Idrar testi yapmadim daha :) bugun alip denesemmi acaba bilemedim bu arada yarin aksam yaotircam bir tahlil daha aksam saat 19:30 gibi bide persembe gunu yapcaz sabahh ama bugun yapiyimmi bi kasett acabaaa
Bes gun oncesi yapikan testt sonucumuzzzz 11,6 galiba hamileyimmmmmmm :))))))))
Teyze oluyosunuzzzZz
cumartesinin kardeşi pazardan herkese selamlarr....
güzel değerle içim açıldı ohh hep döyle olsun darısıı deryama inşaallahhh
evet belirtilerim kendini gösterdi dün geceden beri sinüzit boğaz ağrısı arttıı yapıyom içiyom bişiler ama bakalımmm...
öptümmmmmm sizlerriiiiiiiiama uzaktan hastalığım geçmesinnnn
cumartesinin kardeşi pazardan herkese selamlarr....
güzel değerle içim açıldı ohh hep döyle olsun darısıı deryama inşaallahhh
evet belirtilerim kendini gösterdi dün geceden beri sinüzit boğaz ağrısı arttıı yapıyom içiyom bişiler ama bakalımmm...
öptümmmmmm sizlerriiiiiiiiama uzaktan hastalığım geçmesinnnn
evet feride yap lütfeeeenn...
bide senin transferin hangi gün yapılmıştı çok merak ettim
benimkisi pazartesi günü akşam saatlerinde olmuştu..
aceba bende yapsam çıkar mı ki..
ayyy daha dün öğlen idrar yap ama çıkmazsa üzülme erken diyodukk
:26::26:
ama maaşallahh kanla 7.günde çok güzel bi değerr...
keşke hep bilsekte erken yapsak ama negatif olasılığıda olunca insan korkuyor ama..
senin içinde çok şükür böyle olmadı perşembeye kadar çoktan öğrenmiş oldun bilee...
haydiii devamını bekliyoruz sağlıkla artıcak değerin inşaaallahhhhhh
çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyyyyy ne okudum ben az önceeeeeee
du bi daha bakayımevet evet teyze oluyorsunuz demişsin doğru okumuşum
ne kadan da güzel bi haber buuuuuuuuuuuuuu
bir dahaki değerini göreyim kutlamamı o zaman yapcem şimdilik tebrikle geçiştiriyorum...
Maşallahhh Maşallah Maşallahhhhhh....
meyaba meyabaa ....ne güzel bir haber değil mi güldenciimm maşallah subhanallahDarısı derya sultana olsun inşaallah ..ben de gribim garibim yatıyorumm...biraz önce kalktım kendimeee bal zencefilli bir sıcak limonata yaptımm içiyorumm...
Gülden bacım temizliğe devam mıı:44::44::44::44:
ayyyyyy ne okudum ben az önceeeeeee
du bi daha bakayımevet evet teyze oluyorsunuz demişsin doğru okumuşum
ne kadan da güzel bi haber buuuuuuuuuuuuuu
bir dahaki değerini göreyim kutlamamı o zaman yapcem şimdilik tebrikle geçiştiriyorum...
Maşallahhh Maşallah Maşallahhhhhh....[/QUOT
yaaaaaaaaaa gülden teyzesiiiiii benim nazzlııı kızım gelcek inşallahhh allahın izniyleeeeeeeeeeeeeeee, dün öylesine yapılan bi test bu biz henüz algılayamadık eşimde bende aptal gibiyiizzzzz inşallah şu perşembe günki değerim yüksek çıkarda ond anlarız artık herşeyiiii
yalnız benim yarın adet günüm normalde yani batım 6.5.13 ve bugün kasıklarım dopdoluuuu ağrım da var hem belimde hem karnımda midem bulanıyo ve belim kopuyoooo bunlar hep adet belirtisii bide mini pedime azcık pempe gelmiş şimdi acaba sökücekmi yada hastamı olucam die bekliyorum.. herhalde lekelenmem olur die düşünyrum bu arada göğüslerim büyüdü ve damarlarım belirginleşiyor dün daha az belliydi bugün dünden biraz fazla..
yaaaaaaaaaa gülden teyzesiiiiii benim nazzlııı kızım gelcek inşallahhh allahın izniyleeeeeeeeeeeeeeee, dün öylesine yapılan bi test bu biz henüz algılayamadık eşimde bende aptal gibiyiizzzzz inşallah şu perşembe günki değerim yüksek çıkarda ond anlarız artık herşeyiiii
yalnız benim yarın adet günüm normalde yani batım 6.5.13 ve bugün kasıklarım dopdoluuuu ağrım da var hem belimde hem karnımda midem bulanıyo ve belim kopuyoooo bunlar hep adet belirtisii bide mini pedime azcık pempe gelmiş şimdi acaba sökücekmi yada hastamı olucam die bekliyorum.. herhalde lekelenmem olur die düşünyrum bu arada göğüslerim büyüdü ve damarlarım belirginleşiyor dün daha az belliydi bugün dünden biraz fazla..
ohhhhh yerleşme kanamasıda olmuş sen bekleme kızım regl olcam diye basbaya hamilesin işte bi sürüde belirtin var tü tü tüüüüüüüü maşallahhhh
bi de kız demiş içerdeki pipisini gösterirse görersin
Belietilerimiz hemen hemen ayni.. gogus sizlamasi haric..buyume mevcut kasik agrisiayyyyy bu arada derya benim belirtilerimi sormuştun canım benim şaşkınlığıma ver olurmu :)
pancar motoru misali pata pata gazzzzz çıkartma
kasık ağrısı batma ve adet sancıusı gibi ağrı
göğüslerimde ikinci günden itibaren sızlama özellikle sabahları sızlama
mide bulantısı ve kusma
sabahları mide yanması
bel ağrısı
otorup hiçbişi yokken ota boka hüngür şakır ağlama (eşim bakıp alay ediyo ben gülerken ağlamaya bşlıyorum :) devam eden bir blirti..)
bunlar dışında ben birde fitil attıyorum ya opudan sonra başlamısştım biliyosunuz transefere kadar fitili atarken biraz zorlanıyordum yani parmak girene kadar içeri itmeye çalışıyordum ama zorlanıp bırakıyordum, transferden sonraki 2. günden bugüne fitili o kadar kolay atmaya başladımki biraz itince fitil kendi gitmeye başladı yani sanki orda bi gevşeklik hisettim büyümüş gibi gelldi bana ben ondan tamam dedim
ama inanın kendimde belirti aramadım hiçççç şu anda bile deli gbi kasık ağrım varrr
Belietilerimiz hemen hemen ayni.. gogus sizlamasi haric..buyume mevcut kasik agrisi
Dedigin duygusallik bu sabahtan itibaren var ama korkuyom ben
Icimden bi his olmadi diyor bana...
duduşların bal yesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn balllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
heycanlanıyorum sen böyle diyinceeeeeeeeeee ayy sağlıkla sıhatle hayırlı bir evlt olsun kız erkek farketmez ama en başından beri feride gelsin diyrous
Belietilerimiz hemen hemen ayni.. gogus sizlamasi haric..buyume mevcut kasik agrisi
Dedigin duygusallik bu sabahtan itibaren var ama korkuyom ben
Icimden bi his olmadi diyor bana...
o iç sesine söyleee benim iç sesim onu tenhada kıstırabilir sussun otursun bişi demesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?