Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bu topik cidden bağımlılık yapıyomuuuuuş:) Sayfaları ilerletmişsiniz maaşallah.Uzuuun zamandır yazmadım ama arada takip ettim sizler beni hatırlar mısınız bilmem,tüp yaptırıp düşük yapanlardandım.bebiş bekleyenlere bol şans ve rahmet diliyorum,biz kullara da acil şifalar tabiki.Ben mart 13'te düşük yaptım,aradan 55 gün geçti regli olamadım tarlusal aldım yine sadece lekelenme.Bide bunla uğraşıyorum,düzene girmeden de tekrar tüpe başlayamam değil mi?
derya ve feridemasal ,sizlere dua ediyorum bebişleriniz sizinle olsun.Feridemasal lekelenmen için düşük önleyici iğne oldun mu?aslında durumundan endişeye düşme kırmızı şekilde kanaman olmadığı sürece korkma arkadaşım.ama yarın kan testini yenilemeni öneririm.

Canimsin benim yaa korksun bizden butun enisteler dimi ama :)

aynen canım herşeye bakıyolar, güleryüzlüler ve hiç para ödemedik. söylerim canım selamını. kesin teşkilatı kurmuşsunuz siz beni çekiştirmeyin der

O zaman benden de cook selam soyle sasirsin kalsin ilk muayene de guldeni falan soyleyince birde kk dan taniyorum deyince teskilat bunlar demisti sana da grcmis olsun tatlim bu arada unutmadan

duruuuu...
bendende söyle mutlaka...
çok küsüm ben hemide çok beniii hiçç aramıyorlar sormuyorlar ..
martda nisanda gelirim demiştin merak etmiyolarmııı hıhhhhhhhh
biz ilk görüşmede akasyayla girmiştik güldenide konuşmuştuk hatta
keşke bizde güldenle gebe kalaydık diyorum ahh ahhh...
hala belli değil napacağım temmuzda ağustosda orda olucam giidp görüşüp orda başlarsam şaşırmam hulusi etkisi farklıı
yine temmuzde başlamıştım oraya tabisi kasımda anca bebekle geldi göbüşe ama...

Son düzenleme:
İyi kşamlar kızlar 3 gündür giremedim çok yogundum misafirim vardı eloş bebiş çok büyük sürpriz yptı bana dolu dolu 4 gün geçirdim bebişimle bugünde pazar market şimdi fırst buldum ne vr yok kızlat

Derya ve feride ne durumdasınız canlar aklım gerçekten hep sizlerdeydii

Mehtap ım nasılsın kuzum görüşemedik ne zamandır

Mehtap ım nasılsın kuzum görüşemedik ne zamandır

İyiyiym tatlım çok özledim sizleri perşembe günü kahvaltıya gelmişti benim bi lüçük kızkardeşim tam kahvaltdtız hop oturup hop kalkıyor o sıra teline çagrı geldi abla ben markete gidip geliyorum sigara almaya dedi bi hışım kalktı indi bende cama çıktım bakmaya bide ne göreyim ablam ve eniştem bide eloşşşşşşşşşş hepsi birlikte bana sürpriz ypmısşlar şok yşıyordum camda bakakaldım bir koşu indim eloşumu aldım ilkkez benim evime gelmisti dün gittiler en degerli misfirimdi o benim cum günü emirgan korusuna gittiik canım dönüşte otobüsü ayaga kaldırdı çıldırdı zapedemedik böcegi saphire orada indik bebk odasına girdik yavrum ilkkez kbız olmus göz yaşlarının anlatamam canım o agladıkca ben aglıyorum neyse hemen dr aradık fitil aldı babası akşam gelir gelmez hemen çıktı rahatladı ama çok huzurauzdu yavrucak dün gittiler çok aşımıstım yaa

kızlarrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzz

mehtapcım kötü bir iki gün geçirdim şimdi çok iyiyim şükürr burda canların sayesinde kendimi topladım allah razı olsun... kanamam vardı dün başladı, şimdi azaldıı umarım test günüme kadar devam etmez..

Desene küçük hanım misafirliğe gelmiş teyzesine ne iyi olmuş tatlım ya süper gelmiştir sana ısırsaydın boş bol tam yemeliktir o dimi alışıyor insan bende annemden geldim çok alışmışım

eveettt uzun zamandır yoksun...
şükür kavuşturana diyelim o zaman :13::13::13:
ama adet düzenini bozup gelmişin olmazki
düzene gir canım ve öyle başla tüpe..

canım yarın 7. günün dimi ?
transfer gününü saymadan say ama..

pazartesi transfer oldu salıdan sayıyoruz o zaman yarın 8.gün oluyor bebişim..

yokluğunun farkındayım laz güzeli...
iyi vakit geçirmene sevindim

avatarındaki bebek gibi seninkide içerden sana gülümsüyoooo biliyomusun çocuk işte yaramazlık yaptı az bişi korkuttu bizi

Canlarim hepinizden allah razi olsunnn milyonlarca kez allah kucaginizi bos birakmasinnn insallahhh
Kanamam devam ediyo ama leke leke kahverengi ve kesik kesik...sanirim azalioo azcik agrim var yatiyorum...bugunu saymazsak son iki gun...

çok sukur ıyı olmana sewındım aklım sende kaldı ınsallah hersy yoluna gırıcek ve duzelıcek ...

ya valla dr da gıcık arkadas benım embryoma laf soyluyor :) oysakı ben hergun ewde onun resmıne bakıyorum kotu olsa 10 a bolunurmuydu ? sormadanda yapamyorum :)ahh ahh aksam sabah elımı karnma koyup bol bol okuyorum allahım kabul eder ınsallah

ses ver tatlım ses merak ettim seni hemşerimsin belliki Ankara nickinle hoşgeldin

çok sukur ıyı olmana sewındım aklım sende kaldı ınsallah hersy yoluna gırıcek ve duzelıcek ...

ınsallah canım ınsallahh allahın ıznıyleeeee

avatarındaki bebek gibi seninkide içerden sana gülümsüyoooo biliyomusun çocuk işte yaramazlık yaptı az bişi korkuttu bizi

sıpaaaa korkuttu beniiii
ama teyzesi sanırım sağlam tutundu galiba bi damara denk geldi böyle kanattı beni, ama geçiyo çok şükür
yalnız idrarım amonyak gibi kokuyooo her çişde iğrendim kendimden resmen kan kokuyodu şimdi amonyak gibi oldu kokusu..

ya kızlar ben nıye bırsey hısstmyorum acep :) normal mı anormal mı bılemdım

Canımm şimdi geçmişe bakınıyordum okudum canım arkadaşlar çok güzel acıklamalar örnekler vermişler İNŞALLAH ben gönülden hamiş olduguna inanıyorum tatlım İNŞŞŞŞ şuan azalmış olmasıs Hyıra alamet canım İNŞŞŞ herşey gönlünce olur dikkat et yorma kendini iş başı yaptın demi canımm

kene gibi yapışsın dediniz bebeye o da kene görevi gördü işte
normal gebeliklerde idrarda koku değişimi ve renkte koyulaşma belirtidir canım gebelik belirtisi olarak değerlendiriliyo ama bizde o kadar iğne ilaçtan sonra vücut belkide işeme yoluyla kendini arındırıyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…