Tüp Bebek Günlüğümüz !

düne kadar kasık agrım vardı ama hemde bya ciddi agrım vrdı ama bgun cok rahatm.3.aşılmmd ilçlr cvp vermemişti ordn bılıyorum hıc grım olmmıstı m bund grım varken bskılayıcıy bslayınca agrım gecer gibi oldu

Ama doktor vurulmasin takip etsin demis kanama pedi dolduryrsa igneye geceri demis ben yardimcisiyla konusuyorum acaba bi hastaneyemi gitsemki?
Moonshare nasi oldu baya adet kanamasi gibimiydi???

valla canım Rabbim korusun meleğini doktor öyle dediyse ben daha fazla bişey diyemem tabii

perşembeden sonra bi daha gittinmi doktora son durumları ne yumilerin..
bi de ilk iğneyi hangi gün vurdun

Kızlar burda hıdırıllez var ateşler yakıldı dilekler dilendi tocam balığa gitti bu gece yola çıkacaktık zor gibi bende bi bakıyım dedim nasılsınız sonra gördüm güldenim beni anmış feride benimde çok kanamam oldu adet kanamasından beter transferin 6.günü falan başladı haftalar sürdü keseyi daha görmemiştik

perşembeden sonra bi daha gittinmi doktora son durumları ne yumilerin..
bi de ilk iğneyi hangi gün vurdun

3kere gıttım canım şimdiye kadr son olarak dün gittim.dun 13 mm di 6 6 2tarafta dedi.dun doktor ii gidiyor durum dedi ama kasık agrım olmayınca endişelendım işte ben

ohh ne güzel kalın işte...
canım sen test gününü beklerken kanama yaşamadınmı ben seni öyle hatırlıyorum

3kere gıttım canım şimdiye kadr son olarak dün gittim.dun 13 mm di 6 6 2tarafta dedi.dun doktor ii gidiyor durum dedi ama kasık agrım olmayınca endişelendım işte ben

kaç gün iğnenin sonunda 13mm oldu peki gerçi doktor herşey yolunda demiş sorgulamamak lazım...
yumi sayın gayet güzel canım lütfen detayları düşünme iyi gidiyo diyen bi doktorun var bencede öyle

Canim bence de igneye baslamak gerekiyor benim onceki hamisligimde kanamam coktu dr.igne vermisti. Insallah melegin seninledir uzan ayaklarini.kaldir bol su ic canim..

hani nerdeeeee ben göremeden uçtu kuşum
kaçmış hemennn
kocan aradığında yemek istiyom diyeydin ya lümon istemiş
neyse afiyet olsun muhabbete gidişinle turp değil limon sıktın
yokk yemeğim vardı çorbam vardı bide güveç yaptım sabahtan fenalaşmadan..
lümon çok lazım salataya çaylarıma hee bide ben bu sabah soğan suyuna başladım ama tadı acı olmuyodu önceden acı geldi
soğan kokusundan ziyade anlamadım..
dün başlamam gerekti am arkdşaın kızı için hastaneye gidinc ekaldı..
işte soğanada sıkıyorrum limonn çok lazım yaneee muhabbete sıkmıyommm
benim fikrim iğneye başlaman gerekiyor ama doktorun bekle dediyse başka ısrar edememki canım...
ben olsam soluğu hastanede alırdım diyorum...

aaa bencede git hemen canım inş. bişicikler olmazzzz

lümonu bende severim ama çokta olmaması lazım ekşi gıdalarla aram yok...
soğan kürün hayırlı olsun soğan cücüğün göbüşüne konsun inşallah maşallah..
ben soğan suyunu çok rahat içiyorum hiç zorlanmadım...

Kızlar ikramaya arkadaşımızın belirlediği kategoride yani makarnalar kategorisinde oylama yarın başlıyoooorrrr
Oylamaya herkesleri bekliyorum...
Yarın burdan linki vericem..
Ben bi tane tarifi gözüme kestirdim sizede söleriimmmmmmm :13::13::13:

Hisar hast. Jinekologumu aradim yola cikma kanama varsa rahim agzi aciktir ultrason yaparken bile dusebilir en guzeli bir tane fazladan agizdan progestan alvayaklarini yukari kaldir uzan ve dinlen dedii igne demedi oda sanirim normal kanama olarak goruyorlar bunu anlayamadimm igneyi en son dusunuyorlar... uzandim ayaklarimi havaya kaldirdim 30derecelik aciyla karnimda agrim var bekleyip dinlenip dua etmekten baska carem yok... benim masalim erken bitiyo sanirim..

Allah korusun deme öyle yaaa...
inşallah kesilir bir an önce..
doktorun ağızdan progestanı al demesi iyi olmuş daha fazla etkisini görürsün...
dua edip bekleyecez...

çok ekşii yapmıyom bende..
ne diycem sana ben daha önce içmişitm zorlanmadım hiç bukez soğan tadı almadım kokusu biel yoktu sanki..
sadece acımsı suydu..
inşallah canım kAYNAyan suya atıp dörde bölüp 5 dk daha kaynatıyoduk değilmi doğruuu:26:

bugün baktım azcık ama hepimiz aynısı oylayalım öylemiiii

feridee lütfen sakin ol ve eşinde yapabilir sende elini karnına koy YA MÜBDİ çek bolca canım benim..
duamız seninle korkma bişi olmaz inşallah...
hem sana feride dedikçe karadayı diizsi aklıma geliiyooo fena fanatiği oldumm

soğanla ilgisi var sanırım valla ben iki kez yaptım ikisinde de soğan rahatsız etmedi beni...
hangi soğan makbul nasıl anlayacaz ki...
2 su bardağı kaynayan damacana suya bir orta boy soğanı 4 e bölüp atıyosun 5 dk üzeri kapalı kaynamaya bırakıyorsun 5 dk sonra ocaktan alıp kapağını açıyorsun ılıyınca içiyorsun soğuk asla olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…