Tüp Bebek Günlüğümüz !

aylincim hiç acele etme nerdesinki sen nerde oturuyosun bak güvenmediğin emin olmadıgın kişiyede bu işlemi kesinlikle yaptırma canım ben bi an önce olsun istedim eşimin ailesinin baskıları etrafın baskıları daha 21 yasında tüplerimi alıyolardı neden kendimi çok kurcalattıgım için herseyi denendim ama herseyi ebe hoca kocakarı ilaçları 3 asılama klomen tedavileri ne ararsan denedim vee amliyatımda dr esime bunun tüpleri bitmiş kendi kendine hamile kalamaz bi mucize olsa dahi dış gebelik olur demiş eşimde okadar kızdıki o bizle ugrasanlara onlar yüzünden karımdan oluyopdum dedi düşün o yüzden acele etme tatlım yanlış bişey yaptırma kendine kesinlikle sormak istediğin bişey olursa sana seve seve yardımcı olurum çünkü benim yasadıklarımı bi kişi daha yasasın istemiyorum canım

canım sıvı sızmasını doktorun ultrason muayenesınde bile anlayabilir iyi bir doktorsa, rahım fılmınden haydi haydi anlar,
doktorun hidrosalpenks diye bir şeyden bahsetti mi?
rahım içine tüplerde biriken sıvının akması olayı bu.
eger bu varsa sıvının aktıgı tüpü aldırmadan tedaviye baslatmamaları gerekıyor cunku o sıvı tutunmayı engellıyor.
bu olayı iyice araştır.

canım bingölün bi köyünde oturuyorum..bingöl de sadece 1 tane özel hastane var o da devlet gibi zaten...imkanlarımzda el vermiyor başka bi yere gidip tedaviye başlamaya....çok üzüldüm sana olanlar için ama allha şükür rahminde bi problem yok.ben hep buna şükrediyorum..zoruma gidiyor benim o kadar emek sarfediyoruz bişey olmayınca insanın zoruna gidiyor..umarım herşey istedigimz gibi olurda bir an önce hamile kalırız:)peki canım tüp bebeği ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunz?

Yok canım ya öle bişey dedigini hatırlamıyorum..sadece kanalların tıkalı tüp bebeik yapın dedi. laparoskopiyi de biz söyledik yapalım mı die..

tatlım aslında rahmimdede bi problem cıktı yani oda var rahim duvarım inceymiş benim kalınlasmıyo ben martta basladım tüp bebeğe hala transferim yapılmadı duvarım kalınlaşmadığı için dr da bebişlerimi vermiyo bana öyle bekliyorum yarın dr a gidicem eger kalınlık 7 yada 7.5 olduysa transferini yapıcam dedi bakalım eger olmadıysa rahime kamerayla bakıcaklar yani bi operasyon daha olabilirim canım ama sana sunu kesinlikle söylüyorum bak bişeyler elden gidince kıymeti anlasılıyo eger temiz bi ortam degilse dr ada güvenmiyosan kesinlikle yaptırma cünkü son pişmanlık fayda etmiyo canım seni üzmek istemiyorum ama eger bunları bilmezsen körü körüne hata yaparsın benim gibi ve iş işten geçince aklın basına gelir canım

canım tayinci oldugun için mi bingöldesiniz yoksa devamlı mı ordasınız
eger tayinci iseniz daha büyük imkanları olan bir şehre tasınınca tedaviye başlamalısın bingölde kesinlikle bir işlem yaptırtma
ama devamlı orda ısen sartları biraz zorlayıp ankaraya gelmeni tavsıye ederim, burada tıp fakültelerine görünebilirsin.
malesef kendı kendımızın imkanlarımızı sonuna kadar zorlamalıyız eger bu işe başkoyduıysak
zahmetsiz rahmet olmuyor .
her sey gönlünce olsun

Herkes online gorunuyor ama baska islerle mesgul galiba neyse bende namazimi kilayim bide yemek yapayim gelirim yine opuldunuz

yaa canım benımkıde 10 hucrelı 3.gun transfer edıldı bana da dr cok cok ıyı değil ama yınede gebelık sansı var dedı bende cok umut bağlamadım :) benımde gecen persembe transfer oldu daha 5gun yanı ama ben hıcbırsey hısstmyorum

Canım umarım yarın gittiğinde doktorun kalınlaşmış der :) veee bebişlerini sana veriri inşallah da tutar :) :)operosyon geçirmenede gerek kalmaz inşallh canımmm... inanırmısınz ben sadece burda gördüm çoook içtenlikler herkesin birbirine bebek için dua ettigini benim çevremeki insanlar aman onunki olmuyor dur ben bi bebek yapım de çatlasın der gibi yok ben hamileyim yok onun şusu hamile yok şu da hamile dior çook moralim bozuluyor bu duruma...çok fazla güvenmiyorum doktoruma çook haklısın canım son pişmanlık fayda etmiyor ama bişeyler yapıp beklemek istiyorum..kanallarım tıkalıyken olmuycagını bilmek çook zoruma gidiyor

çok tesekkur ederım allah bınlerce kez razı olsun ... valla ılaç kolık olduk he :) yumurtalarım toplandğı gunden berı sabhalrı 2 tane jel kullanmaya dewam edyorum :) bırde ığne var ıste

Yok devamli burda deiliz canım eşim sınıf ögretmeni o yüzden burdayız ama tayinimz ne zamn çıkar ne zman gideriz hiç belli deil eşim 8 senedir burda.benim de 2.senem..amin canımmm amin herkesin muradını versin allhımm..

çok tesekkur ederım allah bınlerce kez razı olsun ... valla ılaç kolık olduk he :) yumurtalarım toplandğı gunden berı sabhalrı 2 tane jel kullanmaya dewam edyorum :) bırde ığne var ıste

ihmal etme canım üzerimize düşeni yapmalıyız
benim kullandığım iğne Progestan 50 mg ampuldu ben ıkı tane vurduruyordum tek seferde yani 100 mg oluyordu.
Google Image Result for http://www.ilactr.com/img/ilac/progestan.jpg resmi bu inş yükleyebilmişimdir.

yaa ne çektikk ..çekmeyip de napacaz dayancaaz mecbuuurr..Rabbim başka dert vermesin dermansız dertlere düşürmesin hiçbirimizii inşaallah bugünlerimizi aratmasın canımm hamdedip şükrediyoruzz...
Selam canla nasilsiniz
iyi diyelim iyi olalımmbugünümüze çok şükür canım sen nasılsınn...
canım moral çok önemli zaten , hiç bozmayalım moralleri

ben de bayılıyorum bu koyuna
morla çok önemlii doktorum da hep derdi stres yok geriis önemli değil tedavi edilir..stresten kurtulalı adetlerim bile düzene girdi..bir de Rahim toparlansa hep dua ediyorumm...kendi kendine toparlansın diye..ameliyat kaldıracak mecalim yok sanki...asherman sendromunu tedaviisini de henüz kesin ederim diyen de doktor da yok...Şİfamız Allah tan....dua istiyorum herkestenn..
haklıısn valla zahmetsiz Rahmet olmuyorr
en kötü dediğimiz embriyoların bebesi yaşına girecek teyzesi bakma sen doktorlara Rabbim ol dediyse olur elbettee...belirtisiszlik de bir belirtidir biliyor musun...takılma sen böyle şeylere bol bol el mubdi çek elini karnına koy eşin de çeksinn..inanmak başarmanın yarısıdır değil mii
ne tok açın halini bilir ne de sağlam insanın hastanın derdini...Onların da şmtihanı başkadır da farkında değildir..Rabbim düşmanımı bile sınmasın evlat hasretiylee..Ankara ya başkent hastanesine bir git görün derim ben...hulusi hoca yı hepimiz şiddetle tavsiye ediyoruzz..bakarsın bambaşka bir durumun vardırr..doktorunun dediği kadar kötü değildir...işinin ehli bir profesör hem de sigorta falan geçiyor o hastanede..bildiğim kadarıylaa..benkayra ve durlife in ikizlerinin daktırıdir kendisi..daha biço hastası ve hamişi var benim ilk aklıma gelenler bunlar..

O zaman erteleme canımm..çalışmıyorsan ilk adetinle randevu al en azındna muayeni ol yolunu çiz..ne yapacağını öyle düşünürüsn bencee...bu şekilde süğrekli sorular yiyip bitirecek belli kafanıı

canım seni çok iyi anlıyorum emin ol burdaki bütün kızlar seni çok iyi anlıyor öyle günler geliyoki bizi ailemiz anlamıyo ama burdaki kızlar anlıyo canım senin yasadıklarını ben bi çok kez yasadım canım hemde en yakınlarımdan gördüm o dediklerini bu yüzden sen bosver onları allah sorsun onlardan canım bosver ama bende tıkalı degil ama bi işe yaramıyo canım hem caresi olmayan bişey degilki allaha şükür strese sokma kendini laporoskopiye vercegin parayıda tüp bebege verirsin canım bekle biraz daha bence istanbula gel ve tüp yaptır bende senin gibi kabullenene kadar çok kötü oldum ama napalım bizim elimizde degilki takdiri ilahi sonuçta hiç bi zaman isyan etme tatlım umutsuzlugada kapılma inşallah bizdde anne olucaz onların gözüne sokucaz bebişlerimizi

sağol canım. sen nasılsın tatlı kızımız nasıl?
Canım iyiyim ben ama sıcaklar ve kramplar beni mahvediyor zor yürüyorum bacaklarımın arkaları çok ağrıyo ve çok şişti bacaklarım
Şekerim düşmüyo muhtemelen insilüne başlayacaklar bu hafta içi bunada şükür canım bebişim sağlıklı olsun tepkilerini duyayım razıyım ben herşeyde

Kizzllaarr nasılsınız İyimisiniz...
Abimin düğününü çok şükür atlattık şimdi ışteyim..
4-12 çalışmaya başladım ama net sorunu hala duzelmedi yine cepten giriyorum hepiniz iyisinizdir inşallah..
Hepinizle muhabbet etmeyi çok özledim..
Deryacim nasılsın iyimisin kaç gün kaldı test gününe...
Feridecim seninde yaklaşmıştır umarım ikinizde olumlu sonuç alırsınız..
Hepiniz kendinize cook ii bakın opuldunuz

hoşgeldin canııımm..
iyiyiz elhamdülillah..
ooh sende telaşeyi atlatmışsın..
rabbim ağızlarının tadını bozmasın..iyi değilim valla çok heyecanlı tedirgin korkuyorum..
sabah test yaptım koskocaman bi tek cizgi vardı..
bu gün 7. günüm..
cuma test günüm cnım..

Canlarim hepinizden allah razi olsunnn milyonlarca kez allah kucaginizi bos birakmasinnn insallahhh
Kanamam devam ediyo ama leke leke kahverengi ve kesik kesik...sanirim azalioo azcik agrim var yatiyorum...bugunu saymazsak son iki gun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…