Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günaydın canlar nasılsınız biz yeni geldik eve hemen yatağa ışınlıyorum
Bugün tocam arabada ilk kez duydu kızının tepikini ne zaman elini koysa duruyodu
Gözleri yerinden çıkıcaktı babası araba hastası ya kızımda arabada tepikledi babasını

gunaydin kizlarrrr...nasilsiniz ne var ne yok?ben
yeni uyandim ruyamda yine tup bebekle ugrasiyimusum hastanelerdeymisim filan bi dr kadinla kavga tartisiyorum:))
aaa benim hic haberim yok katilan yemeklerden bizlerden biri katildi mi?

turquoisse artık rüyalarımız bile tüp bebek oldu bende aynıyım napcaz böyle bilmiyom valla bari kadını bi güzel dövseydinnn

feridem canım noldu o pozitif düşüncelerine lütfen silkelenip o günlerine gelirmisin allahın izniyle bebeişin sana tutunucak canım sıkma canını iğnenide vurundun zaten hem meleğin seni bırakmicak canım hiç üzülme

evet herşey kolay geliyo bi o kadarda heyecanlıyım uzun zaman oldu kardeşimi görmemiştim çok özlemiştim bu bana çok iyi gelecek

evet canım iyi gelecek çok seviniyorum adına..

söylersin canım bilmemmiii inşallah yine o güzel haberini alacam...
ocakta ayıptır sölemesi 3.tedavimi yapıp bi güzelde negatifimi aldım oturdum totomun üstüne...
kistine baktımamışsın valla illada baktır diyemicem zira hastane doktor görmek istemeyen ben bu aklı veremez sana

kızlar hıdırıllezde temizlik yapılmaz çamaşır yıkanmaz derler sizce doğrumu bu inanışlar siz neler yapar yada yapmazsınız bugün

yaaa hayıırrr olmaazzz ben yapcam temizlik banane yaaa
duymadım zaten öle bişi..

slm kızlar nasılsınız dün gezmelerden evin yolunu zor bulduk bugün yorgunluktan yıkılıyoruz

eeee koca göbüşle gez gez sonra yıkım yıkım yıkılırsın öleee

Evet canin bu benim doktorun b..gu affdeeersin hastaneye gidicem

git canım hem kan değerine bakılsın hemde ona göre bi önlem alınsın..

kızlar görüyorumki kimse beni takmıyor bi sayfa önce bişey sordum ama sanırım konuyla alakasız olduğu için kimsenin dikkatini çekmedi

çekti çekti ama cevabı anca verebildim aydınlatamadım ama seni
en bilmediğim yerden sormuşun

aynen bende haftaya enerjilk baslayanlardanım halılarımı kaldırdım silkeledim şimdi dip köşe eve girişicemde size takılmaktan yapamıyom bi bakiyim kızlara dedim birazzdan başlarım

enerjimiz bol temizliğimiz kolay olsun inşallah...
haydiii temizliğeee

baba kızın aşkı başlamış bulunuyor ilk temas ömür boyu bitmeyen bir aşka dönüştü artık

canım bende senin gibi hepsinin bi arada verildiği gruptanım kalçadan iğne jel göbekten iğne estrofrem di ama benim transferim yapılmadı sonta o kalçadan olan igne beni mahvetti yatamadım oturamadım dr şimdi kalçadan olan şğneyi vermedi progestan 200 mg hap verdii ama fitil olarak kullanıyorum ben allah yardımcın olsun seninde kalçadan olan iğne için:18::18::18::18:

ben bu saat oldu pc başında hiç bi iş yapmadım sözde temizlik yapıyorum
topik açık ara ara gelip yazarım malum hareketli günler yaşıyoruz...

kızlar hıdırıllezde temizlik yapılmaz çamaşır yıkanmaz derler sizce doğrumu bu inanışlar siz neler yapar yada yapmazsınız bugün

canım bizde bugün makas tutlmaz iğne iplikle bişey dikilmez derler helede hamileysen hamur falanda yoğurma kesinlikle derler bazıları ev işi falanda yapmazmış

söylersin canım bilmemmiii inşallah yine o güzel haberini alacam...
ocakta ayıptır sölemesi 3.tedavimi yapıp bi güzelde negatifimi aldım oturdum totomun üstüne...
kistine baktımamışsın valla illada baktır diyemicem zira hastane doktor görmek istemeyen ben bu aklı veremez sana

aaaa çokk üzüldüm canım.Allah büyük birtanem .olcak ben inanıyorum .sen de anne olacaksın.
bu kist tüp tedavisi ne engelmidir acaba.Senin bu kadar denemede kistin oluşmuşmuydu.ben bir deneme daha yapacağım sanırım.(bir şeyi farkettim tüp bir bağımlılık sanırım)

Son düzenleme:
hayırlıı haftabaşları olsun kızlarr...
ben enerjik başlıyamadım malum haftasonu boğaz baş ağrımdaan dolayı sabah uyandım iyi değilim ayaktayım ama
sinütiz öksürüğe çevirdi boğazım yanıyor göğsümde ağrım var..
sporuma gidemedim bende enerjik oluyodum orda ne güselll..
ama bugün zaten kahvaltı yapılcak ve herçeşit yiycek olucak spor az olucaktı bugün....
gitmememde bi hayır arıyorum pasta börek yememiş oldum
biraz test çözsem fena olmaz sonrada az salonu dezenfekte edicem üstten ama derine inemem...
eşimin arkdaşalrı gelicekte Allahtan pasta börek
yapmıycam sadece çay kuruyemiş oluyor toplantılarında..
iiy olsam belkide yapardım ama azda yakın pazara gidip mis yeşilkiklerimi almalıyımmmmm

Son düzenleme:
canım bizde bugün makas tutlmaz iğne iplikle bişey dikilmez derler helede hamileysen hamur falanda yoğurma kesinlikle derler bazıları ev işi falanda yapmazmış

ama benim bugün harıl harıl temizlik yapmam ve çamaşır yıkamam lazım yarın misafirim var ooof yaaaa:26::26::26::26::26::26::26:

canım nolur git hastaneye nasılsa p.tesi artık kanınıda ver duruma göre pruloton başlarsınız belkii..
hayırlısı olsun canım inş. iyi şeyler olucakk

Doktor gelme dedi merkzdekindoktora mail attim dioseme yaptim ikisede yat dinlen diyo baska bisi demiyo depot olmayaccakmiaim bu igneye devam edecekmisim sinirlerim bozuldu herke baska bisi diyo gitmiyorum dr . Insan kafayinyer biyle birakiyorum kendi haline ...

ama benim bugün harıl harıl temizlik yapmam ve çamaşır yıkamam lazım yarın misafirim var ooof yaaaa:26::26::26::26::26::26::26:

saracımmm ...
ben inanmıyorum batıl inanç bunlar toplumumuzda zaten böyle şeylere çok inanılıyor...
inancağımız değerlere bile bukadar önem vermiyoruz maalesef...
yap kzuum işlerini bende yapıcam bişiler çamaşır atıcam makinaya salon temizliycem

canım ben bizzat şahit oldum böyle olaya..
doktoruma negatifden sonra son görüşmeye gititğimde asistanı geldi hocam " kanaması varmış ....napsın dedi birrisi aramışta"
doktorda gelmesin yatsın beklesin dedi iğneye gerek bile görmedi o an o hastanın yerine koydum kendimi ne bunalmıştır diye..
bildikleri vardır yinede mutlaka sen sakin ol bence hiç kalkma bol su iç ayaklarınıda uzat teşbih çek canımmm..:26:

tatlım ben senin doktorundan hiçbişey anlamadım birincisi değerin çok düşük test günü yaptıysan ve 11 çıktıysa mutlaka iki günde bir testi yenileyip değerin artmışmı bakılıp ona göre bi yol haritası çizilmeli inşallah bebeğin seninledir ama belkide düşük yapıyosun bunu bilemiyoruzki bence eşin seni başka bi doktora götürsün hem için rahatlasın hemde bu belirsizlikten kurtulup rahat bi nefes al

valla canım bende temizlik yapcam malum benim durum belli değil belki transfer olabilir oyüzden yapmak zorundayım bugün bende ama iğne iplik makas falan kullanma istersen

kuzum çokk erken sakın moralini bozma tamammı...
ben sırf bu yüzden hiç yapmazdım testi belkide korkaktım öyle yani...

çünkü çok çabuk yıkılırım herrşey biter benim gözümdede ama dur bakalım senin için en güzeliii olucakkk inşaallahhh

bende batıl inançlara inanmam ama kaynanam falanca yapmış böyle olmuş filanca yapmış böyle olmuş diyince kafamı bulandırdı

ama Allaha emanet deyip öğlenden sonra işe girişecem zira yarın misafirim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…