Sabah idrar testi yaptım
Koskocaman bi tek cizgi hayalet filan hicbisi uok
Sabah idrar testi yaptım
Allah razi olsun allahim dualarimizi kabul etsin insallahhh
ben bu cocugu dogurucam!
Gunaydin kizlar insallah cok guzel bir gune ve haftaya uyanmis olalim.. FerideMasal canim son durumun nedir? Insallah kanaman kesilmistir.. Deryacim benim 7.gun idrarda cikti benim.kanda cok duauk bile.olsa cikiyor gerci idrarda insallah sende.pozitifi gorursun tatlim..
Sağlıklı ve mutlu, bir hafta dileğiyle herkese kosaman sevgiler gönderiyorum.
günaydın kızlar
iki gündür yoktum ama beni merak eden olmamış der alınganlık yaparmışım
nasılsınız hamile olan varmı feride derya test gününüz ne zaman
gülden sultan nasılsın
bugün hıdırıllez biliyosunuz dimi Rabbim dileklerimizi kabul etsin inşallah
Sabah idrar testi yaptım
aaa benim hic haberim yok katilan yemeklerden bizlerden biri katildi mi?Bi yemek topikine gideyim oylama açılmışmı bakayım
Gunaydin kizlar insallah cok guzel bir gune ve haftaya uyanmis olalim.. FerideMasal canim son durumun nedir? Insallah kanaman kesilmistir.. Deryacim benim 7.gun idrarda cikti benim.kanda cok duauk bile.olsa cikiyor gerci idrarda insallah sende.pozitifi gorursun tatlim..
Sabah idrar testi yaptım
günaydın canım..
7.günde çıktı ama senin değerin ikiz değeri şekerim
al benden de o kadar bende senin gönderdiklerini misliyle sana gönderiyorum...
çok mutlu ol inşallah..
günaydın canım aklıma geldin ama yazmadım sadece bu demek değilki seni düşünmedim zaten bu mümkün değel..
dün bi panik halindeydik feridemasal hatun adrenalimizi yükseltti
cumarteside temizliğe gömüldüğümden o gün olup olmadığını zati bilmiyodum...
gunaydin kizlarrrr...nasilsiniz ne var ne yok?ben
yeni uyandim ruyamda yine tup bebekle ugrasiyimusum hastanelerdeymisim filan bi dr kadinla kavga tartisiyorum:))
aaa benim hic haberim yok katilan yemeklerden bizlerden biri katildi mi?
saol canım
sanırım e2 yani östrojen hormonuna bakacaklar bunu bazı doktorlar istiyorlar sebebini çok bilmesemde..
gebeliğin varlığı hakkında bir bilgi veriyor olmalı...
heeee demek kardeşinden kaptın mikrobu hayret bişi arkadaş miktoplar bile üreme sıkıntısı çekmiyoo biz çekiyoz nasıl iş bu
Gunaydin canim yatiyirum hala var kanama sulu kan gibide geliyi pihtida geliyo ama yohun degil gunluk pette bozuk para buyukluginde yayiliyo parcalar akintinin kirmizisi gibi.. et parcaai gibi degiller
Simdi bisiler atiatirsim fitil aticam ama buyuk abdestim var yapmaya korkuyorum
Derya dun aksam idrarda test yaptim kocaman bi tekde ben gordum ama ben cift gormek ivin degil gun gun takip icin yaptim lutfen artk harap etme kendini cubnku kanda cikan idrarda cikmiyo ve cikan sonuc betahcgmi yoksa ovitrellenin etkiaimi belli olmiyo lutfen bekle
Sabah idrar testi yaptım
okudum canım feridemasalın durumunu Allah yardımcısı olsun inşallah bebeği bırakmaz onu
tatlım latife yaptım zaten herkesin binbirtürlü derdi var zaten kimse kimseyi merak etmek zorunda değil
benimde işlerim güçlerim var kardeşim ve hanımı ilk kez geliyo evime bi kaç gün topiğe uğramayabilirim evi temizleyip hazırlıklar yapacam bu yüzden çok mutluyum
kızlar ozellıkle tup bebek yaptran arkadaslar sıze bır sorum olucak benım transferım oldu ogunden ıhtrabern ığneye basladım gunde 1 tane gebelık testıne kadar dewam edıcem ... okudumda bır cok kıseye ığne verılmemıs herhalde ...ferıde masal hap kullanyormus ığne daha etkılı değilmıdr ? ve hergun 2 tanede jel kullanyorum herkezın tedavısı farklı gıbı geldı
bende oğle dusunuyorum okadar cok test yaptrdm kı artık akılm almyor :) yarını bekleyıp gorelım ...
özel bir sebebi yok canım bunun kimisine iğne kimisine fitil kimisine jel şeklinde veriliyor doktoruna bağlı yani..
en etkilisi tabikide iğne şeklinde olanı..
desene bana hepsı bırarada vermısler :) uyy uyy hayatta en korktuğum sey ığneydı !!! kaç kez okuldan kaçmıstım :) sımdı ıse nerdeyse 30 a yakın oldu iğne vuruyorum kendımealıstım bee ama ahtım var cocuğum olsun senmısın bana iğnlerı vurudran yerde yat sana beşik yok dıycem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?