valla canım bende temizlik yapcam malum benim durum belli değil belki transfer olabilir oyüzden yapmak zorundayım bugün bende ama iğne iplik makas falan kullanma istersen
Gunaydin canim yatiyirum hala var kanama sulu kan gibide geliyi pihtida geliyo ama yohun degil gunluk pette bozuk para buyukluginde yayiliyo parcalar akintinin kirmizisi gibi.. et parcaai gibi degiller
Simdi bisiler atiatirsim fitil aticam ama buyuk abdestim var yapmaya korkuyorum
Canimm insallah tamamen kesilir de rahat bir nefes aliriz. Tuvaletini ihmal.etme kabiz olursan daha cok sorun yasarsin Allaha emanet canim melegin seninledir insallah dualarim sizinle..
bende batıl inançlara inanmam ama kaynanam falanca yapmış böyle olmuş filanca yapmış böyle olmuş diyince kafamı bulandırdı
ama Allaha emanet deyip öğlenden sonra işe girişecem zira yarın misafirim var
evet ben anladım tembellerin işi bu zaten kv den sölemiş var bunda bişitemizlik yapılmazmış hıdırellezde kesin tembellerin başının altından çıkıyoo bu
tamam o zaman akşam için yemekte yapmayım kocam ne yicez dediğinde hıdırellez kocacım bişi yapmadım zaten hıdırellezde yemekte yenmez diyim ben
Doktor gelme dedi merkzdekindoktora mail attim dioseme yaptim ikisede yat dinlen diyo baska bisi demiyo depot olmayaccakmiaim bu igneye devam edecekmisim sinirlerim bozuldu herke baska bisi diyo gitmiyorum dr . Insan kafayinyer biyle birakiyorum kendi haline ...
bencede süper fikir .o zaman bize her gün hıdırellez olsun o zaman.
canım ya dr a baglıyım yapıcaz derse hayır deme şansım yok zaten de korkuoyrum yaa acıyomu falan diyee bide canım ben bi laporoskopiye zor dayandım sen nası 3 kere oldun yaanası dayandın gerçi dr lar ne derse mecbur bebişlerimiz için dayanıyozda bakalım yarın ne dicek rabbimden hayırlısı inşallah:26::26::26::26:
hayırlıı haftabaşları olsun kızlarr...
ben enerjik başlıyamadım malum haftasonu boğaz baş ağrımdaan dolayı sabah uyandım iyi değilim ayaktayım ama
sinütiz öksürüğe çevirdi boğazım yanıyor göğsümde ağrım var..
sporuma gidemedim bende enerjik oluyodum orda ne güselll..
ama bugün zaten kahvaltı yapılcak ve herçeşit yiycek olucak spor az olucaktı bugün....
gitmememde bi hayır arıyorum pasta börek yememiş oldum
biraz test çözsem fena olmaz sonrada az salonu dezenfekte edicem üstten ama derine inemem...
eşimin arkdaşalrı gelicekte Allahtan pasta börek
yapmıycam sadece çay kuruyemiş oluyor toplantılarında..
iiy olsam belkide yapardım ama azda yakın pazara gidip mis yeşilkiklerimi almalıyımmmmm
hadi yemekten yırttık diyelim temizlikten nasıl yırtcaz hdırellez bahanesine temizlik beklemezki her şekilde bize kalıyooo işte biz en iyisimi sadece yemek konusunda hdırellez kurallarınız icra edelim
Korkma tatlim iki cesit histereskopi var biri operatif bu ameliyathane de yapiliyor genel anesteziyle bana bu yapildi 2 kere digeri ofishistereskopi bun da kdr cim biliyor o da muayenehane masasinda lokal anesteziyle yapiliyor. Bir sorun varsa ortaya ciksin ki senin de yolunda ki engeller kalksin. Ahhh beni hic sorma 3 laparoskopi 2 histereskopi 1 kurtaj 4 tup denemesi cok sukur Allahima 4.de meleklerimi verdi Rabbim darisi basina tusemimcim..
hadi yemekten yırttık diyelim temizlikten nasıl yırtcaz hdırellez bahanesine temizlik beklemezki her şekilde bize kalıyooo işte biz en iyisimi sadece yemek konusunda hdırellez kurallarınız icra edelim
canım ya burda vasfiye teyzeyi devreye sokmak istiyorum zira gerçekten yeri geldi ne çektik beee kızlarrr helede benkayramm ne çekmişin be kuzummmm canım yaaa gercekten çok yol kat etmişsin sonunda rabbim de gönlüne göre vermiş canım laporoskopiyi neden 3 kere oldunki anlamadım orasını
Ben hepsinden yirttim dun tocam evi bi guzel temizledi bnde yemek yapmistim bugun uykusuzum birazdan guzellik uykusuna yaticam
evet haklısın şekerim.
ben suan progestan hap kullanıyorum ama fitil olarak günde 3 kez atıyorum ve camasırıma beyaz beyaz geliyo fitil niye geri geliyo içeri gitmiyomu acaba yaa sizdede böyle oluyomuydu
ben suan progestan hap kullanıyorum ama fitil olarak günde 3 kez atıyorum ve camasırıma beyaz beyaz geliyo fitil niye geri geliyo içeri gitmiyomu acaba yaa sizdede böyle oluyomuydu
temizlesin tabii sende ağır işçi modunda çalışıyosun kolaymı 2 bebe taşımak emeğe saygı deyip temizliği yapmalı zaten gerginim ona karşı hiç acımam
yemek yok o zaman bu akşam ama temizliğe devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?