iyi akşamlar canlarrr nasılsınızzz
haklıısn ne diyeyim daktırın için hava hoş tabii sen bulmuşsun bulamamışsın..nasipten öte yol yok bebişimm
heee git al donmuşlarını sonra da sürpriiiz yaparsınn gebeym diye çıkarsın karşısına inşaallah...haklısın madem o kadar masrafla emekle giiryoruz tedaviye bari tam olsun aklımızda hiç bişey kalmasın içimiz rahat bekeleyelim test günü değil mi amaaa gereken herşey yapıldı Artıl gönül rahatlıpıyla sonucumuza razı olarak beklemek varken..niye acabalarla zehir edelim kendimizee...
inşaallah inşaallah çok güzel bu belirtiler..az kaldı birkaç gün sonra netleşecek herşey....
D eme öyle deme senden farksız değilim ki ben de eşim de destek oluyor ama ailesi sonuçta onları görünce bitleri gülüyor..ağzı kulaklarında ne yapacağını şaşırııyor bana yaptıkları haksızlıkları unutuveriyor kırılıyorum o zaman ama ne diyeyimm..suusuyorum..burda bir başlarsak konuşmaya neler var içimizde uhde bilsen...düşünmekten yorulduğumuz hatırlamak istemediğimiz neeler yaşaadık yaşıyoruz herbirimiz...inan bana kimse sana boş ver demiyor sadece olumsuzluklar güzellikler de var hayatta ama bizim zamanımız henüz gelmedi o umutla gülümsediğimizi unutmaa...destek olanın yoksa mı biz burda neciyiz..ailemiz mi var sank, bizim destekçimiz..benim ailemin haberi bile yok ne çektiğimden..bana hep iyi ol git görüş konuş deyip duruyorlar...kim anlar ki halimizden bizden başka..ben de kaç gündür griple uğraşıyorum ondna önce de kardeşimin evini tututuk kaba temziliini yaptık beyaz eşyası geldi onları yerleştirdikk falan sürekli dışardaydım o ara giribe yakalandımm kardeşimle fazla içli dışlı oluna bana sattı hemen hastalığıı..:2::2::2:
iyi geceler kürcü hatunn daha iyiceyiz şekerimm..sen nasılsın bebişimm
Nasılsınız canlar ben şekerle uğraşıyorum günde 8 kere şeker ölçüyorum parmaklarım delik deşik oldu
bu gece full sizinim inşallahhhhhhhh:))))))
Hoşgeldin canım kendi adıma biraz sancım var canım rengliyimsen nasılsın tatlımm
incirim ya bi türlü sohbet edemedik okullar kapansın dediğin gibi bol bol konusuruz...merhaba kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugünlerde hiç evde kalamadım, size de bakamadım ne durumdasınızbugün boş günüm bir hal hatır sorayım dedim
feridecim test yaptın sanırım, takvimin var. çok sevindim bebeğim. Allah hayırlısıyla minik pıtpıtları duymanı nasip etsin
deryacım daha testini yapmadı anladığım kadarıyla. senin de güzel haberlerini en kısa zamanda alırız inş canım.
ikili testini yaptıran, yaptırmak üzere olan sevgili arkadaşlarım siz de güzel haberlerle gelirsiniz inş.
ay bir süredir hiç sohbet edemiyorum, böyle laf atıp kaçıyorum. kusura bakmayaın kızlar
okulların kapanmasına az kaldı. sonra bol bol aranıza katılıcam inş.
hepinizi çok öpüyorum
ayyyyyyy kız tüylerim diken diken oldu maşallahhhhhhhhSelam canlar nasilsiniz ben ilk kez dunden beri elimi karnima koydugumda bebisleri hissetmeye basladim pit pit damar atiyor gibi rabbim hepinize tez zamanda bu duygulari yasatsin insallah DERYA canim sana yazdim ama gormedin test icin erken ben kan tahlili yapmadan idrar yapmicam dedim kanda pozitifken ayni gun idrar testi yaptim negatifti lutfen uzme kendini FERİDE canim sanada cok gecmis olsun rabbim melegini korusun
abooooooooo valla mı kız kime verdim bilmiom hakketen tipne baktım salatanın hoşuma gitti verdim gidim de okuyım neler olmuş:)evet yaaa ce e yapıp gidiyosun hep...
bende temizlik felan filan işte sıradan ev haliiiii..
hain kötü kadın gıcık
verdiğin kim tabi bilmiyon onların içinde yer almmışsın afferin sana tebrik ediyorum yani
canımsın öpcem seni
oyyyyyy maşallahhhh kuzularaa ne güzel bir an hiç unutulmaz...
canım sana özelden ismini yazcam birazdan..
Allah yardımcın olsun tatlım..
aynen canım aklın yolu bir tebrik ediyorum seni göz var nizam var emek ortada...
iyiyim canımmm anam kız bu iğneler seni bırakmıyooo öpim de geçsin parmağınıNasılsınız canlar ben şekerle uğraşıyorum günde 8 kere şeker ölçüyorum parmaklarım delik deşik oldu
iyiyizzzzzz kuzuuuu sen den nbr?iyi akşamlar canlarrr nasılsınızzz
napim tatlım banyo yaptım çıktım laptopdan girdim bi yere kaçmıcam inşallah:))iki lafın belini kıralım yaaaaaaaaa off:)))özlemişim..İyi akşamlar kızlarrr
turkuaz canımm napıyosun bu gece kaçma lütfen nasıl gidiyor cnm
monss canım yaa sabır tatlım geçicek bugünlerde hayırlısıyla inş bebişini kucagına alıp unutucakın canım benimm
evet canım yok misafirim kociş de yanımda oturuyo:)))))aklına kurt düşmezse şimdilik kociş gecesi değil:))))))))))canım geçmiş olsunnDemek kardeşinin eşyaları yavaş yavaş yerleşmeye başladı hadi Allah işinizi rast getirsin.
Kıyamam sanaaAllah yardımcın olsun balım. biz iyiyiz aynı devam
Hehe bu gece misafir yok anlaşılan kociş gecesi de değil
incirim ya bi türlü sohbet edemedik okullar kapansın dediğin gibi bol bol konusuruz...
ayyyyyyy kız tüylerim diken diken oldu maşallahhhhhhhh
abooooooooo valla mı kız kime verdim bilmiom hakketen tipne baktım salatanın hoşuma gitti verdim gidim de okuyım neler olmuş:)
iyiyim canımmm anam kız bu iğneler seni bırakmıyooo öpim de geçsin parmağınıEki Görüntüle 705287
iyiyizzzzzz kuzuuuu sen den nbr?
napim tatlım banyo yaptım çıktım laptopdan girdim bi yere kaçmıcam inşallah:))iki lafın belini kıralım yaaaaaaaaa off:)))özlemişim..
deryoşşşşşş kız çok az kaldı aslında kan testi yapsan çıkar ha...Kizlarrr benim hu gün kasiklarim daha bi agriyo sanki...
Sanki icerden biseyler durtup duruyo. . Gazdan mi uoksa bebeden mi bilemedim..
Gaviscon ictim gazi seetsjn diye pwk etkili olmadi.
Gazda cok az çıktı. Agrida ayni duruyo:18::18::18::18:
evet canım yok misafirim kociş de yanımda oturuyo:)))))aklına kurt düşmezse şimdilik kociş gecesi değil:))))))))))
uyu yavrum valla hamileliğinin kıymetini bil:))))))yoruluyorum misal yaa 9. sınıfların dersi olduğunda sesim kısılıo.hiç laf anlamıyolar sonrada bağırdığım için üzülüyorum.bende iyi canım sürekli uyku modundayım hiç bişey yapmak gelmiyor içimden. Sen nasılsın nası gidiyor okul
Bilmem ki ben her an herşey olabilir erkeklere güven olmaz bi de banyonu da yapmışsın mis olmuşsun çekersin adamı tabi
uyu yavrum valla hamileliğinin kıymetini bil:))))))yoruluyorum misal yaa 9. sınıfların dersi olduğunda sesim kısılıo.hiç laf anlamıyolar sonrada bağırdığım için üzülüyorum.
şimdi bizim ders bilgisayar ya çocuklar yanıma laboratuara iniolar onlara farklı gelio tek dertleri oyun oynamak pc de ve de internette ünlü erkeklere bakmak murat bozun, kıvançın , justin in filan fotolarını açıp ooooooo aaaaaaa filan yapıolar hep birlikte:))))))))Öyle de işlerin ucunu kaçırıyorum cnm koca da hiç yardımcı olan bi koca değil atçam camdan aşa gitçekOff zor o da sen orda ders anlatçam diye didin onlar kendi aleminde olsun al bi sopa patlat popolarına
napıcan cnm işte başa gelen çekilir az kaldı inşallah..hadi alın da fotolarına bakalımSağolun kızlar az kaldı ama bilmiyorum Kötü oldu bu şeker işi
Yarın alışverişe gidicez bebiş için bitirmem lazım haftaya odası gelicek kısmetse
yok anacım niye küs olalaım:)
saırım herkes küs bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?