Tüp Bebek Günlüğümüz !

heycanlanır tabii selam benden gidiyo
ama küsüm ona rahat değilmişimde ondanmış acaba neden sonuç çıkar çıkmaz arıyodum bi sorsaydın rahat olmayışımdanmı yoksa ilk başlarda aramayıp iğne dozları için onların aramasını beklediğimde iğne saatimi geçirmelerinden dolayımı ben arıyomuşum hiç de kendilerinde kabahat yok yani
ne zaman onlara bırakıp rahat takılsam bi aksilik çıktı mesela en son tüp tarihinde ilk kez yaşanan 3 tane çatlatma iğnesi vurdum ama vurma aşamalarım rahat olunca ben nasıl gelişti anlatıyorum...kan sonucum öğlen 2 de belli oldu bu arada bana 2 tane çatlatma iğnesi alacaksın bu gece vuracaksın biz sana saati sölücez dediler..saat 2 de kan sonucum belli olmuş bende sadece saat vermek için arayacaklar diye zaten rahatım eczanaler akşam 7 de kapanıyor 6 yı geçiyodu bi tel geldi güldencim 3 tane çatlatma iğnesi olcaksın hemen bi tane daha tedarik et dediler eczanelerin kapanmasına kalmış 45 dk yakındaki eczanelerde yok depodan getirmek lazım en erken yarın diyolar sonra ben tekrar bulamıyorum diye daktırı arıyorum o da anlaşmalı eczanelerine yönlendiriyo beni iyide ben nerde oturuyorum o eczane nerde zaten oraya ulaşana kadar kapanır bende gerilimi düşün sen eczaneyi aradım ben geliyom nolur kapatmayın bekleyin dedim ve iğneme kavuştum...öğlen 2 de ben onları arasaydım o zaman belli olurdu 3 tane iğne olacağım aramadım da ne oldu...
sonra rahat değilmişim hiç te bileeee

töbe yarebbim o nasıl mesaj öleee başınız saolsun canım Allah rahmet eylesin...
benim seni merak etmem bu ara zor zira ara ara geliyom topike kim var kim yok takipte değilim canım deme öyle şeyler..

arkadaşlar nasılsınız bende sizlerden biriyim ama hatırlarmısınız bilmem uzun zamandır girmedim buraya.

unutulurmusun şekerim...
neden gelmiyon amaaa..

bencede ama dr bana bır bılgı vermycek :) testın sonucu dr a bıldırceklermıs eğer sorun cıkrasa ararız dedıler ama aramadılar ...

o zaman beklemeye devam düşünmeyelim biz testten gerisi yalan biliyosun...
iyi de çıksa kötüde çıksa sonuç değiştüremicez en iyisi sakince beklemek..

güldennnn cnm sen ankaraydin yanlis hatirlamiyorsam
sen hangi merkezde tedavi görmüstün bide gürgan klinigi hakkinda bilgin varmi

Ankara başkent üniversitesinde tedavi gördüm canım bi çok arkadaşımızda aynı yerde hamile kaldı ben hariç
gürgan klinik gelecekteki merkezim olabilir görüşmeye gitmedim ama eşime birileri önermiş netten araştırdım lüks ve teknolojiyi kullanan bir merkez Ankaradaki bir numaralı yer diyebilirim ama azcık tuzlu şimdiki fiyatları hakkında bilgim yok istanbula göre yinede uygun kalır bu merkez...aklına gelebilecek bi çok yöntem burda var...

bu arada prenses ve paşanın durumlarını unuttum kendi derdime düştüm yazarken
çok sevindim canım maşallahhhhhhh üçünüzde iyisiniz ve 7 kilo alman gayet iyi iki minnek beden taşıyosun normal geldi bana gerçi daktır çok kilo sever biri değil mümkünse hiç alma

Cvbin icin sagol cnm buradan bir arkadas orada pozitif sonucla geldi duyduguma gore gebelik asisinda cok iyilermis
inan artik tuzlusu tuzsusu umurumda degil benim doktorlara verdigim parayla rahat bir ev alinirdi o kadar yaniii
burada dort tane dondurulmusum var bazi seytani planlarim var esimden habersiz git al bebeleri diyo seytan kararsizim

eşinden habersizmi alcan
al kız ben deskliyom seni:13::13:
gebelik aşısında gerçekten iyiler canım..
ayrıca bir ücret de alınmıyor tüp ücretinin içinde gebelik aşısı...

Canim okudum ALLAH sifa versin o arkadasa bide doktorunla ilgili soylediklerine bende katiliyorum benimde ilk gittigim yerde sakin olmacigin icin tutmuyor olabilir dediler dusugumde bile kanamam var dedim avuc dolusu olmayinca bisey olmaz bu kadar korkma dediler ne oldu 2 negatif 1 dusuk hic kedilerine laboratuvarlarna laf etmezler olursa onlardan olmazsa bizden rabbim hakkimizda hayirlisini versin ama bence sen klinigini degistirme kararinda sonuna kadar haklisin bircok kisi hamile kalmis olabilir ama hekezin durumu farkli rabbim isin ehli ve yuzunu guldurup kucagini doldurucak doktorla karsilastirsin

Kizlarrr benim hu gün kasiklarim daha bi agriyo sanki...
Sanki icerden biseyler durtup duruyo. . Gazdan mi uoksa bebeden mi bilemedim..
Gaviscon ictim gazi seetsjn diye pwk etkili olmadi.
Gazda cok az çıktı. Agrida ayni duruyo:18::18::18::18:

Cznim kasik agrisi ve gaz bendede cok fazlaydi insallah bebistendir

canımcım evet hulusi bey kilo sevmiyo ama bana çok iyi gidiyosun diyo boyumda varya hatta tek bebekte nerdeyse bu haftalarda böyle oluyo dedi. ben bu aralar pek yiyemiyorum midem sıkıştı tabi bebelerden. o da bana tavuk gibi ne bulursan habire yiyecen dedi. protein ağırlıklı tabi.

yazdıklarına bende katılıyorum, küsmekte haklısın valaa ne diyim o da kendince bahane arıyo herhalde. onlar sonuçlar için çok geç dönüyolar, ben ilk denememde öyle son dakkikada almıştım iğnemi hatta aramıştık ne olur kapatmayın diye saat 7 olmuştu. zor
işler bunlar bizim o anki psikolojimizi anlamazlar kızım onlara göre çok normal şeyler bizim için ise hayat memat meselesi.

bende de çok olmuştu şekerim

maaşallah kuzularına canım ..
tabi sanada maaşşallah iyi az almışsın kilo ne güseell önce gebelik sonrada az kilo sağlıklı olma darısı başıma diyeyim..
ben sana yazdım ama geç kaldım galiba bendende selam söyle diyee
hıhhh ben küsmüştüm beni hiçç aramadılar naptın nettin diye hem ben mart nisanda gelerim diyodum
ama güldenle ilgili kısma bende güldene hak verdim kii..
bende sabırsız davranırdım ama haklıydım çoğu kere banada çok derdi sakin ol sakin..
ama olumsuz gelişmelere oldukça elde değildi...
samsundan beni deseydim benide iyi hatırlardı tee temmuzde başvuurp anca kasımda trasnfer olduğummdann
ama olmayıncada rahat olmamamızdan dolayı gibi söylemeleri hiç hoşuma gitmiyor benimde..

aşılamalrdada bunu duyardım aman yaa...tamam haklılar ama çokta değilllllll..nasip:..

eşinden habersizmi alcan
al kız ben deskliyom seni:13::13:
gebelik aşısında gerçekten iyiler canım..
ayrıca bir ücret de alınmıyor tüp ücretinin içinde gebelik aşısı...

Aynen valla yapmayi dusunuyorum benden fazla esim panik yapiyo haliyle bende rahat olamiyorum yaptiriym diyom nasilsa esimin imzasini kopyalamada uzerime tanimam oldu oldu olmadi benim herifi gurgana gitmeyi ikna ederim nasilsa

canım tsk edrim ama bi bilsen neler çekiyorum tek derdim bebek olmaması olsaydı keşke ama değil işte sabahları uyumuyorum hiç huzrsuzm mutsuzm evime yuvama zarar vernler var beni istemyenler var tehdit edip ayrlmamı istiyolar eşim zatn destek olmuyor onuda yoldan çıkarmışlar hep beni suçluyor ben huzr mutluluk istiyorum ama bir türlü fırsat vermiyolar bende hem dua hem isyan biliyorum şükür etmeliyim ama tek olup herşey üst üste gelince olmuyor anlatsam inanmazsınz bir insanın üstne gelrsenz nolcak İKİRA MAYACIM sagol canım ama arkandasa dedim gbi durum napcam bilmiyorum artık elimden gelni yapıp olmassa gitmeyi düşünüyorum ozman ellrine ne gececk bakalım ama benm yuvamı ykıp göndermeye calısanlarının yanına kalmyack eşim bile olsa hepsinden şikayetçiyim of of of allhım artık daynmak çok zorhelede destk olanın yoksa

sabır taşınca çaresiz olup yanlızsan diyorsun ablacım sagol senin temzlikle meşgul oldugunu biliyorum o yüzden biley diyemem ama insan zor zamnlar geçirirken yardım istiyor haliyle

deme öyle kuzum deme Allahın gücüne gider, rabbim bağışlasın inşallahhhh Allahım vefat eden yakınının mekanını cennet eylesin inşallahhh..Buna da şükür diyelim nefes alıyoruz ya bak bunada şükür canım.. Gidenle gidilmiyor onlar için yapabileceğimiz tek şey dua etmek ailesine sabır için dua etmek.. Dik dur kuzucummm.

durucum maşallahhh maşallahhhh
rabbim nazarlardan korusun inşallahhhh sizleriii , kuzularını kucağına almak nasip olsunnnnnnnnnn

yürü beeeeeeeeeeeeeeeeeee hemşerimmmmmmmmmm kim tutar seni

canım kendini dinleme bu kadarrr varsa allahtan yoksa allahtannn sen üzülüp stres yaptıkça senin için herşey daha zor olur bak söylüyorum hergün yapma bebeğine bu eziyeti belirti beklemeee bırak ..
Bak benim hala kanamam var. Dün daha azdı bugün sancıyla beraber zıvıtmış durumda.. kıpkırmızı kanamamda oldu pıhtıda düştü... bana dedilerki pet doluncaya kadar kanaman olana kadar bekle :) olaya bak bebek düşücek ben pet dolsun die beklicem ..güvenmekten başka çarem yok iki daktırda bekle dedi dinlen dedi bekliyorum dinleniyorum, rabbimden gelcekse ne gelcek.. tuvalete gitmeye korkuyorum her gittiğimde kanamam oluyo öyle bi an geliyoki bu kasık sancısıyla patttttttt diyip bütün kan boşalcak gibi hissediyorum..
Rabbim hayırlısını versin hepimize..

Canim anliyorum seni sorunlariniz var disardan etkiliyorlar esini onlari ALLAH islah etsin simdi biz sana burdan ne desek bos yani ben sana ayril daha mutlu olursun diyemem yuva yikanin yuvasi olmazmis bilmiyorlarmi ama sen yinede boyle olumu dusunme lutfen

haklıısn ne diyeyim daktırın için hava hoş tabii sen bulmuşsun bulamamışsın..nasipten öte yol yok bebişimm
heee git al donmuşlarını sonra da sürpriiiz yaparsınn gebeym diye çıkarsın karşısına inşaallah...haklısın madem o kadar masrafla emekle giiryoruz tedaviye bari tam olsun aklımızda hiç bişey kalmasın içimiz rahat bekeleyelim test günü değil mi amaaa gereken herşey yapıldı Artıl gönül rahatlıpıyla sonucumuza razı olarak beklemek varken..niye acabalarla zehir edelim kendimizee...
inşaallah inşaallah çok güzel bu belirtiler..az kaldı birkaç gün sonra netleşecek herşey....
D eme öyle deme senden farksız değilim ki ben de eşim de destek oluyor ama ailesi sonuçta onları görünce bitleri gülüyor..ağzı kulaklarında ne yapacağını şaşırııyor bana yaptıkları haksızlıkları unutuveriyor kırılıyorum o zaman ama ne diyeyimm..suusuyorum..burda bir başlarsak konuşmaya neler var içimizde uhde bilsen...düşünmekten yorulduğumuz hatırlamak istemediğimiz neeler yaşaadık yaşıyoruz herbirimiz...inan bana kimse sana boş ver demiyor sadece olumsuzluklar güzellikler de var hayatta ama bizim zamanımız henüz gelmedi o umutla gülümsediğimizi unutmaa...destek olanın yoksa mı biz burda neciyiz..ailemiz mi var sank, bizim destekçimiz..benim ailemin haberi bile yok ne çektiğimden..bana hep iyi ol git görüş konuş deyip duruyorlar...kim anlar ki halimizden bizden başka..ben de kaç gündür griple uğraşıyorum ondna önce de kardeşimin evini tututuk kaba temziliini yaptık beyaz eşyası geldi onları yerleştirdikk falan sürekli dışardaydım o ara giribe yakalandımm kardeşimle fazla içli dışlı oluna bana sattı hemen hastalığıı..:2::2::2:
Herkese iyi geceler nasilsiniz
iyi geceler kürcü hatunn daha iyiceyiz şekerimm..sen nasılsın bebişimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…