Tüp Bebek Günlüğümüz !

zaten soğan az evde alırım yarın yeniden..
iyi doğru yapmışım...
belkide hastayım ondan acı geldii zor geldii kaç gündü 15 gün değilmiii

Evet tatlım test günüm gelmeden lekelenmelerim başladı kanamaya döndü proluton oldum serumlar falan

bende öyle hatırlıyorum hareketli gerilimli günlerdi..

zaten soğan az evde alırım yarın yeniden..
iyi doğru yapmışım...
belkide hastayım ondan acı geldii zor geldii kaç gündü 15 gün değilmiii

olabilir canımcım ağzının tadı olmayınca zaten tadı nahoş olan bir ürünü tüketmek daha da zorlaşmış olabilüüüü

Cisimi yaptim peceteye pihti geldi azcik esim sinirlendi beni birakti igne almaya gitti saglik kabininden birini getircek igne yaptircak doktor moktor dinlemiyoo cok kizdi...agizdan progestan aldim gece yatarkn fitil gibide alcam annm gelio kalcak iki gun ise gitmiyorum yaticam ..bir saatte coktum...rabbim hayirlisini versin insallahh

bende öyle hatırlıyorum hareketli gerilimli günlerdi..

olabilir canımcım ağzının tadı olmayınca zaten tadı nahoş olan bir ürünü tüketmek daha da zorlaşmış olabilüüüü

yeniden okudum şifası çok fazla pkodan,adet düzenlemesi miyoma bile kii bendede mevcut öyle duuruyor..
he bide romatizmal ağrılar inş. siyatiğimede iyi gelirrr
bende namaza kalkıyorum az belki hava alırız kocişle evde patladım yaa sporda yokk

Canım ben hiç hap kullanmadım hep progestan iğne oldum
Transferden önce her gün transferden sonra her gün sonra ıkı gune bır 10. Haftaya kadar
Bence progestan iğne al vurun
Hap etkili olmuyor malesef yat dinlen dua et bol bol
Allah hepimizi yavrularımıza kavustursun inşallah

olağanüstü hal ilan edilmiş resmen ama bence iyi de olmuş...
bende az önce akşam namazımdan sonra fetih suresi okudum bebeğin için Rabbim korusun onu...

Son düzenleme:

aklın yolu bir işte ama daktır hap yeter demiş neyseki eşi iğneyi almaya gitmiş

Allah razi olsun allahim dualarimizi kabul etsin insallahhh
ben bu cocugu dogurucam!

Amin canım kabul eder inşallah...
Afferin benim arkidişime olumlu düşünelim biz...
Herşeyin hayırlı olanını dilemek lazım...
Sağlıklı bir gebelikse nasip etsin Rabbim..

sorma bacım ya mikroplar hemen ürüyor bünyemizde ama yavrumuz bir tutunamıyorr napalımm...
geçmiş olsun kzuumm sana da sinüzit denen meret ben de de mevcut ve 2 gündür 2 gözümün ortası ağrıyor dokunamıyorumm bilee...nerden geldiği belli olmuyor maalesef canımm

üreyen mikroplar yerine üreyen kadınlar için elele

ohhhhhhh çok şükür sen ve eşin elinden gelenin fazlasını yaptınız Rabbim bundan sonra hayırlısını versin canım...

Siz igne igne demesydiniz biz hal bekliyor olurduk allah sizlerden yuzbinlerce kere razi olsun.allah gonlunuzdekini kabul eylesinnn
Ben izninizle biraz uyuyacagimm durumlardan habwraiz birakmamm . Dualarnizi eksik etmeyinnnn opuyorum cokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…