Tüp Bebek Günlüğümüz !

Idrar testi yapmadim daha :) bugun alip denesemmi acaba bilemedim bu arada yarin aksam yaotircam bir tahlil daha aksam saat 19:30 gibi bide persembe gunu yapcaz sabahh ama bugun yapiyimmi bi kasett acabaaa

evet feride yap lütfeeeenn...
bide senin transferin hangi gün yapılmıştı çok merak ettim
benimkisi pazartesi günü akşam saatlerinde olmuştu..
aceba bende yapsam çıkar mı ki..

Bes gun oncesi yapikan testt sonucumuzzzz 11,6 galiba hamileyimmmmmmm :))))))))
Teyze oluyosunuzzzZz

ayyy daha dün öğlen idrar yap ama çıkmazsa üzülme erken diyodukk
:26::26:
ama maaşallahh kanla 7.günde çok güzel bi değerr...
keşke hep bilsekte erken yapsak ama negatif olasılığıda olunca insan korkuyor ama..
senin içinde çok şükür böyle olmadı perşembeye kadar çoktan öğrenmiş oldun bilee...
haydiii devamını bekliyoruz sağlıkla artıcak değerin inşaaallahhhhhh

çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmm

cumartesinin kardeşi pazardan herkese selamlarr....
güzel değerle içim açıldı ohh hep döyle olsun darısıı deryama inşaallahhh
evet belirtilerim kendini gösterdi dün geceden beri sinüzit boğaz ağrısı arttıı yapıyom içiyom bişiler ama bakalımmm...
öptümmmmmm sizlerriiiiiiii ama uzaktan hastalığım geçmesinnnn

Geçmiş olsun kdr hatunuuuuumm..
Insallah darisi bana olsun..
Sende ihmal etme bebeisim bak kendine olar mi

Günaydın hepinize kızlar benim iki gündür yatılı misafirim vardı gelemedim siz nasılsınız
Feridemasal canım hadi tebrik ederim anne oluyosuuunnn maşallah değerine Allah sağlıkla büyütebilmeyi nasip etsin
Darısı Derya ya olsun inşallah
Güldenim temizlikle boğuşuyormuşsun Allah kolaylık versiinnn

Geçmiş olsun canımm ben ilaç kullanamadığımdan sadece ıhlamur ayva elma ve limon kaynattım içerkende sıcak sıcak balla limon karıştırdım atlattım sende dene cnm çok iyi geliyor

evet feride yap lütfeeeenn...
bide senin transferin hangi gün yapılmıştı çok merak ettim
benimkisi pazartesi günü akşam saatlerinde olmuştu..
aceba bende yapsam çıkar mı ki..

Benim cumartesi saat 14:00 de oldu tranaferim canim bence bi iki gincuk daha beklee derimmm ve Tamam kuzum acik eczane bulursam alcam test yapcamm

Insallahhhh canimmm aminnnnnnn insallahhh hersey iyi olcakkkkk guzel haberler vercenmmmm deryada benim izimden gelcek insallaghh onunda guzel haberlerini alcazzz burdannn

ayyyyyy ne okudum ben az önceeeeeee
du bi daha bakayımevet evet teyze oluyorsunuz demişsin doğru okumuşum
ne kadan da güzel bi haber buuuuuuuuuuuuuu
bir dahaki değerini göreyim kutlamamı o zaman yapcem şimdilik tebrikle geçiştiriyorum...
Maşallahhh Maşallah Maşallahhhhhh....

meyaba meyabaa ....ne güzel bir haber değil mi güldenciimm maşallah subhanallah Darısı derya sultana olsun inşaallah..ben de gribim garibim yatıyorumm...biraz önce kalktım kendimeee bal zencefilli bir sıcak limonata yaptımm içiyorumm...

Gülden bacım temizliğe devam mıı:44::44::44::44:

çok fena aklımdasın kızım sen çıksana aklımdan
yarın bi idrar testi yapıver bi rahata kavuşayım ben
7.günün oluyo gerçi feridenin 11 civarı kanda çıkmış idrarda çıkarmı bu değer görmek lazım...
seninde o civardaysa değer hayalet çizgiyi görürüz inşallah..
sonraaa doğru kan veryeme..
aldığın testleri bi tane alma hergün aynı saatte yapar koyulaşmayı takip ederiz...
ayyyy çok helecanlı bişiiii

merhabalar efenim
temizlik bugün yok malum herif günü bugün hem bende dinleneyim dün o kadar çok ovalamışımki koltukları kollarım tutmuyo fenalardayım azcık kendime geleyim...
sen ne ara hasta oldun yavrım bu havada grip olmayı nasıl becerdin çok geçmiş olsun...
kesin koşuşturma iş güç arasında terledin ter soğuttun
bu gece yemek yarışmasında oylama başlıyo bi kaç kişiye kesin oy vermem o belli du bakalım kime vercem oyu bende merak ediyorum

ohhhhh yerleşme kanamasıda olmuş sen bekleme kızım regl olcam diye basbaya hamilesin işte bi sürüde belirtin var tü tü tüüüüüüüü maşallahhhh
bi de kız demiş içerdeki pipisini gösterirse görersin

ayyyyy bu arada derya benim belirtilerimi sormuştun canım benim şaşkınlığıma ver olurmu :)

pancar motoru misali pata pata gazzzzz çıkartma
kasık ağrısı batma ve adet sancıusı gibi ağrı
göğüslerimde ikinci günden itibaren sızlama özellikle sabahları sızlama
mide bulantısı ve kusma
sabahları mide yanması
bel ağrısı
otorup hiçbişi yokken ota boka hüngür şakır ağlama (eşim bakıp alay ediyo ben gülerken ağlamaya bşlıyorum :) devam eden bir blirti..)

bunlar dışında ben birde fitil attıyorum ya opudan sonra başlamısştım biliyosunuz transefere kadar fitili atarken biraz zorlanıyordum yani parmak girene kadar içeri itmeye çalışıyordum ama zorlanıp bırakıyordum, transferden sonraki 2. günden bugüne fitili o kadar kolay atmaya başladımki biraz itince fitil kendi gitmeye başladı yani sanki orda bi gevşeklik hisettim büyümüş gibi gelldi bana ben ondan tamam dedim

ama inanın kendimde belirti aramadım hiçççç şu anda bile deli gbi kasık ağrım varrr

duduşların bal yesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn balllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
heycanlanıyorum sen böyle diyinceeeeeeeeeee ayy sağlıkla sıhatle hayırlı bir evlt olsun kız erkek farketmez ama en başından beri feride gelsin diyrous

Belietilerimiz hemen hemen ayni.. gogus sizlamasi haric..buyume mevcut kasik agrisi
Dedigin duygusallik bu sabahtan itibaren var ama korkuyom ben
Icimden bi his olmadi diyor bana...

Belietilerimiz hemen hemen ayni.. gogus sizlamasi haric..buyume mevcut kasik agrisi

o iç sesine söyleee benim iç sesim onu tenhada kıstırabilir sussun otursun bişi demesin

feride olur ferit olur gelsinde hepsi olur yaniiiii
veeee masala başlasınnnn geriye kalan 8 aylık rüya start aldıııı
ya feride masal ya ferit masal

bunu aklına bile getirmeeeeeee inan ben hiç düşünmedim bunu.. nerden biliyosun olmadığınıda kendini olumsuzluğa itiyorsunn ya olduysa böyle düşünüp olumluluğa it kendini negatif bşe düşünme
nolur bu konuya çok takılmaa Allah ol dediyse oldu , olma dediyse olmadı zaten o yüzden kendini olumsuzlğa itipde strese sokmaa nolursunnnnnnnn

İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN
GİT YAPTIR KAN TAHLİLİ ÇIKMAZDA GRAM ÜZÜLME ÇÜNKÜ ÖNÜNDE DAHA 6 GÜN VAR YANİ O 6 GÜNDE NELER OLUR NELER.. BEN YAPTIRIRKEN İNAN ÇIKACAK DİE BEKLEMEDİM EŞİMEDE SÖYLEDİM LÜTFEN ÇIKMAZSA ÜZÜLME DEDİM ÇÜNKÜ BU DEĞER ÖYLE BİŞEY Kİ BEN YAPTIRIR NEGATİF ALIRIM BENDEN SONRA HORMON ARTMAYA BAŞLAR ERTESİ GÜN BU DEĞER YÜKSEK ÇIKABİLİR YANİ HİÇ ÜZÜLMEYE GEREK BİLE YOK STRESE HİÇMİ HİÇ GEREK YOKKK EĞER 5. GÜN YAPTIĞINDA ÇIKMAZDA O ZAMAN ENDİŞE DUYARSAN BUNU ANLARIM LÜTFEN GEVŞEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…