Ayy valla guldenim hepsine razuyimda su gaz olayi yokmu. .
Sanirsin gunde 5 ogun kurufasulye yiyorum..
Ferideninde dedigi gibi pancar motoru gibi hic durmuyo yav..
:18::18::18::18::18::18::18:ayyy yine büyük bir macera atlatmışsın Derincimm....Çok şükürr sonunda bebişinin sağlıklı olduğunu öğrenmişsinn..oğlan büyüüsn der der tepinsin anacığının da yüreği hop hop etsinbaşımdan yine büssürü şey geçti sizinle paylaşmak istedim salı günü akşamüstü aniden kasıklarıma ağrı girdi oturuyodum bi süre sonra geçti ama bi ıslaklık hissettim oturduğum yerden altıma bi baktım kıpkırmızı hemen kalktım tuvalete gittim akıyo batmış heryerim eşimi aradım hemen doktoru ara gel dedim hemen geldi bende bu arada üstümü değiştirip hazırlandım doktorum en yakın hastaneye gidip ultrasyona girmemi söylemiş gittik doktor baktı bebeğin canlı dedi parça parça kanaman olursa o zaman gel dedi sonra yine kendi doktorumu aradım gel seni yatırcam dedi ben nasıl olsa yarın gelcez şuan nasıl durdurabiliriz dedim puroloton depot iğne yaptır dedi yaptırdım eve geldim pede fazla gelmiyo tuvalete gittiğimde idrarla birlikte akıyodu doktorumu tekrar aradım gelmen lazım seni hastaneye yatırcam dedi biz gittik akşam hastaneye yattım daha biraz önce eve geldim 3 günden beri hastanede yatıyorum idrar yollarımda enfeksiyon vardı ya kanlı işiyomuşum meğersem ayrıyeten yine kanama alanım olmuş 3 gün boyunca serum ve antibiyotik tedavisi oldum sonda takıldı yani şu 3 gün ölüm gibi geldi bana allahtan bebişim çok iyi içerde takla atıyo yaramaz hala antibiyotik kullanmaya devam edicem bu hafta hastanelerde geçti ama olsun sonu güzel olsun doktor 9 ay boyunca böyle kanamaların olabilir dedi benim oğlan sığamıyo galiba rahime büyüdükçe kanatıyo beni
canııımmm çok çok geçmş olsun..
rabbim beterinden korusun seni de paşayıda..
inşallah senin darın bana nasip olsun tek taşım şu an göbüşümde..
tutunma çalışmaları yapıyo..
yirim ben seniii....arada atırıyorlar tepemii... tam değiştireyim diyorumtepem atınca vaz geçiyorummsenin keyfinin kahyası ben olamtepenin tasını attıranları sopayla kovalayam semuşummmmmmmm.........
Canım yaaa acelee eme biraz zaman ver kendinee...progestan iğneye neden başladığını nalamadım ben transferden bir gün önce başlamıştımm..transfer sonrası da devam etmiştimm....yani tansfer olmayacaksan bir anlamı yok o iğneyi olmanın boşun ağrı sancı çekersinn...zaten alltan jel veriyordur doktorun şuan için önemli olan rahimin kalınlaşmasıı...transfer sonrasına verecekmiş madem..sevindim yapıştırma işleminin olmasınaa...yaaa kızlar yinede çok iyi kalınlaşmamış ya dr dan geldim şimdi 6.7 olmuş drum niye böyle olduki kalınlasmadı falan diyo esimle ben hazırlanırken konuşmuşlar kaç olmustur demiş dr esime 6.7 dir bence demiş dr şok eşin nası bildi diyo biz bilmek için öagırıyoz muayene ediyoz eşin bi bakışta anlıyo seni bakkk diyoo salı günü yapabilirim transferini diyo eger duvar 7 7.5 görürse dedi bende beklerim sonuç kötü olmasında ben beklmemeyi tercih ederim dedim sen merak etme kötüyken sen istesende ben senin transferini yapmam dedi embriyo yapıstırmayı sordum kullanıyoruz zaten ve sende muhakkak kullanıcam dedi ama geblik asısının bi etkisi yok ona gerek yok dedi ilaçlarım basladıbide ikramayam ya sana bişi sorcam bu progynex iğne kullanıyodum ben sonra beni çok kötü yaptı deyince onu durdur ben sana 3 günde 1 iğne yazarım dedi şimdi hem progynexi vermedi hemde iğne yazmadı sadece progestan verdi 200 mg bu yeter dedi hemşireyede sordum gerekirse dayanırım dedim ama yok sen iğneyi unut dedi kafamda takıldı ya bu yüzden bişi olursa diye napim yaa yeterlimi progestan günde 3 kere kullanıcam ama
maaşşallah ucundan köşesinden başlamışsın ama hafta bitti bacımm..haftasonu mu devam edecen yoksa pazartesiden mii anlamadım ben:44::44::44::44:bugün temizliğe sadece niyet edip bırakmadım devamını getirip başlama kararı aldım bismillah dedim kalktım sular kesikdellendim kahrettim kaderime ne bahtsız bi kadınım dedim içlendim sonra evden çıktım dışarı attım kendimi o kadar dellenmiştim komşuma gittim orda suyun gelmesini bekledim ve saat 15.30 da su geldi o saatten sonra yatak odasına ve ebeveyn banyosuna dip köşe daldım missss oldular sonra toz duman içindeki bebek odası büyüklüğündeki balkonuma giriştim orasıda missss...bi yerlerden başladım bu da bişiii
Ay bisey diyemiiiii.. demeye kalkisiyo hemen susturruyorum..
Isteyerek yapmiyom ya...
inşaallah inşaallhHadi bakalım temizlik zamanı demek kolay gelsin tatlım bahar temizliği uzunda sürer anacım demek 1 hafta yoksun
Derya hamile canım benim içime doğuyo hayırlısıyla gelsin bebişi turkuaz hatunda iyice boşladı buraları
Bende hala annemdeyim pazar günü dönücez hıdırıllez şenliği var pazar biraz takılır dönücez eve gitmek istiyorum güldenim burda çok gelen giden var hiç dinlenmiyorum küçük yer olunca millet zırt pırt dalıyo içeri
Rüyan hayrolsun canımm..bence de uzaktan uzağa olmaz bizzat türenin yakınına gidip başında bir fatiha oku bir yasin okuu...öyle dua et..mübareğ başında bir yasin okumak daha makbuldur..Rabbim yüzü suyu hürmetine kabul buyurur inşaallah...kızlar size bir sorum var.
bir süre önce bir rüya gördüm. ayrıntılara girmeyeyim. rüyamda biri bana nereye gidiyorsun diyordu. ben de Yuşa peygamberi ziyarete gidiyorum diyordum.
bu rüyayı birkaç arkadaşıma anlattım, herkes mutlaka ziyarete git, ruhuna bir dua et dedi. bu arada hiçbir adağım yok, türbenin yerini de bilmiyordum.
sonra geçen gün arkadaşlarla Yeniköy'e kahvaltıya gittik. meğer tam karşı tepe Hz Yuşa türbesiymiş. bir arkadaş buradan duanı gönder kabul olur dedi. ben de dua ettim ama içime sinmedi sanki.sizce gitsem mi tekrar?
ayy amma yorulmuşsunn bugün gelen giden oluncaa da nasıl akşam oldu anlayamamışsınnKizlar napiyonuz ben aksam olunca mayisiyom iyice. Sabah sosyete pazarina gittim markete gittim geldim evde misafir var esimin amcasi ve karisi gelmis. Cay kek vs.aksam oldu yemek zamani derken igneye gittik geldik ben yoruldum tabiisi.
He he siz bide sonrasini dusunun ben ne cekiyom gazdan. Hele ki cikmazsa sancidan oluyom. Esim de hep dalga geciyo. Bunlar tuplu bebek ya ondan gazlilar
selammmmm canlarimmm napiosunuzz???
iyi diyelim iyi olalım da sanıırm kardeşim sattı bana giribii...boğazım fenaaa...ağzımın hiç tadı yok yutkunamıyorum bilee...:2::2::2::2::26::26::26:
Hoşgeldin tatlımm..sen de neeler var bakiim bugğn dua istemiştn yaa çatlıcam meraktaann...inşaallah güzel şeyler oluyordurr...iyisiniz inşallah kizlar,hastalara gecmis olsun acil sifalar dilerim.hamisler kendine dikkat etsin havalar burda sicak artik ama soguycakmis grip olmayin sakin.tedavideki arkadaslar Allahım yardimci olsun size.bizede dogal yolla yardımcı olsun inşallah.
guldencim bendede argin_ ex vardi takviye vitamin yumurta icin.doktor esime vermisti ama bayanlarda kullaniyor sanirim.icerigi vitaminler ginsang otu bilmem ne :) gecenlerde sen yazmistin ya orda aklima geldi sorayim dedim
bi de herkese sevgiler öptüm kızlar
offff cok.kotu gecmis olsun canim hhemen caylara filan basla ins baslamadan gecer..
canım ben senin gebe olduğunu teeeee yumurta takibinde sölemiştim bana göre doğal şeyler yaşıyon gebe olduğundan
idrar testi için az daha bekle pazarteside geçsin sonra yapmaya başlarsın
sen dış gebeliği tam manasıyla yaşamışsın çok geçmiş olsun ben bir ay boyunca parça parça attım kanamayla değerim 1500 ü geçmediği için iğne ya da operasyona gerek yok takip etcem dedi daktır...aslında dediğin gibi görüşmekte fayda var tahliller vs..diğer hastanemde onları almam lazım önce..
ayyy deriinnn valla sen yazınca yüregi hop ediyooo acaba nasıl bitcek mesajın sonu okumaya korkuyorum ne çok uğraştın Rabbim beterinden korusun ve neyseki kanaman idrar yollarındanmış buna bile seviniyorum düşün artık...çok geçmiş olsun canım..
daha salı gününe var canım du bakalım kalınlaşma olması büyük ihtimal...
minecan77 arkadaşımız 6 küsür rahim kalınlığıyla hamile biliyomusun...
Rabbim ol desin yeterki..
Canım yaaa acelee eme biraz zaman ver kendinee...progestan iğneye neden başladığını nalamadım ben transferden bir gün önce başlamıştımm..transfer sonrası da devam etmiştimm....yani tansfer olmayacaksan bir anlamı yok o iğneyi olmanın boşun ağrı sancı çekersinn...zaten alltan jel veriyordur doktorun şuan için önemli olan rahimin kalınlaşmasıı...transfer sonrasına verecekmiş madem..sevindim yapıştırma işleminin olmasınaa...
maaşşallah ucundan köşesinden başlamışsın ama hafta bitti bacımm..haftasonu mu devam edecen yoksa pazartesiden mii anlamadım ben:44::44::44::44:
:1v: ver gazı bebişeee o gazla tutunsun göbüşeee
inşaallah inşaallh
Rüyan hayrolsun canımm..bence de uzaktan uzağa olmaz bizzat türenin yakınına gidip başında bir fatiha oku bir yasin okuu...öyle dua et..mübareğ başında bir yasin okumak daha makbuldur..Rabbim yüzü suyu hürmetine kabul buyurur inşaallah...
hııııh çok bilmiş o dr boşver sen onu embriyologa bak sen iyi demişmi tamam işte dr ne anlicakmış bizim yiğenimizden onun görevi koymak herseyede karısmasın öyledimi amaaaaaa
He he siz bide sonrasini dusunun ben ne cekiyom gazdan. Hele ki cikmazsa sancidan oluyom. Esim de hep dalga geciyo. Bunlar tuplu bebek ya ondan gazlilar
Bu hafta persembe sabahii test gunumuss kizlar siz idarar testimi yapiyodunuz gitmeden once. Kacinci gunde basladiniz yapmaya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?