selam şekerler, biz geldik....
kontrolümüz vardı bugün, herşey yolunda çok şükür. iyice tosun olmuşlar teyzeleri. çok övgüler aldık bugün hem diyetisyenden hemde hulusi daktırımızdan.
oğluşum 1102 gr, kızımda 972 gr olmuşbende toplamda 7 kilo almışım.
gülden kız hulusi daktıra selamını söyledim. bana ilaçlarımı yazıyodu konuşuyoduk o arada dedim, senin adını söyleyince hemen kafasını bilgisayardan kaldırdı aaaaaaaa nerde o dedi bi heyecan yaptı. arkadaşını gönderdi kızı mahfetmişlerdi çok zorluydu o bile gebe kaldı hemde ikiz dedi bende Emeli diyosunuz galiba dedim evet Emel dedi taa istanbuldan dedi onunla da görüşüyoruz dedim. Gülden sizi özlemiş ama zamana ihtiyacı var sanırım dedim. (iyi demişmiyim bilmiyom ). Onun şansına bi türlü olmadı dedi, ama biraz rahat olması lazım senin gibi rahat değildi sanki dedi. mesela saat 12 de sonuç çıkıyo hemen arıyo 4 ü beklemiyo biraz telaşlıydı dedi. biraz sakin olmak lazım dedi.
beni kimse merk etmemiş sormamış bile aşk olsun kıZlar sıkıntılarım sorunlrım hiç bitmiyor oda yetmezmiş gbi amcamın kızı vefat etti bugun gömdüler of allhım of ne Zaman gülecem ben ölüncemi
arkadaşlar nasılsınız bende sizlerden biriyim ama hatırlarmısınız bilmem uzun zamandır girmedim buraya.
bencede ama dr bana bır bılgı vermycek :) testın sonucu dr a bıldırceklermıs eğer sorun cıkrasa ararız dedıler ama aramadılar ...
güldennnn cnm sen ankaraydin yanlis hatirlamiyorsam
sen hangi merkezde tedavi görmüstün bide gürgan klinigi hakkinda bilgin varmi
Cvbin icin sagol cnm buradan bir arkadas orada pozitif sonucla geldi duyduguma gore gebelik asisinda cok iyilermis
inan artik tuzlusu tuzsusu umurumda degil benim doktorlara verdigim parayla rahat bir ev alinirdi o kadar yaniii
burada dort tane dondurulmusum var bazi seytani planlarim var esimden habersiz git al bebeleri diyo seytan kararsizim
Kizlarrr benim hu gün kasiklarim daha bi agriyo sanki...
Sanki icerden biseyler durtup duruyo. . Gazdan mi uoksa bebeden mi bilemedim..
Gaviscon ictim gazi seetsjn diye pwk etkili olmadi.
Gazda cok az çıktı. Agrida ayni duruyo:18::18::18::18:
bu arada prenses ve paşanın durumlarını unuttum kendi derdime düştüm yazarken
çok sevindim canım maşallahhhhhhh üçünüzde iyisiniz ve 7 kilo alman gayet iyi iki minnek beden taşıyosun normal geldi bana gerçi daktır çok kilo sever biri değil mümkünse hiç alma
kontrolümüz vardı bugün, herşey yolunda çok şükür. iyice tosun olmuşlar teyzeleri. çok övgüler aldık bugün hem diyetisyenden hemde hulusi daktırımızdan.
gülden kız hulusi daktıra selamını söyledim. bana ilaçlarımı yazıyodu konuşuyoduk o arada dedim, senin adını söyleyince hemen kafasını bilgisayardan kaldırdı aaaaaaaa nerde o dedi bi heyecan yaptı. arkadaşını gönderdi kızı mahfetmişlerdi çok zorluydu o bile gebe kaldı hemde ikiz dedi bende Emeli diyosunuz galiba dedim evet Emel dedi taa istanbuldan dedi onunla da görüşüyoruz dedim. Gülden sizi özlemiş ama zamana ihtiyacı var sanırım dedim. (iyi demişmiyim bilmiyom ). Onun şansına bi türlü olmadı dedi, ama biraz rahat olması lazım senin gibi rahat değildi sanki dedi. mesela saat 12 de sonuç çıkıyo hemen arıyo 4 ü beklemiyo biraz telaşlıydı dedi. biraz sakin olmak lazım dedi.
eşinden habersizmi alcan
al kız ben deskliyom seni:13::13:
gebelik aşısında gerçekten iyiler canım..
ayrıca bir ücret de alınmıyor tüp ücretinin içinde gebelik aşısı...
Canim basin sagolsun mekani cennet olsun ama ben sana cok kiziyorum biliyormusun surekli olmekten bahsediyorsun lutfen boyle konusma ALLAH gecinden versin gencecik insansin sorunlarinin ne oldugunu az cok biliyorum yazdiklarindan ama unutma her yokusun bir inisi vardir
töbe yarebbim o nasıl mesaj öleee başınız saolsun canım Allah rahmet eylesin...
benim seni merak etmem bu ara zor zira ara ara geliyom topike kim var kim yok takipte değilim canım deme öyle şeyler..
unutulurmusun şekerim...
neden gelmiyon amaaa..
o zaman beklemeye devam düşünmeyelim biz testten gerisi yalan biliyosun...
iyi de çıksa kötüde çıksa sonuç değiştüremicez en iyisi sakince beklemek..
Ankara başkent üniversitesinde tedavi gördüm canım bi çok arkadaşımızda aynı yerde hamile kaldı ben hariç
gürgan klinik gelecekteki merkezim olabilir görüşmeye gitmedim ama eşime birileri önermiş netten araştırdım lüks ve teknolojiyi kullanan bir merkez Ankaradaki bir numaralı yer diyebilirim ama azcık tuzlu şimdiki fiyatları hakkında bilgim yok istanbula göre yinede uygun kalır bu merkez...aklına gelebilecek bi çok yöntem burda var...
beni kimse merk etmemiş sormamış bile aşk olsun kıZlar sıkıntılarım sorunlrım hiç bitmiyor oda yetmezmiş gbi amcamın kızı vefat etti bugun gömdüler of allhım of ne Zaman gülecem ben ölüncemi
heycanlanır tabii selam benden gidiyo
ama küsüm ona rahat değilmişimde ondanmış acaba neden sonuç çıkar çıkmaz arıyodum bi sorsaydın rahat olmayışımdanmı yoksa ilk başlarda aramayıp iğne dozları için onların aramasını beklediğimde iğne saatimi geçirmelerinden dolayımı ben arıyomuşum hiç de kendilerinde kabahat yok yani
ne zaman onlara bırakıp rahat takılsam bi aksilik çıktı mesela en son tüp tarihinde ilk kez yaşanan 3 tane çatlatma iğnesi vurdum ama vurma aşamalarım rahat olunca ben nasıl gelişti anlatıyorum...kan sonucum öğlen 2 de belli oldu bu arada bana 2 tane çatlatma iğnesi alacaksın bu gece vuracaksın biz sana saati sölücez dediler..saat 2 de kan sonucum belli olmuş bende sadece saat vermek için arayacaklar diye zaten rahatım eczanaler akşam 7 de kapanıyor 6 yı geçiyodu bi tel geldi güldencim 3 tane çatlatma iğnesi olcaksın hemen bi tane daha tedarik et dediler eczanelerin kapanmasına kalmış 45 dk yakındaki eczanelerde yok depodan getirmek lazım en erken yarın diyolar sonra ben tekrar bulamıyorum diye daktırı arıyorum o da anlaşmalı eczanelerine yönlendiriyo beni iyide ben nerde oturuyorum o eczane nerde zaten oraya ulaşana kadar kapanır bende gerilimi düşün sen eczaneyi aradım ben geliyom nolur kapatmayın bekleyin dedim ve iğneme kavuştum...öğlen 2 de ben onları arasaydım o zaman belli olurdu 3 tane iğne olacağım aramadım da ne oldu...
sonra rahat değilmişim hiç te bileeee
canım tsk edrim ama bi bilsen neler çekiyorum tek derdim bebek olmaması olsaydı keşke ama değil işte sabahları uyumuyorum hiç huzrsuzm mutsuzm evime yuvama zarar vernler var beni istemyenler var tehdit edip ayrlmamı istiyolar eşim zatn destek olmuyor onuda yoldan çıkarmışlar hep beni suçluyor ben huzr mutluluk istiyorum ama bir türlü fırsat vermiyolar bende hem dua hem isyan biliyorum şükür etmeliyim ama tek olup herşey üst üste gelince olmuyor anlatsam inanmazsınz bir insanın üstne gelrsenz nolcak İKİRA MAYACIM sagol canım ama arkandasa dedim gbi durum napcam bilmiyorum artık elimden gelni yapıp olmassa gitmeyi düşünüyorum ozman ellrine ne gececk bakalım ama benm yuvamı ykıp göndermeye calısanlarının yanına kalmyack eşim bile olsa hepsinden şikayetçiyim of of of allhım artık daynmak çok zor helede destk olanın yoksa
haklıısn ne diyeyim daktırın için hava hoş tabii sen bulmuşsun bulamamışsın..nasipten öte yol yok bebişimmheycanlanır tabii selam benden gidiyo
ama küsüm ona rahat değilmişimde ondanmış acaba neden sonuç çıkar çıkmaz arıyodum bi sorsaydın rahat olmayışımdanmı yoksa ilk başlarda aramayıp iğne dozları için onların aramasını beklediğimde iğne saatimi geçirmelerinden dolayımı ben arıyomuşum hiç de kendilerinde kabahat yok yani
ne zaman onlara bırakıp rahat takılsam bi aksilik çıktı mesela en son tüp tarihinde ilk kez yaşanan 3 tane çatlatma iğnesi vurdum ama vurma aşamalarım rahat olunca ben nasıl gelişti anlatıyorum...kan sonucum öğlen 2 de belli oldu bu arada bana 2 tane çatlatma iğnesi alacaksın bu gece vuracaksın biz sana saati sölücez dediler..saat 2 de kan sonucum belli olmuş bende sadece saat vermek için arayacaklar diye zaten rahatım eczanaler akşam 7 de kapanıyor 6 yı geçiyodu bi tel geldi güldencim 3 tane çatlatma iğnesi olcaksın hemen bi tane daha tedarik et dediler eczanelerin kapanmasına kalmış 45 dk yakındaki eczanelerde yok depodan getirmek lazım en erken yarın diyolar sonra ben tekrar bulamıyorum diye daktırı arıyorum o da anlaşmalı eczanelerine yönlendiriyo beni iyide ben nerde oturuyorum o eczane nerde zaten oraya ulaşana kadar kapanır bende gerilimi düşün sen eczaneyi aradım ben geliyom nolur kapatmayın bekleyin dedim ve iğneme kavuştum...öğlen 2 de ben onları arasaydım o zaman belli olurdu 3 tane iğne olacağım aramadım da ne oldu...
sonra rahat değilmişim hiç te bileeee
heee git al donmuşlarını sonra da sürpriiiz yaparsınn gebeym diye çıkarsın karşısına inşaallah...haklısın madem o kadar masrafla emekle giiryoruz tedaviye bari tam olsun aklımızda hiç bişey kalmasın içimiz rahat bekeleyelim test günü değil mi amaaa gereken herşey yapıldı Artıl gönül rahatlıpıyla sonucumuza razı olarak beklemek varken..niye acabalarla zehir edelim kendimizee...Cvbin icin sagol cnm buradan bir arkadas orada pozitif sonucla geldi duyduguma gore gebelik asisinda cok iyilermis
inan artik tuzlusu tuzsusu umurumda degil benim doktorlara verdigim parayla rahat bir ev alinirdi o kadar yaniii
burada dort tane dondurulmusum var bazi seytani planlarim var esimden habersiz git al bebeleri diyo seytan kararsizim
D eme öyle deme senden farksız değilim ki ben de eşim de destek oluyor ama ailesi sonuçta onları görünce bitleri gülüyor..ağzı kulaklarında ne yapacağını şaşırııyor bana yaptıkları haksızlıkları unutuveriyor kırılıyorum o zaman ama ne diyeyimm..suusuyorum..burda bir başlarsak konuşmaya neler var içimizde uhde bilsen...düşünmekten yorulduğumuz hatırlamak istemediğimiz neeler yaşaadık yaşıyoruz herbirimiz...inan bana kimse sana boş ver demiyor sadece olumsuzluklar güzellikler de var hayatta ama bizim zamanımız henüz gelmedi o umutla gülümsediğimizi unutmaa...destek olanın yoksa mı biz burda neciyiz..ailemiz mi var sank, bizim destekçimiz..benim ailemin haberi bile yok ne çektiğimden..bana hep iyi ol git görüş konuş deyip duruyorlar...kim anlar ki halimizden bizden başka..ben de kaç gündür griple uğraşıyorum ondna önce de kardeşimin evini tututuk kaba temziliini yaptık beyaz eşyası geldi onları yerleştirdikk falan sürekli dışardaydım o ara giribe yakalandımm kardeşimle fazla içli dışlı oluna bana sattı hemen hastalığıı..:2::2::2:canım tsk edrim ama bi bilsen neler çekiyorum tek derdim bebek olmaması olsaydı keşke ama değil işte sabahları uyumuyorum hiç huzrsuzm mutsuzm evime yuvama zarar vernler var beni istemyenler var tehdit edip ayrlmamı istiyolar eşim zatn destek olmuyor onuda yoldan çıkarmışlar hep beni suçluyor ben huzr mutluluk istiyorum ama bir türlü fırsat vermiyolar bende hem dua hem isyan biliyorum şükür etmeliyim ama tek olup herşey üst üste gelince olmuyor anlatsam inanmazsınz bir insanın üstne gelrsenz nolcak İKRAMAYACIM sagol canım ama arkandasa dedim gbi durum napcam bilmiyorum artık elimden gelni yapıp olmassa gitmeyi düşünüyorum ozman ellrine ne gececk bakalım ama benm yuvamı ykıp göndermeye calısanlarının yanına kalmyack eşim bile olsa hepsinden şikayetçiyim of of of allhım artık daynmak çok zor helede destk olanın yoksa
iyi geceler kürcü hatunn daha iyiceyiz şekerimm..sen nasılsın bebişimmHerkese iyi geceler nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?