Tüp Bebek Günlüğümüz !

hep iyi çekiştiriyoruz amaaaa
bi gebe bırakamadı beni işte küsüm ona

valla son dönemde hulusi bebekleri hep ikiz oluyo şekerim. bi daha düşün istersen
dün acile biri daha geldi 7 haftalık ikizmiş hulusi beyin hastasıymış, hemşireler de bugün ikiz günü herhalde diye gülüyolar.
en çok ne güzel oluyo biliyonuzmu heryerde soruyolar kız mı erkek mi diye bende bir kız bir erkek deyince aaaaaaaaaaaaa ne güzel diye bir tepki alıyorum.

Son düzenleme:

Canım geçmiş olsun bebişler büyüdükçe sorunlarda büyürmüş derler ya neyseki iyisin tatlım

merhaba Derincimm iyi olmana sevindimm aman iyi olunn..Rabbim sağlıklaa doğumuna kadar devamını nasip etsinn..her yazını yüreğim ağzımda okuyorum o dereceyim yani canımm benimm
selam kızlar napıyonuzzz
selaammm
Vucudum bana oyun oynuyor. .
Bir hamilede olan butun belrtiler mevcut..
Sadece cift cizgim yok
Transferden bu yana dus da almadim koktum iyice..
Bu pis bedenle namaz kılmak da istemiyorum. .
Bu gunde bekleyip yarin dus alicam insallah..
canım sen hala yıkanmadın mıı ılık bir duş al saçını falan güzelce yıka aam duşta çok kalmaa..ben eşime yıkatmıştım kendimii eğilip doğrulmamk içinn ne dikkat etmiştimm..saolsun 5 dakkada yıkanıp çıktımm eyy giidi günleerr eyy...neyseki havalar aşırı sıcak değil....günün çok erken en fala kanda çıkar ee biliyorsun kanda da belli bir değere ulaşmadıkçaa idrarda çıkması mümkün değil....olumsuzluk yokk zamanı gelince çıkacak inşaalah hem kanda hem idrar testindee tatlımm..

valla canım bızde cıddı bırsey yok aslında bende hersey normal :) esımdede oğle ama tıkk yok :)

merhaba ben laparoskopik apse ve kist ameliyatı gecirdim,
genel anestezi altında oluyor sen ameliyat sırasında bir şey hissetmiyorsun
uyanınca benım pek bir agrım olmadı bir agrıkesici ağrım olur korkusuyla yaptırmıstım ama gerek de yoktu
göbekte sag sol kasıkta ve de tam altta malum yere doğru ortada 4 adet kesi yapıyorlar daha doğrusu delik ordan aletlerle girip ameliyat oluyor
ben ameliyat olalı yaklasık 5 ay oldu sadece göbegımdeki iz kapanmadı ama doktorun dedıgı benım vücudun tepkisiymiş öyle kaynamış onun dışındaki yerlerde izler hemen hemen yok zaten sadece alta ve üstteki kesiğe bir kaç dikiş atılmıştı diğerlerinde dikiş bile yoktu. ameliyat sonrası bana iki dren takıldı tek sıkıntım direnleri çıkarırken oldu için gıdıklanır gibi acıma gibi bir sey oluyor ama o da anlık zaten onu da hastaneden cıkarken yapmıslardı sana dren takılmayabılır benım karın içi yıkandıgı için takılmıştı.

ama laparoskopik tüp ameliyatını pek önermiyorlar zaten laparoskopi bile tüplerde yapısıklığa sebep olabilyior o nedenle herhangi bir sıvı sızması filan yoksa doğrudan tedaviye geçebilirsin.
şimdiden geçmiş olsun.

canım önce hayırlı olsun inşallah bebeğin seninle olur
doğru yapıyorsun bence
ben de transferden önce 5 gün transferden sonra 5 gün her gün progestan iğne, sonra 10. haftaya dek iki günde bir progestan iğne yaptırdım
o dönem hapı da sordum doktoruma etkisi daha az iğne daha etkili doğrudan kas içine enjekte edildiği için demişti.
jel ben kullanmadım . sadece bir dönem hastanede yatmam gerekti o ara iğne olmak istemedim atesım cıkıyordu iğneden olabilir deidler, iki gün falan jel kullandım ama onu da tam beceremdıgım için geri iğneye dönmüştük zaten atesin iğneden kaynaklanmadıgı ortaya cıkmıştı.

evet bebeğim idrar testi yapıorum.
duramıyorum işte napıyım bi anda sonuca gitmek istiyorum..
test günüm cuma günü şekerim sanırım idrarda en erken çarşamba yada perşembe çıkar..
bende hani çatlatmanın etkiside olsa hayalet bi çizgi araıyom ama çıkmıyo işte

Ben hepsinden yirttim dun tocam evi bi guzel temizledi bnde yemek yapmistim bugun uykusuzum birazdan guzellik uykusuna yaticam
maşallah kocişinle miss olmuş eviniz..yat dinlen bebğimm..bebişlerinin uykuus gelmiş o kesinnn iity uykularr
Ne Çekmişsin be canımmmmç...Rabbim başka çektirmesinn inşaallah
az önce dayanamadım 20 gebelik testi+10 ovulasyon testi +kargo 19.90 tl ye alıverdim...
bakalım ne çıkcak bu ay testlerimde:26::26::26:
bu ay o bebeler kesin gelecek göbüşee kaçışı kurtuluşu yok inşaallah
Gercekten agir isci modundayim kendimi hep yorgun hissediyorum.. Bende.gicik oluyorum ama kendisi sut dokmus kedi modunda liste olayini da hallettim bir daha cesaret edemez yoksa sacini basini yolariz dimi guldenim
noluyor kız ne listesi bakiimm ne kaçırdım ben genee:44::44::44::44:
süper ilgilenmişler Allah razı olsun hepsinden..ağrıların azaldı mı pekii..enfeksiyon üznden oluyor dedinn... sanıırm hamişler bol su sıvı tüketin diyorlardı enfeksiyona çare olarak...yanlış hatılamıyorsamm...yaz da geldii litrelerce su tüketelim ben taşımı düşüreyim sen de enfeksiyonu at gitsin tatlımm

Vucudum bana oyun oynuyor. .
Bir hamilede olan butun belrtiler mevcut..
Sadece cift cizgim yok
Transferden bu yana dus da almadim koktum iyice..
Bu pis bedenle namaz kılmak da istemiyorum. .
Bu gunde bekleyip yarin dus alicam insallah..

merhaba canıms anırım transferin oldu
hayırlı olsun kaçıncı günündesin?
inşallah bebegın senınle olur ..
belirtilere fazla kafayı takma bende hiç belirti olmadı herkeste gögüs acıması oluyordu ben üstüne bastırınca bıle olmuyordu, belim ağrımıyordu filan ..
ben 6. günü duş almıştım ama hastanede yatıyordum alamıyordum.
ama 3. gün alabilirsin demişlerdi ılık su ile.
zaten yatmanın kalkmanın pek bir öenmi yok demişti doktorum bana rahım bir basak gibidir yukarı doğru v seklindedir demişti.
şimdiden hayırlı olsun.

evet canım geçen azartesi transferim oldu..
tek bi tane yumrtam gelişti..
onuda transfer ettiler işte..
bende de yok mesela göğüs acıması sızlaması
tek yumurta olduğu için doktorda şansın %35 demişti..
8 hücreli tek embriyo 3. gün transfer edilmişti..
gerçi rabbim ol dedikten sonra %1 ihtimal bile tutunuyo..
duaların içinde sağol canım..
rabbim kimseyi bu yolda boynu bükük bırakmasın..

huuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuu:92::92::92::92::92::92::92::92:
selaammm
ben inanmıyorum bu kadar abartmaya gerek yok..anneciğim hemile olanların ve ölü bebği olanların dikkat etmesi gerekir derdi..geriisi için bir sıkıntı yokmuşş... hamişlerimiz zaten iş yapmıyor....annelerimiz de mecbur yapacak bebelerini aç mı bırakacaklar...yemek tabii ki yapıcaz..bayram değil seyran değil sadece berekti,n yağdığı mübarek günn ..nerde hareket orda bereket değilmi yaaa
canım feride hatuunn erken test yaptı değeri ondan düşük çıktı canımm..test gününe daha var yani...

Son düzenleme:
Ne güzel moral veriyorsun sağol canım..ama işte insanoğlu hep kötüye hazırlıyor ya kendinii...avatarına da bayıldımm..ne güzel yiyoor

ağrılar azaldı canım ama sıkışınca yine başlıyo. su zaten çok içerim devam edicem içmeye. gebelikte idrar yolu enf. çok oluyomuş zaten e bende hazırım hemen kapmaya.

ne çektik be bu ağrılardan
sen ne çektin be kızım taş ağrısından
ben ne çektim be idrar yolu ağrısından
offf offf çekmeyipte napacaktık....

Tatlim sormak istedigin baska bisi varsa seve seve yardimci olurum ama sunu bil canim ameliyattan hic bi farki yok drlar kucuk bi operasyon diyo ama öyle olmuyo iste canim

Ço..k saol canımbenim..ama şimdi kafam karıştı..benim kanalım hem çook uzun hemde sanki ilaç kanallara girmeden rahmin iki uçundan disarı akıyor.çatlak gibi sanki..anlamıyoruz ki doktorlarda bişey demiyor bizim anlıycagımız şekilde ifade etmiyorlar..napim ben şimdi canım ya. riskli de dedi doktorum yok bagırsgını delebiliriz yok iç kanama olabilir şimdiye kadar olmadı ama oladabilir die hiç bişey anlamadım..burda imkanlarımzda yyok tek bir özel hastane varetrafımdaki herkes hamile artık çoooook zoruma gidiyor bir an önce bişeyler olsun istiyorum

teşekkür ederim arkadaşım ilgilendigin için..benimde kafam karıştı zaten sizin dediginizi yanlış anlamadıysam.benim rahimden sıvı geciyor tam kanallra girerken orda baya bi karartı sonra ordan dışarı çıkıyor yani sanki tam kanalın başlagıç yerinden delik..yani yaptım mi yaptırmim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…