Siz igne igne demesydiniz biz hal bekliyor olurduk allah sizlerden yuzbinlerce kere razi olsun.allah gonlunuzdekini kabul eylesinnn
Ben izninizle biraz uyuyacagimm durumlardan habwraiz birakmamm . Dualarnizi eksik etmeyinnnn opuyorum cokk
canım korkup telaşlanma hemen bir iğneyle düzeleceksin inşaallah...Uzgunum kizlar kanamam var
Takipteyimm yogunlasirsa igne olcamm
Anneciğimin doğum günü ona bile ulaşamadımm..bize hergün dilek dileme gnüü ben diledim Rabbim biliyor herkes d biliyor dileğimin ne olduğunu tabii kiiselam kızlar nasılsınız hıdırellez te dilek dileyen varmı ?
bu gn son dakka başka katılım olmasa olan tarifler çok güzel hakkaten..ben en çok üşenmeden makarna yapanların tariflerine bayıldimm emeğin hakkını vermek lazım bencee..ama öncelikle iyileşirsemm bir iki tanesini deneyip öyle oy vereceğim..Kızlar ikramaya arkadaşımızın belirlediği kategoride yani makarnalar kategorisinde oylama yarın başlıyoooorrrr
Oylamaya herkesleri bekliyorum...
Yarın burdan linki vericem..
Ben bi tane tarifi gözüme kestirdim sizede söleriimmmmmmm :13::13::13:
Allah razi olsun allahim dualarimizi kabul etsin insallahhh
ben bu cocugu dogurucam!
aferın sana işte böle dusun.gerıye dönuk msjlarına bakmaya calısyorum suan ii sın dımıAllah razi olsun allahim dualarimizi kabul etsin insallahhh
ben bu cocugu dogurucam!
Slm kızlar uzun zamandır yokum hayatım maceralarla dolu şu sıralar umarım herkes iidir
canım korkup telaşlanma hemen bir iğneyle düzeleceksin inşaallah...
Anneciğimin doğum günü ona bile ulaşamadımm..bize hergün dilek dileme gnüü ben diledim Rabbim biliyor herkes d biliyor dileğimin ne olduğunu tabii kii
bu gn son dakka başka katılım olmasa olan tarifler çok güzel hakkaten..ben en çok üşenmeden makarna yapanların tariflerine bayıldimm emeğin hakkını vermek lazım bencee..ama öncelikle iyileşirsemm bir iki tanesini deneyip öyle oy vereceğim..
doğuracaksın tabii inşaallahh üzülmek farklı düşünmek yok değil mii biizm bebelerimiz güçlü bebelerdir..dayanacak ve vazgeçmeyecek inşaallah başka türlü düşünmemeye çalış tatlımm
Feridem yaaa bu nasil bi ikilem yasattun bana yaaBi sebsevindim sevincimede kursagimda koydun yaa kizim takilna sen okanamaya yerlesme falandir hem bak moon da olmus biz teyze olcaz canim deryosum senib o icindeki sesi varya kökünden kisarim ona öyle soyle canim moralimizi bozmasin bizim tek tasimiz da gelcek ikramayam kdr gecmis olsun sizede egunal sende temizlige baslamissin canim hadi kolay gelekizlar 3 gundur oldum kosturmaktan kina nisan dugun cenaze vvardi bide bugun oldum yorgunluktan ama gecti artik aklimda hep sizdeydi valla bende bi an önce sali olsun istiyorum yaa malum dr var
vardır canım o zaman bir bildiği doktorunun..histereskopi yapıcak demek kii benim 3 kere yapıldıı.... inşaallah gerek kalmaz histereskopiye tatlımm..adet miktarın az değilse bir sıkıntı yoktur bencee...
ynz tatlımm tüp beben tam gaz büyüüyor sanırsamm..merak etme büütn tüp bebler bol gazlı doğuyorlar
maşallah değerineee erken testte güzel bir değer almışsın inşallaah sağlıkla katlanırr...herşey yolunda giderr :118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119: :81::81::81::81::81::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::119::119::119::119:
Egunal tatlım iiyim kardeşimle ilgili bi kız var evlecekler ama olmadık işler çıkıyor bende git gel yollardayım sen nasılsın
selam canım hakkaten nerdesin seennnn
ve ne macerasııııı
valla denemeye fırsatım yok ona göre oy veremicemmm..
benim oy verme kriterlerim değişik biliyosun
anaaaa nişan kına düşün cenaze
hepsini ne araya sıkıştırdın yavrım sen
Merhaba arkadaşlar bişey sorucam..benim 2 kanalımda kapalı tüp bebek yaptırmayı düşünüyorduk ama şimdi bi laparoskopi yapsak mı die şünmeye başladık netten araştırdık eşimin biraz gözü korktu yok resmen ameliyat gibi olmaz boşver dedi hala da dior :) bana ben göze aldım yapmak istiyorum acaba bu ameliyatı olan varsa bana biraz yardımcı olabilir mi?
Test aldınmı evde varmı yaniii..
ve hangisi
laparaskopi olanlar var canım ama tüpleri açmak için olan varmı bilmiyorum tüplerin ve rahimin durumunu görmek için yaptırdılar daha çok..
eminim olanlar yardımcı olacaklardır sana...
Aldim canim var evde dört tane..
Oncomed die bi marka sanirim..
Canim sorma sikistirdim ama gelde bana sor anam agladi resmen aslinda transferden once olmasi iyi oldu cunki sobra olsaydi gidemezdim kuserlerdi bana hem dr oncesi banada iyi oldu butun kurtlarimi doktum ama su cenazede olmasaydi cuma gunu esimin hala kizinin kinasi cumartesi esimin dayi kizinin nisani pazar hala kizinin dugunu ve gorumcemin kayinvalidesi bugun vefat etti sabahtan beride orda kosturdum oldum yorgunluktan yaaa bu hafta hep esime calistim anlicaniz
Merhaba arkadaşlar bişey sorucam..benim 2 kanalımda kapalı tüp bebek yaptırmayı düşünüyorduk ama şimdi bi laparoskopi yapsak mı die şünmeye başladık netten araştırdık eşimin biraz gözü korktu yok resmen ameliyat gibi olmaz boşver dedi hala da dior :) bana ben göze aldım yapmak istiyorum acaba bu ameliyatı olan varsa bana biraz yardımcı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?