Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bu hafta persembe sabahii test gunumuss kizlar siz idarar testimi yapiyodunuz gitmeden once. Kacinci gunde basladiniz yapmaya :))

yarın yapmaya başlayabilirsin ama değerin yeni yükselişe geçmiş olabilir çıkmama ihtimali var çıkmazsa üzülme gebe olabilirsin çıkmasada...

oo canım sana maaşallah...
durdun durdun başladın hemde jet hızıyla..
ayy koltuk silmek bana çok zor gelir oyyy kollarım hiç dayanmaz makinaylamı çektiriyon sonra..
bencede dinlen yarın artık yorulma ama yakılara ekşınlara başlıycan kuzum dedim yaa üşütmee sen ..
:13:
bende başlıycam hala belime kalçama güvenemiyorum belki kadın alırım diyorum burda ucuz hiçç adetim dedğildir ama napayım...
benide bahar havası daha doğrusu yaz havası iyi vurmuş..
sabah erken kalktım arkdaşımızın kızı hastanede yatıyordu annesinin aöf sınavı vardı sabh 8den öğlene kada ryanındaydım
çıktı zaten çocukta hastaneden..enfeksiyondan yatmıştı kuzum...
eve geldim boğaz yanması baş ağrısı uyumuşum bikaç saat...
çoktandır yoktu yine buldu beni hemide ekşın günlerimde pufff hep bişi çıkıyor haftaya çıksa üüzülmezdim yani..
neysee dün gece gün aşırı kaçtı zaten bu gece maskemi takarım naparım değerlendirmeliyim ...

Son düzenleme:

bugun yıne gittim canım doktor bu kez ıı dedı.guzel gelişmişler dedı.13 mm olmuşlar.6 7 tane butarfta 6 7 tane bı tarfta dedi salı gunu bıda gıtcem salı gunu bıraz daha kesınleşcek artık durum.salı hazır olursa catlatma yapıp perş yumurta toplama yaparız dıyor pazrtesıyede transfer dıyor..baskılayıcı ıgenye de basladım bugun.bıraz daha rahtladım ama bugun dktor ıı gelişmişler deyınce cok sukur

iyi akşamlar herkese nasılsınız arkadaşlar.bugun doktora gittim ben.13mm olmus yumuoşlar 6 butarfta 67 bıtarfta dedı doktor ıı guzel gidiyor dedı gecn gıttıgımde bıraz endıselnmiştim ama şükür rahatladım şimdilık.salı bıda gitcem böle gıderse perş yumrta toplama pazr yada pazrtesı de transfer olcak inş.ugun doktor ıı dedi ya rahtladım şükür

ferdeee naaptın caanııımmm nasılsıınn..
keyfin nasıl..
varmı gelişme yada belirti filan..
test yaptın mı..

Bes gun oncesi yapikan testt sonucumuzzzz 11,6 galiba hamileyimmmmmmm :))))))))
Teyze oluyosunuzzzZz

maşallaaahhh....
subhanallaaaahh..
çok güzel bi değer yaaa.. çoook sevindim çoookkk:119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::87::87::87::87::87::87::87::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119:

ayyy darısı bana olsun inşallah yaa..
belirtilerin neydi kuzum yaz bakalım..

Rabbim sanada verdii bitanemmmm biz ayni kaderi paylastik senle ayni anda oldu herseyimiz sende iki uc gun sonra ogrenceksin bak gor allahim isteyen herkese versin insallahh annemdeyim eve gideyim devam edicem sarjim bitti uzun uzun yazarim canimm

vardır canım o zaman bir bildiği doktorunun..histereskopi yapıcak demek kii benim 3 kere yapıldıı.... inşaallah gerek kalmaz histereskopiye tatlımm..adet miktarın az değilse bir sıkıntı yoktur bencee...
ynz tatlımm tüp beben tam gaz büyüüyor sanırsamm..merak etme büütn tüp bebler bol gazlı doğuyorlar
Bes gun oncesi yapikan testt sonucumuzzzz 11,6 galiba hamileyimmmmmmm :))))))))
Teyze oluyosunuzzzZz

maşallah değerineee erken testte güzel bir değer almışsın inşallaah sağlıkla katlanırr...herşey yolunda giderr:118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::81::81::81::81::81::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::119::119::119::119:

Bak canim 13 yumin var gordunmu hem tatlim drdimya onemli olan yuminin sayisi degil sana tutunmasi tatlim sikinti yapma kendine gayet rahat ol oyi dusinki iyi olsun canim

Canim iyi dusunki iyiolsun bak gördünmü 13 yumin.olmus hem onemli olan yuminin sayisi degilki tatlim seninle olmasi takilma sen onlara sikingiyada girme akisina birak iyi dusunki iyi olsun

Insallahh alahim hersey yolunda gider rabbimmmm allah razi olsunnnnnnnn

feridecim.hayirli olsun cnm ama ben anlamadim sen 3. gunde filan test mi yaptirdin:)))kacinci gunundu 11 cktiginda?

feridecim.hayirli olsun cnm ama ben anlamadim sen 3. gunde filan test mi yaptirdin:)))kacinci gunundu 11 cktiginda?

canım transferin 7. günü akşam yaptırdım 11,6 çıktı normalde test günüme daha 5 gün var yani önemli olan perşembe günü ne çıkacak ama şimdilik hamile görünüyorum. Rabbim hayırlısını versin inşallah rabbim ol desin olsun inşallahhhh.. Biraz erken baktırdım greçi ben ama ne blim eşimle öylesine bi çıkar mı acabayla gittik çıkmaz diye bekledik hatta ama laborant değer düşük biraz sonuç pozitif dedi. bende tüp bebek daha erken baktırdık normalde ayın 9 unda baktırmam gerekirdi dedim ha o zaman tamam dedi , hayırlısı olsun diyoruz inşallahhhhhhhhhhhhh

heeee tamam simdi anladim caniko ben de sandim ki bes gun once yaptirdiniz taa testi simdi ogrendiniz sonucu..dicektim ki o catlatma ignesinin etkisidir cunku 6-10 gun icinde atiliomus ignenin etkisi.ama senin 7. gununmus Allahtan bi mani cikmazsa insallah hamilesin.Allah devamini getirsin insallah canim..

amin canımmmmm, peki bugün tekrarlasam dğer azcık oynarmı ki acaba?

doktorla takipte 2 gunde bir yaptiriyo cnm azik da olsa oynar tabi ama hic gerek yok cnm bi sali gunu yaptir bir de persembe..istersen idrarda zamanla daha koyu olan cizgini takip edebilursin:))

Idrar testi yapmadim daha :) bugun alip denesemmi acaba bilemedim bu arada yarin aksam yaotircam bir tahlil daha aksam saat 19:30 gibi bide persembe gunu yapcaz sabahh ama bugun yapiyimmi bi kasett acabaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…