Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kizlar napiyonuz ben aksam olunca mayisiyom iyice. Sabah sosyete pazarina gittim markete gittim geldim evde misafir var esimin amcasi ve karisi gelmis. Cay kek vs.aksam oldu yemek zamani derken igneye gittik geldik ben yoruldum tabiisi.

Ayy valla guldenim hepsine razuyimda su gaz olayi yokmu. .
Sanirsin gunde 5 ogun kurufasulye yiyorum..
Ferideninde dedigi gibi pancar motoru gibi hic durmuyo yav..

He he siz bide sonrasini dusunun ben ne cekiyom gazdan. Hele ki cikmazsa sancidan oluyom. Esim de hep dalga geciyo. Bunlar tuplu bebek ya ondan gazlilar

:18::18::18::18::18::18::18:ayyy yine büyük bir macera atlatmışsın Derincimm....Çok şükürr sonunda bebişinin sağlıklı olduğunu öğrenmişsinn..oğlan büyüüsn der der tepinsin anacığının da yüreği hop hop etsin...ahh ahh sıpa biran önce doğsun yiyecek şaplağı totosunaa
canııımmm çok çok geçmş olsun..
rabbim beterinden korusun seni de paşayıda..
inşallah senin darın bana nasip olsun tek taşım şu an göbüşümde..
tutunma çalışmaları yapıyo..
amin canımm inşaallah tek taşınn kazıyor içerdee
senin keyfinin kahyası ben olam tepenin tasını attıranları sopayla kovalayam semuşummmmmmmm.........
yirim ben seniii....arada atırıyorlar tepemii... tam değiştireyim diyorumtepem atınca vaz geçiyorumm

Canım yaaa acelee eme biraz zaman ver kendinee...progestan iğneye neden başladığını nalamadım ben transferden bir gün önce başlamıştımm..transfer sonrası da devam etmiştimm....yani tansfer olmayacaksan bir anlamı yok o iğneyi olmanın boşun ağrı sancı çekersinn...zaten alltan jel veriyordur doktorun şuan için önemli olan rahimin kalınlaşmasıı...transfer sonrasına verecekmiş madem..sevindim yapıştırma işleminin olmasınaa...
maaşşallah ucundan köşesinden başlamışsın ama hafta bitti bacımm..haftasonu mu devam edecen yoksa pazartesiden mii anlamadım ben:44::44::44::44:
Ay bisey diyemiiiii.. demeye kalkisiyo hemen susturruyorum..
Isteyerek yapmiyom ya...
ver gazı bebişeee o gazla tutunsun göbüşeee
inşaallah inşaallh
Rüyan hayrolsun canımm..bence de uzaktan uzağa olmaz bizzat türenin yakınına gidip başında bir fatiha oku bir yasin okuu...öyle dua et..mübareğ başında bir yasin okumak daha makbuldur..Rabbim yüzü suyu hürmetine kabul buyurur inşaallah...

Kizlar napiyonuz ben aksam olunca mayisiyom iyice. Sabah sosyete pazarina gittim markete gittim geldim evde misafir var esimin amcasi ve karisi gelmis. Cay kek vs.aksam oldu yemek zamani derken igneye gittik geldik ben yoruldum tabiisi.
ayy amma yorulmuşsunn bugün gelen giden oluncaa da nasıl akşam oldu anlayamamışsınn
He he siz bide sonrasini dusunun ben ne cekiyom gazdan. Hele ki cikmazsa sancidan oluyom. Esim de hep dalga geciyo. Bunlar tuplu bebek ya ondan gazlilar

hahhahaha misafirler varkenn de zor olur kız o iş..nasıl dayanıyorsunn:44::44::44::44::44:

iyisiniz inşallah kizlar,hastalara gecmis olsun acil sifalar dilerim.hamisler kendine dikkat etsin havalar burda sicak artik ama soguycakmis grip olmayin sakin.tedavideki arkadaslar Allahım yardimci olsun size.bizede dogal yolla yardımcı olsun inşallah.
guldencim bendede argin_ ex vardi takviye vitamin yumurta icin.doktor esime vermisti ama bayanlarda kullaniyor sanirim.icerigi vitaminler ginsang otu bilmem ne :) gecenlerde sen yazmistin ya orda aklima geldi sorayim dedim
bi de herkese sevgiler öptüm kızlar

Hoşgeldin tatlımm..sen de neeler var bakiim bugğn dua istemiştn yaa çatlıcam meraktaann...inşaallah güzel şeyler oluyordurr...
arginmax ın men i var woman ı var gülden woman ı kullanıyor ben de alıcam başlıcam inşaallah yumi kalitesini artırmak için süper olucakk..

offff cok.kotu gecmis olsun canim hhemen caylara filan basla ins baslamadan gecer..

ilaç içtim pastil aldımm sırtıma da yelek giydim çaylara da başlıcam artık napiimm..inşaallah abartmadan geçer...:26::26::26::26:

Son düzenleme:

Kiz guldenim o agzin bal yesin emi varya nasi korku var icimde anlatamam yaa ama umudumda var bak minecan da 6 kusurle kalmis kismet bu isler dimi insallh benim meleklerimde beni nirakmazlar yaaa minecanda ugrasa onunlada konusurdim ama pek ugriamiyoki

Canim drum opudan sonrada boyle yapmisti tedaviye 4 gun kala baslattiydi igneleri progestan hapini da beni igneler gecen ay cok kotu etmisti mahvoluyodum diye ignemi degistiricekti 3 gunde bi ogne vercekti ama simdi hic igne vermedi progestan hapini 200 mg vermis gunde 3 kez transfer sonrasi jel var bide gobekten igne var igneyi hepten kesmesine takildim canim yaaa bide eger kalinlasmazsa rahimine kamera sallicaz dedi

kızlar bana dun akşam bşeyler oldu karnmda garp bır ağrı oturamadım sankı ıcımde bıseyler batıyor :) meğersem GAZ mışŞşŞş ... wc 'ye gidiyorum yok!!!ınsan kendını zorlayamyorum malum daha 2 gun once transfer yapılmıs ağalasam ağlamyorum saatlerce oturup bekledım wc de ... meğerse ben kabız olmusum vay basıma gelen hemen cıktım yattım sabaha kadar gaz :)sabahta cok sukur eskı halıme dondum korktum hemde cok

Yaa sorma cnm bende muzdaribim bu konudan ama biraz hareket edince iyi geliyor bana da hemşire ultrasona girerken karnımı kulaklıkla dinledi çok gaz var yürüyüş yapmalısınız demişti bende sancı olmuyor şükür ama aşırı şişlik oluyor gece uyuyamıyorum nefes almakta çok zorlanıyorum

Güzel hafta sonları olsun inşallah maşallah
Temizlik modumda olduğumdan topik moduma zaman ayıramıyorum kaç saattir koltukları siliyorum Allahım ya rebbim ne zor iş bitik haldeyim yemek molası verdim geldim..
Birazdan temizliğe devam..
Yarın pazar bişi yapmayacam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…