süt dökmüş kedi gibi olsun zaten başka çaresi yok 2 bebe babası olmuş ona göre davransın artık bak valla geriliyom yazımın sonu iyi yere gitmiyooo seni üzeni ben var yaaaa.....................
inşallah canım bu kez bol gebelik testi az ovu testi aldım hergün bi tane yapcem yumurtlama günüm 10 gün içinde olur sanırsam..
biliyorum canım ama cesaret edemiyorum ben içeriye bişi yapmak istemiyorum jel gibi bişi o onu içeri sıkıyosun ve ekşın yaşıyorsun spermlerin yumiye gidişini kolaylaştırıyo..
süpper bi fikrim var evdeysen uyu canım
iki kez kanaman kistle alakalı büyük ihtimal o kanama yapıyor belkide parça parça atıyordur vücudun...
kür içinde bi kistini göster daktıra öle başla diyorum ben..
aynen canım herşeye bakıyolar, güleryüzlüler ve hiç para ödemedik. söylerim canım selamını. kesin teşkilatı kurmuşsunuz siz beni çekiştirmeyin der
Canimsin benim yaa korksun bizden butun enisteler dimi ama :)
O zaman benden de cook selam soyle sasirsin kalsinilk muayene de guldeni falan soyleyince birde kk dan taniyorum deyince teskilat bunlar demisti sana da grcmis olsun tatlim bu arada unutmadan
İyi kşamlar kızlar 3 gündür giremedim çok yogundum misafirim vardı eloş bebiş çok büyük sürpriz yptı banadolu dolu 4 gün geçirdim bebişimle bugünde pazar market şimdi fırst buldum ne vr yok kızlat
Derya ve feride ne durumdasınız canlar aklım gerçekten hep sizlerdeydii
Mehtap ım nasılsın kuzum görüşemedik ne zamandır
İyiyiym tatlım çok özledim sizleri perşembe günü kahvaltıya gelmişti benim bi lüçük kızkardeşim tam kahvaltdtız hop oturup hop kalkıyor o sıra teline çagrı geldi abla ben markete gidip geliyorum sigara almaya dedi bi hışım kalktı indi bende cama çıktım bakmaya bide ne göreyim ablam ve eniştem bide eloşşşşşşşşşş hepsi birlikte bana sürpriz ypmısşlar şok yşıyordum camda bakakaldımbir koşu indim eloşumu aldım ilkkez benim evime gelmisti dün gittiler en degerli misfirimdi o benim cum günü emirgan korusuna gittiik canım dönüşte otobüsü ayaga kaldırdı çıldırdı zapedemedik böcegi saphire orada indik bebk odasına girdik yavrum ilkkez kbız olmus göz yaşlarının anlatamam canım o agladıkca ben aglıyorum neyse hemen dr aradık fitil aldı babası akşam gelir gelmez hemen çıktı rahatladı ama çok huzurauzdu yavrucak dün gittiler çok aşımıstım yaa
Bu topik cidden bağımlılık yapıyomuuuuuş:) Sayfaları ilerletmişsiniz maaşallah.Uzuuun zamandır yazmadım ama arada takip ettim sizler beni hatırlar mısınız bilmem,tüp yaptırıp düşük yapanlardandım.bebiş bekleyenlere bol şans ve rahmet diliyorum,biz kullara da acil şifalar tabiki.Ben mart 13'te düşük yaptım,aradan 55 gün geçti regli olamadım tarlusal aldım yine sadece lekelenme.Bide bunla uğraşıyorum,düzene girmeden de tekrar tüpe başlayamam değil mi?
derya ve feridemasal ,sizlere dua ediyorum bebişleriniz sizinle olsun.Feridemasal lekelenmen için düşük önleyici iğne oldun mu?aslında durumundan endişeye düşme kırmızı şekilde kanaman olmadığı sürece korkma arkadaşım.ama yarın kan testini yenilemeni öneririm.
Canimsin benim yaa korksun bizden butun enisteler dimi ama :)
O zaman benden de cook selam soyle sasirsin kalsinilk muayene de guldeni falan soyleyince birde kk dan taniyorum deyince teskilat bunlar demisti sana da grcmis olsun tatlim bu arada unutmadan
canım yarın 7. günün dimi ?
transfer gününü saymadan say ama..
İyi kşamlar kızlar 3 gündür giremedim çok yogundum misafirim vardı eloş bebiş çok büyük sürpriz yptı banadolu dolu 4 gün geçirdim bebişimle bugünde pazar market şimdi fırst buldum ne vr yok kızlat
Derya ve feride ne durumdasınız canlar aklım gerçekten hep sizlerdeydii
kızlarrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzz
mehtapcım kötü bir iki gün geçirdim şimdi çok iyiyim şükürr burda canların sayesinde kendimi topladım allah razı olsun... kanamam vardı dün başladı, şimdi azaldıı umarım test günüme kadar devam etmez..
Canlarim hepinizden allah razi olsunnn milyonlarca kez allah kucaginizi bos birakmasinnn insallahhh
Kanamam devam ediyo ama leke leke kahverengi ve kesik kesik...sanirim azalioo azcik agrim var yatiyorum...bugunu saymazsak son iki gun...
yaa ne çektikk ..çekmeyip de napacaz dayancaaz mecbuuurr..Rabbim başka dert vermesin dermansız dertlere düşürmesin hiçbirimizii inşaallah bugünlerimizi aratmasın canımm hamdedip şükrediyoruzz...
iyi diyelim iyi olalımmbugünümüze çok şükür canım sen nasılsınn...
morla çok önemlii doktorum da hep derdi stres yok geriis önemli değil tedavi edilir..stresten kurtulalı adetlerim bile düzene girdi..bir de Rahim toparlansa hep dua ediyorumm...kendi kendine toparlansın diye..ameliyat kaldıracak mecalim yok sanki...asherman sendromunu tedaviisini de henüz kesin ederim diyen de doktor da yok...Şİfamız Allah tan....dua istiyorum herkestenn..
haklıısn valla zahmetsiz Rahmet olmuyorr
en kötü dediğimiz embriyoların bebesi yaşına girecek teyzesi bakma sen doktorlara Rabbim ol dediyse olur elbettee...belirtisiszlik de bir belirtidir biliyor musun...takılma sen böyle şeylere bol bol el mubdi çek elini karnına koy eşin de çeksinn..inanmak başarmanın yarısıdır değil mii
ne tok açın halini bilir ne de sağlam insanın hastanın derdini...Onların da şmtihanı başkadır da farkında değildir..Rabbim düşmanımı bile sınmasın evlat hasretiylee..Ankara ya başkent hastanesine bir git görün derim ben...hulusi hoca yı hepimiz şiddetle tavsiye ediyoruzz..bakarsın bambaşka bir durumun vardırr..doktorunun dediği kadar kötü değildir...işinin ehli bir profesör hem de sigorta falan geçiyor o hastanede..bildiğim kadarıylaa..benkayra ve durlife in ikizlerinin daktırıdir kendisi..daha biço hastası ve hamişi var benim ilk aklıma gelenler bunlar..
O zaman erteleme canımm..çalışmıyorsan ilk adetinle randevu al en azındna muayeni ol yolunu çiz..ne yapacağını öyle düşünürüsn bencee...bu şekilde süğrekli sorular yiyip bitirecek belli kafanıı
çok sukur ıyı olmana sewındım aklım sende kaldı ınsallah hersy yoluna gırıcek ve duzelıcek ...
avatarındaki bebek gibi seninkide içerden sana gülümsüyoooo biliyomusun çocuk işte yaramazlık yaptı az bişi korkuttu bizi
ınsallah canım ınsallahh allahın ıznıyleeeee
sıpaaaa korkuttu beniiii
ama teyzesi sanırım sağlam tutundu galiba bi damara denk geldi böyle kanattı beni, ama geçiyo çok şükür
yalnız idrarım amonyak gibi kokuyooo her çişde iğrendim kendimden resmen kan kokuyodu şimdi amonyak gibi oldu kokusu..
canım yarın 7. günün dimi ?
transfer gününü saymadan say ama..
kızlarrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzz
mehtapcım kötü bir iki gün geçirdim şimdi çok iyiyim şükürr burda canların sayesinde kendimi topladım allah razı olsun... kanamam vardı dün başladı, şimdi azaldıı umarım test günüme kadar devam etmez..
ınsallah canım ınsallahh allahın ıznıyleeeee
sıpaaaa korkuttu beniiii
ama teyzesi sanırım sağlam tutundu galiba bi damara denk geldi böyle kanattı beni, ama geçiyo çok şükür
yalnız idrarım amonyak gibi kokuyooo her çişde iğrendim kendimden resmen kan kokuyodu şimdi amonyak gibi oldu kokusu..
Desene küçük hanım misafirliğe gelmiş teyzesine ne iyi olmuş tatlım ya süper gelmiştir sana ısırsaydın boş bol tam yemeliktir odimi alışıyor insan bende annemden geldim çok alışmışım[/QUOTEbi ]
Evett yaaa çok alıştmıstım 4 gün benim kızım olmustu bi emzirmedim o kadar canımmohh seninde güzel geçmiştir tatlm hıdrellez eglencee hazır anne yemekleri falan tabi alıştın rahataa benimde annem geldi canım cumrtesi memleketten çokk özlemiştim Valla iyi oldu eliz bebişin odı bu sıralar gelicekdi demi canımm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?