn sıpaa..
Gunaydinlar..
Hayirli cumalar kizlar
aminn Deryaacımm ohh ohh sal gitsinnn boşver.... hepsi bebişinin mjdesi olsun sana canım inşaallah

Canim bende pancar motoru gibiyim taka taka hic durmuyor esimle yarisiyorum :)) inan bana benim gecen yasadigim eziyetin yaninda gaz sorrunu hic bisibdegil sukurler olsun cikarabiliyosak :)
sefan olsun Feridecimm çok şükür diyorsuz bu da büyük bir nimet sonuçtaa ...pancar motoruu memleketimin deymlerinden biirdir...kııız nerelisin sen acaba aslen var bir yakınlık bencee dilimizdee
Pancar motoru mu
On numAra benzetme oldu bu
Ama işte goguslerede bisey yok:18::18::18:

hahhah bizde bu lafı kullanırız ...çok güldüüm valla sanki tanıdık biri gibi konuştu feride Sultaannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…