Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben yatsı namazıma doğru yol alıyorum sonrasında gelebilirmiyim bilmiyorum gelirsem banada süpriz olur

Ço.k geçmiş olsun canım..ama nie sıkıntı oluyormuş ki tüp bebekte anlamadım?

Tatlim sormak istedigin baska bisi varsa seve seve yardimci olurum ama sunu bil canim ameliyattan hic bi farki yok drlar kucuk bi operasyon diyo ama öyle olmuyo iste canim

Egunal tatlım iiyim kardeşimle ilgili bi kız var evlecekler ama olmadık işler çıkıyor bende git gel yollardayım sen nasılsın
hoşgeldin canımm koşuşturman bitince uğrada iki muhabbetin belini kıralımm...kolay gelsin inşallah işlerinizdee...
Canım beni,m de tüplerim laporoskopiyle alındı..tıkalı tüpler tüp bebkte tutunmama nedeni olabiliyor hidrasalpenks denilen zehirli bir sıvı salgılayıp bebğin tuutnmasını engelleme potansiyeli olduğu içinn..doktorlar laporoskopi de inceleyip duruma gretüpleri açabiliyor yada geçiş tamamen tıkanmışsa ve sıvı varsa alabiliyorlar..ben de hem tüpler fena halde tıkalıydı açılmadı hem de sıvı birkimi olduğu için alındı...ama bazen keşke demiyor değilim tüplerimi aldırmadan bir denese miyidim diye düşünüyorumm..sen doktorunla konuşş ben ce için nasıl rahat edecekse o şekilde davranın...

anam ben okurken daraldımm düğün nişan kına derken bir de üstüne cenaze çıkmışş..Allah evlenneleri mutlu mesut etsin..rahmetlinin de mekanını cennet eylesinn

kızlar kimse bana neden cevap vermedi!?

ne sordun ki ben göremdim geçenlerde bişeyler sorup gitmişsin ben de cevap yazdım diye hatırlıyorumm...tatlımm:44::44::44::44:
tabi bülent Traş hakkındaydı sanırım sorun hatırladımm ..hiç bir fikrim olmadığı için atlamış da olabilirimm..ama çok iyi bir doktor ve muayensinden işlemlerine çok da pahalı olduğu dışında bilgim yok..

Son düzenleme:
Slm millet gorusmeyeli herkes iyimi

iyilik güzellik sen kolikk hatuun..hapşıar tıksıra duruyorum topiğe bir uğradımmbelki gripimin bir alıcısı çıkar diye amaa...hatunlar da hep gebe kıyamadım g,diim barii..gitmeden de bir havalandırayım topiğii hayırlı geceler kızlarr sağlıcakla kalınn

Oyyy kiyamam bu aralar benimde senden pek kalir yanim yok tek farkla ben grip degil polen magduruyum

tesekkur ederim cvp için :) evt pahalı diyorlar ama labaratuvarı falan çok iyiymiş. bizde kararsısız..

Canim ben 3 kere laparoskopi oldum hicborinde rahimde perde oldugu gorulmedi cunku.lqparoskopide rahimin icine bakmiyorlar daha cok tuplere ve yumurtaliklara bakiyorlar. Ben bu ameliyatlardan sonra histereskopi ameliyati oldum perde varmis aldilar. Bence sende yaptir icin rahat etsin..

Semuuuss canisim sana da çok gecmis olsun bebeğim..
Grip cok fena bu arada salgin..
Gizgardasimda grip kensisi ike ayri koselerde oturup kalkiyoruz..

Deryacim.hulusi daktir bana transferden sonra kesinlikle enfeksiyonlu kisilerden uzak dur dedi verdikleri kagitta da yaziyordu kendine dikkat et..

Gunaydin kizlar insallah cok guzel bir gune ve haftaya uyanmis olalim.. FerideMasal canim son durumun nedir? Insallah kanaman kesilmistir.. Deryacim benim 7.gun idrarda cikti benim.kanda cok duauk bile.olsa cikiyor gerci idrarda insallah sende.pozitifi gorursun tatlim..

ya canım bende yumurtalırın gelstği son zamnlarda oturamyordum resmen bıseyler batıp sankı ıcmde batlycak bır top var gbydıı ... dr sordum çok normal yumurtalar buyudu dedi :)

günaydın kızlar
iki gündür yoktum ama beni merak eden olmamış der alınganlık yaparmışım

nasılsınız hamile olan varmı feride derya test gününüz ne zaman

gülden sultan nasılsın

bugün hıdırıllez biliyosunuz dimi Rabbim dileklerimizi kabul etsin inşallah

Günaydın kızlar...
Temizlik dolu bir haftanın ilk gününden hepinize enerjik ve güzel birgün diliyorum...
Güzel haberleri bol bir hafta olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…