bu saat olmuş in cin top oynuyoooo
Gunaydinnnnn guzel anneegünaydııınnlaaaarrrr.....
Sabah 8den beri bakcik yaptim bi haraket bekledim
Gunaydinnnnn guzel annee
Selam güzel hatunlar, umarım herşey yolundadır.Benkayra canım ikili testini yaptırdınmı kuzum sen?
Kzlaarr tunaydin bu saat olmus topicte kimsecikler yok :44: Deryacim test yaptin mi bugunde? FerideMasal sen nasil oldun kanaman ne durumda?
Yok canim yapmadim..
Iyice miralim bozuluyor yapinca..
Dun esime de soyledim dünkü testin sonucu.. oda bi tuhaf oldu.
Uzulmedim diyo ama üzüldü. .
Bana moral vermeye calisiuo filan işte öyle. ..
Cancağızlarım bir arkadaşımız için 4444 tefriciye okuyoruz hasta ve onun bu hastalıktan kurtulması şifa bulması için dua ediyoruz tefriciye okumak isteyenler olursa yazsın buraya özelden hasta kardeşimizin adını soyadını vericem size...Bu arada ne kadar okuyacağınızıda belirtirseniz çok sevinirim...okuyacağınız tefriciyeler pazar gününe kadar bitmeli pazartesi operasyona girecek çünkü...
Şimdilik 200 tane Yaz bana canim..bittikce alirim bende okuyorum cunku..
günaydın canım..
nasıl oldun merak ediyorum seni kanama flan ne durumda..
oohh maşallah gebelik takvimi bile yapmışszın.
Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah..
Kzlaarr tunaydin bu saat olmus topicte kimsecikler yok :44: Deryacim test yaptin mi bugunde? FerideMasal sen nasil oldun kanaman ne durumda?
Selam canim biraz once cevap yazdim ama sorun oldu cikmadi cevabim neyse bizim gecen hafta c.tesi ikili testimiz yapildi tabi sadece ultrason taramasi yapildi ikizlerde kan tahlili yaniltici sonuc veriyormus Rabbime binlerce sukur bir sorun yok bu cuma tekrar kontrolumuz var dr.tekrar olcumleri yapacagini soyledi bu randevudan sonra kontrollerimiz ayda bir kereye inecekmis hersey yolunda yani siz nasilsiniz? Sen yaptirdin mi ikili test?
abla ne okunuo bende okuyayım
güldenim nbr ben de oy verdim ama ilk sıradakine değil kaplumbağa salatasına verdim çok hoşuma gitti:)Yemek yarışmasında oy kullanma zamanı geldi cancağızlarım...
Ben az önce oyumu verdim hadi sizlerde verin gelin bi koşu...
oylama topiğinin linkini veriyorum...
bu arada ben ilk sıradaki yemeğe oy verdim
sizide beklerim ilk yemeğe
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/615297-makarnalar-soslar-makarna-salatalari.html
güldenim nbr ben de oy verdim ama ilk sıradakine değil kaplumbağa salatasına verdim çok hoşuma gitti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?