Tüp Bebek Günlüğümüz !

cnm bnmm slmm iyiyiz valla napalım ben reglim arın daktıra gidiyomm hafifte olsa heyecan var
aaaaaaaaaa eğer dr okey derse tedaviye mi başlıosun canım?

canım geçmiş olsun dikkat et kendine düğün var yakında..ben de açım akşam yemek yemedim gidip ben de bişiler yicem..

canım boşver rahat ol bişe olmicak yatıcan kalkıcan bitmiş olcak.istersen detaya girebilirim ama...

aynen canım ya uzun zamandır girmiyorum ya motor taktık:)))))

Canim gormedim mesajini yoksam soylerdim seninde selamini. Guldene bende hak veriyorum canim.

Oyyy canım kıyamam yaaa dikkat et tatlımm iyi canım ara vermeniz biraz dinlenmiş olursun hergün bal,börekmi yiyecek canım arada makarna yesin kocişin senin o marifetli ellerinde Allah bilir 1 paket makarnayı yiyodur enişte beyy

İkramayacigim dogru diyorsun destek gormek iyi geldi acabami diye dusunuyordum
en azinda olmasa bile kendi kendime aglar zirlar aksama esim gelincede hic belli etmem hic olmazsa o uzulmez ben 10 yildir gulduremedim yuzunu bari daha fazla uzmeyim
deme öyle canım yaa ...bu Bize Allah tan geldii sorun hangimizde olursa olsunn bizim imtihanımız..benim de bütün problemlerim ben kaynaklı olduğu halde takdirböyleymiş deyip suçalmıyoruz birbirimizi..biz birlikteyiz ya mutluyuz yaa tek eksiğimiz bebğimiz se eğer zamanı gelince o da gelecek diyoruz..eğer gelmezse de nasibimizde yokmuş diyip evlat edinmeyi düşüneceğiz...gerçi olsa da düşünüyoruz ama olmasa hızlandıracağız sadece...senin varlığın eşinin yüüzünü güldüremiyorsaa bebişiniz hiç güldüremez mutluluğunuza mutluluk katsın inşaallh meleğiniz varlığıylaa...
cnm bnmm slmm iyiyiz valla napalım ben reglim yarın daktıra gidiyomm hafifte olsa heyecan var
ayy ne güzel inşallah güzel haberlerle dönersin tatlımm...dualarımız seninlee...
canım benim yaaa düşmüyor değil mi şekerinn:26::26:...Rabbim çok çektirmeden göndersin şifanızı inşaallah....ne zorlu bir sınavmış meğerse sizinkii...bebişin iyi olsun da deyip şükrediyorsun canımsınn
ohh ohh maşallah heyecan son safhada değil mii..inşaallah herşey yolunda gider sağlıkla toplansın yumoşlarınn kaliteli embriyo olsunlarr

Herkese tesekkurler kizlar guzel dilekleriniz icin. Allahim hepinize nasip etsin boyle tosuncuk bebisler.hepiniz hak ediyosunuz sonunda olacak biliyorum sadece sabredicez kizlar. Bizim bu sene evliligimizin 11. Yili olacak anca nasip oldu.

oo gençler aşmış kendini artık zor o ana babaların işi geçen justin gelmiş bi ölmediği kaldı kızların Allah akıl fikir versin hepsine

eheheh yazılarım gelmemiş şimdi baktım bende diyom selam veriyorum neden almıyolarrr

canım perşembe günü test günümüzz beklemedeyiz :26::26:
sen nasılsın neler yapıyosunnn

hadi hayırlısı canım inşallah hamiş haberini alıcaz
bu arada kanamam aynen devam kırmızı kahve pembe :) arada sümükssü koyu kırmızılarrrr

yaa keşke devam etmese yaaa inşallah yerleşme kanamalarıdır cnm

Selam sekerler nasilsiniz

iyiyiz canım siz nasılsınız kuzuların nasıl

taze hamişler test gününüzü beklerken akıntınız oldu mu hiç..:18::18::18:

Deryaaa o kadar çok yazdım ki sana hiç geri dönmedin görmedin sanırım aynıları bende de oldu idrar yaptım çıkmadı ve bende tek embriyoya kalmıştım onu taşıyorum diyee Allahtan ümit kesilmez evet hala da var akıntım

Canımmm seni çok tebrik ediyorum çok akıllı aklı başında hatunsun düşüncelerine hayranım ve aynı düşünceler katılıyorum balım 2 gün sonra evlilik yıldönümümüz 10 sene bitiyor canım acısıyla tatlısıyl seneleri devirdik ve çok şükür çok mutluyuz ne yapalım tatlım bizimde bi eksigimiz bebiş nasipde varsa olur yokda evlatlık düşünüyoruz tabi herşey nasip o kadar çiftler varki çevremde bir çocuk evliligi kurtaramıyor aksine o evlilikte eşler geçimzsiz ,mutsuz ise çocuk için o evliliği sürdürüyor bu durum beni çok üzüyor gerçekten Allahıma şükürler olsu eşimi canımdan çok seviyorum oda beni çok seviyor buma yürekten inanıyorum bebiş içim nasipde varsa olur bacımmm

bebeğiim gördüm hatta birine de cevap yasdım..
yada ben öle hatırlıyorum canıım.
sağolasın..

Selam tatlım iyiiyiz canım sen ve bebişler nasıllar

Canim cok sukur iyiyiz cumartesi randevumuz var cinsiyetleri belli olucak insallah

niye bana kimse cevp vermiyiiii

cevap veriyorumm gram akıntım olmadı hatta sıktıüğım jeller bile geri gelmedi içerde putur putur kaldı..ve sonunda da negatif aldımm.. o yüzden inşaallah senin durumun tam tersi olucakk..ağlamayı da bırak daralıyorum ama yaaa yakın olsan hamiş demez saçını başını yolarımm taam mıı tızımm...test gününe kadar hamileisn öyle davranngetirme beni orayaaa

taze hamişler test gününüzü beklerken akıntınız oldu mu hiç..:18::18::18:

benuım olmadı cnım ama hamileliğin en büyük belirtilerinden birisi beyaz akıntymış hadi bakalım maşallah maşallahhhhhh

daktır prulutona gerek yok dedi progestanı fitil olarak kesti iğne olarak günde bir tane kullanıyorum. progynx 50 mg, depotu sordum gerek yok ben tüpde onu tavsiye etmiyorum bu iğne yeterli olacaktır dedi, güvendim bekliyrummm yapcak bişi yok dışarıda çıkamıyorum eşim 7/24 çalışıyo adamın yüzünü görmüyorum e taksiye binmek kabus.. dr yat dınlen cıkma dedi rahim ağzı açıksa düşmeyeceği varsa düşer dedi korktum ..

maşallahhh size canım allah uzun uzun ömürler versin inşallahhh
bebişli seneleriniz olur inşallahhh
yarın evde olsam gel banada uğra derdim ama anneme götürcekler beni orda kalıcam bi süre..

Sağolun kızlar az kaldı ama bilmiyorum Kötü oldu bu şeker işi
Yarın alışverişe gidicez bebiş için bitirmem lazım haftaya odası gelicek kısmetse

Canim bende cumartesi yaptiricam seker yukleme tirstim valla seni okudukca.
Bu arada bende netten arastiriyom simdilik bakim urunlerini falan. biberon aldin mi bilmiyom ama philips avent naturel serisi cok iyi gibi geldi bana ondan alicam.

Canim cok sukur iyiyiz cumartesi randevumuz var cinsiyetleri belli olucak insallah

ayy inşaallah topikcanlı topikgüllü tadından yenmez haberle gel ama önceliklee meleklerim çok sağlıklı teyzeleri diye bize müjdeyi ver şekerimm

cnm bnmm slmm iyiyiz valla napalım ben reglim arın daktıra gidiyomm hafifte olsa heyecan var

Ayy hadi hayırlısı canım Allah yolunu açık etsin inşallah bu sefer olur ve gelir bebişin

geçmiş olsun balımm Allah şifa versin bende oldum zor geçti ilaç da alamadım yok yaa nerde öyle adam bizde off çok dertliyim bu konuda

Maşallah canım hayırlısı olsun ve bebişine kavuş bu transferinde inşallah

İYiyiz canım sağol tatlım bamya hiç duymadım ama benim sabah şekerim çok yüksek kahvaltıda bamya nasıl olur bilmiyorum
Sağol yinede tatlım

Ayşegülümm ya ben nasıl demedim sana tarçın şekeri dengeler balım bol bol tüket netten de araştır bak ok

turguose evet canım detay ıstıyorum .D
şimcik canım sabah gidiosun aç ve susuz bir şekilde
saatin gelince seni ameliyathaneye alıolar üstüne ameliyat kıyafetleri filan giydiriolar sen içerdeyken kocanı da başka bi tarafa alıolar tohumları versin diye:))
sonra canım işte yatıosun kollarını bacaklarını cırt cırtlı bişeyle bağlıyolar anestezicin gelio sen knusurken tık diye gidiosun bayılıosun..
uyandığında odanda oluyosun cnm narkozdan dolayı hafif bi mide bulantısı baş dönmesi oluyo iki dakka sonra geçio.6 yumin olduğu için karın ağrın olucağını da sanmyorum olsa bile adet sancısı gibi az bi ağrın olur..uyanırsın yavaş yavaş yemeğini yersin güzel belki bi ağrı kesici içersin belki de doktorun ağrı kesicili bi serum verir..
sonra canım kalkar evine gidersin
hergün sabah seni emriyologun arayıp bebişler hakkında bilgi verir.tahminim pazartesi transferin olur..
işte böyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…