yaaaaa :) gercekten mı ??? resmı var teyzesı 10 a bölunmus ... embrıyolog ıyı dedı ama dr cok kalıtelı değil ama gebelık sansı var dedıyanı karmasık sadece bekleyıp gorucez
başımdan yine büssürü şey geçti sizinle paylaşmak istedim salı günü akşamüstü aniden kasıklarıma ağrı girdi oturuyodum bi süre sonra geçti ama bi ıslaklık hissettim oturduğum yerden altıma bi baktım kıpkırmızı hemen kalktım tuvalete gittim akıyo batmış heryerim eşimi aradım hemen doktoru ara gel dedim hemen geldi bende bu arada üstümü değiştirip hazırlandım doktorum en yakın hastaneye gidip ultrasyona girmemi söylemiş gittik doktor baktı bebeğin canlı dedi parça parça kanaman olursa o zaman gel dedi sonra yine kendi doktorumu aradım gel seni yatırcam dedi ben nasıl olsa yarın gelcez şuan nasıl durdurabiliriz dedim puroloton depot iğne yaptır dedi yaptırdım eve geldim pede fazla gelmiyo tuvalete gittiğimde idrarla birlikte akıyodu doktorumu tekrar aradım gelmen lazım seni hastaneye yatırcam dedi biz gittik akşam hastaneye yattım daha biraz önce eve geldim 3 günden beri hastanede yatıyorum idrar yollarımda enfeksiyon vardı ya kanlı işiyomuşum meğersem ayrıyeten yine kanama alanım olmuş 3 gün boyunca serum ve antibiyotik tedavisi oldum sonda takıldı yani şu 3 gün ölüm gibi geldi bana allahtan bebişim çok iyi içerde takla atıyo yaramaz hala antibiyotik kullanmaya devam edicem bu hafta hastanelerde geçti ama olsun sonu güzel olsun doktor 9 ay boyunca böyle kanamaların olabilir dedi benim oğlan sığamıyo galiba rahime büyüdükçe kanatıyo beni
başımdan yine büssürü şey geçti sizinle paylaşmak istedim salı günü akşamüstü aniden kasıklarıma ağrı girdi oturuyodum bi süre sonra geçti ama bi ıslaklık hissettim oturduğum yerden altıma bi baktım kıpkırmızı hemen kalktım tuvalete gittim akıyo batmış heryerim eşimi aradım hemen doktoru ara gel dedim hemen geldi bende bu arada üstümü değiştirip hazırlandım doktorum en yakın hastaneye gidip ultrasyona girmemi söylemiş gittik doktor baktı bebeğin canlı dedi parça parça kanaman olursa o zaman gel dedi sonra yine kendi doktorumu aradım gel seni yatırcam dedi ben nasıl olsa yarın gelcez şuan nasıl durdurabiliriz dedim puroloton depot iğne yaptır dedi yaptırdım eve geldim pede fazla gelmiyo tuvalete gittiğimde idrarla birlikte akıyodu doktorumu tekrar aradım gelmen lazım seni hastaneye yatırcam dedi biz gittik akşam hastaneye yattım daha biraz önce eve geldim 3 günden beri hastanede yatıyorum idrar yollarımda enfeksiyon vardı ya kanlı işiyomuşum meğersem ayrıyeten yine kanama alanım olmuş 3 gün boyunca serum ve antibiyotik tedavisi oldum sonda takıldı yani şu 3 gün ölüm gibi geldi bana allahtan bebişim çok iyi içerde takla atıyo yaramaz hala antibiyotik kullanmaya devam edicem bu hafta hastanelerde geçti ama olsun sonu güzel olsun doktor 9 ay boyunca böyle kanamaların olabilir dedi benim oğlan sığamıyo galiba rahime büyüdükçe kanatıyo beni
Samsunluyum tatlımm..sonuçta az çok benziyor yöresel konuşmalarımızz..Gülün memleketindensinn..ayy ne güze yerdir Isparta gidiyormusun peki zaman zaman....
valla belirti aramaya başladım biliyorum erken ama..
bel ağrısı 3 gündür var..
dünden beri de kasıklarda dolgunluk ve sızlama var..
idrar testi yapmaya ne zaman başliiimm..
geçen çarşamba yapmıştım çatlatma iğnesini..
bide kasıklarımdaki sızlama bacaklarımada ağrı olarak dönüyo..
ama işe göüslerde bişi yok:18::18::18::18::18::18::18:
bende 1 kez dış gebelik yaşadım sağ tüpüm alındı ve 3 kimyasal birde 8 haftalık kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.. görüşmeye git istersen volkan bey ile randevu alıyorsun görüşme ücretsiz... bak ne güzel ankarada yaşıyormussun
ben izmirden gelicem... istersen görüşmeye git tahlillerinle birlikte...
başımdan yine büssürü şey geçti sizinle paylaşmak istedim salı günü akşamüstü aniden
kasıklarıma ağrı girdi oturuyodum bi süre sonra geçti ama bi ıslaklık hissettim oturduğum yerden altıma bi baktım kıpkırmızı hemen kalktım tuvalete gittim akıyo batmış heryerim eşimi aradım hemen doktoru ara gel dedim hemen geldi bende bu arada üstümü değiştirip hazırlandım doktorum en yakın hastaneye gidip ultrasyona girmemi söylemiş gittik doktor baktı bebeğin canlı dedi parça parça kanaman olursa o zaman gel dedi sonra yine kendi doktorumu aradım gel seni yatırcam dedi ben nasıl olsa yarın gelcez şuan nasıl durdurabiliriz dedim puroloton depot iğne yaptır dedi yaptırdım eve geldim pede fazla gelmiyo tuvalete gittiğimde idrarla birlikte akıyodu doktorumu tekrar aradım gelmen lazım seni hastaneye yatırcam dedi biz gittik akşam hastaneye yattım daha biraz önce eve geldim 3 günden beri hastanede yatıyorum idrar yollarımda enfeksiyon vardı ya kanlı işiyomuşum meğersem ayrıyeten yine kanama alanım olmuş 3 gün boyunca serum ve antibiyotik tedavisi oldum sonda takıldı yani şu 3 gün ölüm gibi geldi bana allahtan bebişim çok iyi içerde takla atıyo yaramaz hala antibiyotik kullanmaya devam edicem bu hafta hastanelerde geçti ama olsun sonu güzel olsun doktor 9 ay boyunca böyle kanamaların olabilir dedi benim oğlan sığamıyo galiba rahime büyüdükçe kanatıyo beni
yaaa kızlar yinede çok iyi kalınlaşmamış ya dr dan geldim şimdi 6.7 olmuş drum niye böyle
olduki kalınlasmadı falan diyo esimle ben hazırlanırken konuşmuşlar kaç olmustur demiş dr esime 6.7 dir bence demiş dr şok eşin nası bildi diyo biz bilmek için öagırıyoz muayene ediyoz eşin bi bakışta anlıyo seni bakkk diyoo salı günü yapabilirim transferini diyo eger duvar 7 7.5 görürse dedi bende beklerim sonuç kötü olmasında ben beklmemeyi tercih ederim dedim sen merak etme kötüyken sen istesende ben senin transferini yapmam dedi embriyo yapıstırmayı sordum kullanıyoruz zaten ve sende muhakkak kullanıcam dedi ama geblik asısının bi etkisi yok ona gerek yok dedi ilaçlarım basladıbide ikramayam ya sana bişi sorcam bu progynex iğne kullanıyodum ben sonra beni çok kötü yaptı deyince onu durdur ben sana 3 günde 1 iğne yazarım dedi şimdi hem progynexi vermedi hemde iğne yazmadı sadece progestan verdi 200 mg bu yeter dedi hemşireyede sordum gerekirse dayanırım dedim ama yok sen iğneyi unut dedi kafamda takıldı ya bu yüzden bişi olursa diye napim yaa yeterlimi progestan günde 3 kere kullanıcam ama
Ayy valla guldenim hepsine razuyimda su gaz olayi yokmu. .canım ben senin gebe olduğunu teeeee yumurta takibinde sölemiştim bana göre doğal şeyler yaşıyon gebe olduğundan
idrar testi için az daha bekle pazarteside geçsin sonra yapmaya başlarsın
sen dış gebeliği tam manasıyla yaşamışsın çok geçmiş olsun ben bir ay boyunca parça parça attım kanamayla değerim 1500 ü geçmediği için iğne ya da operasyona gerek yok takip etcem dedi daktır...aslında dediğin gibi görüşmekte fayda var tahliller vs..diğer hastanemde onları almam lazım önce..
ayyy deriinnn valla sen yazınca yüreğim hop ediyooo acaba nasıl bitcek mesajın sonu okumaya korkuyorum ne çok uğraştın Rabbim beterinden korusun ve neyseki kanaman idrar yollarındanmış buna bile seviniyorum düşün artık...çok geçmiş olsun canım..
daha salı gününe var canım du bakalım kalınlaşma olması büyük ihtimal...
minecan77 arkadaşımız 6 küsür rahim kalınlığıyla hamile biliyomusun...
Rabbim ol desin yeterki..
Ayy valla guldenim hepsine razuyimda su gaz olayi yokmu. .
Sanirsin gunde 5 ogun kurufasulye yiyorum..
Ferideninde dedigi gibi pancar motoru gibi hic durmuyo yav..
Kızlar nasılsınız internet koptu dünden beri gelemedim özledim hepinizi nasılsınız
uzaktan okurken gülesim geliyiiii yaşamak eminim fenadır eşin ne diyo peki bu duruma
ben nihayet temizliğe akşama doğru start verebildim bu haftayı temizlikle geçircem bebişim..
derya hatun transferden sonra gebeliğin vermiş olduğu aşırı yan etkiyle zart zurt dolanıyooo çok gazlıymışta
turkuaz ara ara geliyoo çok göremiyorum sanırsam öğretmenlik yoruyı onu..
Ay bisey diyemiiiii.. demeye kalkisiyo hemen susturruyorum..
Isteyerek yapmiyom ya...
Hadi bakalım temizlik zamanı demek kolay gelsin tatlım bahar temizliği uzunda sürer anacım demek 1 hafta yoksun
Derya hamile canım benim içime doğuyo hayırlısıyla gelsin bebişi turkuaz hatunda iyice boşladı buraları
Bende hala annemdeyim pazar günü dönücez hıdırıllez şenliği var pazar biraz takılır dönücez eve gitmek istiyorum güldenim burda çok gelen giden var hiç dinlenmiyorum küçük yer olunca millet zırt pırt dalıyo içeri
nörüyon şekerim bu ara dek gelemiyoruz nassıınnnn göbüş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?