Tüp Bebek Günlüğümüz !

İyi akşamlar kızlarrr

turkuaz canımm napıyosun bu gece kaçma lütfen nasıl gidiyor cnm

monss canım yaa sabır tatlım geçicek bugünlerde hayırlısıyla inş bebişini kucagına alıp unutucakın canım benimm

canım geçmiş olsunn Demek kardeşinin eşyaları yavaş yavaş yerleşmeye başladı hadi Allah işinizi rast getirsin.

Nasılsınız canlar ben şekerle uğraşıyorum günde 8 kere şeker ölçüyorum parmaklarım delik deşik oldu

Kıyamam sanaaAllah yardımcın olsun balım. biz iyiyiz aynı devam
bu gece full sizinim inşallahhhhhhhh:))))))

Hehe bu gece misafir yok anlaşılan kociş gecesi de değil

incirim ya bi türlü sohbet edemedik okullar kapansın dediğin gibi bol bol konusuruz...

ayyyyyyy kız tüylerim diken diken oldu maşallahhhhhhhh

abooooooooo valla mı kız kime verdim bilmiom hakketen tipne baktım salatanın hoşuma gitti verdim gidim de okuyım neler olmuş:)

Nasılsınız canlar ben şekerle uğraşıyorum günde 8 kere şeker ölçüyorum parmaklarım delik deşik oldu
iyiyim canımmm anam kız bu iğneler seni bırakmıyooo öpim de geçsin parmağını
iyi akşamlar canlarrr nasılsınızzz
iyiyizzzzzz kuzuuuu sen den nbr?

napim tatlım banyo yaptım çıktım laptopdan girdim bi yere kaçmıcam inşallah:))iki lafın belini kıralım yaaaaaaaaa off:)))özlemişim..

evet canım yok misafirim kociş de yanımda oturuyo:)))))aklına kurt düşmezse şimdilik kociş gecesi değil:))))))))))

bende iyi canım sürekli uyku modundayım hiç bişey yapmak gelmiyor içimden. Sen nasılsın nası gidiyor okul

deryoşşşşşş kız çok az kaldı aslında kan testi yapsan çıkar ha...

bende iyi canım sürekli uyku modundayım hiç bişey yapmak gelmiyor içimden. Sen nasılsın nası gidiyor okul
uyu yavrum valla hamileliğinin kıymetini bil:))))))yoruluyorum misal yaa 9. sınıfların dersi olduğunda sesim kısılıo.hiç laf anlamıyolar sonrada bağırdığım için üzülüyorum.

Sağolun kızlar az kaldı ama bilmiyorum Kötü oldu bu şeker işi
Yarın alışverişe gidicez bebiş için bitirmem lazım haftaya odası gelicek kısmetse

uyu yavrum valla hamileliğinin kıymetini bil:))))))yoruluyorum misal yaa 9. sınıfların dersi olduğunda sesim kısılıo.hiç laf anlamıyolar sonrada bağırdığım için üzülüyorum.

Öyle de işlerin ucunu kaçırıyorum cnm koca da hiç yardımcı olan bi koca değil atçam camdan aşa gitçek Off zor o da sen orda ders anlatçam diye didin onlar kendi aleminde olsun al bi sopa patlat popolarına

Öyle de işlerin ucunu kaçırıyorum cnm koca da hiç yardımcı olan bi koca değil atçam camdan aşa gitçek Off zor o da sen orda ders anlatçam diye didin onlar kendi aleminde olsun al bi sopa patlat popolarına
şimdi bizim ders bilgisayar ya çocuklar yanıma laboratuara iniolar onlara farklı gelio tek dertleri oyun oynamak pc de ve de internette ünlü erkeklere bakmak murat bozun, kıvançın , justin in filan fotolarını açıp ooooooo aaaaaaa filan yapıolar hep birlikte:))))))))

Sağolun kızlar az kaldı ama bilmiyorum Kötü oldu bu şeker işi
Yarın alışverişe gidicez bebiş için bitirmem lazım haftaya odası gelicek kısmetse
napıcan cnm işte başa gelen çekilir az kaldı inşallah..hadi alın da fotolarına bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…