feride olur ferit olur gelsinde hepsi olur yaniiiii
veeee masala başlasınnnn geriye kalan 8 aylık rüya start aldıııı
ya feride masal ya ferit masal
[COL
ayyyyyy ne okudum ben az önceeeeeee
du bi daha bakayımevet evet teyze oluyorsunuz demişsin doğru okumuşum
ne kadan da güzel bi haber buuuuuuuuuuuuuu
bir dahaki değerini göreyim kutlamamı o zaman yapcem şimdilik tebrikle geçiştiriyorum...
Maşallahhh Maşallah Maşallahhhhhh....[/QUOT
yaaaaaaaaaa gülden teyzesiiiiii benim nazzlııı kızım gelcek inşallahhh allahın izniyleeeeeeeeeeeeeeee, dün öylesine yapılan bi test bu biz henüz algılayamadık eşimde bende aptal gibiyiizzzzz inşallah şu perşembe günki değerim yüksek çıkarda ond anlarız artık herşeyiiii
yalnız benim yarın adet günüm normalde yani batım 6.5.13 ve bugün kasıklarım dopdoluuuu ağrım da var hem belimde hem karnımda midem bulanıyo ve belim kopuyoooo bunlar hep adet belirtisii bide mini pedime azcık pempe gelmiş şimdi acaba sökücekmi yada hastamı olucam die bekliyorum.. herhalde lekelenmem olur die düşünyrum bu arada göğüslerim büyüdü ve damarlarım belirginleşiyor dün daha az belliydi bugün dünden biraz fazla..
ooo msallhhh masallahhh ben naparım bılmyorum kı ya ben hıc hamlıyım dıye dusunemyorum nıyeysebı garıp hıs var ıcımde salı gunu testım var ondan mı bakcakalr
[COL
ooo msallhhh masallahhh ben naparım bılmyorum kı ya ben hıc hamlıyım dıye dusunemyorum nıyeysebı garıp hıs var ıcımde salı gunu testım var ondan mı bakcakalr
rahat ol lütfennnnnn salı günü hormon demişler yani gebelik testi için çok erken başka bir tetkik yapılacaktır gerilmeee
rahat ol lütfennnnnn salı günü hormon demişler yani gebelik testi için çok erken başka bir tetkik yapılacaktır gerilmeee
çok gerılıyorum ben :) ne oluyormus o hormon testıne :) he bu arada transfern 6 gunu olmus oluyor salı
ahh bacım sen kaçırıdn tabii kızkardeşim grip ti sürekli berbaer olunca sattı bana gribi..önce nişanlısına bulaştırıd sonra da bana mikrobunu..akşam bol zencefilli limonata içtik beraber..burya da gelemiyorum gündüz dışarda akşam da düğün davetiyelerini katlıyoruz zarflıyoruz falan...yoksa çok dikkat ediyorumm ee mevsim de bir üşütüyor bir terletiyor...geçmiş olsun ben de farklı durumda değilimm...elim kolum kalkmıyor...merhabalar efenim
temizlik bugün yok malum herif günü bugün hem bende dinleneyim dün o kadar çok ovalamışımki koltukları kollarım tutmuyo fenalardayım azcık kendime geleyim...
sen ne ara hasta oldun yavrım bu havada grip olmayı nasıl becerdin çok geçmiş olsun...
kesin koşuşturma iş güç arasında terledin ter soğuttun
bu gece yemek yarışmasında oylama başlıyo bi kaç kişiye kesin oy vermem o belli du bakalım kime vercem oyu bende merak ediyorum
maşallah belirtilerin erken gebelik belirtleri inşaaallah hayırlısıylaa...ama idrar da çıkmayabilri söliimm...biraz katlanması lazımm hassas testlerde bile değerin 50 yi geçmesi lazım ki silik çizgi çıksınn..
yaaaaaaaaaa gülden teyzesiiiiii benim nazzlııı kızım gelcek inşallahhh allahın izniyleeeeeeeeeeeeeeee, dün öylesine yapılan bi test bu biz henüz algılayamadık eşimde bende aptal gibiyiizzzzz inşallah şu perşembe günki değerim yüksek çıkarda ond anlarız artık herşeyiiii
yalnız benim yarın adet günüm normalde yani batım 6.5.13 ve bugün kasıklarım dopdoluuuu ağrım da var hem belimde hem karnımda midem bulanıyo ve belim kopuyoooo bunlar hep adet belirtisii bide mini pedime azcık pempe gelmiş şimdi acaba sökücekmi yada hastamı olucam die bekliyorum.. herhalde lekelenmem olur die düşünyrum bu arada göğüslerim büyüdü ve damarlarım belirginleşiyor dün daha az belliydi bugün dünden biraz fazla..
Belietilerimiz hemen hemen ayni.. gogus sizlamasi haric..buyume mevcut kasik agrisi
Dedigin duygusallik bu sabahtan itibaren var ama korkuyom ben
Icimden bi his olmadi diyor bana...
Söylüyorum ama pek etkili olmuyo dinlemiyo beni...
çok gerılıyorum ben :) ne oluyormus o hormon testıne :) he bu arada transfern 6 gunu olmus oluyor salı
canım değerlerine bakacaklarıdr ne tahlili olmadan bişey söyleyemeyizki.. sen gerilme bırak herşeyi oluruna böyle yaparsan kendini strese sokarsan bebiş sana zor tutunur annesii.. stresten uzak durman gerekkkk düşünme hiç bişey sen lütufların en güzelini aldın karnına daha ne ho0rmonuna bakarlarsa baksınlar dertmi.. bak ben delik deşik oldum gıgım çıkıyormu
ahh bacım sen kaçırıdn tabii kızkardeşim grip ti sürekli berbaer olunca sattı bana gribi..önce nişanlısına bulaştırıd sonra da bana mikrobunu..akşam bol zencefilli limonata içtik beraber..burya da gelemiyorum gündüz dışarda akşam da düğün davetiyelerini katlıyoruz zarflıyoruz falan...yoksa çok dikkat ediyorumm ee mevsim de bir üşütüyor bir terletiyor...geçmiş olsun ben de farklı durumda değilimm...elim kolum kalkmıyor...
maşallah belirtilerin erken gebelik belirtleri inşaaallah hayırlısıylaa...ama idrar da çıkmayabilri söliimm...biraz katlanması lazımm hassas testlerde bile değerin 50 yi geçmesi lazım ki silik çizgi çıksınn..
çok geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bbir an önce allah şifa versin kuzummmmmmmmmmmmmm tatlı telşlar arasında bu hepmize oldu bende grip olmuştumm :2::2::2:
oooo senin için de hep olumsuuz söylüyor arkadaş..aksi ispatlanana kadar hamilesinn tadını çıkar bu günlerinn....sen o kadar umutla girdiğin tedavin de umutsuz olmak için mi çekiyorsun o kadar eziyeti iğnelerle ilaçlarla ...deli mi kovaladı seni ayoll... tedaviye giriyorsan umut edeceksen akıl var mantık var....olmasa zaten olmaz..bırak üzülmeyi olmadığı netleştiği zamana ..bak kızıyorum aaaa
Bi kerem tek taşımız parlıyor içerde taam mıı
Söylüyorum ama pek etkili olmuyo dinlemiyo beni...
pedime kahverengi kocaman leke geldi hala geliooooooo korkmiyim dimi
delisin sen ya :)))))))))))))
kızlar slm ... benımde 2 gun sonra bı testım var hormon testmymıs neymıs ben pek anlamam ondada cıkarmı ?anlatın bakıyım :)
ahh bacım sen kaçırıdn tabii kızkardeşim grip ti sürekli berbaer olunca sattı bana gribi..önce nişanlısına bulaştırıd sonra da bana mikrobunu..akşam bol zencefilli limonata içtik beraber..burya da gelemiyorum gündüz dışarda akşam da düğün davetiyelerini katlıyoruz zarflıyoruz falan...yoksa çok dikkat ediyorumm ee mevsim de bir üşütüyor bir terletiyor...geçmiş olsun ben de farklı durumda değilimm...elim kolum kalkmıyor...
oooo senin için de hep olumsuuz söylüyor arkadaş..aksi ispatlanana kadar hamilesinn tadını çıkar bu günlerinn....sen o kadar umutla girdiğin tedavin de umutsuz olmak için mi çekiyorsun o kadar eziyeti iğnelerle ilaçlarla ...deli mi kovaladı seni ayoll... tedaviye giriyorsan umut edeceksen akıl var mantık var....olmasa zaten olmaz..bırak üzülmeyi olmadığı netleştiği zamana ..bak kızıyorum aaaa
Bi kerem tek taşımız parlıyor içerde taam mıı
deme öyle yaaa
test gününü bekleyen ve belirtileri yaşayan hisseden sensin böyle umutsuz olman beni üzüyor o kadar eminimki oldu diyorum içimden ama sen böyle söyleyince modum düşüyor acabamı diyorum litfen beni etkileme ben ısrarla iyi düşünüyorum teeee yumurta takibinden beri..sen yarın bi idrar testi yap..
korkma ama tedbirli olmak lazım senin bir an evvel bu gibi durumlarda vurulan bir iğne var onu vurdurman lazım bi de hareket etme fazla olurmu riskli bir gebelik olabilir...
doktorunu arayabiliyorsan ara derim..
Valla bende dusunmek istemiyom..
Iyi olsun istiyorum..
Kasiklarda batma ve agri var.goguslerde şişkinlik.
Bel agrisi..gaz problemi
Ama progesteron da yapiyo olabilir...
Test yapmaya korkuyorum.
Sali ssabahi yapayim diyorum cunku yarin aksam ancak 7 gun oluyor:18::18::18:
ayy aradım merkezi konuştuk canım kahverengi lekelenemyi normal saydıklarından dolayı endişelenmemem gerektiğini söyledi ancak kırmızıya dönerse iletişime gececeğiz tekrar...zaten şu an durdu aama yinede ya devam ederse...var
herif günüsü olunca herkesler kaçışmışşş
herif günüsü olunca herkesler kaçışmışşş
Valla bende dusunmek istemiyom..
Iyi olsun istiyorum..
Kasiklarda batma ve agri var.goguslerde şişkinlik.
Bel agrisi..gaz problemi
Ama progesteron da yapiyo olabilir...
Test yapmaya korkuyorum.
Sali ssabahi yapayim diyorum cunku yarin aksam ancak 7 gun oluyor:18::18::18:
ayyyyy bu arada derya benim belirtilerimi sormuştun canım benim şaşkınlığıma ver olurmu :)
pancar motoru misali pata pata gazzzzz çıkartma
kasık ağrısı batma ve adet sancıusı gibi ağrı
göğüslerimde ikinci günden itibaren sızlama özellikle sabahları sızlama
mide bulantısı ve kusma
sabahları mide yanması
bel ağrısı
otorup hiçbişi yokken ota boka hüngür şakır ağlama (eşim bakıp alay ediyo ben gülerken ağlamaya bşlıyorum :) devam eden bir blirti..)
bunlar dışında ben birde fitil attıyorum ya opudan sonra başlamısştım biliyosunuz transefere kadar fitili atarken biraz zorlanıyordum yani parmak girene kadar içeri itmeye çalışıyordum ama zorlanıp bırakıyordum, transferden sonraki 2. günden bugüne fitili o kadar kolay atmaya başladımki biraz itince fitil kendi gitmeye başladı yani sanki orda bi gevşeklik hisettim büyümüş gibi gelldi bana ben ondan tamam dedim
ama inanın kendimde belirti aramadım hiçççç şu anda bile deli gbi kasık ağrım varrr
sabah bir iki yazdım ama ondan beriidir herif günüsüm yatmakla geçiyor..
bi yemek yaptım bide başım döndüğünden kase kırdım ev süpürdüm.
dün geceden beri iyice arttı sünüzitim boğazım şimedi gayet iyi yutkunum ama ses boru valla..
sinütiz perşan ediyer beni ağrımda vardı uyudum uyandım bi aferin atmıştım öğlen geçmiş gibii...
çoktandır yoktu kendileriii nerdden geldiysee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?