Tüp Bebek Günlüğümüz !

ya bişi dicem bende bi salklık var biliyorum ama hihihihhih :)))) bu herkesin yazısını toplayıp alt alta nasıl yazıyonuzzzz beeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaa anam becereemdim beeenn bir türlüüü
asagıda kutucuk varya cnm okudugn her mesajda ona tıkla kımınkınde bırakacaksan alıntı ıle cvp de ozamana kare kutulr varya onalrın altına yaz kuzummmm

canım böyle davranan biri sadece hasetinden yapıyodur bence... benimde kocam öyle der.. seni kızıran biri olursa sen ver cevabını ben arkandayım der.. ama olmuyor.. biliyorum...

artık bu kadar sözden sonra yapmazsannn eğerr gelme kız burayaa

bir çoğumuzun benzer sıkıntıları oluyor zaman zaman...cevabını ver ve gerekirse konuşma bi daha...eşinde arkandaysa çekineceğin bişey yok kuzum...kimsenin canını acıtmasına müsaade etme lütfen...

bılmıyorumkı daha 10 martta netlescek erkek dedı doktor ama netlescek o yazı sımgenın yazısıydı cıkmadı bu sımgenın ıste

canımcım biliyorum zaten 10 martta kesinleşeceğini listeye bile öyle yazdım...ama sen emir diye yazınca acaba doktora erken gittinizde netleştimi diye hyecan yaptımmm

sağol tatlım...insallah o günleride görürüz.... duaların kabul olsun insallah...biz o bebekleri öyle çok özlemle bekliyoruz ki onlarla gelen sıkıntıları eğlence gibi görüyoruz.. bunu onlar anlamıyorlar işte...

kuzum anca bitti tilifon konuşmam sen kaçmışsınben gelene

Küsmedim tatlımm bende pazara çıkıcaktım ondan kapattımm..Kızçemm benimmmmm..

Efetttt küçük emrah bakışlarımı gördünn demiiiii..Bacım Allah çirkin şannsı versin diyorummmmmm...

Duy yapma applaaa saçımm acıyoooooooooooooooooooo

Valla sensiz gecelerrr zor oluyor be güzelimm.Gerçi son günlerde bende lap topu kocişe kaptırıyorum ama yokluğun belli yaneee..

aaaaaa 1100 ü kaçırmışım.....

artık nasıl içime işlediysen.... özelden atacağım sana
bende istiyommm ama özelden mesajj..Onu görürken hem beni neden göremedinki acep rüyandaaa.Araya sıkışmışımdır diyecem ama 1,75 hatunum sıkışsam görülürdü herhalde

tamam canım tamam...ama anlamadığım neden bikinili fotoları birbirinize gönderiyosunuz ki
Koptum bu mesajaaaaaaaaaaaaaa..Tuana duy sesimiiiiiiiiii alemsinnnnnnnnnnnn..

Heheheheh nazar etme nolur çalış seninde olur diyorummm.Söz bu gece ekşın varr bendeeeeeeeeeeeee...

Ah be gülümm nasıl anlıyorum seniii..Daha doğrusu hepimiz anlıyoruz eminimkiiii..Eltimle o kadar kanka olmamıza rağmen bazen öyle canımı acıtıcak cümleler kuruyordukii çatlıyordumm.EŞimde görüşme o zaman diyorduu..Ama biz aynı binada ve gerçekten aslında çok samimiyizz.En sonunda birgün patladımm veee oda açıkladı valla öyle demek istemedim orada yeminler etti bende inandımmm..2-3 hafta oldu bu olay olalı vee inankii hem ben rahatladım hemde artık o çookk dikkat ediyor bu konularda..

Eki Görüntüle 356490 Eki Görüntüle 356484 birimiz erkek birimiz kız doğuralım ve dünür olalım tamammı...

HE VALLA SÜPPERR OLURRRRRRRRRRRRRR..

canım.. farklı bir sayfadan daha açıyorsun kk yı... sonra ordan alıntı yapıp,kes-kopyala -yapıştırla oluyor...

Kız Allah iyiliğini versinn defneee öyle değilll ALINTI İLE CEVAPLANIN YANINDA ÇOKLU ALINTI TUŞUNA BASIP EN SON KONUYA CEVAP VER DİYOSUNNN..

Kızlar merhaba,
Öğleden beri dün akşamki yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum. Bir tedarikçimiz geldi, onunla ilgileniyor gibi yapıp kk okuyorum :78:
Tatilden yemek konusunda ipin ucunu fazla kaçırdığım için diyete başladım, sürekli su içiyorum, 3dk. da bir tuvaletteyim, burada yoksam nerde olduğum belli yani

artık bu kadar sözden sonra yapmazsannn eğerr gelme kız burayaa

alıntı ile cevaplanın yanında baişa bir artı işareti var ona tıkla canım

asagıda kutucuk varya cnm okudugn her mesajda ona tıkla kımınkınde bırakacaksan alıntı ıle cvp de ozamana kare kutulr varya onalrın altına yaz kuzummmm

vayyyy uyanıklar vayyyy

becerdimm beee yaaaa dombilik defne hadi sayemde öğrenmiş oldun

yap kız yap... her şeyi biz mi düşüncez.. millet sokak ortasında yapcak nerdeyse.. biz mahremimizde utanıyoz.. hem arkadaşında biliyormuş.. anlar halden..sana lafını bile etmez bence...

Kız Allah iyiliğini versinn defneee öyle değilll ALINTI İLE CEVAPLANIN YANINDA ÇOKLU ALINTI TUŞUNA BASIP EN SON KONUYA CEVAP VER DİYOSUNNN..[/QUOTE]

defneeeeee koparttın kız bizi bende saf gibi diyorumki kızların hepsi bukadar hızlı nasıl beceriyo bunu çooklkk güldümmm ama inandım yani hani bir ara denerim dedim:))))

defne pabucu yarım çık dışarıya oynayalım :))))

yap kız yap... her şeyi biz mi düşüncez.. millet sokak ortasında yapcak nerdeyse.. biz mahremimizde utanıyoz.. hem arkadaşında biliyormuş.. anlar halden..sana lafını bile etmez bence...

tmm cnmcm mersiii
tabi canım.. özellikle bizlerin erteleme gibi bir şansı yok bu işleri... zaten erteliyor doğa bizi.. öyle değil mi?
aynn ole şekerimm ayağına geldi mi erteleme devam ettt...bol boll ekşınnnn hu huuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…