ne işeyecen be güldeenn..işe işe ne çekecen beeeyazııkk....
abooww Allah düşürmesin bunların eline kardeş..ama hastanesiz de bırakmasın hiçbirimiziihallettin mi barii işlerinii:26::26:
napiyonuz canlar?misafirim var bi cik diyip kacicam...
canım görmedimmmmmm görsem hiç dönmezmiyim sana aşk olsun
canım çok teşekkür ederimmmmmmmmm bende eminim tutunacak rabbim ol dıyecekkkkk olacak ınsallaaahhhhhhh
sen inancını kaybedersen aklın sana oyun oynar...yapma canımm yapmaa sabır...
Hallettim ama onlar da beni halletti yani başım çatladı sinir strestensen nasılsın canım napıyonuz hallettiniz mi kardeşinin ev işlerini
AA bende az önce seni sordum mehtoşa iyiyiz balım konuşuyoruz kızlarla sen nasılsın ne var ne yok
Hehe biliom görmediğini balım ya espri yapam dedimişte böyle ben sendeki bu inanca hayranım maşallah gelecek hayırlısıyla bebişşş
napiyonuz canlar?misafirim var bi cik diyip kacicam...
Canım ya annen fırsat buldukc gelir İNŞ tabi cnım sende agırlaşmay başdın artık ,bu arada diyet nasıl gidiyor canımm ? eksiklerde halolur ,odasıda boydır hepsi hayırlısıyla olur canımm İNŞŞŞ
Canım diyet yapıyorum ama düşmüyo şekerim özellikle sabahları bu hafta insilün başlanıcak sanırım parmaklarım delik deşik oldu günde 8 kez ölçüyorum hallolur canım da ben bişii yapamıyorum ya stres oluyorum işte bitmeyince
Canım diyet yapıyorum ama düşmüyo şekerim özellikle sabahları bu hafta insilün başlanıcak sanırım parmaklarım delik deşik oldu günde 8 kez ölçüyorum hallolur canım da ben bişii yapamıyorum ya stres oluyorum işte bitmeyince
Canım yaa olsun gerekirse başlıyacaksın tabi herşey elizcan için İNŞALLAH bugünlerde geçicek canımm unutturucak bebişin Allhın izniyle bütün sıkıntılarını canımablanda yanında nede olsa olur biter uapılır hepsi stres olma canım herşey oldugu kadar canımın içi halaların birz anlayıslı olup babaannene baksalar ölürlermiydi amacıgında yanında olurdu yaaa sinir oluyorum benim 2 halamda babaannemin evini boşaltılar şimdi yaptırıyorlar kiraya vericekler evi off canım ya dün grdrobını gördüm sokakta komsu parçalıyordu kışlık odun yapmak için içim gitti oysaki babaannemin çöpü bile kıymetliydi şimdi herşeyi çöp oldu gitti canım babaannemi çok özlüyorum çokk Rabbim hepsinin mekanını cennet etsin canım
Canım yaa olsun gerekirse başlıyacaksın tabi herşey elizcan için İNŞALLAH bugünlerde geçicek canımm unutturucak bebişin Allhın izniyle bütün sıkıntılarını canımablanda yanında nede olsa olur biter uapılır hepsi stres olma canım herşey oldugu kadar canımın içi halaların birz anlayıslı olup babaannene baksalar ölürlermiydi amacıgında yanında olurdu yaaa sinir oluyorum benim 2 halamda babaannemin evini boşaltılar şimdi yaptırıyorlar kiraya vericekler evi off canım ya dün grdrobını gördüm sokakta komsu parçalıyordu kışlık odun yapmak için içim gitti oysaki babaannemin çöpü bile kıymetliydi şimdi herşeyi çöp oldu gitti canım babaannemi çok özlüyorum çokk Rabbim hepsinin mekanını cennet etsin canım
Mekanı cennet olsun canım babanenin işte tatlım insanların değerleri olmuyo maalesef üzülme tatlım Allah sıralı ölümler versin ben hiç dede nine ölümü görmeden babamı gömdüm İnan daha acı tatlım
Aman bakmıyorlar kuzum napıyım dün yengem sayıyordu amcamın karısı koltuklarını babanem hastalanmadan 1 gün önce almış 14 sene önce dicektim anamda 14 senedir eve hapis ama sustum annem ses çıkarmadıktan sonra ben bişii yapamam sinir oluyorum yoksa
Mekanı cennet olsun canım babanenin işte tatlım insanların değerleri olmuyo maalesef üzülme tatlım Allah sıralı ölümler versin ben hiç dede nine ölümü görmeden babamı gömdüm İnan daha acı tatlım
Aman bakmıyorlar kuzum napıyım dün yengem sayıyordu amcamın karısı koltuklarını babanem hastalanmadan 1 gün önce almış 14 sene önce dicektim anamda 14 senedir eve hapis ama sustum annem ses çıkarmadıktan sonra ben bişii yapamam sinir oluyorum yoksa
Canım yaaa bu Dünyanın üstü varsa altıda var Annecigin tam elleri öpülesi kadıncagız benim annemde babaanneme çok baktı helal olsun annene canım halanlr bu saatten sonr bakmak isteseler bile annenin o yufka yüregi müsade etmez herkes yaptıgından utansın balımm babacıgının mekanı cennet olur İNŞ çok iyi anlıyorum canımm babaannemde hepderdi Allh sıralı ölümler versin derdi ama tatlım Rabbim alnımıza ne yazdıysa onu yasıyor ve yaşıyacagızda kuzumm
Kizlar hayirli gecelerrrrrr opuyoruz hepiniziiiii
Canım yaaa bu Dünyanın üstü varsa altıda var Annecigin tam elleri öpülesi kadıncagız benim annemde babaanneme çok baktı helal olsun annene canım halanlr bu saatten sonr bakmak isteseler bile annenin o yufka yüregi müsade etmez herkes yaptıgından utansın balımm babacıgının mekanı cennet olur İNŞ çok iyi anlıyorum canımm babaannemde hepderdi Allh sıralı ölümler versin derdi ama tatlım Rabbim alnımıza ne yazdıysa onu yasıyor ve yaşıyacagızda kuzumm
Âmin tatlım sen napıyosun kuzum bu aralar var mı bişiiler
Âmin tatlım sen napıyosun kuzum bu aralar var mı bişiiler
Canım 17 haziranda orduya gidiyoruz İNŞ kuzenimin dügünü var 4 kızkardeş annem ve eloş uçak biletlerini aldım,11 gün kalıcz eşlerimizde dügüne gelicekler inş dönüşte ramazan inş oruçlarımızı tutup eylül 1 gibi bodrum tatil kısmet olursa dönüşte ise yaa tedavi ya iş? bakalım canım o zaman neyi gösterirse onu düşünüyorum İNŞALLAH hayırlısı olur kuzum bugün adet oldum çok sancım varr dayanamıyorum minoset içtim 1 tane şimdi normalde hiç içmemeye çalışırdım ama dayanmadım tatlım 2 gün günmü geçtim eve gelirken 1 test aldım tam yapayım derken baktım adet olmusum testimi sakladım başka bahara inşşböyle düşünüyoruz eşimle inşş haftada 3 gün yürüyüşe çıkıyoruz eşimle iyi oluyor bugün karadayı günü tabi birde perşembe kurtlar vadisi günleri ve haftasoınu hariçç yürüyüş günü ilan ettikk
Canım 17 haziranda orduya gidiyoruz İNŞ kuzenimin dügünü var 4 kızkardeş annem ve eloş uçak biletlerini aldım,11 gün kalıcz eşlerimizde dügüne gelicekler inş dönüşte ramazan inş oruçlarımızı tutup eylül 1 gibi bodrum tatil kısmet olursa dönüşte ise yaa tedavi ya iş? bakalım canım o zaman neyi gösterirse onu düşünüyorum İNŞALLAH hayırlısı olur kuzum bugün adet oldum çok sancım varr dayanamıyorum minoset içtim 1 tane şimdi normalde hiç içmemeye çalışırdım ama dayanmadım tatlım 2 gün günmü geçtim eve gelirken 1 test aldım tam yapayım derken baktım adet olmusum testimi sakladım başka bahara inşşböyle düşünüyoruz eşimle inşş haftada 3 gün yürüyüşe çıkıyoruz eşimle iyi oluyor bugün karadayı günü tabi birde perşembe kurtlar vadisi günleri ve haftasoınu hariçç yürüyüş günü ilan ettikk
Yaz planları tamamlanmış ordu bodrum ohhhh misrezervasyon yaptırdın öyleyse Bodrum'a ne güzel
Canım benimde hep öyle olurdu test yaptığım gün hastalanırdımhiç şaşmadı
Boşvercanım tedaviyi düşünme byu ara tatilin tadını çıkar Eylül gibi başlarsın inşallah
canım bende senın bıldıgın gıbı bılıyorum agrı olması lazım. bakalım yarına gıtcem doktora bakalım artık doktorun agzına bakıcamya canım bende yumurtalırın gelstği son zamnlarda oturamyordum resmen bıseyler batıp sankı ıcmde batlycak bır top var gbydıı ... dr sordum çok normal yumurtalar buyudu dedi :)
kızlar ozellıkle tup bebek yaptran arkadaslar sıze bır sorum olucak benım transferım oldu ogunden ıhtrabern ığneye basladım gunde 1 tane gebelık testıne kadar dewam edıcem ... okudumda bır cok kıseye ığne verılmemıs herhalde ...ferıde masal hap kullanyormus ığne daha etkılı değilmıdr ? ve hergun 2 tanede jel kullanyorum herkezın tedavısı farklı gıbı geldı
Yaz planları tamamlanmış ordu bodrum ohhhh misrezervasyon yaptırdın öyleyse Bodrum'a ne güzel
Canım benimde hep öyle olurdu test yaptığım gün hastalanırdımhiç şaşmadı
Boşvercanım tedaviyi düşünme byu ara tatilin tadını çıkar Eylül gibi başlarsın inşallah
Canımm rezervasyon yaptırmadım ama 1 kaç hafta içinde yaptırmayı düşünüyoruzotelimizi seçtik sadece rezervasyon kaldı yani sen o işi oldu bill canım yaa tedavi olayı korkutuyor beni bilmiyorum cnm ne yapacgımı bilmiyorum korkuyorum gerçekten kısmet yaa hele eylül gelsinbe bakıcaz tatlımmm, bugün beşiktaşa gittik arkadaşımla lazer yaptırdı bende cilt lekeleri için dr danıştım 1800 fiyat verdi 4 seansta lekeler ve akneler gidip cilt tamamen yenilenicigenin %95 garantisini verdiler canım bilmiyorum krarsızım eşimle konuscam ama yaz, güneş oldugu için ekim gibi başlamayı düşünüyorum nişantasında estetisyen arkadaşım var ona gidicem daha iyi fiyat verdi ve estetik cerrahı daha iyi arada arkadaşımın olmsaı büyük avantaj benim için bakalım canım düşünüyorum gençleşmem lazım yaş 32 oluyor bu arada cuma evlilik yıldönümümz canım eşime daha hediyede bulamadım yaaa
İyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi biz yatıyoruz
çok anormal bi durum bu acil doktorunu ara
canımcım herkes illa bişi hissedecek değilki belkide değişik bişiler oluyo ama sen farketmiyosun
bol bol denemez canım az az yapıyorum kızlara yazıyorum oyalanarak yapıyorum yanii acelem yok...
aramycam :) zaten bugun test var onu yaptrmya gtcem E2(estradiol) ve progesteron :) bu testlerı yaptrcam canım ... ne işe yarralar bılgı verırmısn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?