ben hemen her markadan yaptığımdan o markayıda biliyorum
içimden bi ses yarın sabah çişiylen yaparsın diyoo
ben oldum canım..
rahim filmimde tüplerimin açık olduğu yazılıydı raporunda..
doktorumuz filmi değerlendi raporla uyuşmuyo ded..
sonuç tüplerimin ikiside tıkalı...
e tüp bebekte bana sıkıntı çıkarmasın die tüplerimin ikisinide aldı doktorum..
Merhaba arkadaşlar bişey sorucam..benim 2 kanalımda kapalı tüp bebek yaptırmayı düşünüyorduk ama şimdi bi laparoskopi yapsak mı die şünmeye başladık netten araştırdık eşimin biraz gözü korktu yok resmen ameliyat gibi olmaz boşver dior :) bana ben göze aldı istiyor
m acaba bu ameliyatı olan varrsabirazyardımcı olabilir mi?[/QUO
Tatlim ben laporoskopi oldum ama tüp actirmak icin olmadim durumu gormek icin oldum sanada tuplerini actirman icin olmani tavsiye etmem hem zati tup drlari tupler tikaliyken ttutma sansi daha fazla diyolar ben bile 2 laporoskopiyi olcaktim nerdeyse am
hoşgeldin canımm koşuşturman bitince uğrada iki muhabbetin belini kıralımm...kolay gelsin inşallah işlerinizdee...Egunal tatlım iiyim kardeşimle ilgili bi kız var evlecekler ama olmadık işler çıkıyor bende git gel yollardayım sen nasılsın
Canım beni,m de tüplerim laporoskopiyle alındı..tıkalı tüpler tüp bebkte tutunmama nedeni olabiliyor hidrasalpenks denilen zehirli bir sıvı salgılayıp bebğin tuutnmasını engelleme potansiyeli olduğu içinn..doktorlar laporoskopi de inceleyip duruma gretüpleri açabiliyor yada geçiş tamamen tıkanmışsa ve sıvı varsa alabiliyorlar..ben de hem tüpler fena halde tıkalıydı açılmadı hem de sıvı birkimi olduğu için alındı...ama bazen keşke demiyor değilim tüplerimi aldırmadan bir denese miyidim diye düşünüyorumm..sen doktorunla konuşş ben ce için nasıl rahat edecekse o şekilde davranın...Merhaba arkadaşlar bişey sorucam..benim 2 kanalımda kapalı tüp bebek yaptırmayı düşünüyorduk ama şimdi bi laparoskopi yapsak mı die şünmeye başladık netten araştırdık eşimin biraz gözü korktu yok resmen ameliyat gibi olmaz boşver dedi hala da dior :) bana ben göze aldım yapmak istiyorum acaba bu ameliyatı olan varsa bana biraz yardımcı olabilir mi?
Canim sorma sikistirdim ama gelde bana sor anam agladi resmen aslinda transferden once olmasi iyi oldu cunki sobra olsaydi gidemezdim kuserlerdi bana hem dr oncesi banada iyi oldu butun kurtlarimi doktum ama su cenazede olmasaydi cuma gunu esimin hala kizinin kinasi cumartesi esimin dayi kizinin nisani pazar hala kizinin dugunu ve gorumcemin kayinvalidesi bugun vefat etti sabahtan beride orda kosturdum oldum yorgunluktan yaaa bu hafta hep esime calistim anlicaniz
kızlar kimse bana neden cevap vermedi!?
Slm millet gorusmeyeli herkes iyimi
iyilik güzellik sen kolikk hatuun..hapşıar tıksıra duruyorum topiğe bir uğradımmbelki gripimin bir alıcısı çıkar diye amaa...hatunlar da hep gebe kıyamadım g,diim barii..gitmeden de bir havalandırayım topiğii hayırlı geceler kızlarr sağlıcakla kalınn
ne sordun ki ben göremdim geçenlerde bişeyler sorup gitmişsin ben de cevap yazdım diye hatırlıyorumm...tatlımm:44::44::44::44:
tabi bülent Traş hakkındaydı sanırım sorun hatırladımm ..hiç bir fikrim olmadığı için atlamış da olabilirimm..ama çok iyi bir doktor ve muayensinden işlemlerine çok da pahalı olduğu dışında bilgim yok..
Canim ya adet kanamam kizlar kusura bakmayin yazicam 6 gun falan bitiyo adetim ama ilk 3 gun yogun sonra azaliyo yogun dedigimde gunduz pedlerini 1 ciyi atiyom 2 ciyide iste cokda doldurmuyo ama bana laporoskopi yapildiya orda belli olmazmiydiki perde falan olsa bide histereskopi nasil cok acitiyomu yaa insallah gerek kalmaz canim
Semuuuss canisim sana da çok gecmis olsun bebeğim..
Grip cok fena bu arada salgin..
Gizgardasimda grip kensisi ike ayri koselerde oturup kalkiyoruz..
kızlar 2gundur baskılayıcı ıgneye de basladık puregonun yanında.baskılayıcı ıgnedne snr kasık agrım gectı gıbi.kasık agrısı tupbebek tedavısınde yumurtlrın geliştigi anlamında değilmi uff kfam karıstı şimdi benım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?