Tüp Bebek Günlüğümüz !

sağolasın canım... Allah razı olsun..
evet erken biliyorum ama işte yüreğime kalbime söz geçiremiyorum..
silikde olsa bi ikinci çizgi görseydim..
o zaman rahatlycaktım..
maşallah sana da bebeişlerin hareket etmişler...
inşallah bende burdan yazarım sana benim bebeişimde hareket etti die..

Amin canim insallah benim icimde hep bir uhteydi her idrar testi yaptigimda hem negatif olurdu arkasindanda hemen adet olurdum hamile oldugumu ogrendim yaptim yine negatifti birturlu iki cizgi goremedim aklima gelmisken en yakin zamanda bi daha yapicam tatlim benim bende burda hamisleri yazdigini gornce rabbim banada nasip et diyordum inan sizde bu duygulari yasicaksiniz

ben de ilk sıradakine verdim baaaya uğraşmış puanı haketti:) bide öyle soslu şeyleri çok severim şuanda ne kadar midem bulansada severim işte

meraba meraba kızlarr
hiç alıntı yapmadan dalıcam yoksa muhabbeti kaçırıyorumm...
Yemek yarışmasında oylama dün başladı ama ben ancak bugün oy verebildimm..biraz bakındımm tariflere ..ilk tarifin o zahmetlii makarnanın 17 yaşındaki bir fıstığa ait olduğunu görünce de tamam dedimm .sonuna kadar teşviği de oyuda hakediyor.....bu kategoriyi seçerken herkes hazır hazır makaranayı haşlar sosla ya direk servis yapar ya da fırına atar diye düşünmüştümm..ama beni çok şaşırtan ev yapımı tarifler oldu...helal olsunn Dilvine diyorumm naçizane fikrimm tabii ... herkesin görüşü kendine özel...saygı duyarım efenimm

evet yaaa ce e yapıp gidiyosun hep...
bende temizlik felan filan işte sıradan ev haliiiii..

güldenim nbr ben de oy verdim ama ilk sıradakine değil kaplumbağa salatasına verdim çok hoşuma gitti:)

hain kötü kadın gıcık
verdiğin kim tabi bilmiyon onların içinde yer almmışsın afferin sana tebrik ediyorum yani

ay ben diğerlerine bakamadım bile, Gülden'e güvendim ilk sıradakine oy verdim zaten bilgisayarıma okulda virüs bulaştı galiba. bir sayfayı açıcak diye anası ağlıyor zavallının

canımsın öpcem seni

oyyyyyy maşallahhhh kuzularaa ne güzel bir an hiç unutulmaz...

Canim bende 100 alim bugun okurum

canım sana özelden ismini yazcam birazdan..

merhaba arkadaşlar :)) benim cumartesi transferim olacak dua istiyorum sizden de

Allah yardımcın olsun tatlım..

ben de ilk sıradakine verdim baaaya uğraşmış puanı haketti:) bide öyle soslu şeyleri çok severim şuanda ne kadar midem bulansada severim işte

aynen canım aklın yolu bir tebrik ediyorum seni göz var nizam var emek ortada...

aynen tatlım yazdıklarına katılıyorum...
bu arada görünmez olup mesaj yazıyon aaaa görün ama yaaa

beni kimse merk etmemiş sormamış bile aşk olsun kıZlar sıkıntılarım sorunlrım hiç bitmiyor oda yetmezmiş gbiamcamın kızı vefat etti bugun gömdüler of allhım of ne Zaman gülecem ben ölüncemi

arkadaşlar nasılsınız bende sizlerden biriyim ama hatırlarmısınız bilmem uzun zamandır girmedim buraya.

Canim basin sagolsun mekani cennet olsun ama ben sana cok kiziyorum biliyormusun surekli olmekten bahsediyorsun lutfen boyle konusma ALLAH gecinden versin gencecik insansin sorunlarinin ne oldugunu az cok biliyorum yazdiklarindan ama unutma her yokusun bir inisi vardir

e2 ve progesteron gebelikle ilgili fikir verir daktıra bilhassa progesteron...
bunun dışında ne için bakıyorlar bilmiyorum canım...

bencede ama dr bana bır bılgı vermycek :) testın sonucu dr a bıldırceklermıs eğer sorun cıkrasa ararız dedıler ama aramadılar ...

Yok canim yapmadim..
Iyice miralim bozuluyor yapinca..
Dun esime de soyledim dünkü testin sonucu.. oda bi tuhaf oldu.
Uzulmedim diyo ama üzüldü. .
Bana moral vermeye calisiuo filan işte öyle. ..

derya bende sendenım yaa galıba benımkıde olmadı !!! bugun 6 gun nerdeyse ama ben bırsey hisstmyorum ıcımden bır ses olmadı kendını kaptrma olumsuzuluğa hazırlan dıyor... aşılma yapılıncada boyle hısttmstım !!! sonuc olumsuzdu ve bugun cok duygusalım dokunslaar ağlıycam nerdeyse

selam şekerler, biz geldik....
kontrolümüz vardı bugün, herşey yolunda çok şükür. iyice tosun olmuşlar teyzeleri. çok övgüler aldık bugün hem diyetisyenden hemde hulusi daktırımızdan.
oğluşum 1102 gr, kızımda 972 gr olmuş bende toplamda 7 kilo almışım.

gülden kız hulusi daktıra selamını söyledim. bana ilaçlarımı yazıyodu konuşuyoduk o arada dedim, senin adını söyleyince hemen kafasını bilgisayardan kaldırdı aaaaaaaa nerde o dedi bi heyecan yaptı. arkadaşını gönderdi kızı mahfetmişlerdi çok zorluydu o bile gebe kaldı hemde ikiz dedi bende Emeli diyosunuz galiba dedim evet Emel dedi taa istanbuldan dedi onunla da görüşüyoruz dedim. Gülden sizi özlemiş ama zamana ihtiyacı var sanırım dedim. (iyi demişmiyim bilmiyom). Onun şansına bi türlü olmadı dedi, ama biraz rahat olması lazım senin gibi rahat değildi sanki dedi. mesela saat 12 de sonuç çıkıyo hemen arıyo 4 ü beklemiyo biraz telaşlıydı dedi. biraz sakin olmak lazım dedi.

güldennnn cnm sen ankaraydin yanlis hatirlamiyorsam
sen hangi merkezde tedavi görmüstün bide gürgan klinigi hakkinda bilgin varmi

duru canim masallah kuzularina bende cumartesi gidicem cinsiyetlerinide ogreniriz insallah diyetisyene neden gidiyosunki bide bebislerin kilosunu ultrasondan bakarakmi anliyorlar ya benimde sagdece gobek cikti erkenmi sence

Başın sağolsun yokhecimm..Allah kalanlara sabır versinn mekanı cennet olsun...ben de diyorum topikte bir pozitfilik var biri eksik..meğer en negatifimiz yokhe sultan yokmuşş..Tatlım ölüm de biizim içinn isyana yaklaşıyor çoğu zaman cümlelerin..biz ne yollardan geçtik geldikk.. bir günden bir günee tevekülü elden bırakmayalımm..bizm imtihanımız Rabbimin sevgili kuluyuz ki bizi sürekli bir imtihanın içinde tutuyor....dualarımız hep duymak istyor..böyle düşünn..sevmediği kulunun isteğini hemen verirmiş sesini duymak istemiyorumm dermiş meleklerine..3 günlük fani dünya için sonsuz hayatımzın cehennemini hazırlamayalım burdaa...Rabbim güç versin sabır versinn yüreğine ferahlık versin inşaallah hayatımm dularım seninlee
arkadaşlar nasılsınız bende sizlerden biriyim ama hatırlarmısınız bilmem uzun zamandır girmedim buraya.

hoşgeldin sadecik hatun sanki bir zamanlar konuşmuştuk birkaç kez hayal meyal hatılıyorumm gibii:44::44::44:

duru canim masallah kuzularina bende cumartesi gidicem cinsiyetlerinide ogreniriz insallah diyetisyene neden gidiyosunki bide bebislerin kilosunu ultrasondan bakarakmi anliyorlar ya benimde sagdece gobek cikti erkenmi sence

canım ultrasondan ölçüyolar. bana doktorum baştan 15 kilodan fazla almayacan deyince ben tırstım ikiz bide zaten iri yapılıyım kiloluyum bende kontrollü gitsin istedim. hastanede zaten diyetisyen her kontrolde ona da uğruyorum hem bebekler beslensin hemde ben çok kilo almıyım diye. gönek çıkması normal canım bu haftalarda benim de çıkmıştı.

Him anladi bn dha yeni 2 haftadir dogru duzgun yiyorum birdefa tartilar ondada 2 kilo almistim ama ignelerin etkiside olabili demisti bakalim bana nediyecek doktorum sen en iyisini yapmissin onlemni almissin senin ilk kizlar hamileyim dedigin zamni hatiliorum bende zmn 3.cu denemeyi yapmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…