Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar slm ... benımde 2 gun sonra bı testım var hormon testmymıs neymıs ben pek anlamam ondada cıkarmı ?anlatın bakıyım :)

ahh bacım sen kaçırıdn tabii kızkardeşim grip ti sürekli berbaer olunca sattı bana gribi..önce nişanlısına bulaştırıd sonra da bana mikrobunu..akşam bol zencefilli limonata içtik beraber..burya da gelemiyorum gündüz dışarda akşam da düğün davetiyelerini katlıyoruz zarflıyoruz falan...yoksa çok dikkat ediyorumm ee mevsim de bir üşütüyor bir terletiyor...geçmiş olsun ben de farklı durumda değilimm...elim kolum kalkmıyor...
maşallah belirtilerin erken gebelik belirtleri inşaaallah hayırlısıylaa...ama idrar da çıkmayabilri söliimm...biraz katlanması lazımm hassas testlerde bile değerin 50 yi geçmesi lazım ki silik çizgi çıksınn..
Belietilerimiz hemen hemen ayni.. gogus sizlamasi haric..buyume mevcut kasik agrisi
Dedigin duygusallik bu sabahtan itibaren var ama korkuyom ben
Icimden bi his olmadi diyor bana...

Söylüyorum ama pek etkili olmuyo dinlemiyo beni...

oooo senin için de hep olumsuuz söylüyor arkadaş..aksi ispatlanana kadar hamilesinn tadını çıkar bu günlerinn....sen o kadar umutla girdiğin tedavin de umutsuz olmak için mi çekiyorsun o kadar eziyeti iğnelerle ilaçlarla ...deli mi kovaladı seni ayoll... tedaviye giriyorsan umut edeceksen akıl var mantık var....olmasa zaten olmaz..bırak üzülmeyi olmadığı netleştiği zamana ..bak kızıyorum aaaa
Bi kerem tek taşımız parlıyor içerde taam mıı

Söylüyorum ama pek etkili olmuyo dinlemiyo beni...

deme öyle yaaa
test gününü bekleyen ve belirtileri yaşayan hisseden sensin böyle umutsuz olman beni üzüyor o kadar eminimki oldu diyorum içimden ama sen böyle söyleyince modum düşüyor acabamı diyorum litfen beni etkileme ben ısrarla iyi düşünüyorum teeee yumurta takibinden beri..sen yarın bi idrar testi yap..

pedime kahverengi kocaman leke geldi hala geliooooooo korkmiyim dimi

korkma ama tedbirli olmak lazım senin bir an evvel bu gibi durumlarda vurulan bir iğne var onu vurdurman lazım bi de hareket etme fazla olurmu riskli bir gebelik olabilir...
doktorunu arayabiliyorsan ara derim..

delisin sen ya :)))))))))))))

saol canım

kızlar slm ... benımde 2 gun sonra bı testım var hormon testmymıs neymıs ben pek anlamam ondada cıkarmı ?anlatın bakıyım :)

sanırım e2 yani östrojen hormonuna bakacaklar bunu bazı doktorlar istiyorlar sebebini çok bilmesemde..
gebeliğin varlığı hakkında bir bilgi veriyor olmalı...

heeee demek kardeşinden kaptın mikrobu hayret bişi arkadaş miktoplar bile üreme sıkıntısı çekmiyoo biz çekiyoz nasıl iş bu

Valla bende dusunmek istemiyom..
Iyi olsun istiyorum..
Kasiklarda batma ve agri var.goguslerde şişkinlik.
Bel agrisi..gaz problemi
Ama progesteron da yapiyo olabilir...
Test yapmaya korkuyorum.
Sali ssabahi yapayim diyorum cunku yarin aksam ancak 7 gun oluyor:18::18::18:

korkma ama tedbirli olmak lazım senin bir an evvel bu gibi durumlarda vurulan bir iğne var onu vurdurman lazım bi de hareket etme fazla olurmu riskli bir gebelik olabilir...
doktorunu arayabiliyorsan ara derim..

ayy aradım merkezi konuştuk canım kahverengi lekelenemyi normal saydıklarından dolayı endişelenmemem gerektiğini söyledi ancak kırmızıya dönerse iletişime gececeğiz tekrar...zaten şu an durdu aama yinede ya devam ederse...var

çok güzel belirtilerin var zaten olumlu düşünüyorum bu halinde beni iyice havaya sokuyor inşallah ilaçlardan değildir diyorum Allah beni yanıltmasın inşallahhhhhh
evet yarın 7.gün ama sen böyle bi ruh hali içinde olduğundan belki bi hayalet çizgi kendine getirir ve bebişinin tutunmasına olumlu etki edersin yardımcı olursun diyorum aksini düşünmüyorum bile..

evet canım önemli olan kırmızı gelmemesi bu yaşadığın yerleşme kanaması belliki bebe ittiriyo kaktırıyo yer açıyo içerde duvara çarpıyo tabii kıçı başı kanama yapıyo
dip not : duvar derken rahim duvarı demek istedimdi
badana boya yapılan cinsten diillll

herif günüsü olunca herkesler kaçışmışşş

sabah bir iki yazdım ama ondan beriidir herif günüsüm yatmakla geçiyor..
bi yemek yaptım bide başım döndüğünden kase kırdım ev süpürdüm.
dün geceden beri iyice arttı sünüzitim boğazım şimedi gayet iyi yutkunum ama ses boru valla..
sinütiz perşan ediyer beni ağrımda vardı uyudum uyandım bi aferin atmıştım öğlen geçmiş gibii...
çoktandır yoktu kendileriii nerdden geldiysee

herif günüsü olunca herkesler kaçışmışşş

canımm bunaltma kendini ama..
az kalmış bile valla bendede olumlu hisler var canımmm benim...
iyi düşün bakalım sen gayet güzel belirtielrinde varr bende bunlar yoktu bileee

anammm bissürü belirti bulmuşun dahada aramadım deyon amaa
o dediğin malum olayı bende anlardım sen baya gebesin valla geçişte kolay..
tutmadığın olmadı diyip durmam fitili atarken iyice kolaylaşcana zorlaşması oluyodu son günlerde..

çok geçmişler olsun boş bırakmıyo seni hastalık biri gidiyii biri geliyiiiii
iş güç yapma dinlen zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…