Canım sen bugün bi kan daha verceksin dimi değerin ne durumda bi görsek...
Canim cikamiyorim verememkii nasi vercemmayaklari kaldirdim yatiyorum persembeye kadar yapamam sanirim yatip dinlemirum kanama az az devam ediyo..
Bide ula nu igne nebicim ya la popomun ustune oturamiyorum dun bisi yoktu bugun agriyo ama canim feda olsun ferideme yada feritime...
herkese günaydın.nasılsınız tüpçüler...bir çpğunuz beni tanımaz (güldenciğimin dışında).ben de eski tüpçülerden.hepinize bol bebişler diliyorum .Güzel haberler le dolu hafta diliyorum.Nasılsınız.
Güldencim sen nasılsın.neler yapıyorsun
ayy ne güzellll şimdi temizlik hazırlık ne kolay gelir sana zevkli olur her aşaması çok sevindim canım...
ama topiğe gel oylama için en azından gel olurmugerçi biz sona doğru oy vermeyi düşünüyoruz o zamana kadar gelirsin inşallah..
heeee öyle diyosun yaniiii:26::26::26:
şimdi şöyle bi durum var bazı hatunlar bu iğneyi test gününe kadar vuruyorlar belki sende de öyle olması gerekiyor yani iğne bir kerelik olmayabilir o sebepten kan değerine bakılabilir diye düşündün ben...
ayrıca iğneyi vuran herkesler aynı şikayet içinde acıyooo ve toto iptal oluyo
evet bende o iğneyle tanışıp, tanıştığına pişman olanlardanım.Bildiğin totomda sanki tenis topu taşıdım .Bir aydan uzun sürdü iğleşmesi.
eski tüpçüdür benim arkadaşım
bende durumlar aynı canım henüz hiç bişey yapmıyorum en son ocak sonu negatifi gördüm üzerine hiç bişi yapmadım doktorla bile görüşmeye gitmedim neyi bekliyorum onuda bilmiyorum hiç bişi yapasım yok sanırsın 20 li yaşlardayım çok zamanım varda bekliyorumsen nasılsın gebeyim de bana hadiiii
Canin ben anlamadim, sizin kanama oldugunda kulkandiginiz igne ttekmiydi ?? Ya bunun adi ne bilen varsa bi soyleyin allah askina
Ben progynx 50 mg igne kullaniyirum simdi fitili gunde 2 ye indirdim sabah aksam alcam. Oglenletibu igneyi olucamm. Ben yalnis bisimi oluyirum acaba kanama durdurucu degilmi bu ??
canım yanlış anlama oldu ya da ben yanlış anlattım galiba...
kullandığın progestan varya onu iğne olarak belki devam edersin dedim canım..
diğer iğne başka zaten o düşük riski olanlar için vurduruluyor...
tatlım merkezden bize kanama için proluton depot 500 mg 1 adet iğne vermişlerdi şükürler olsun kullanmamıza gerek kalmadıBen progynx 50 mg igne kullaniyirum simdi fitili gunde 2 ye indirdim sabah aksam alcam. Oglenletibu igneyi olucamm. Ben yalnis bisimi oluyirum acaba kanama durdurucu degilmi bu ??
Cok sinnirliyim
canım dün kanama ve iğne muhabbeti yaparken sen birden eşim almaya gitti dedin ve iğne ismi hiç konuşulmadı demekki sen normal progestanın iğne olanını vurdun...
Canim ben 3 kere laparoskopi oldum hicborinde rahimde perde oldugu gorulmedi cunku.lqparoskopide rahimin icine bakmiyorlar daha cok tuplere ve yumurtaliklara bakiyorlar. Ben bu ameliyatlardan sonra histereskopi ameliyati oldum perde varmis aldilar. Bence sende yaptir icin rahat etsin..
Deryacim.hulusi daktir bana transferden sonra kesinlikle enfeksiyonlu kisilerden uzak dur dedi verdikleri kagitta da yaziyordu kendine dikkat et..
Cok sinnirliyim
Günaydın kızlar...
Temizlik dolu bir haftanın ilk gününden hepinize enerjik ve güzel birgün diliyorum...
Güzel haberleri bol bir hafta olsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?