ohh ne güzel kalın işte...
canım sen test gününü beklerken kanama yaşamadınmı ben seni öyle hatırlıyorum
soğanla ilgisi var sanırım valla ben iki kez yaptım ikisinde de soğan rahatsız etmedi beni...
hangi soğan makbul nasıl anlayacaz ki...
2 su bardağı kaynayan damacana suya bir orta boy soğanı 4 e bölüp atıyosun 5 dk üzeri kapalı kaynamaya bırakıyorsun 5 dk sonra ocaktan alıp kapağını açıyorsun ılıyınca içiyorsun soğuk asla olmamalı
Evet tatlım test günüm gelmeden lekelenmelerim başladı kanamaya döndü proluton oldum serumlar falan
zaten soğan az evde alırım yarın yeniden..
iyi doğru yapmışım...
belkide hastayım ondan acı geldii zor geldii kaç gündü 15 gün değilmiii
bende öyle hatırlıyorum hareketli gerilimli günlerdi..
olabilir canımcım ağzının tadı olmayınca zaten tadı nahoş olan bir ürünü tüketmek daha da zorlaşmış olabilüüüü
Hisar hast. Jinekologumu aradim yola cikma kanama varsa rahim agzi aciktir ultrason yaparken bile dusebilir en guzeli bir tane fazladan agizdan progestan alvayaklarini yukari kaldir uzan ve dinlen dedii igne demedi oda sanirim normal kanama olarak goruyorlar bunu anlayamadimm igneyi en son dusunuyorlar... uzandim ayaklarimi havaya kaldirdim 30derecelik aciyla karnimda agrim var bekleyip dinlenip dua etmekten baska carem yok... benim masalim erken bitiyo sanirim..
Cisimi yaptim peceteye pihti geldi azcik esim sinirlendi beni birakti igne almaya gitti saglik kabininden birini getircek igne yaptircak doktor moktor dinlemiyoo cok kizdi...agizdan progestan aldim gece yatarkn fitil gibide alcam annm gelio kalcak iki gun ise gitmiyorum yaticam ..bir saatte coktum...rabbim hayirlisini versin insallahh
Canım ben hiç hap kullanmadım hep progestan iğne oldum
Transferden önce her gün transferden sonra her gün sonra ıkı gune bır 10. Haftaya kadar
Bence progestan iğne al vurun
Hap etkili olmuyor malesef yat dinlen dua et bol bol
Allah hepimizi yavrularımıza kavustursun inşallah
olağanüstü hal ilan edilmiş resmen ama bence iyi de olmuş...
bende az önce akşam namazımdan sonra fetih suresi okudum bebeğin için Rabbim korusun onu...
Allah razi olsun allahim dualarimizi kabul etsin insallahhh
ben bu cocugu dogurucam!
Amin canım kabul eder inşallah...
Afferin benim arkidişime olumlu düşünelim biz...
Herşeyin hayırlı olanını dilemek lazım...
Sağlıklı bir gebelikse nasip etsin Rabbim..
Aminnnnnn ignemi oldummmmmm oh sukur rabbimeee
sorma bacım ya mikroplar hemen ürüyor bünyemizde ama yavrumuz bir tutunamıyorr napalımm...saol canım
sanırım e2 yani östrojen hormonuna bakacaklar bunu bazı doktorlar istiyorlar sebebini çok bilmesemde..
gebeliğin varlığı hakkında bir bilgi veriyor olmalı...
heeee demek kardeşinden kaptın mikrobu hayret bişi arkadaş miktoplar bile üreme sıkıntısı çekmiyoo biz çekiyoz nasıl iş bu
geçmiş olsun kzuumm sana da sinüzit denen meret ben de de mevcut ve 2 gündür 2 gözümün ortası ağrıyor dokunamıyorumm bilee...nerden geldiği belli olmuyor maalesef canımmsabah bir iki yazdım ama ondan beriidir herif günüsüm yatmakla geçiyor..
bi yemek yaptım bide başım döndüğünden kase kırdım ev süpürdüm.
dün geceden beri iyice arttı sünüzitim boğazım şimedi gayet iyi yutkunum ama ses boru valla..
sinütiz perşan ediyer beni ağrımda vardı uyudum uyandım bi aferin atmıştım öğlen geçmiş gibii...
çoktandır yoktu kendileriii nerdden geldiysee
sorma bacım ya mikroplar hemen ürüyor bünyemizde ama yavrumuz bir tutunamıyorr napalımm...
geçmiş olsun kzuumm sana da sinüzit denen meret ben de de mevcut ve 2 gündür 2 gözümün ortası ağrıyor dokunamıyorumm bilee...nerden geldiği belli olmuyor maalesef canımm
ohhhhhhh çok şükür sen ve eşin elinden gelenin fazlasını yaptınız Rabbim bundan sonra hayırlısını versin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?