Tüp Bebek Günlüğümüz !

ne işeyecen be güldeenn..işe işe ne çekecen beeeyazııkk....

abooww Allah düşürmesin bunların eline kardeş..ama hastanesiz de bırakmasın hiçbirimiziihallettin mi barii işlerinii:26::26:

Hallettim ama onlar da beni halletti yani başım çatladı sinir stresten sen nasılsın canım napıyonuz hallettiniz mi kardeşinin ev işlerini

napiyonuz canlar?misafirim var bi cik diyip kacicam...

AA bende az önce seni sordum mehtoşa iyiyiz balım konuşuyoruz kızlarla sen nasılsın ne var ne yok

Hehe biliom görmediğini balım ya espri yapam dedim işte böyle ben sendeki bu inanca hayranım maşallah gelecek hayırlısıyla bebişşş

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

napiyonuz canlar?misafirim var bi cik diyip kacicam...

Canımmm iyiyim sen nasılsın ama senle konustukdan sonra arkdaşımla beşiktaşagidip geldik,sonra eşimin yengesi arada çay,içmeye davet etti oraya,ordan pazar ve mrket derkennnnn 6 da eve geldim test alıp geldim 2 gün günüm geçmiştim tam yapıcaktım baktımki kırmızalar başladı saklıyorum testi belki başka bahara işime yarar şekerimm misafirlerin ne zaman gider şekerrr özledim seni gell ya

ya canım bende yumurtalırın gelstği son zamnlarda oturamyordum resmen bıseyler batıp sankı ıcmde batlycak bır top var gbydıı ... dr sordum çok normal yumurtalar buyudu dedi :)
canım bende senın bıldıgın gıbı bılıyorum agrı olması lazım. bakalım yarına gıtcem doktora bakalım artık doktorun agzına bakıcam

canım benım bıldıgınde kımene ıgne kımınede hap verıyomus tup transferınden sonra.doktorumuz ne derse onlara ınanmak zorundayız

aramycam :) zaten bugun test var onu yaptrmya gtcem E2(estradiol) ve progesteron :) bu testlerı yaptrcam canım ... ne işe yarralar bılgı verırmısn :)

aramycam :) zaten bugun test var onu yaptrmya gtcem E2(estradiol) ve progesteron :) bu testlerı yaptrcam canım ... ne işe yarralar bılgı verırmısn :)

e2 ve progesteron gebelikle ilgili fikir verir daktıra bilhassa progesteron...
bunun dışında ne için bakıyorlar bilmiyorum canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…