saırım herkes küs bana
şimdi bizim ders bilgisayar ya çocuklar yanıma laboratuara iniolar onlara farklı gelio tek dertleri oyun oynamak pc de ve de internette ünlü erkeklere bakmak murat bozun, kıvançın , justin in filan fotolarını açıp ooooooo aaaaaaa filan yapıolar hep birlikte:))))))))
napıcan cnm işte başa gelen çekilir az kaldı inşallah..hadi alın da fotolarına bakalım
yok anacım niye küs olalaım:)
Canımm benim annelik duyguların depreşmeye başlamıss bilealınganlıklar falan başlamıs sana niye küselim tatlım selam atacakken sen yazdın canım naber nsıls gidiyor tatlım dr yarınmı gidicektin?
deryoşşşşşş kız çok az kaldı aslında kan testi yapsan çıkar ha...
Vallahi tatlım çoğu şeyi almışım lcw h&m den yarın sadece bakım eşyalarını perdesi halısı alınacak bi kaçta bady falan
Heyecan yaptın sen nasılsın kuzum ya
ikramaya'm , mills'imm naıosunuz nasılsıız????????
selam canım nasıl olalımm ..kocişle otuuryoruz az oyun oynuyorumm biraz buraya baıyorumm..çay servisi falan...arada burnumu çekiyorumm..iyi akşamlar canlarrr nasılsınızzz
son reglin olsun bebişim inşaallah her regl de psikolojimiz yerlerdee...Hoşgeldin canım kendi adıma biraz sancım var canım rengliyimsen nasılsın tatlımm
ayy uyku istyor demek bünyen habiree..yapsın kocişin iştee işi neee yaaageçmiş olsun canım bu son reglin olsun inşallahben iyiyim sürekli uyumak istiyorum hiç bişey yapasım yok hele yemek yapmak çok zor geliyor
aynı kafadayım hep te o zamanı bulur hain adamm..nolacak hazır miss olmuşsun derkusura bakmasın valla kırk kere banyo yapamam:))))
napalım be gülümm karıkoca oturup çay içiyoruz akşam bişey yemedim iştahım yok dedim midem bulanıyo şimdi de 2 lokma bişey yeyim barii...ikramaya'm , mills'imm naıosunuz nasılsıız????????
sorma bacımm koşuşturmacaya araverdik...mobilyalar cuma günü gelecek..ben de gribim zateenn...evde yim sürekli yatıyorumm yemek bile yapmıyorumm doğru dürüst bu gCanımmm nasılsın nasıl gidiyor koşturmacakarr tabii abla olmak kolay degill tatlımmm
saırım herkes küs bana
Oyyy yerim ben onun cicilerini bakim esyalarini hayirlisiyla sag salim kucagina al insallah seker isinede cok uzuldum hergun 8 delik gerci biz aliskiniz oramizi buramizi deldirmeye
hımmm az kalmışş canım hadi bakimmm ...iyiyim ayşegülüm yaa yoğun günler geçiriyorum..Vallahi tatlım çoğu şeyi almışım lcw h&m den yarın sadece bakım eşyalarını perdesi halısı alınacak bi kaçta bady falan
Heyecan yaptın sen nasılsın kuzum ya
he baccım yazsan selamını almazmıydık:)eheheh yazılarım gelmemiş şimdi baktım bende diyom selam veriyorum neden almıyolarrr
canım perşembe günü test günümüzz beklemedeyiz :26::26:
sen nasılsın neler yapıyosunnn
proluton vuruluyomusun canım?bu arada kanamam aynen devam kırmızı kahve pembe :) arada sümükssü koyu kırmızılarrrr
iyiyim şekerim sizden naberr?????Selam sekerler nasilsiniz
hımm sen bilirisin tatlım..idrar yaparsın olmazsa...öylee deee korkuyom ben cuma günü test günüm bekliycem o zamana kadra:18::18::18::18:
eheheh yazılarım gelmemiş şimdi baktım bende diyom selam veriyorum neden almıyolarrr
canım perşembe günü test günümüzz beklemedeyiz :26::26:
sen nasılsın neler yapıyosunnn
kız napıyosunuz ööle hepiniz motor takmış gibisiniz haaaalıntı yapim cvp yaziym derken 2 3 sayfa atlıyo!
en iyisi durulife tan başliym canım çok sevindim ya maaaşallah dünyalar senin olmuş:)
egunalim sitemin konusunda haklısın malesef.. Allah kısmetini açsın da sen de mutlu sona kavuş bunları da unutup git inşallah
turquoisse yüzünüzü gören cennetlik hanımefendi hoşgeldiniz:)
moons bamya şekeri düşümeye iyi geliyomuş diye duydum ama gebelik şekerine de etkili olur mu bilmiorum :) saçmalamış olabilirim
Evet canim ya dedim garanti olmadan idrar testi yapmicam diye bi yaptim kocaman tek cizgi yani testte markaydi ablam almisti biliyordu icimde uhte oldugunu ilk muayneye gidene kadar neler cektim canim sen tedavi icinmi gidicen doktora yanlis hatirlamiyorsam acibademdi dimetatlım ben mi yanlış okudum yoksa anladım..İkiz olduğu halde kanda pozitifi gördüğün gün idrarda tek çizgimi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?