Sabah idrar testi yaptım
Koskocaman bi tek cizgi hayalet filan hicbisi uok
gunaydin kizlarrrr...nasilsiniz ne var ne yok?ben
yeni uyandim ruyamda yine tup bebekle ugrasiyimusum hastanelerdeymisim filan bi dr kadinla kavga tartisiyorum:))
aaa benim hic haberim yok katilan yemeklerden bizlerden biri katildi mi?
Gunaydin canim yatiyirum hala var kanama sulu kan gibide geliyi pihtida geliyo ama yohun degil gunluk pette bozuk para buyukluginde yayiliyo parcalar akintinin kirmizisi gibi.. et parcaai gibi degiller
Simdi bisiler atiatirsim fitil aticam ama buyuk abdestim var yapmaya korkuyorum
Derya dun aksam idrarda test yaptim kocaman bi tekde ben gordum ama ben cift gormek ivin degil gun gun takip icin yaptim lutfen artk harap etme kendini cubnku kanda cikan idrarda cikmiyo ve cikan sonuc betahcgmi yoksa ovitrellenin etkiaimi belli olmiyo lutfen bekle
evet herşey kolay geliyo bi o kadarda heyecanlıyım uzun zaman oldu kardeşimi görmemiştim çok özlemiştim bu bana çok iyi gelecek
evet benim canım tüpdaşım..yok arkadaşım.olsun ilk söz sana haber veririm.Olsun bi megafon alıp tüm ülkeme canlı yayın yapıcam... Ocak ay'ını kaçırmışım ne yaptında ...Bende en son seninle görüşmemizde mayıs haziran gibi denerim belki diye konuşmuştuk.merak ettim seni .Bende malum kistime hala baktırmadım desem..
kızlar hıdırıllezde temizlik yapılmaz çamaşır yıkanmaz derler sizce doğrumu bu inanışlar siz neler yapar yada yapmazsınız bugün
slm kızlar nasılsınızdün gezmelerden evin yolunu zor bulduk bugün yorgunluktan yıkılıyoruz
Evet canin bu benim doktorun b..gu affdeeersin hastaneye gidicem
kızlar görüyorumki kimse beni takmıyor bi sayfa önce bişey sordum ama sanırım konuyla alakasız olduğu için kimsenin dikkatini çekmedi
aynen bende haftaya enerjilk baslayanlardanım halılarımı kaldırdım silkeledim şimdi dip köşe eve girişicemde size takılmaktan yapamıyom bi bakiyim kızlara dedim birazzdan başlarım
Günaydın canlar nasılsınız biz yeni geldik eve hemen yatağa ışınlıyorum
Bugün tocam arabada ilk kez duydu kızının tepikini ne zaman elini koysa duruyodu
Gözleri yerinden çıkıcaktı babası araba hastası ya kızımda arabada tepikledi babasını
kızlar ozellıkle tup bebek yaptran arkadaslar sıze bır sorum olucak benım transferım oldu ogunden ıhtrabern ığneye basladım gunde 1 tane gebelık testıne kadar dewam edıcem ... okudumda bır cok kıseye ığne verılmemıs herhalde ...ferıde masal hap kullanyormus ığne daha etkılı değilmıdr ? ve hergun 2 tanede jel kullanyorum herkezın tedavısı farklı gıbı geldı
kızlar hıdırıllezde temizlik yapılmaz çamaşır yıkanmaz derler sizce doğrumu bu inanışlar siz neler yapar yada yapmazsınız bugün
canım bizde bugün makas tutlmaz iğne iplikle bişey dikilmez derler helede hamileysen hamur falanda yoğurma kesinlikle derler bazıları ev işi falanda yapmazmış
ama benim bugün harıl harıl temizlik yapmam ve çamaşır yıkamam lazım yarın misafirim var ooof yaaaa:26::26::26::26::26::26::26:
Doktor gelme dedi merkzdekindoktora mail attim dioseme yaptim ikisede yat dinlen diyo baska bisi demiyo depot olmayaccakmiaim bu igneye devam edecekmisim sinirlerim bozuldu herke baska bisi diyo gitmiyorum dr . Insan kafayinyer biyle birakiyorum kendi haline ...
Doktor gelme dedi merkzdekindoktora mail attim dioseme yaptim ikisede yat dinlen diyo baska bisi demiyo depot olmayaccakmiaim bu igneye devam edecekmisim sinirlerim bozuldu herke baska bisi diyo gitmiyorum dr . Insan kafayinyer biyle birakiyorum kendi haline ...
ama benim bugün harıl harıl temizlik yapmam ve çamaşır yıkamam lazım yarın misafirim var ooof yaaaa:26::26::26::26::26::26::26:
saracımmm ...
ben inanmıyorum batıl inanç bunlar toplumumuzda zaten böyle şeylere çok inanılıyor...
inancağımız değerlere bile bukadar önem vermiyoruz maalesef...
yap kzuum işlerini bende yapıcam bişiler çamaşır atıcam makinaya salon temizliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?