Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım ben bi sürü gebelik testi ve ovulasyon testi sipariş ettim yarın elimde olar bak test nasıl yapılıyo gör bütün işemelerimi değerlendircem ovulasyonla başlıyorum yarın

Sagol tatlımm sende bol bol temizlik yapmısısn cnımm ne var yok canımm

İyi akşamlar kızlar huhu nasılsınız bakalım

Ben çok yorgunum 2 gündür yatılı misafirim vardı. Bugün de doktora ilaç yazdırmaya gittim tam 4 saatim geçti bi ilaç yazdırmakla mahvoldum. Önce devlete gittim yazmadı ya adam şaka gibi boşa prim ödüyoruz sanki niye buraya geldin diyo bide saycaktım ama terbiyem müsade etmedi. Sonra bizim evin yakınında bi özele geçtim orası da devletten beterdi ana baba günü doktor bi oraya gidiyor bi bu odaya geçiyor bi doğuma çıkıyor 3 saatim geçti orda delirdim bugün

ya kızlar ben nıye bırsey hısstmyorum acep :) normal mı anormal mı bılemdım

çok anormal bi durum bu acil doktorunu ara
canımcım herkes illa bişi hissedecek değilki belkide değişik bişiler oluyo ama sen farketmiyosun

Sagol tatlımm sende bol bol temizlik yapmısısn cnımm ne var yok canımm

bol bol denemez canım az az yapıyorum kızlara yazıyorum oyalanarak yapıyorum yanii acelem yok...

canım ben bi sürü gebelik testi ve ovulasyon testi sipariş ettim yarın elimde olar bak test nasıl yapılıyo gör bütün işemelerimi değerlendircem ovulasyonla başlıyorum yarın

yap bebeğim yap..
ben daha yapmam sanırım..
zaten sonuçta belli..
cuma günü de kesinleştiririz olar biter yani..

saol bıtanemmmmm
, yok canım kanamam olduğu için kalakaldım hiçbişi yapamadım saolsun patronlarım müsade etmedi işe gitmememe yatıp dinlenmem.i söyledi allah razı olsun ondanda zaten rabbim iyi insanlarla karşılaştırdı beni.. o bakımdan bişr sorunum yok..dinleniyorum..

bebegim egunlinde dediği gibi transferim pazartesi olmuştu....
evet 8. gün oluyo yarın..:18::18::18::18::18:

canım testte cıkmayacaktır bende ıdrarda alamadım sonucu merak etme sakın yarın akşama bak olurmu o zaman silik çizgini görceksin

istediği kadar yapışsın bebeğimm bırakmıcam ben onu tuttummmm
tatlım koku bayıltıyo beni

Feride sana tebriklerimi fışkırtmıştım görmedin sanırım balım bakınız bilmemkaçıncı sayfa
İnşallah kanaman da geçecek sımsıkı tutunacak bebeğin sana canım

valla ferideciiiiimm ben senin kadar ümitli değilim nedense..
olursa sürpriz olucak adağım var bi kesinleşsin inşallah
bir muhtacın erzağını alıcam..

ne işeyecen be güldeenn..işe işe ne çekecen beeeyazııkk....

abooww Allah düşürmesin bunların eline kardeş..ama hastanesiz de bırakmasın hiçbirimiziihallettin mi barii işlerinii:26::26:

Feride sana tebriklerimi fışkırtmıştım görmedin sanırım balım bakınız bilmemkaçıncı sayfa
İnşallah kanaman da geçecek sımsıkı tutunacak bebeğin sana canım

canım görmedimmmmmm görsem hiç dönmezmiyim sana aşk olsun
canım çok teşekkür ederimmmmmmmmm bende eminim tutunacak rabbim ol dıyecekkkkk olacak ınsallaaahhhhhhh

valla ferideciiiiimm ben senin kadar ümitli değilim nedense..
olursa sürpriz olucak adağım var bi kesinleşsin inşallah
bir muhtacın erzağını alıcam..

sen inancını kaybedersen aklın sana oyun oynar... yapma canımm yapmaa sabır...

şu an mesela sağ kasıgımda felaket bi ağrı var..
bacağıma kadar inen bi ağrı..:18::18:

Derya bence kafana takma canım Allah ın izniyle hamilesin baya belirtin de var. Biliyosundur benim de tek embriyom vardı ve onu taşıyorum senin de öyle olacak inşallah ve bende idrar testi yapmıştım 2 kere çıkmadı takılma ona test gününü bekleyemesen bile git 10 gün ver kanını cnm ben 10 günde öğrenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…