baba kızın aşkı başlamış bulunuyor ilk temas ömür boyu bitmeyen bir aşka dönüştü artık
hep iyi çekiştiriyoruz amaaaa
bi gebe bırakamadı beni işte küsüm ona
başkent hastanesinin acilini de keşfetmiş bulunuyoruz kızlar çok memnun kaldım.
iki gündür hiç geçmeyen ağrılarım vardı geçer dedim gitmedim ama baktım geçmiyo dün akşamüstü gittik acile. geçmeyen idrar yolu enf. biliyosunuz ben ondandır diye tahmin ediyodum.çok ilgililerdi tahliller falan yapıldı serum taktılar yattık biraz sonra kadın doğuma çıkardılar orda da bebişlere baktılar rahim genişiğine baktılar bir de nst ye bağladılar sancı var mı diye ne gerekiyosa yapıldı yani. hatta saat gece 12 ye geliyodu Hulusi beye bilgi verdiler falan. çok şükür bi sıkıntı yok enfeksiyon yüzünden oluyomuş ağrılar. az daha yatırdılar tekrar serum falan gece 3 te çıktık hastaneden. yarın da zaten hulusi daktıra kontrolümüz var. bizden böyle şekerler.
Canım geçmiş olsun bebişler büyüdükçe sorunlarda büyürmüş derler ya neyseki iyisin tatlım
merhaba Derincimm iyi olmana sevindimm aman iyi olunn..Rabbim sağlıklaa doğumuna kadar devamını nasip etsinn..her yazını yüreğim ağzımda okuyorum o dereceyim yani canımm benimmçok şükür iyiyim canım hala tuvaletimi yaparken bazen acı çekiyorum ama ilaçlarımı kullanmaya devam ediyorum düzelcek inşallah bide ağzımda kocaman uçuk çıktı 2 günden beri fazla ağzımı açamıyorum benden durumlar böyle şimdilik mayısın 15 inde heyet raporum bitiyo doktor bidaha vercek sanırım rapor yani okullar kapanıncaya kadar evdeyim
selaammmselam kızlar napıyonuzzz
canım sen hala yıkanmadın mıı ılık bir duş al saçını falan güzelce yıka aam duşta çok kalmaa..ben eşime yıkatmıştım kendimii eğilip doğrulmamk içinn ne dikkat etmiştimm..saolsun 5 dakkada yıkanıp çıktımm eyy giidi günleerr eyy...neyseki havalar aşırı sıcak değil....günün çok erken en fala kanda çıkar ee biliyorsun kanda da belli bir değere ulaşmadıkçaa idrarda çıkması mümkün değil....olumsuzluk yokk zamanı gelince çıkacak inşaalah hem kanda hem idrar testindee tatlımm..Vucudum bana oyun oynuyor. .
Bir hamilede olan butun belrtiler mevcut..
Sadece cift cizgim yok
Transferden bu yana dus da almadim koktum iyice..
Bu pis bedenle namaz kılmak da istemiyorum. .
Bu gunde bekleyip yarin dus alicam insallah..
hepsinin bir arada verildiği azınlıktan olmuşsun sen
daha önceden bilinen rahim kalınlığı vs.. bi sorunun varmıydı bu iğne ve ilaçlar tutunmaya yardımcı oluyor çünkü..
bilinen bi durum yoksa tamamen daktırının tüp yapma tarzıyla ilgili oluyo
Merhaba arkadaşlar bişey sorucam..benim 2 kanalımda kapalı tüp bebek yaptırmayı düşünüyorduk ama şimdi bi laparoskopi yapsak mı die şünmeye başladık netten araştırdık eşimin biraz gözü korktu yok resmen ameliyat gibi olmaz boşver dedi hala da dior :) bana ben göze aldım yapmak istiyorum acaba bu ameliyatı olan varsa bana biraz yardımcı olabilir mi?
kızlar ozellıkle tup bebek yaptran arkadaslar sıze bır sorum olucak benım transferım oldu ogunden ıhtrabern ığneye basladım gunde 1 tane gebelık testıne kadar dewam edıcem ... okudumda bır cok kıseye ığne verılmemıs herhalde ...ferıde masal hap kullanyormus ığne daha etkılı değilmıdr ? ve hergun 2 tanede jel kullanyorum herkezın tedavısı farklı gıbı geldı
deryacım birkaç gündür giremedim idrar testi yapıyosun sanırım. değerin daha düşükse çıkmayabilir canım. dert etme diyecem hepimiz yaşadık bunları. insan duramıyo kafasında kuruyo. hakkında hayırlısı neyse o olur zaten. kan testin ne zamandı??
maşallah kocişinle miss olmuş eviniz..yat dinlen bebğimm..bebişlerinin uykuus gelmiş o kesinnn iity uykularrBen hepsinden yirttim dun tocam evi bi guzel temizledi bnde yemek yapmistim bugun uykusuzum birazdan guzellik uykusuna yaticam
Ne Çekmişsin be canımmmmç...Rabbim başka çektirmesinn inşaallahSorma tatlim cok cektim cok sukur bitti demek istiyorum artik. Allahim kimseye aratmadan cektirmeden versin kuzularini.. Canimcim ilkinde nisanliydim tupum 9 cm olmus dr.temizledi almadi tupumu hemen evlen cocuk yapmaya bak tek tuple olur dedi. Sonra ben evlendim 10.ayda hamile kaldim dis gebelik gecirdim o ameliyat oldugum sol tupumde olusmus tekrar ameliyat o tupu aldilar digerini baglayip beni tupe yonlendirdiler. Sonra rahim filmi istendi tup bebek raporu icin yeni ameliyatliydim film cekerken tupumu actilar neyse ilk tup denememde hamile kaldim kanamam coktu bana yine dia gebelik teshisi koyup beni yine ameliyat ettiler patoloji sonucunda dis gebelik olmdigim anlasildi dusuk yapmiyormusum ameliyattan 45 gun sonra kurtaj oldum. Iste boyle tatlim ne sen sor ne ben soylim Allah benim yasadiklarimi kimseye yasatmasin.. Ikinci ameliyatimda fazla narkozdan dolayi olumden dondum bir de bu var..
az önce dayanamadım 20 gebelik testi+10 ovulasyon testi +kargo 19.90 tl ye alıverdim...
bakalım ne çıkcak bu ay testlerimde:26::26::26:
noluyor kız ne listesi bakiimmGercekten agir isci modundayim kendimi hep yorgun hissediyorum.. Bende.gicik oluyorum ama kendisi sut dokmus kedi modunda liste olayini da hallettim bir daha cesaret edemez yoksa sacini basini yolariz dimi guldenim
süper ilgilenmişler Allah razı olsun hepsinden..ağrıların azaldı mı pekii..enfeksiyon üznden oluyor dedinn... sanıırm hamişler bol su sıvı tüketin diyorlardı enfeksiyona çare olarak...yanlış hatılamıyorsamm...yaz da geldii litrelerce su tüketelim ben taşımı düşüreyim sen de enfeksiyonu at gitsin tatlımmbaşkent hastanesinin acilini de keşfetmiş bulunuyoruz kızlar çok memnun kaldım.
iki gündür hiç geçmeyen ağrılarım vardı geçer dedim gitmedim ama baktım geçmiyo dün akşamüstü gittik acile. geçmeyen idrar yolu enf. biliyosunuz ben ondandır diye tahmin ediyodum.çok ilgililerdi tahliller falan yapıldı serum taktılar yattık biraz sonra kadın doğuma çıkardılar orda da bebişlere baktılar rahim genişiğine baktılar bir de nst ye bağladılar sancı var mı diye ne gerekiyosa yapıldı yani. hatta saat gece 12 ye geliyodu Hulusi beye bilgi verdiler falan. çok şükür bi sıkıntı yok enfeksiyon yüzünden oluyomuş ağrılar. az daha yatırdılar tekrar serum falan gece 3 te çıktık hastaneden. yarın da zaten hulusi daktıra kontrolümüz var. bizden böyle şekerler.
Vucudum bana oyun oynuyor. .
Bir hamilede olan butun belrtiler mevcut..
Sadece cift cizgim yok
Transferden bu yana dus da almadim koktum iyice..
Bu pis bedenle namaz kılmak da istemiyorum. .
Bu gunde bekleyip yarin dus alicam insallah..
merhaba canıms anırım transferin oldu
hayırlı olsun kaçıncı günündesin?
inşallah bebegın senınle olur ..
belirtilere fazla kafayı takma bende hiç belirti olmadı herkeste gögüs acıması oluyordu ben üstüne bastırınca bıle olmuyordu, belim ağrımıyordu filan ..
ben 6. günü duş almıştım ama hastanede yatıyordum alamıyordum.
ama 3. gün alabilirsin demişlerdi ılık su ile.
zaten yatmanın kalkmanın pek bir öenmi yok demişti doktorum bana rahım bir basak gibidir yukarı doğru v seklindedir demişti.
şimdiden hayırlı olsun.
selaammmhuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuu:92::92::92::92::92::92::92::92:
ben inanmıyorum bu kadar abartmaya gerek yok..anneciğim hemile olanların ve ölü bebği olanların dikkat etmesi gerekir derdi..geriisi için bir sıkıntı yokmuşş... hamişlerimiz zaten iş yapmıyor....annelerimiz de mecbur yapacak bebelerini aç mı bırakacaklar...yemek tabii ki yapıcaz..bayram değil seyran değil sadece berekti,n yağdığı mübarek günn ..nerde hareket orda bereket değilmi yaaaevet ben anladım tembellerin işi bu zaten kv den sölemiş var bunda bişitemizlik yapılmazmış hıdırellezde kesin tembellerin başının altından çıkıyoo bu
tamam o zaman akşam için yemekte yapmayım kocam ne yicez dediğinde hıdırellez kocacım bişi yapmadım zaten hıdırellezde yemekte yenmez diyim ben
canım feride hatuunn erken test yaptı değeri ondan düşük çıktı canımm..test gününe daha var yani...tatlım ben senin doktorundan hiçbişey anlamadım birincisi değerin çok düşük test günü yaptıysan ve 11 çıktıysa mutlaka iki günde bir testi yenileyip değerin artmışmı bakılıp ona göre bi yol haritası çizilmeli inşallah bebeğin seninledir ama belkide düşük yapıyosun bunu bilemiyoruzki bence eşin seni başka bi doktora götürsün hem için rahatlasın hemde bu belirsizlikten kurtulup rahat bi nefes al
Ne güzel moral veriyorsun sağol canım..ama işte insanoğlu hep kötüye hazırlıyor ya kendinii...avatarına da bayıldımm..ne güzel yiyoor
merhaba canıms anırım transferin oldu
hayırlı olsun kaçıncı günündesin?
inşallah bebegın senınle olur ..
belirtilere fazla kafayı takma bende hiç belirti olmadı herkeste gögüs acıması oluyordu ben üstüne bastırınca bıle olmuyordu, belim ağrımıyordu filan ..
ben 6. günü duş almıştım ama hastanede yatıyordum alamıyordum.
ama 3. gün alabilirsin demişlerdi ılık su ile.
zaten yatmanın kalkmanın pek bir öenmi yok demişti doktorum bana rahım bir basak gibidir yukarı doğru v seklindedir demişti.
şimdiden hayırlı olsun.
maşallah kocişinle miss olmuş eviniz..yat dinlen bebğimm..bebişlerinin uykuus gelmiş o kesinnn iity uykularr
Ne Çekmişsin be canımmmmç...Rabbim başka çektirmesinn inşaallah
bu ay o bebeler kesin gelecek göbüşee kaçışı kurtuluşu yok inşaallah
noluyor kız ne listesi bakiimmne kaçırdım ben genee:44::44::44::44:
süper ilgilenmişler Allah razı olsun hepsinden..ağrıların azaldı mı pekii..enfeksiyon üznden oluyor dedinn... sanıırm hamişler bol su sıvı tüketin diyorlardı enfeksiyona çare olarak...yanlış hatılamıyorsamm...yaz da geldii litrelerce su tüketelim ben taşımı düşüreyim sen de enfeksiyonu at gitsin tatlımm
Tatlim sormak istedigin baska bisi varsa seve seve yardimci olurum ama sunu bil canim ameliyattan hic bi farki yok drlar kucuk bi operasyon diyo ama öyle olmuyo iste canim
Ne güzel moral veriyorsun sağol canım..ama işte insanoğlu hep kötüye hazırlıyor ya kendinii...avatarına da bayıldımm..ne güzel yiyoor
merhaba ben laparoskopik apse ve kist ameliyatı gecirdim,
genel anestezi altında oluyor sen ameliyat sırasında bir şey hissetmiyorsun
uyanınca benım pek bir agrım olmadı bir agrıkesici ağrım olur korkusuyla yaptırmıstım ama gerek de yoktu
göbekte sag sol kasıkta ve de tam altta malum yere doğru ortada 4 adet kesi yapıyorlar daha doğrusu delik ordan aletlerle girip ameliyat oluyor
ben ameliyat olalı yaklasık 5 ay oldu sadece göbegımdeki iz kapanmadı ama doktorun dedıgı benım vücudun tepkisiymiş öyle kaynamış onun dışındaki yerlerde izler hemen hemen yok zaten sadece alta ve üstteki kesiğe bir kaç dikiş atılmıştı diğerlerinde dikiş bile yoktu. ameliyat sonrası bana iki dren takıldı tek sıkıntım direnleri çıkarırken oldu için gıdıklanır gibi acıma gibi bir sey oluyor ama o da anlık zaten onu da hastaneden cıkarken yapmıslardı sana dren takılmayabılır benım karın içi yıkandıgı için takılmıştı.
ama laparoskopik tüp ameliyatını pek önermiyorlar zaten laparoskopi bile tüplerde yapısıklığa sebep olabilyior o nedenle herhangi bir sıvı sızması filan yoksa doğrudan tedaviye geçebilirsin.
şimdiden geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?