Tüp Bebek Günlüğümüz !

Sabah idrar testi yaptım
Koskocaman bi tek cizgi hayalet filan hicbisi uok

Olsun tatlim umutsuzluk yok erken oldugunu biliyorduk denedik. Her bunye farkli canimcim bak elifnazin annesi test gunu yapmis negatif cikmis ve kanda 160 cikmis. Sen inancini koru melegin seninle Allahin izniyle..

Sabah idrar testi yaptım

aaaa olabilir dedik biliyorsun dur hele bi ihtimal çıkarsa mutlu olursun diye yapalım istedik testi unuttunmu..
feridemasalın değeri kanda 11 çıktı unutma 7.gün seninki daha da düşük olabilir şu an ondan çıkmamıştır...
yarın sabah istersen bi daha yaparsın canım..
seninle birlikte yaşıyoruz kızların durumunu mesela misalin değeri test gününde düşük çıkmıştı idrarda zaten çıkmamıştı ama hamile şu an biliyorsun bunun gibi örnekleri vermeme gerek yok sende biliyorsun...
değerin yüksek seyrediyosa belki idrarda görünür diye baktık unutmaaaaa

günaydın canım..
7.günde çıktı ama senin değerin ikiz değeri şekerim

Sağlıklı ve mutlu, bir hafta dileğiyle herkese kosaman sevgiler gönderiyorum.

al benden de o kadar bende senin gönderdiklerini misliyle sana gönderiyorum...
çok mutlu ol inşallah..

günaydın canım aklıma geldin ama yazmadım sadece bu demek değilki seni düşünmedim zaten bu mümkün değel..
dün bi panik halindeydik feridemasal hatun adrenalimizi yükseltti
cumarteside temizliğe gömüldüğümden o gün olup olmadığını zati bilmiyodum...

gunaydin kizlarrrr...nasilsiniz ne var ne yok?ben
yeni uyandim ruyamda yine tup bebekle ugrasiyimusum hastanelerdeymisim filan bi dr kadinla kavga tartisiyorum:))
Bi yemek topikine gideyim oylama açılmışmı bakayım
aaa benim hic haberim yok katilan yemeklerden bizlerden biri katildi mi?

Gunaydin canim yatiyirum hala var kanama sulu kan gibide geliyi pihtida geliyo ama yohun degil gunluk pette bozuk para buyukluginde yayiliyo parcalar akintinin kirmizisi gibi.. et parcaai gibi degiller
Simdi bisiler atiatirsim fitil aticam ama buyuk abdestim var yapmaya korkuyorum

Sabah idrar testi yaptım

Derya dun aksam idrarda test yaptim kocaman bi tekde ben gordum ama ben cift gormek ivin degil gun gun takip icin yaptim lutfen artk harap etme kendini cubnku kanda cikan idrarda cikmiyo ve cikan sonuc betahcgmi yoksa ovitrellenin etkiaimi belli olmiyo lutfen bekle

okudum canım feridemasalın durumunu Allah yardımcısı olsun inşallah bebeği bırakmaz onu

tatlım latife yaptım zaten herkesin binbirtürlü derdi var zaten kimse kimseyi merak etmek zorunda değil

benimde işlerim güçlerim var kardeşim ve hanımı ilk kez geliyo evime bi kaç gün topiğe uğramayabilirim evi temizleyip hazırlıklar yapacam bu yüzden çok mutluyum

Son düzenleme:
gunaydin kizlarrrr...nasilsiniz ne var ne yok?ben
yeni uyandim ruyamda yine tup bebekle ugrasiyimusum hastanelerdeymisim filan bi dr kadinla kavga tartisiyorum:))
aaa benim hic haberim yok katilan yemeklerden bizlerden biri katildi mi?

günaydın canım bizlerden biri yok bu kez ama tarzını beğenmediklerime oy vermem ben o sebepten 4 kişiyi eledim zaten ne yaparlarsa yapsınlar...iki kişi var aklımda oylama açılsın bakalım ona göre karar vericem...

bende oğle dusunuyorum okadar cok test yaptrdm kı artık akılm almyor :) yarını bekleyıp gorelım ...

tatlım kalbini ferah tut Allah yardımcın olsun iki günde bir testini tekrarla inşallah bebeğin seni bırakmaz

Sabah idrar testi yaptım

deryacim daha cok erken biliosun ki kiminin cikmiyo.sen uzun zamandir burdasin 12. gunde bile idrarda negatif olup da kan da pozitif cikanlar var , bunlarin hepsini gordun tatlim sen uzulme sindi buna bebisini uzme.genelde ikizlerin cikio bu kadar az gunde eee seninki de tek tas okduguna gore cikmamasi normaldir.

kızlar ozellıkle tup bebek yaptran arkadaslar sıze bır sorum olucak benım transferım oldu ogunden ıhtrabern ığneye basladım gunde 1 tane gebelık testıne kadar dewam edıcem ... okudumda bır cok kıseye ığne verılmemıs herhalde ...ferıde masal hap kullanyormus ığne daha etkılı değilmıdr ? ve hergun 2 tanede jel kullanyorum herkezın tedavısı farklı gıbı geldı

ayy ne güzellll şimdi temizlik hazırlık ne kolay gelir sana zevkli olur her aşaması çok sevindim canım...
ama topiğe gel oylama için en azından gel olurmu gerçi biz sona doğru oy vermeyi düşünüyoruz o zamana kadar gelirsin inşallah..

özel bir sebebi yok canım bunun kimisine iğne kimisine fitil kimisine jel şeklinde veriliyor doktoruna bağlı yani..
en etkilisi tabikide iğne şeklinde olanı..

bende oğle dusunuyorum okadar cok test yaptrdm kı artık akılm almyor :) yarını bekleyıp gorelım ...

aslında bu kadar düşünüp kafa yormamak lazım elimizden gelenler sınırlı onlarıda yapıyoruz geri kalanı Rabbimin takdiri bekleyip görmek lazım..

özel bir sebebi yok canım bunun kimisine iğne kimisine fitil kimisine jel şeklinde veriliyor doktoruna bağlı yani..
en etkilisi tabikide iğne şeklinde olanı..

desene bana hepsı bırarada vermısler :) uyy uyy hayatta en korktuğum sey ığneydı !!! kaç kez okuldan kaçmıstım :) sımdı ıse nerdeyse 30 a yakın oldu iğne vuruyorum kendıme alıstım bee ama ahtım var cocuğum olsun senmısın bana iğnlerı vurudran yerde yat sana beşik yok dıycem :)

Canım sen bugün bi kan daha verceksin dimi değerin ne durumda bi görsek...

hepsinin bir arada verildiği azınlıktan olmuşsun sen
daha önceden bilinen rahim kalınlığı vs.. bi sorunun varmıydı bu iğne ve ilaçlar tutunmaya yardımcı oluyor çünkü..
bilinen bi durum yoksa tamamen daktırının tüp yapma tarzıyla ilgili oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…