Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benim gercekten cok cekmişsin ama rabbim sonunda vermiş bebişleri masallah canım bende korkuyom ama eger kalımlaşmadıysa histereskopiyi mecbur olcam korkunun ecele faydası yok yanii napalım meleğim gelsinde dayanırım artık

az önce dayanamadım 20 gebelik testi+10 ovulasyon testi +kargo 19.90 tl ye alıverdim...
bakalım ne çıkcak bu ay testlerimde:26::26::26:

Supeeerrr Ben senin bu ovulasyonlu denemelerinden sonuc gelecegine inaniyorum sana inancim tam sekerim hadi hayirli olsun

az önce dayanamadım 20 gebelik testi+10 ovulasyon testi +kargo 19.90 tl ye alıverdim...
güldencim canım denersen bişey söylemek istiyorum sana canım banada düğünde birisi söyledi tüp bebeğe basladıgımı bilmiyolarya tedavi görüyorum diyorum kadınında 3 sene bebeği olmamıs ovulasyon uyarıcı vermiş dr ona bunu kullan ya bu ay yada diğer ay hamile kalırsın demiş ve kullandıgı ay hamile kalmış bunu söyleyen dr şimdi kıbrısta görev yapıyomuş çok iyiy bi dr mus canım bilgine sunulur

Korkma tatlim insallah hersey guzel olur da sende kavusursun meleklerine..

güldencim ben bir kere daha şu saraçoüğlunun kürünü deneyeceğim.biliyorsun onunla ben bir kere hamile kaldım fakat kimyasal olmuşyu.bakalım belki bu sefer kimyasal olmayanından tutar.

Fakat bir sorunum var.ben bu ay iki kere adet oldum.hangisine göre başlayacağım bilemiyorum .yumurtlama günümden 2 gün sonra yine adet oldum.Böyle bir şey başına gelen varmıdır.

Gercekten agir isci modundayim kendimi hep yorgun hissediyorum.. Bende.gicik oluyorum amakendisi sut dokmus kedi modunda liste olayini da hallettim bir daha cesaret edemez yoksa sacini basini yolariz dimi guldenim

süt dökmüş kedi gibi olsun zaten başka çaresi yok 2 bebe babası olmuş ona göre davransın artık bak valla geriliyom yazımın sonu iyi yere gitmiyooo seni üzeni ben var yaaaa.....................

Supeeerrr Ben senin bu ovulasyonlu denemelerinden sonuc gelecegine inaniyorum sana inancim tam sekerim hadi hayirli olsun

inşallah canım bu kez bol gebelik testi az ovu testi aldım hergün bi tane yapcem yumurtlama günüm 10 gün içinde olur sanırsam..

biliyorum canım ama cesaret edemiyorum ben içeriye bişi yapmak istemiyorum jel gibi bişi o onu içeri sıkıyosun ve ekşın yaşıyorsun spermlerin yumiye gidişini kolaylaştırıyo..

çoook uykum vaaarrr.

süpper bi fikrim var evdeysen uyu canım

iki kez kanaman kistle alakalı büyük ihtimal o kanama yapıyor belkide parça parça atıyordur vücudun...
kür içinde bi kistini göster daktıra öle başla diyorum ben..

iki kez kanaman kistle alakalı büyük ihtimal o kanama yapıyor belkide parça parça atıyordur vücudun...
kür içinde bi kistini göster daktıra öle başla diyorum ben..[/QUOTE]

yarın geçmesi lazım eğer geçerse yarın bir doktora görüneceğim.ne diyecek bakalım.tüp denemeden önce bir kere daha kür.umut dünyası .ya tutarsa.

güldenim ayaklı kütüphane gibisin bacım bilmediğinde yok bee peki bu ne işe yarıyo niye 20 gebelik testi varki ben anlamadım olayı

yarın geçmesi lazım eğer geçerse yarın bir doktora görüneceğim.ne diyecek bakalım.tüp denemeden önce bir kere daha kür.umut dünyası .ya tutarsa.

aynen canım umut işte şifanın nerden geleceği belli olmaz..
doktordan sonra hemen küre başla ya tutarsa...

güldenim ayaklı kütüphane gibisin bacım bilmediğinde yok bee peki bu ne işe yarıyo niye 20 gebelik testi varki ben anlamadım olayı

canım uzun zamandır anne olmak için kafa yorduğumdan öğreniyorum işte zamanla..
netten sipariş veriyorum çok uyguna geliyor bir marka var hemde güvenilir..
20 gebelik+10 ovulasyon+ kargoda onlardan hepsine 20 tl ödedim..
eczaneden bir testte 4-5 lira veriyorsun toplu alınca daha uyguna geliyor..
fazla test göz çıkarmaz bol bol bulunsun

slm kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir

biz iyiyiz canım asıl sen ne durumdasın sakince duruyosun dimi herşey yolunda

çok şükür iyiyim canım hala tuvaletimi yaparken bazen acı çekiyorum ama ilaçlarımı kullanmaya devam ediyorum düzelcek inşallah bide ağzımda kocaman uçuk çıktı 2 günden beri fazla ağzımı açamıyorum benden durumlar böyle şimdilik mayısın 15 inde heyet raporum bitiyo doktor bidaha vercek sanırım rapor yani okullar kapanıncaya kadar evdeyim

Vucudum bana oyun oynuyor. .
Bir hamilede olan butun belrtiler mevcut..
Sadece cift cizgim yok
Transferden bu yana dus da almadim koktum iyice..
Bu pis bedenle namaz kılmak da istemiyorum. .
Bu gunde bekleyip yarin dus alicam insallah..

başkent hastanesinin acilini de keşfetmiş bulunuyoruz kızlar çok memnun kaldım.
iki gündür hiç geçmeyen ağrılarım vardı geçer dedim gitmedim ama baktım geçmiyo dün akşamüstü gittik acile. geçmeyen idrar yolu enf. biliyosunuz ben ondandır diye tahmin ediyodum.çok ilgililerdi tahliller falan yapıldı serum taktılar yattık biraz sonra kadın doğuma çıkardılar orda da bebişlere baktılar rahim genişiğine baktılar bir de nst ye bağladılar sancı var mı diye ne gerekiyosa yapıldı yani. hatta saat gece 12 ye geliyodu Hulusi beye bilgi verdiler falan. çok şükür bi sıkıntı yok enfeksiyon yüzünden oluyomuş ağrılar. az daha yatırdılar tekrar serum falan gece 3 te çıktık hastaneden. yarın da zaten hulusi daktıra kontrolümüz var. bizden böyle şekerler.

bunlar iyi şeyler yaşadıklarından sonra..
evde olman çok iyi çalışamazsın zaten rapor şart..

selam kızlar napıyonuzzz

nerelerdesin seeennnnn..

Vucudum bana oyun oynuyor. .
Bir hamilede olan butun belrtiler mevcut..
Sadece cift cizgim yok
Transferden bu yana dus da almadim koktum iyice..
Bu pis bedenle namaz kılmak da istemiyorum. .
Bu gunde bekleyip yarin dus alicam insallah..

çift çizgi olmayabilir erken dedik hatun hala çift çizgi diyoo du bakalım...
duş al artık bekleme bence..

bizde kardeşimin eşinden dolayı başkentin acilini keşfettik ve çok memnun kalmıştık herşeyine baktılar tek kuruş para almadan çok iyiydi gerçekten...bebekler ve sen iyisiniz çok şükür
hulusi daktıra yarın selam söle benden olurmu özledim gidecem ama gidesim yok...

aynen canım herşeye bakıyolar, güleryüzlüler ve hiç para ödemedik. söylerim canım selamını. kesin teşkilatı kurmuşsunuz siz beni çekiştirmeyin der

deryacım birkaç gündür giremedim idrar testi yapıyosun sanırım. değerin daha düşükse çıkmayabilir canım. dert etme diyecem hepimiz yaşadık bunları. insan duramıyo kafasında kuruyo. hakkında hayırlısı neyse o olur zaten. kan testin ne zamandı??

aynen canım herşeye bakıyolar, güleryüzlüler ve hiç para ödemedik. söylerim canım selamını. kesin teşkilatı kurmuşsunuz siz beni çekiştirmeyin der

hep iyi çekiştiriyoruz amaaaa
bi gebe bırakamadı beni işte küsüm ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…