eveettt uzun zamandır yoksun...
şükür kavuşturana diyelim o zaman :13::13::13:
ama adet düzenini bozup gelmişin olmazki
düzene gir canım ve öyle başla tüpe..
pazartesi transfer oldu salıdan sayıyoruz o zaman yarın 8.gün oluyor bebişim..
yokluğunun farkındayım laz güzeli...
iyi vakit geçirmene sevindim
Desene küçük hanım misafirliğe gelmiş teyzesine ne iyi olmuş tatlım ya süper gelmiştir sana ısırsaydın boş bol tam yemeliktir odimi alışıyor insan bende annemden geldim çok alışmışım[/QUOTEbi ]
Evett yaaa çok alıştmıstım 4 gün benim kızım olmustu bi emzirmedim o kadar canımmohh seninde güzel geçmiştir tatlm hıdrellez eglencee hazır anne yemekleri falan tabi alıştın rahataa benimde annem geldi canım cumrtesi memleketten çokk özlemiştim Valla iyi oldu eliz bebişin odı bu sıralar gelicekdi demi canımm?
Teyze anne yarısı canım iyi yapmışsın güzel güzel bakmışsın ela bebeği
Annemler özleniyo kuzum ya ben daha doğuma kadar göremem annemi anca doğuma 1gün kala yada doğum günü gelir
Canım 17sinde gelicek Cumartesi günü çarşambada alışverişe gidicek Eminönü'ne gerçi çoğu eşyalarını aldım lcw den h&m den ama eksikler var odası boyanacak daha hiç bişiicik yapmadık
ya kızlar ben nıye bırsey hısstmyorum acep :) normal mı anormal mı bılemdım
Sagol tatlımm sende bol bol temizlik yapmısısn cnımmne var yok canımm
canım ben bi sürü gebelik testi ve ovulasyon testi sipariş ettim yarın elimde olar bak test nasıl yapılıyo gör bütün işemelerimi değerlendircem ovulasyonla başlıyorum yarın
Teyze anne yarısı canım iyi yapmışsın güzel güzel bakmışsın ela bebeği
Annemler özleniyo kuzum ya ben daha doğuma kadar göremem annemi anca doğuma 1gün kala yada doğum günü gelir
Canım 17sinde gelicek Cumartesi günü çarşambada alışverişe gidicek Eminönü'ne gerçi çoğu eşyalarını aldım lcw den h&m den ama eksikler var odası boyanacak daha hiç bişiicik yapmadık
Canım ya annen fırsat buldukc gelir İNŞ tabi cnım sende agırlaşmay başdın artık ,bu arada diyet nasıl gidiyor canımm ? eksiklerde halolur ,odasıda boydır hepsi hayırlısıyla olur canımm İNŞŞŞ
İyi akşamlar kızlar huhu nasılsınız bakalım
Ben çok yorgunum 2 gündür yatılı misafirim vardı. Bugün de doktora ilaç yazdırmaya gittim tam 4 saatim geçti bi ilaç yazdırmakla mahvoldum. Önce devlete gittim yazmadı ya adam şaka gibi boşa prim ödüyoruz sanki niye buraya geldin diyo bide saycaktım ama terbiyem müsade etmedi. Sonra bizim evin yakınında bi özele geçtim orası da devletten beterdi ana baba günü doktor bi oraya gidiyor bi bu odaya geçiyor bi doğuma çıkıyor 3 saatim geçti orda delirdim bugün[/
Hoşgeldin canımmm çok yorulmussundur tabi misafir gırlamıssın hemide yatılı kolay olurmu hiç tatlımm,hastaneyede gitmişssin canımm yaa ben hstanenin hertürlüsünden nefret eder oldum valla özel,devlet hiç farketmez Rabbim orarlara düşürmesinde ,orasızda bırakmasın tabiineyse halletmissindir İNŞ canımm
Canımm şimdi geçmişe bakınıyordum okudum canım arkadaşlar çok güzel acıklamalar örnekler vermişler İNŞALLAH ben gönülden hamiş olduguna inanıyorum tatlım İNŞŞŞŞ şuan azalmış olmasıs Hyıra alamet canım İNŞŞŞ herşey gönlünce olur dikkat et yorma kendini iş başı yaptın demi canımm
bebegim egunlinde dediği gibi transferim pazartesi olmuştu....
evet 8. gün oluyo yarın..:18::18::18::18::18:
Ben çok yorgunum 2 gündür yatılı misafirim vardı. Bugün de doktora ilaç yazdırmaya gittim tam 4 saatim geçti bi ilaç yazdırmakla mahvoldum. Önce devlete gittim yazmadı ya adam şaka gibi boşa prim ödüyoruz sanki niye buraya geldin diyo bide saycaktım ama terbiyem müsade etmedi. Sonra bizim evin yakınında bi özele geçtim orası da devletten beterdi ana baba günü doktor bi oraya gidiyor bi bu odaya geçiyor bi doğuma çıkıyor 3 saatim geçti orda delirdim bugün[/
Hoşgeldin canımmm çok yorulmussundur tabi misafir gırlamıssın hemide yatılı kolay olurmu hiç tatlımm,hastaneyede gitmişssin canımm yaa ben hstanenin hertürlüsünden nefret eder oldum valla özel,devlet hiç farketmez Rabbim orarlara düşürmesinde ,orasızda bırakmasın tabiineyse halletmissindir İNŞ canımm
Hoşbuldum canımmmEvet canım hallettim ama eve zor attım kendimi vurdum kafayı bende bugün nefret ettim benim doktorum çok rahat hiç beklediğimi bilmem kontrol günümü aştığım için bi daha 75 tl ödemeyeyim dedim bi ilaç yazdırmak için ama keşke verseydim dedim..
sen nasılsın eloşun gelmiş gözünaydınn balımm terapi olmuş sana maşallah
kene gibi yapışsın dediniz bebeye o da kene görevi gördü işte
normal gebeliklerde idrarda koku değişimi ve renkte koyulaşma belirtidir canım gebelik belirtisi olarak değerlendiriliyo ama bizde o kadar iğne ilaçtan sonra vücut belkide işeme yoluyla kendini arındırıyodur
saol bıtanemmmmm
, yok canım kanamam olduğu için kalakaldım hiçbişi yapamadım saolsun patronlarım müsade etmedi işe gitmememe yatıp dinlenmem.i söyledi allah razı olsun ondanda zaten rabbim iyi insanlarla karşılaştırdı beni.. o bakımdan bişr sorunum yok..dinleniyorum..
canım testte cıkmayacaktır bende ıdrarda alamadım sonucu merak etme sakın yarın akşama bak olurmu o zaman silik çizgini görceksin
saol bıtanemmmmm
, yok canım kanamam olduğu için kalakaldım hiçbişi yapamadım saolsun patronlarım müsade etmedi işe gitmememe yatıp dinlenmem.i söyledi allah razı olsun ondanda zaten rabbim iyi insanlarla karşılaştırdı beni.. o bakımdan bişr sorunum yok..dinleniyorum..
canım testte cıkmayacaktır bende ıdrarda alamadım sonucu merak etme sakın yarın akşama bak olurmu o zaman silik çizgini görceksin
Hoşbuldum canımmmEvet canım hallettim ama eve zor attım kendimi vurdum kafayı bende bugün nefret ettim benim doktorum çok rahat hiç beklediğimi bilmem kontrol günümü aştığım için bi daha 75 tl ödemeyeyim dedim bi ilaç yazdırmak için ama keşke verseydim dedim..
sen nasılsın eloşun gelmiş gözünaydınn balımm terapi olmuş sana maşallah
Tamm terapi oldu Vall canım karaboncugum benim balımm çok tatlı MAŞALLH yaaa canımm
Tamm terapi oldu Vall canım karaboncugum benim balımm çok tatlı MAŞALLH yaaa canımm
Ohh yeseydin bol bol tatlı şekeri tam bal maşallah.
Turkuaz hatunla görüşemiyoruz bayadır ya kızancıklar onu çok yoruyor galiba
ne işeyecen be güldeenn..işe işe ne çekecen beeecanım ben bi sürü gebelik testi ve ovulasyon testi sipariş ettim yarın elimde olar bak test nasıl yapılıyo gör bütün işemelerimi değerlendircem ovulasyonla başlıyorum yarın
Ben çok yorgunum 2 gündür yatılı misafirim vardı. Bugün de doktora ilaç yazdırmaya gittim tam 4 saatim geçti bi ilaç yazdırmakla mahvoldum. Önce devlete gittim yazmadı ya adam şaka gibi boşa prim ödüyoruz sanki niye buraya geldin diyo bide saycaktım ama terbiyem müsade etmedi. Sonra bizim evin yakınında bi özele geçtim orası da devletten beterdi ana baba günü doktor bi oraya gidiyor bi bu odaya geçiyor bi doğuma çıkıyor 3 saatim geçti orda delirdim bugün
Feride sana tebriklerimi fışkırtmıştım görmedin sanırım balım bakınız bilmemkaçıncı sayfa
İnşallah kanaman da geçecek sımsıkı tutunacak bebeğin sana canım
valla ferideciiiiimm ben senin kadar ümitli değilim nedense..
olursa sürpriz olucak adağım var bi kesinleşsin inşallah
bir muhtacın erzağını alıcam..
şu an mesela sağ kasıgımda felaket bi ağrı var..
bacağıma kadar inen bi ağrı..:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?