oo canım sana maaşallah...
durdun durdun başladın hemde jet hızıyla..
ayy koltuk silmek bana çok zor gelir oyyy kollarım hiç dayanmaz makinaylamı çektiriyon sonra..
bencede dinlen yarın artık yorulma ama yakılara ekşınlara başlıycan kuzum dedim yaa üşütmee sen ..
:13:
bende başlıycam hala belime kalçama güvenemiyorum belki kadın alırım diyorum burda ucuz hiçç adetim dedğildir ama napayım...
benide bahar havası daha doğrusu yaz havası iyi vurmuş..
sabah erken kalktım arkdaşımızın kızı hastanede yatıyordu annesinin aöf sınavı vardı sabh 8den öğlene kada ryanındaydım
çıktı zaten çocukta hastaneden..enfeksiyondan yatmıştı kuzum...
eve geldim boğaz yanması baş ağrısı uyumuşum bikaç saat...
çoktandır yoktu yine buldu beni hemide ekşın günlerimde pufff hep bişi çıkıyor haftaya çıksa üüzülmezdim yani..
neysee dün gece gün aşırı kaçtı zaten bu gece maskemi takarım naparım değerlendirmeliyim ...
çok geçmişler olsun boş bırakmıyo seni hastalık biri gidiyii biri geliyiiiii
iş güç yapma dinlen zaten..
başlığına korktum önce piss...şu an nasıl gerginim anlatamam...
yüzüme kil maskesi yaptım öyle bi gerildiki yüzüm fenalardayım 20 dk durması lazım...
pko dan kaynaklı sivilceli bi hatunum artık siyah noktalarım var onların için doğal kil aldım organic
az bişi argan yağı ve ılık suyla maske haline getirdim sürdüm şimdi bekliyorum eşim karşı koltukta uyuyor gözlerini açar da beni bu halde görürse
uykuda olduğunu düşünebilir
sormaa ama hayret 2 ay oldu böyle hastalanmayalı nerdne biliyoım komşumun bebeği yeni odluğunda griptim 2 aylık olmuş nerdeyse..
tabii bu araya belden yatmayıda unutmayalım...
32 yaşında bitti pilim galibaaa
yapamıyomkii bugün eşimde yok öğlenden beriii bi orda yatıyom bi burda ..
senin ev mis oldu ohhhh ne güzelll..
ben galiba belime kalçama güvenemiyorum kadın alcam bu kez ...
napayım yoks atutulup doktora para verecem burdada ucuz yaniiiii
şekerim ben zaten bel rahatszılığı vs..hepsini kapsayacak şekilde dedim boş bırakmıyo hastalık biri gidiyi biri geliyii dedim...
benim evimin neresi miss oldu şekerim daha bişi yapmadım sayılır yatak odası ve ebeveyn banyosu bitti bi de salonun koltuklarını sildim yastıklarını yıkadım ütüleyip taktım o kadarcık...
başlığına korktum önce piss...
faydasını görersin inşallah..
kızz adamın yüreğine inerde uyku haliii bide bu saatde uyumak iyi değil ben yenii uyandım saati görüyorum ama nerdeyim napıyom.
sabah namazı geçmiş diyorum saat 6 diyorum ...
eniştem korkabilir yaniiiiii
hee öylee oldu maalesef...
yani benim için bitmişti bile başladın ya nasılsa ucundan evin...
başlamak bitirmenin yarısıdır darısı bana
birden yüklenme kendineee
adam uyanmak istememiştir..evet konu başlığı çok ilgi çekici olmuş
size yazdım eşim kalkar ve beni görürse diyeeee hemen sonrasında tel çaldı
kalktı beni görmeden tel baktı geri yatarken gördü çok güzel olmuşsun dedi ve tekrar uyudu
doğru dedin başlamak bitirmenin yarısıdır malum ben sadece temizliğe niyet ediyordum icraata dökemiyordum önemli olan niyet deyip vazgeçiyordum bu kez başladımbitti sayılır darısı sana olsun bebişim..ben şu gerginliğimi bi suyla akıtıvereyim bakalım altından ne çıkacak alerjik bi cilde sahibim alerji yaparsa mahvoldum demektir:18::18::18::18:
adam uyanmak istememiştir..
hahh haa bayıldı güzelliğindennnn
tabisi aynen öyle oldu senin temizliğe girişmen ..
demekkii niyet edicez önceee ben aylardır niyetliyim ama
aman temizlik değilmi olru inş. darısı başıma savol varol...,
ayy allah korsun bişi olmas inşaallahh yaaaa:18::18:
yemek time..
kociş geliyomuş aradı en isityon diyee..
bende limon istedim sıkıp sıkıp içerim napayımmm
görüşrüzz sonraaaa
Uzgunum kizlar kanamam var
Takipteyimm yogunlasirsa igne olcamm
Uzgunum kizlar kanamam var
Takipteyimm yogunlasirsa igne olcamm
kızlar 2gundur baskılayıcı ıgneye de basladık puregonun yanında.baskılayıcı ıgnedne snr kasık agrım gectı gıbi.kasık agrısı tupbebek tedavısınde yumurtlrın geliştigi anlamında değilmi uff kfam karıstı şimdi benım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?