gününüz aydın hayatınız bol bebişli olsun hanımlar..
Herkese gunaydin kizlar cumamiz mubarek dualarimiz kabul olsun..
Hayırlı ve bereketli cumalar diliyorum herkese.
Günaydın hepinize canlar Cumamız mübarek, dualarımız kabul olsun. Hayırlı Cumalar..
Gunaydinlar..
Hayirli cumalar kizlar
. Rabbim cuma gunu hürmetine kalbimizdeki nasip etsin insallah..
Ferdeciiiimm benimde kasiklarimda agri ve belimde agri var.
Birde acayip gaz problemim var.
Kizlaaarrr selaaaammmm bugun 7. Gunumuzzzz az kaldikca heycanlanmaya basladim sanki hic beklemedim ama gun yaklastikca heycan sardi.. bu arada hic dinmeyen bi kasik agrim var umarim iyi biseydir..goguslerim sizladi ve hala agriyorlar aynen adet olcakmisim gibi asabiyim ve agrim var :) iyimi kotumu cozemiyirum :) ama hayirlisi allahtan artik ... fatosgulcummm hayirli olsunn yavrum Bebennn gule gule hic stres yapmadan rahat nkafayla buyut ve besle karnindaa annesiii hic stres yapma cunki stres yaparsan olumlu sonuc alman zorlasir allaha birak ve rahat ol bitanem ... rabbim bu mübarek günde hepimiz hayirli saglikli sihatli evlatlar versin insallahhhhh
ınsallah zamanda gecmez artık ... 3gunluk embryo koydular bısey sorucam 3 gunde 10'a bolunmus resını verdıler ebryocuğumun :) nasıl ıyımı ?
tamam canım seni haber dar ederim... senin problemin neydi....
hoşgeldin canımm...OPU yani yumurta toplama işlemi en rahatı oluyo ufak bir ameliyat şeklinde olduğu içinde uyandığında hafif bir kasık ağııs dışındas bişey çekmiyosunn..toplanan yumurta mikatraına göre de değişiyor zaten...benim 10 yumurtam toplanmıştı ve çok hafifiti...Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlarımızı göndersin inşaallah bekletmesin artık..merhaba kızlar umarım hepinizin tedavisi hayırlısıyla olumlu olur ve bebeklerinizi kucaklarınıza alamayı Nasip eder RABBİM
bende ilk defa tüp bebek yaptırıcam.. ANKARA GEN ART DE VOLKAN BALTACI PGT YAPILCAK.. DOKTORUM SERTAÇ BEY OLUCAK MAYISIN 2.HAFTASI GİBİ ADETİN 2. VEYA 3. GÜNÜ GEL DEDİLER... ÇOK HEYCANLIYIM...
benim tekrarlıyan düşüklerim var 5 tane o yüzden PGT yapılcak izmirden gidicem .. yumurta toplama işlemi beni biraz korkutuyor ama okuduğum kadarıyla adet ağrısı gibi ağrı dışında pek problem yaşayan olmamış sanırım..
transfer işlemini çok merak ediyorum... tabi sağlıklı embriyo bulunursa inşallah sağlıklı embriyo bulunur ve transfer gerçekleşir..
hepimiz hakkında hayırlısı neyse o olsun
Hayırlı cumalar bebişim..naber şekerim duydumki sana nazar değmiş:) ben de öyle kalabalık bi yerlerden gelince bana da olur.. bide haset insan çoksa kaçınılmaz oluyo:) bnm annem de hep bi yerden gelince duş al der aklında bulunsun çok iyi gelio
Amin Canım hayırlı cumlar şuan istanbulda ezanlar okunuyoır Rabbim kabul etsin dularımız inşaallahYa Rabbi; sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme Hayırlı cumalar Eki Görüntüle 701643 slm kızlar nasılsnZ bakim
hayırlı cumalar kızlaarrr..
gayet güzel şekerim 10 hücreli olması..
evet canım nazara geldim
sanırım güneş çarptı değişik bi ağrı çektim çünkü neyseki bugün iyiyim birazdan işe vercem kendimi
bütün raporlarımızda sebepsiz inferitilite olarak geçiyoo 2 aşılama 3 tüp denemem var bir kez dış gebelik yaşadım bir kez de kimyasal gebelik...sanırım pgt bende de yapılcak...ankarada yaşıyorum genart aklımda olan merkezlerden
hayırlı cumalar ikramayamm:) Allah dularını kabul etsin inşallah.. akşam eşimin arkadaşına gidicez biraz süsleniyim ciciler alıyım kendime:) dışarı çıkıcam 2 oturur 1 gezerim artk:) çookkça öptümhoşgeldin canımm...OPU yani yumurta toplama işlemi en rahatı oluyo ufak bir ameliyat şeklinde olduğu içinde uyandığında hafif bir kasık ağııs dışındas bişey çekmiyosunn..toplanan yumurta mikatraına göre de değişiyor zaten...benim 10 yumurtam toplanmıştı ve çok hafifiti...Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlarımızı göndersin inşaallah bekletmesin artık..
Hayırlı cumalar bebişim..
Amin Canım hayırlı cumlar şuan istanbulda ezanlar okunuyoır Rabbim kabul etsin dularımız inşaallah
Hayırlı cumaaalarr daha iiyisn değil mi tatlımm
hayırlı cumalar ikramayamm:) Allah dularını kabul etsin inşallah.. akşam eşimin arkadaşına gidicez biraz süsleniyim ciciler alıyım kendime:) dışarı çıkıcam 2 oturur 1 gezerim artk:) çookkça öptüm
Transferin hayırlı olsun arkadaşım :))
süper canım. hayırlı olsun bebişin annesine sıkı sıkı tutunsun inşallah.
kızzzz süperrrmasallah canım bence 3 günde 10 hücreye bölünmesi çok iyi senin bebiş güçlü cıktı canım eminim sana sıkıcada tutunmuştur meleğin
Kizlaaarrr selaaaammmm bugun 7. Gunumuzzzz az kaldikca heycanlanmaya basladim sanki hic beklemedim ama gun yaklastikca heycan sardi.. bu arada hic dinmeyen bi kasik agrim var umarim iyi biseydir..goguslerim sizladi ve hala agriyorlar aynen adet olcakmisim gibi asabiyim ve agrim var :) iyimi kotumu cozemiyirum :) ama hayirlisi allahtan artik ... fatosgulcummm hayirli olsunn yavrum Bebennn gule gule hic stres yapmadan rahat nkafayla buyut ve besle karnindaa annesiii hic stres yapma cunki stres yaparsan olumlu sonuc alman zorlasir allaha birak ve rahat ol bitanem ... rabbim bu mübarek günde hepimiz hayirli saglikli sihatli evlatlar versin insallahhhhh
canım yaa bayaa bir macera yaşamışın inşaallah artık herşey yolunda gideer ve tedavinde bebeğini sağlıkla kucağına alırısınnn..bende 1 kez dış gebelik yaşadım sağ tüpüm alındı ve 3 kimyasal birde 8 haftalık kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.. görüşmeye git istersen volkan bey ile randevu alıyorsun görüşme ücretsiz... bak ne güzel ankarada yaşıyormussun
ben izmirden gelicem... istersen görüşmeye git tahlillerinle birlikte...
çok tesekkur ederım allh razı olsun
yaaaaa :) gercekten mı ??? resmı var teyzesı 10 a bölunmus ... embrıyolog ıyı dedı ama dr cok kalıtelı değil ama gebelık sansı var dedıyanı karmasık sadece bekleyıp gorucez
canım yaa bayaa bir macera yaşamışın inşaallah artık herşey yolunda gideer ve tedavinde bebeğini sağlıkla kucağına alırısınnn..
Transferin hayırlı uğurlu old-sun göbüşündeki bebişin kucağında evladın olsun inşaallah...hiç ayrılmayın uuzun yıllar birbirinizdenn
süper topiğimizin iki taze annesi de burda ne güzel sürtüniyimde banada bulassın kızlarferidecim kız simdi topiklerde geziniyodum öyle pozitif alan hemen hemen herkesde kasık agrısı adet belirtileri oluyomus hatta birine dru adet belirtilerine takılma olnlar olabilir demiş canım kızzz hadi hayırlısı inşallah deryam canım gazda bu yüzden olabiliyomuş inşallah siz önden ben de arkanızdan hamiş veririz inşallah yaaa morzl bozmak yok kızlar lütfen bugünlerin tadını cıkarın yaaa
Pancar motoru mu
On numAra benzetme oldu bu
Ama işte goguslerede bisey yok:18::18::18:
ayy deryacım niye bu kadar gaz problemin oldu ya acaba kabızlıklık sorunun da mı var? ben transferden sonra her öğün yeşillik yedim canım 2-3 yaprak marul 6-7 kıvırcık yaprağına eşitmiş. o yüzden daha çok marul yedim bi de ıspanak pırasa fln sebze yemekleri yedim.. biraz da böyle yeşillik yemeyi mi denesen acaba:) inşallah iyi olursun bacaklarını karnına çek secde pozisyonunda yat aklıma bunlar gelio
innnşallah cumaların hürmetine Rabbim ikinizin de yüzünü güldürür:) çoğu gitti azı kaldı birazcık sabredin
merhaba tatlımm ..ayy negüzel belirtileri hep iyiye yormak lazımm..inşaalh bebğin seninledir..ayrılmasın 9 ay hiçç anneciğindenn sıpaa..
Aminnnnnnnnn canimmmmmmm
aminn Deryaacımm ohh ohh sal gitsinnn boşver....hepsi bebişinin mjdesi olsun sana canım inşaallah
sefan olsun Feridecimm çok şükür diyorsuz bu da büyük bir nimet sonuçtaa ... pancar motoruu memleketimin deymlerinden biirdir...kııız nerelisin sen acaba aslen var bir yakınlık bencee dilimizdee
hahhah bizde bu lafı kullanırız ...çok güldüüm valla sanki tanıdık biri gibi konuştu feride Sultaannn
Ehehe rabbim tez zamanda versin hepimize
Canim ankaraliyim aslen annm isparrtali annemler kullanir genelde :))) sen nerelisin kuzumm
başımdan yine büssürü şey geçti sizinle paylaşmak istedim salı günü akşamüstü aniden kasıklarıma ağrı girdi oturuyodum bi süre sonra geçti ama bi ıslaklık hissettim oturduğum yerden altıma bi baktım kıpkırmızı hemen kalktım tuvalete gittim akıyo batmış heryerim eşimi aradım hemen doktoru ara gel dedim hemen geldi bende bu arada üstümü değiştirip hazırlandım doktorum en yakın hastaneye gidip ultrasyona girmemi söylemiş gittik doktor baktı bebeğin canlı dedi parça parça kanaman olursa o zaman gel dedi sonra yine kendi doktorumu aradım gel seni yatırcam dedi ben nasıl olsa yarın gelcez şuan nasıl durdurabiliriz dedim puroloton depot iğne yaptır dedi yaptırdım eve geldim pede fazla gelmiyo tuvalete gittiğimde idrarla birlikte akıyodu doktorumu tekrar aradım gelmen lazım seni hastaneye yatırcam dedi biz gittik akşam hastaneye yattım daha biraz önce eve geldim 3 günden beri hastanede yatıyorum idrar yollarımda enfeksiyon vardı ya kanlı işiyomuşum meğersem ayrıyeten yine kanama alanım olmuş 3 gün boyunca serum ve antibiyotik tedavisi oldum sonda takıldı yani şu 3 gün ölüm gibi geldi bana allahtan bebişim çok iyi içerde takla atıyo yaramaz hala antibiyotik kullanmaya devam edicem bu hafta hastanelerde geçti ama olsun sonu güzel olsun doktor 9 ay boyunca böyle kanamaların olabilir dedi benim oğlan sığamıyo galiba rahime büyüdükçe kanatıyo beni
başımdan yine büssürü şey geçti sizinle paylaşmak istedim salı günü akşamüstü aniden kasıklarıma ağrı girdi oturuyodum bi süre sonra geçti ama bi ıslaklık hissettim oturduğum yerden altıma bi baktım kıpkırmızı hemen kalktım tuvalete gittim akıyo batmış heryerim eşimi aradım hemen doktoru ara gel dedim hemen geldi bende bu arada üstümü değiştirip hazırlandım doktorum en yakın hastaneye gidip ultrasyona girmemi söylemiş gittik doktor baktı bebeğin canlı dedi parça parça kanaman olursa o zaman gel dedi sonra yine kendi doktorumu aradım gel seni yatırcam dedi ben nasıl olsa yarın gelcez şuan nasıl durdurabiliriz dedim puroloton depot iğne yaptır dedi yaptırdım eve geldim pede fazla gelmiyo tuvalete gittiğimde idrarla birlikte akıyodu doktorumu tekrar aradım gelmen lazım seni hastaneye yatırcam dedi biz gittik akşam hastaneye yattım daha biraz önce eve geldim 3 günden beri hastanede yatıyorum idrar yollarımda enfeksiyon vardı ya kanlı işiyomuşum meğersem ayrıyeten yine kanama alanım olmuş 3 gün boyunca serum ve antibiyotik tedavisi oldum sonda takıldı yani şu 3 gün ölüm gibi geldi bana allahtan bebişim çok iyi içerde takla atıyo yaramaz hala antibiyotik kullanmaya devam edicem bu hafta hastanelerde geçti ama olsun sonu güzel olsun doktor 9 ay boyunca böyle kanamaların olabilir dedi benim oğlan sığamıyo galiba rahime büyüdükçe kanatıyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?