Tüp Bebek Günlüğümüz !

sağolun kızlar deryacım inşallah sende bizim aramıza katılacaksın tek dileğim sorunsuz bi hamilelik geçirmen benim günlerim hep tedirgin geçiyor umarım sen bebişinle hep sağlıklı olursun

yaaa kızlar yinede çok iyi kalınlaşmamış ya dr dan geldim şimdi 6.7 olmuş drum niye böyle olduki kalınlasmadı falan diyo esimle ben hazırlanırken konuşmuşlar kaç olmustur demiş dr esime 6.7 dir bence demiş dr şok eşin nası bildi diyo biz bilmek için öagırıyoz muayene ediyoz eşin bi bakışta anlıyo seni bakkk diyoo salı günü yapabilirim transferini diyo eger duvar 7 7.5 görürse dedi bende beklerim sonuç kötü olmasında ben beklmemeyi tercih ederim dedim sen merak etme kötüyken sen istesende ben senin transferini yapmam dedi embriyo yapıstırmayı sordum kullanıyoruz zaten ve sende muhakkak kullanıcam dedi ama geblik asısının bi etkisi yok ona gerek yok dedi ilaçlarım basladıbide ikramayam ya sana bişi sorcam bu progynex iğne kullanıyodum ben sonra beni çok kötü yaptı deyince onu durdur ben sana 3 günde 1 iğne yazarım dedi şimdi hem progynexi vermedi hemde iğne yazmadı sadece progestan verdi 200 mg bu yeter dedi hemşireyede sordum gerekirse dayanırım dedim ama yok sen iğneyi unut dedi kafamda takıldı ya bu yüzden bişi olursa diye napim yaa yeterlimi progestan günde 3 kere kullanıcam ama

yaaaaa :) gercekten mı ??? resmı var teyzesı 10 a bölunmus ... embrıyolog ıyı dedı ama dr cok kalıtelı değil ama gebelık sansı var dedı yanı karmasık sadece bekleyıp gorucez

hııııh çok bilmiş o dr boşver sen onu embriyologa bak sen iyi demişmi tamam işte dr ne anlicakmış bizim yiğenimizden onun görevi koymak herseyede karısmasın öyledimi amaaaaaa

canım çok geçmiş olsun kız böyle kötü seyleri anlatırken bebişin iyi oldugunu basta yazsana yaa ödüm patladı beeeallahtan meleğine bişey olmamış tatlım napsın oda yerine sıgamıyo annesi

Ya canim cok gecmis olsun inan adini gorunce bide uzun yazdiysan odum kopuyor neyseki ikinizde iyisiniz rabbim bidaha korkutmasin

Samsunluyum tatlımm..sonuçta az çok benziyor yöresel konuşmalarımızz..Gülün memleketindensinn..ayy ne güze yerdir Isparta gidiyormusun peki zaman zaman....

evet canımm angaralıyak
canım inan bir kere 1 yaşımda gitmişim dahada görmedim ama gidicem, annemi götürcemm inşallahh

aklım çıktıııııııııııııııı

allahım saklasın korusun sizi kuzum korktum yahu çok büyük geçmişler olsun inşallahhhh yavrunu bir kucağına al hele o zaman oh diyeceğiz sanırım. Ve evet bencede lütefen allah korusun ama bişey olursa bebeğim iyi de sonra anlt korktuk çokkk

canım ben senin gebe olduğunu teeeee yumurta takibinde sölemiştim bana göre doğal şeyler yaşıyon gebe olduğundan
idrar testi için az daha bekle pazarteside geçsin sonra yapmaya başlarsın

sen dış gebeliği tam manasıyla yaşamışsın çok geçmiş olsun ben bir ay boyunca parça parça attım kanamayla değerim 1500 ü geçmediği için iğne ya da operasyona gerek yok takip etcem dedi daktır...aslında dediğin gibi görüşmekte fayda var tahliller vs..diğer hastanemde onları almam lazım önce..

ayyy deriinnn valla sen yazınca yüreğim hop ediyooo acaba nasıl bitcek mesajın sonu okumaya korkuyorum ne çok uğraştın Rabbim beterinden korusun ve neyseki kanaman idrar yollarındanmış buna bile seviniyorum düşün artık...çok geçmiş olsun canım..

daha salı gününe var canım du bakalım kalınlaşma olması büyük ihtimal...
minecan77 arkadaşımız 6 küsür rahim kalınlığıyla hamile biliyomusun...
Rabbim ol desin yeterki..

bugün temizliğe sadece niyet edip bırakmadım devamını getirip başlama kararı aldım bismillah dedim kalktım sular kesik dellendim kahrettim kaderime ne bahtsız bi kadınım dedim içlendim sonra evden çıktım dışarı attım kendimi o kadar dellenmiştim komşuma gittim orda suyun gelmesini bekledim ve saat 15.30 da su geldio saatten sonra yatak odasına ve ebeveyn banyosuna dip köşe daldım missss oldular sonra toz duman içindeki bebek odası büyüklüğündeki balkonuma giriştim orasıda missss...bi yerlerden başladım bu da bişiii

Ayy valla guldenim hepsine razuyimda su gaz olayi yokmu. .
Sanirsin gunde 5 ogun kurufasulye yiyorum..
Ferideninde dedigi gibi pancar motoru gibi hic durmuyo yav..

Ayy valla guldenim hepsine razuyimda su gaz olayi yokmu. .
Sanirsin gunde 5 ogun kurufasulye yiyorum..
Ferideninde dedigi gibi pancar motoru gibi hic durmuyo yav..

uzaktan okurken gülesim geliyiiii yaşamak eminim fenadır eşin ne diyo peki bu duruma

Kızlar nasılsınız internet koptu dünden beri gelemedim özledim hepinizi nasılsınız

ben nihayet temizliğe akşama doğru start verebildim bu haftayı temizlikle geçircem bebişim..
derya hatun transferden sonra gebeliğin vermiş olduğu aşırı yan etkiyle zart zurt dolanıyooo çok gazlıymışta
turkuaz ara ara geliyoo çok göremiyorum sanırsam öğretmenlik yoruyı onu..

Hadi bakalım temizlik zamanı demek kolay gelsin tatlım bahar temizliği uzunda sürer anacım demek 1 hafta yoksun
Derya hamile canım benim içime doğuyo hayırlısıyla gelsin bebişi turkuaz hatunda iyice boşladı buraları
Bende hala annemdeyim pazar günü dönücez hıdırıllez şenliği var pazar biraz takılır dönücez eve gitmek istiyorum güldenim burda çok gelen giden var hiç dinlenmiyorum küçük yer olunca millet zırt pırt dalıyo içeri

Ay bisey diyemiiiii.. demeye kalkisiyo hemen susturruyorum..
Isteyerek yapmiyom ya...

demesin zaten aaaaaaaaa kendisinin ürünü var içerde belliki gazlı gen yollamış

saol tatlım..
derya bencede hamile
hdırellez de pek güzel olur iyice bi eğlen canım gerçi kalabalıktan sıkılmışsın ama ne kaldı pazara...

kızlar size bir sorum var.
bir süre önce bir rüya gördüm. ayrıntılara girmeyeyim. rüyamda biri bana nereye gidiyorsun diyordu. ben de Yuşa peygamberi ziyarete gidiyorum diyordum.
bu rüyayı birkaç arkadaşıma anlattım, herkes mutlaka ziyarete git, ruhuna bir dua et dedi. bu arada hiçbir adağım yok, türbenin yerini de bilmiyordum.
sonra geçen gün arkadaşlarla Yeniköy'e kahvaltıya gittik. meğer tam karşı tepe Hz Yuşa türbesiymiş. bir arkadaş buradan duanı gönder kabul olur dedi. ben de dua ettim ama içime sinmedi sanki.sizce gitsem mi tekrar?

nörüyon şekerim bu ara dek gelemiyoruz nassıınnnn göbüş nasıl

Valla canim ya ben geliom sen yoksun sen burdaysan ben yokum :)
Gobus nasil olsun deryaninda dedigi gibi bendede hafif capli bi pancar motoru modu var, onun disinda cok kasik agrim var adet sancisi gibi bide iki aksamdir usumekten titriyorimmm donuyorum anlayacagin ama cok iyiym :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…