Selam canlar nasilsiniz ben ilk kez dunden beri elimi karnima koydugumda bebisleri hissetmeye basladim pit pit damar atiyor gibi rabbim hepinize tez zamanda bu duygulari yasatsin insallah DERYA canim sana yazdim ama gormedin test icin erken ben kan tahlili yapmadan idrar yapmicam dedim kanda pozitifken ayni gun idrar testi yaptim negatifti lutfen uzme kendini FERİDE canim sanada cok gecmis olsun rabbim melegini korusun
sağolasın canım... Allah razı olsun..
evet erken biliyorum ama işte yüreğime kalbime söz geçiremiyorum..
silikde olsa bi ikinci çizgi görseydim..
o zaman rahatlycaktım..
maşallah sana da bebeişlerin hareket etmişler...
inşallah bende burdan yazarım sana benim bebeişimde hareket etti die..
ben de ilk sıradakine verdim baaaya uğraşmış puanı haketti:) bide öyle soslu şeyleri çok severimYemek yarışmasında oy kullanma zamanı geldi cancağızlarım...
Ben az önce oyumu verdim hadi sizlerde verin gelin bi koşu...
oylama topiğinin linkini veriyorum...
bu arada ben ilk sıradaki yemeğe oy verdim
sizide beklerim ilk yemeğe
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/615297-makarnalar-soslar-makarna-salatalari.html
merhaba kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugünlerde hiç evde kalamadım, size de bakamadım ne durumdasınızbugün boş günüm bir hal hatır sorayım dedim
feridecim test yaptın sanırım, takvimin var. çok sevindim bebeğim. Allah hayırlısıyla minik pıtpıtları duymanı nasip etsin
deryacım daha testini yapmadı anladığım kadarıyla. senin de güzel haberlerini en kısa zamanda alırız inş canım.
ikili testini yaptıran, yaptırmak üzere olan sevgili arkadaşlarım siz de güzel haberlerle gelirsiniz inş.
ay bir süredir hiç sohbet edemiyorum, böyle laf atıp kaçıyorum. kusura bakmayaın kızlar
okulların kapanmasına az kaldı. sonra bol bol aranıza katılıcam inş.
hepinizi çok öpüyorum
güldenim nbr ben de oy verdim ama ilk sıradakine değil kaplumbağa salatasına verdim çok hoşuma gitti:)
ay ben diğerlerine bakamadım bile, Gülden'e güvendim ilk sıradakine oy verdimzaten bilgisayarıma okulda virüs bulaştı galiba. bir sayfayı açıcak diye anası ağlıyor zavallının
Selam canlar nasilsiniz ben ilk kez dunden beri elimi karnima koydugumda bebisleri hissetmeye basladim pit pit damar atiyor gibi rabbim hepinize tez zamanda bu duygulari yasatsin insallah DERYA canim sana yazdim ama gormedin test icin erken ben kan tahlili yapmadan idrar yapmicam dedim kanda pozitifken ayni gun idrar testi yaptim negatifti lutfen uzme kendini FERİDE canim sanada cok gecmis olsun rabbim melegini korusun
Canim bende 100 alim bugun okurum
merhaba arkadaşlar :)) benim cumartesi transferim olacak dua istiyorum sizden de
ben de ilk sıradakine verdim baaaya uğraşmış puanı haketti:) bide öyle soslu şeyleri çok severimşuanda ne kadar midem bulansada severim işte
meraba meraba kızlarr
hiç alıntı yapmadan dalıcam yoksa muhabbeti kaçırıyorumm...
Yemek yarışmasında oylama dün başladı ama ben ancak bugün oy verebildimm..biraz bakındımm tariflere ..ilk tarifin o zahmetlii makarnanın 17 yaşındaki bir fıstığa ait olduğunu görünce de tamam dedimm .sonuna kadar teşviği de oyuda hakediyor.....bu kategoriyi seçerken herkes hazır hazır makaranayı haşlar sosla ya direk servis yapar ya da fırına atar diye düşünmüştümm..ama beni çok şaşırtan ev yapımı tarifler oldu...helal olsunn Dilvine diyorumm naçizane fikrimm tabii... herkesin görüşü kendine özel...saygı duyarım efenimm
beni kimse merk etmemiş sormamış bile aşk olsun kıZlar sıkıntılarım sorunlrım hiç bitmiyor oda yetmezmiş gbi amcamın kızı vefat etti bugun gömdüler of allhım of ne Zaman gülecem ben ölüncemi
e2 ve progesteron gebelikle ilgili fikir verir daktıra bilhassa progesteron...
bunun dışında ne için bakıyorlar bilmiyorum canım...
Yok canim yapmadim..
Iyice miralim bozuluyor yapinca..
Dun esime de soyledim dünkü testin sonucu.. oda bi tuhaf oldu.
Uzulmedim diyo ama üzüldü. .
Bana moral vermeye calisiuo filan işte öyle. ..
selam şekerler, biz geldik....
kontrolümüz vardı bugün, herşey yolunda çok şükür. iyice tosun olmuşlar teyzeleri. çok övgüler aldık bugün hem diyetisyenden hemde hulusi daktırımızdan.
oğluşum 1102 gr, kızımda 972 gr olmuşbende toplamda 7 kilo almışım.
gülden kız hulusi daktıra selamını söyledim. bana ilaçlarımı yazıyodu konuşuyoduk o arada dedim, senin adını söyleyince hemen kafasını bilgisayardan kaldırdı aaaaaaaa nerde o dedi bi heyecan yaptı. arkadaşını gönderdi kızı mahfetmişlerdi çok zorluydu o bile gebe kaldı hemde ikiz dedi bende Emeli diyosunuz galiba dedim evet Emel dedi taa istanbuldan dedi onunla da görüşüyoruz dedim. Gülden sizi özlemiş ama zamana ihtiyacı var sanırım dedim. (iyi demişmiyim bilmiyom ). Onun şansına bi türlü olmadı dedi, ama biraz rahat olması lazım senin gibi rahat değildi sanki dedi. mesela saat 12 de sonuç çıkıyo hemen arıyo 4 ü beklemiyo biraz telaşlıydı dedi. biraz sakin olmak lazım dedi.
Başın sağolsun yokhecimm..Allah kalanlara sabır versinn mekanı cennet olsun...ben de diyorum topikte bir pozitfilik var biri eksik..meğer en negatifimiz yokhe sultan yokmuşş..Tatlım ölüm de biizim içinn isyana yaklaşıyor çoğu zaman cümlelerin..biz ne yollardan geçtik geldikk.. bir günden bir günee tevekülü elden bırakmayalımm..bizm imtihanımız Rabbimin sevgili kuluyuz ki bizi sürekli bir imtihanın içinde tutuyor....dualarımız hep duymak istyor..böyle düşünn..sevmediği kulunun isteğini hemen verirmiş sesini duymak istemiyorumm dermiş meleklerine..3 günlük fani dünya için sonsuz hayatımzın cehennemini hazırlamayalım burdaa...Rabbim güç versin sabır versinn yüreğine ferahlık versin inşaallah hayatımm dularım seninleebeni kimse merk etmemiş sormamış bile aşk olsun kıZlar sıkıntılarım sorunlrım hiç bitmiyor oda yetmezmiş gbi amcamın kızı vefat etti bugun gömdüler of allhım of ne Zaman gülecem ben ölüncemi
arkadaşlar nasılsınız bende sizlerden biriyim ama hatırlarmısınız bilmem uzun zamandır girmedim buraya.
duru canim masallah kuzularina bende cumartesi gidicem cinsiyetlerinide ogreniriz insallah diyetisyene neden gidiyosunki bide bebislerin kilosunu ultrasondan bakarakmi anliyorlar ya benimde sagdece gobek cikti erkenmi sence
canım ultrasondan ölçüyolar. bana doktorum baştan 15 kilodan fazla almayacan deyince ben tırstım ikiz bide zaten iri yapılıyım kiloluyum bende kontrollü gitsin istedim. hastanede zaten diyetisyen her kontrolde ona da uğruyorum hem bebekler beslensin hemde ben çok kilo almıyım diye. gönek çıkması normal canım bu haftalarda benim de çıkmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?