Bu hafta persembe sabahii test gunumuss kizlar siz idarar testimi yapiyodunuz gitmeden once. Kacinci gunde basladiniz yapmaya :))
Güzel hafta sonları olsun inşallah maşallah
Temizlik modumda olduğumdan topik moduma zaman ayıramıyorum kaç saattir koltukları siliyorum Allahım ya rebbim ne zor iş bitik haldeyim yemek molası verdim geldim..
Birazdan temizliğe devam..
Yarın pazar bişi yapmayacam..
Bu hafta persembe sabahii test gunumuss kizlar siz idarar testimi yapiyodunuz gitmeden once. Kacinci gunde basladiniz yapmaya :))
canım öncelikle sıkıntıya sokma tatlım kendini yumilerin 8 taneyse burdaki bazı arkadaşlarımız tek yumiyle hamiş kalıyo tek yumisi oluşuyo tatlım hem o yumiler opuya kadar cogalır daha hiç merak etme ve bence hemen incir yemeye basla onun cok faydası oluyo tatlım sen takılma önemli olan yuminin cok olması değil sana tutunması canım hiç kafana takma olur mu tatlım
Bes gun oncesi yapikan testt sonucumuzzzz 11,6 galiba hamileyimmmmmmm :))))))))
Teyze oluyosunuzzzZz
Teyze oluyosunuzzzZz
ayyy darısı bana olsun inşallah yaa..
belirtilerin neydi kuzum yaz bakalım..
vardır canım o zaman bir bildiği doktorunun..histereskopi yapıcak demek kii benim 3 kere yapıldıı.... inşaallah gerek kalmaz histereskopiye tatlımm..adet miktarın az değilse bir sıkıntı yoktur bencee...Canim drum opudan sonrada boyle yapmisti tedaviye 4 gun kala baslattiydi igneleri progestan hapini da beni igneler gecen ay cok kotu etmisti mahvoluyodum diye ignemi degistiricekti 3 gunde bi ogne vercekti ama simdi hic igne vermedi progestan hapini 200 mg vermis gunde 3 kez transfer sonrasi jel var bide gobekten igne var igneyi hepten kesmesine takildim canim yaaa bide eger kalinlasmazsa rahimine kamera sallicaz dedi
ynz tatlımm tüp beben tam gaz büyüüyor sanırsammYaa sorma cnm bende muzdaribim bu konudan ama biraz hareket edince iyi geliyor bana da hemşire ultrasona girerken karnımı kulaklıkla dinledi çok gaz var yürüyüş yapmalısınız demişti bende sancı olmuyor şükür ama aşırı şişlik oluyor gece uyuyamıyorum nefes almakta çok zorlanıyorum
Teyze oluyosunuzzzZz
Bak canim 13 yumin var gordunmu hem tatlim drdimya onemli olan yuminin sayisi degil sana tutunmasi tatlim sikinti yapma kendine gayet rahat ol oyi dusinki iyi olsun canimbugun yıne gittim canım doktor bu kez ıı dedı.guzel gelişmişler dedı.13 mm olmuşlar.6 7 tane butarfta 6 7 tane bı tarfta dedi salı gunu bıda gıtcem salı gunu bıraz daha kesınleşcek artık durum.salı hazır olursa catlatma yapıp perş yumurta toplama yaparız dıyor pazrtesıyede transfer dıyor..baskılayıcı ıgenye de basladım bugun.bıraz daha rahtladım ama bugun dktor ıı gelişmişler deyınce cok sukur
vardır canım o zaman bir bildiği doktorunun..histereskopi yapıcak demek kii benim 3 kere yapıldıı.... inşaallah gerek kalmaz histereskopiye tatlımm..adet miktarın az değilse bir sıkıntı yoktur bencee...
ynz tatlımm tüp beben tam gaz büyüüyor sanırsamm..merak etme büütn tüp bebler bol gazlı doğuyorlar
maşallah değerineee erken testte güzel bir değer almışsın inşallaah sağlıkla katlanırr...herşey yolunda giderr :118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119: :81::81::81::81::81::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::119::119::119::119:
Teyze oluyosunuzzzZz
feridecim.hayirli olsun cnm ama ben anlamadim sen 3. gunde filan test mi yaptirdin:)))kacinci gunundu 11 cktiginda?
canım transferin 7. günü akşam yaptırdım 11,6 çıktı normalde test günüme daha 5 gün var yani önemli olan perşembe günü ne çıkacak ama şimdilik hamile görünüyorum. Rabbim hayırlısını versin inşallah rabbim ol desin olsun inşallahhhh.. Biraz erken baktırdım greçi ben ama ne blim eşimle öylesine bi çıkar mı acabayla gittik çıkmaz diye bekledik hatta ama laborant değer düşük biraz sonuç pozitif dedi. bende tüp bebek daha erken baktırdık normalde ayın 9 unda baktırmam gerekirdi dedim ha o zaman tamam dedi , hayırlısı olsun diyoruz inşallahhhhhhhhhhhhh
heeee tamam simdi anladim caniko ben de sandim ki bes gun once yaptirdiniz taa testi simdi ogrendiniz sonucu..dicektim ki o catlatma ignesinin etkisidir cunku 6-10 gun icinde atiliomus ignenin etkisi.ama senin 7. gununmus Allahtan bi mani cikmazsa insallah hamilesin.Allah devamini getirsin insallah canim..
amin canımmmmm, peki bugün tekrarlasam dğer azcık oynarmı ki acaba?
doktorla takipte 2 gunde bir yaptiriyo cnm azik da olsa oynar tabi ama hic gerek yok cnm bi sali gunu yaptir bir de persembe..istersen idrarda zamanla daha koyu olan cizgini takip edebilursin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?