Tüp Bebek Günlüğümüz !

maalesef maske takamadım niyetim bozuktu ama bi oturmadaydık orda başladı ateşim burun akıntım hapşurmam
vee adama acıdım bılaşmasın dedim yanıyorum ekşın olması gereken günlerme ahh ahhh...
haftaya olaydıı bu hastalık iydide hayırlısı ben bişeye heveslenmiycem arkdaş anladım bu konudada elim böğrümde kaldı
hapşurmam durdu bakalaım bugeceye iyice iyileşsem bariii...

şu an nasıl gerginim anlatamam...
yüzüme kil maskesi yaptım öyle bi gerildiki yüzüm fenalardayım 20 dk durması lazım...
pko dan kaynaklı sivilceli bi hatunum artık siyah noktalarım var onların için doğal kil aldım organic
az bişi argan yağı ve ılık suyla maske haline getirdim sürdüm şimdi bekliyorum eşim karşı koltukta uyuyor gözlerini açar da beni bu halde görürse
uykuda olduğunu düşünebilir

çok geçmişler olsun boş bırakmıyo seni hastalık biri gidiyii biri geliyiiiii
iş güç yapma dinlen zaten..

sormaa ama hayret 2 ay oldu böyle hastalanmayalı nerdne biliyoım komşumun bebeği yeni odluğunda griptim 2 aylık olmuş nerdeyse..
tabii bu araya belden yatmayıda unutmayalım...
32 yaşında bitti pilim galibaaa
yapamıyomkii bugün eşimde yok öğlenden beriii bi orda yatıyom bi burda ..
senin ev mis oldu ohhhh ne güzelll..
ben galiba belime kalçama güvenemiyorum kadın alcam bu kez ...
napayım yoks atutulup doktora para verecem burdada ucuz yaniiiii
tabi bende kadınla yorulcam ama olsun..

Son düzenleme:
başlığına korktum önce piss...
faydasını görersin inşallah..
kızz adamın yüreğine inerde uyku haliii bide bu saatde uyumak iyi değil ben yenii uyandım saati görüyorum ama nerdeyim napıyom.
sabah namazı geçmiş diyorum saat 6 diyorum ...
eniştem korkabilir yaniiiiii

Son düzenleme:

şekerim ben zaten bel rahatszılığı vs..hepsini kapsayacak şekilde dedim boş bırakmıyo hastalık biri gidiyi biri geliyii dedim...
benim evimin neresi miss oldu şekerim daha bişi yapmadım sayılır yatak odası ve ebeveyn banyosu bitti bi de salonun koltuklarını sildim yastıklarını yıkadım ütüleyip taktım o kadarcık...

hee öylee oldu maalesef...
yani benim için bitmişti bile başladın ya nasılsa ucundan evin...
başlamak bitirmenin yarısıdır darısı bana
birden yüklenme kendineee

evet konu başlığı çok ilgi çekici olmuş
size yazdım eşim kalkar ve beni görürse diyeeee hemen sonrasında tel çaldı
kalktı beni görmeden tel baktı geri yatarken gördü çok güzel olmuşsun dedi ve tekrar uyudu

hee öylee oldu maalesef...
yani benim için bitmişti bile başladın ya nasılsa ucundan evin...
başlamak bitirmenin yarısıdır darısı bana
birden yüklenme kendineee

doğru dedin başlamak bitirmenin yarısıdır malum ben sadece temizliğe niyet ediyordum icraata dökemiyordum önemli olan niyet deyip vazgeçiyordum bu kez başladımbitti sayılırdarısı sana olsun bebişim..ben şu gerginliğimi bi suyla akıtıvereyim bakalım altından ne çıkacak alerjik bi cilde sahibim alerji yaparsa mahvoldum demektir:18::18::18::18:

adam uyanmak istememiştir..
hahh haa bayıldı güzelliğindennnn

tabisi aynen öyle oldu senin temizliğe girişmen ..
demekkii niyet edicez önceee ben aylardır niyetliyim ama
aman temizlik değilmi olru inş. darısı başıma savol varol...,
ayy allah korsun bişi olmas inşaallahh yaaaa:18::18:

yemek time..
kociş geliyomuş aradı en isityon diyee..
bende limon istedim sıkıp sıkıp içerim napayımmm
görüşrüzz sonraaaa

bencede uyanmak istemedi kabus olmalı bu diye düşündü
alerji için bu geceyi atlatmam lazım eğer bu gece bişi olmazsa daha da olmaz..
yıkadım çok gerilmişim nemlendirici sürdüm azcık rengim açılmış
ilk kez yapıyorum maskeyi bi mucize beklememek lazım Allahtan biliyorum
yoksa yıkılmıştım şu an
temizlik için önce niyet edilir sonra Rabbimin o büyük temizlik enerjisini tüm hücrelerine göndermesi beklenir bu süre kişiye göre değişir
enerji geldimi tamamdır işe bi yerinden başlanır ve bitti sayarız çünkü başlamak bitirmenin yarısıdırabiye kuzu deyimiylede başlamak bitirmenin karısıdır

yemek time..
kociş geliyomuş aradı en isityon diyee..
bende limon istedim sıkıp sıkıp içerim napayımmm
görüşrüzz sonraaaa

kocan aradığında yemek istiyom diyeydin ya lümon istemiş
neyse afiyet olsun muhabbete gidişinle turp değil limon sıktın

kızlar 2gundur baskılayıcı ıgneye de basladık puregonun yanında.baskılayıcı ıgnedne snr kasık agrım gectı gıbi.kasık agrısı tupbebek tedavısınde yumurtlrın geliştigi anlamında değilmi uff kfam karıstı şimdi benım ama

Uzgunum kizlar kanamam var
Takipteyimm yogunlasirsa igne olcamm

nasıl arttı yaaa moonsherose arkadaşımızda senin gibi olmuştu gebeliği devam ediyor kızı olcak biliyorsun o hemen iğne vurdurdu ben sana o yüzden dedim iğne olman lazım diye takipteyim diye bişey yok kahve lekede gelse iğne vurunman lazım hep öyle oldu kızlarda bekleme lütfen ol şu iğneyi

canım bende 20 ye yakın yumi toplandığında kasık ağrım hiç olmadı sadece kasık bölgemde şişlik ve dolgunluk vardı..
kasık ağrısına göre yumiler büyüor ya da büyümüyor diye düşünmen doğru değil...

Ama doktor vurulmasin takip etsin demis kanama pedi dolduryrsa igneye geceri demis ben yardimcisiyla konusuyorum acaba bi hastaneyemi gitsemki?
Moonshare nasi oldu baya adet kanamasi gibimiydi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…