Tüp Bebek Günlüğümüz !

valla canım bende temizlik yapcam malum benim durum belli değil belki transfer olabilir oyüzden yapmak zorundayım bugün bende ama iğne iplik makas falan kullanma istersen

tühhh dişiklerimiz yarım kalıcakkk hergün iğne iplikle uğraşırdım bendee
çok hamaratımdırda

sen oku üfle giriş işlere bişi olmazzz
tabisii akrdeşinle eşi geliyomuşşş herşey tamam olmalııı negüzelllll

ikiz kuzularımın annesinede sevgilerimii iletiyorummm kurban olsun teyzoşları onlaraaa...
vee sonra uğramak üzere çıkıyorum boğaz ağrımla işleri anca yaparım ama öncesinde test çözücem yeter tembellik aaaaa zaman
az kaldııııı

evet ben anladım tembellerin işi bu zaten kv den sölemiş var bunda bişi temizlik yapılmazmış hıdırellezde kesin tembellerin başının altından çıkıyoo bu
tamam o zaman akşam için yemekte yapmayım kocam ne yicez dediğinde hıdırellez kocacım bişi yapmadım zaten hıdırellezde yemekte yenmez diyim ben

bencede süper fikir .o zaman bize her gün hıdırellez olsun o zaman.

valla ne diyeceğimi şaşırdım ben artık hakkında hayırlısı olsun canım..
sıkılma gerilme artık lütfen...
test gününde hayırlı güzel haberini alacaz Allahın izniyle..

bencede süper fikir .o zaman bize her gün hıdırellez olsun o zaman.

hadi yemekten yırttık diyelim temizlikten nasıl yırtcaz hdırellez bahanesine temizlik beklemezki her şekilde bize kalıyooo işte biz en iyisimi sadece yemek konusunda hdırellez kurallarınız icra edelim

Korkma tatlim iki cesit histereskopi var biri operatif bu ameliyathane de yapiliyor genel anesteziyle bana bu yapildi 2 kere digeri ofishistereskopi bun da kdr cim biliyor o da muayenehane masasinda lokal anesteziyle yapiliyor. Bir sorun varsa ortaya ciksin ki senin de yolunda ki engeller kalksin. Ahhh beni hic sorma 3 laparoskopi 2 histereskopi 1 kurtaj 4 tup denemesi cok sukur Allahima 4.de meleklerimi verdi Rabbim darisi basina tusemimcim..

olmaz öleeee gayet enerjik bi haftaya start verdik sende nasibini alcaksın bu enerjiden hastayım oram hasta buram hasta demek yok şimdi sana rahatsızlıklarımı bi sayarım kendine gelirsin bendekilerde hiç bişi yokmuş dersin
kalk ve kendine gel illa temizlik yapman gerekmiyooo ruhen kendine gel bacım...

hadi yemekten yırttık diyelim temizlikten nasıl yırtcaz hdırellez bahanesine temizlik beklemezki her şekilde bize kalıyooo işte biz en iyisimi sadece yemek konusunda hdırellez kurallarınız icra edelim

Ben hepsinden yirttim dun tocam evi bi guzel temizledi bnde yemek yapmistim bugun uykusuzum birazdan guzellik uykusuna yaticam

canım ya burda vasfiye teyzeyi devreye sokmak istiyorum zira gerçekten yeri geldi ne çektik beee kızlarrr helede benkayramm ne çekmişin be kuzummmm canım yaaa gercekten çok yol kat etmişsin sonunda rabbim de gönlüne göre vermiş canım laporoskopiyi neden 3 kere oldunki anlamadım orasını

ben suan progestan hap kullanıyorum ama fitil olarak günde 3 kez atıyorum ve camasırıma beyaz beyaz geliyo fitil niye geri geliyo içeri gitmiyomu acaba yaa sizdede böyle oluyomuydu

Sorma tatlim cok cektim cok sukur bitti demek istiyorum artik. Allahim kimseye aratmadan cektirmeden versin kuzularini.. Canimcim ilkinde nisanliydim tupum 9 cm olmus dr.temizledi almadi tupumu hemen evlen cocuk yapmaya bak tek tuple olur dedi. Sonra ben evlendim 10.ayda hamile kaldim dis gebelik gecirdim o ameliyat oldugum sol tupumde olusmus tekrar ameliyat o tupu aldilar digerini baglayip beni tupe yonlendirdiler. Sonra rahim filmi istendi tup bebek raporu icin yeni ameliyatliydim film cekerken tupumu actilar neyse ilk tup denememde hamile kaldim kanamam coktu bana yine dia gebelik teshisi koyup beni yine ameliyat ettiler patoloji sonucunda dis gebelik olmdigim anlasildi dusuk yapmiyormusum ameliyattan 45 gun sonra kurtaj oldum. Iste boyle tatlim ne sen sor ne ben soylim Allah benim yasadiklarimi kimseye yasatmasin.. Ikinci ameliyatimda fazla narkozdan dolayi olumden dondum bir de bu var..

Ben hepsinden yirttim dun tocam evi bi guzel temizledi bnde yemek yapmistim bugun uykusuzum birazdan guzellik uykusuna yaticam

temizlesin tabii sende ağır işçi modunda çalışıyosun kolaymı 2 bebe taşımak emeğe saygı deyip temizliği yapmalı zaten gerginim ona karşı hiç acımam

evet haklısın şekerim.

yemek yok o zaman bu akşam ama temizliğe devam

ben suan progestan hap kullanıyorum ama fitil olarak günde 3 kez atıyorum ve camasırıma beyaz beyaz geliyo fitil niye geri geliyo içeri gitmiyomu acaba yaa sizdede böyle oluyomuydu

Ben neredeyse 3,5 aydir kullaniyorum o fitili aynisi banada oluyor canim bir.kisminin geri gelmesi normal takma kafana

az önce dayanamadım 20 gebelik testi+10 ovulasyon testi +kargo 19.90 tl ye alıverdim...
bakalım ne çıkcak bu ay testlerimde:26::26::26:

fitil ya da jeli geri gelmeyen yoktur sanırım...
normal bişi yaşıyosun şekerim...

Gercekten agir isci modundayim kendimi hep yorgun hissediyorum.. Bende.gicik oluyorum ama kendisi sut dokmus kedi modunda liste olayini da hallettim bir daha cesaret edemez yoksa sacini basini yolariz dimi guldenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…