Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kzlaarr tunaydin bu saat olmus topicte kimsecikler yok :44: Deryacim test yaptin mi bugunde? FerideMasal sen nasil oldun kanaman ne durumda?

Selam güzel hatunlar, umarım herşey yolundadır.Benkayra canım ikili testini yaptırdınmı kuzum sen?

Selam canim biraz once cevap yazdim ama sorun oldu cikmadi cevabim neyse bizim gecen hafta c.tesi ikili testimiz yapildi tabi sadece ultrason taramasi yapildi ikizlerde kan tahlili yaniltici sonuc veriyormus Rabbime binlerce sukur bir sorun yok bu cuma tekrar kontrolumuz var dr.tekrar olcumleri yapacagini soyledi bu randevudan sonra kontrollerimiz ayda bir kereye inecekmis hersey yolunda yani siz nasilsiniz? Sen yaptirdin mi ikili test?

Kzlaarr tunaydin bu saat olmus topicte kimsecikler yok :44: Deryacim test yaptin mi bugunde? FerideMasal sen nasil oldun kanaman ne durumda?

Yok canim yapmadim..
Iyice miralim bozuluyor yapinca..
Dun esime de soyledim dünkü testin sonucu.. oda bi tuhaf oldu.
Uzulmedim diyo ama üzüldü. .
Bana moral vermeye calisiuo filan işte öyle. ..

Yok canim yapmadim..
Iyice miralim bozuluyor yapinca..
Dun esime de soyledim dünkü testin sonucu.. oda bi tuhaf oldu.
Uzulmedim diyo ama üzüldü. .
Bana moral vermeye calisiuo filan işte öyle. ..

Hemen uzulmeyin deryacim sonucta erken bir tarihti cikmamasi normal insallah sonucunu alinca sevince bogulun kocanla birlikte..

Cancağızlarım bir arkadaşımız için 4444 tefriciye okuyoruz hasta ve onun bu hastalıktan kurtulması şifa bulması için dua ediyoruz tefriciye okumak isteyenler olursa yazsın buraya özelden hasta kardeşimizin adını soyadını vericem size...Bu arada ne kadar okuyacağınızıda belirtirseniz çok sevinirim...okuyacağınız tefriciyeler pazar gününe kadar bitmeli pazartesi operasyona girecek çünkü...

Son düzenleme:

Şimdilik 200 tane Yaz bana canim..bittikce alirim bende okuyorum cunku..

günaydın canım..
nasıl oldun merak ediyorum seni kanama flan ne durumda..
oohh maşallah gebelik takvimi bile yapmışszın.
Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah..

Amin canim inancim buyuk gelecekmis gibi hazir ettim gerseyi gebelik takvimide hazir olsun istedim en kotu kaldiririm nabim onun orda ilerliyor olmasi bana buyuk moral veriyor guc veriyor...inan bitanemm nolurr allahim ol dediyse olacak..
Kanaman azda olsa devam ediyor kesik kesik kirmizi degil ama kahveye dondu iyice. O yuzden endise etmiyorum rabbime sigindim..sanada dua ediyorum insallah basaricazzzz

Canim azalarak devam ediyo ama kasiklarimda agrim var sabah sekizden bu yana uc kere buyuk abdeste ciktim popomu tutamiyomm

Canım benimde ultrasonda bakıldı ense kalınlığı falan herşey güzel dedi fakat kan tahlilimin sonuçları henüz çıkmadı yarın tekrar aricam bakalım hayırlısı olsun.Sonuçların iyi olmasına senin adına sevindim tatlım Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.

merhaba kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugünlerde hiç evde kalamadım, size de bakamadım ne durumdasınız bugün boş günüm bir hal hatır sorayım dedim
feridecim test yaptın sanırım, takvimin var. çok sevindim bebeğim. Allah hayırlısıyla minik pıtpıtları duymanı nasip etsin
deryacım daha testini yapmadı anladığım kadarıyla. senin de güzel haberlerini en kısa zamanda alırız inş canım.
ikili testini yaptıran, yaptırmak üzere olan sevgili arkadaşlarım siz de güzel haberlerle gelirsiniz inş.

ay bir süredir hiç sohbet edemiyorum, böyle laf atıp kaçıyorum. kusura bakmayaın kızlar
okulların kapanmasına az kaldı. sonra bol bol aranıza katılıcam inş.

hepinizi çok öpüyorum

güldenim nbr ben de oy verdim ama ilk sıradakine değil kaplumbağa salatasına verdim çok hoşuma gitti:)

güldenim nbr ben de oy verdim ama ilk sıradakine değil kaplumbağa salatasına verdim çok hoşuma gitti:)

ay ben diğerlerine bakamadım bile, Gülden'e güvendim ilk sıradakine oy verdim zaten bilgisayarıma okulda virüs bulaştı galiba. bir sayfayı açıcak diye anası ağlıyor zavallının

Selam canlar nasilsiniz ben ilk kez dunden beri elimi karnima koydugumda bebisleri hissetmeye basladim pit pit damar atiyor gibi rabbim hepinize tez zamanda bu duygulari yasatsin insallah DERYA canim sana yazdim ama gormedin test icin erken ben kan tahlili yapmadan idrar yapmicam dedim kanda pozitifken ayni gun idrar testi yaptim negatifti lutfen uzme kendini FERİDE canim sanada cok gecmis olsun rabbim melegini korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…