aaaaaaaaaa eğer dr okey derse tedaviye mi başlıosun canım?cnm bnmm slmm iyiyiz valla napalım ben reglim arın daktıra gidiyomm hafifte olsa heyecan var
canım geçmiş olsun dikkat et kendine düğün var yakında..ben de açım akşam yemek yemedim gidip ben de bişiler yicem..aynı kafadayım hep te o zamanı bulur hain adamm..nolacak hazır miss olmuşsun der
napalım be gülümm karıkoca oturup çay içiyoruz akşam bişey yemedim iştahım yok dedim midem bulanıyo şimdi de 2 lokma bişey yeyim barii...
sorma bacımm koşuşturmacaya araverdik...mobilyalar cuma günü gelecek..ben de gribim zateenn...evde yim sürekli yatıyorumm yemek bile yapmıyorumm doğru dürüst bu g
n daha iyiyim diyee makarna yaptım düşünün o derece..elim kokum kalkmıyor..
haha hem yazdıkları çıkmamışş hem de trip atıyo gebe hatunn bu da mı ilk belirtilerin içinde acaba tatlımm
canım boşver rahat ol bişe olmicak yatıcan kalkıcan bitmiş olcak.istersen detaya girebilirim ama...iyi akşamlar herkese,bugun gıttım doktora kızlar 18 17 mm gıbı mıs yumurtalar.6tane yumurta var dedi.azönce çatlatmamı da oldum beklıyorum.perş sbh 8de burda olun dedi.benı ne beklıyor bılmıyorum belkı de oyuzden rahatım şaşkınım........işte öleee
kız napıyosunuz ööle hepiniz motor takmış gibisiniz haaaalıntı yapim cvp yaziym derken 2 3 sayfa atlıyo!
en iyisi durulife tan başliym canım çok sevindim ya maaaşallah dünyalar senin olmuş:)
egunalim sitemin konusunda haklısın malesef.. Allah kısmetini açsın da sen de mutlu sona kavuş bunları da unutup git inşallah
turquoisse yüzünüzü gören cennetlik hanımefendi hoşgeldiniz:)
moons bamya şekeri düşümeye iyi geliyomuş diye duydum ama gebelik şekerine de etkili olur mu bilmiorum :) saçmalamış olabilirim
maaşallah kuzularına canım ..
tabi sanada maaşşallah iyi az almışsın kilo ne güseell önce gebelik sonrada az kilo sağlıklı olma darısı başıma diyeyim..
ben sana yazdım ama geç kaldım galiba bendende selam söyle diyee
hıhhh ben küsmüştüm beni hiçç aramadılar naptın nettin diye hem ben mart nisanda gelerim diyodum
ama güldenle ilgili kısma bende güldene hak verdim kii..
bende sabırsız davranırdım ama haklıydım çoğu kere banada çok derdi sakin ol sakin..
ama olumsuz gelişmelere oldukça elde değildi...
samsundan beni deseydim benide iyi hatırlardı tee temmuzde başvuurp anca kasımda trasnfer olduğummdann
ama olmayıncada rahat olmamamızdan dolayı gibi söylemeleri hiç hoşuma gitmiyor benimde..
aşılamalrdada bunu duyardım aman yaa...tamam haklılar ama çokta değilllllll..nasip:..
aynı kafadayım hep te o zamanı bulur hain adamm..nolacak hazır miss olmuşsun der
napalım be gülümm karıkoca oturup çay içiyoruz akşam bişey yemedim iştahım yok dedim midem bulanıyo şimdi de 2 lokma bişey yeyim barii...
sorma bacımm koşuşturmacaya araverdik...mobilyalar cuma günü gelecek..ben de gribim zateenn...evde yim sürekli yatıyorumm yemek bile yapmıyorumm doğru dürüst bu g
haha hem yazdıkları çıkmamışş hem de trip atıyo gebe hatunn bu da mı ilk belirtilerin içinde acaba tatlımm
deme öyle canım yaa ...bu Bize Allah tan geldii sorun hangimizde olursa olsunn bizim imtihanımız..benim de bütün problemlerim ben kaynaklı olduğu halde takdirböyleymiş deyip suçalmıyoruz birbirimizi..biz birlikteyiz ya mutluyuz yaa tek eksiğimiz bebğimiz se eğer zamanı gelince o da gelecek diyoruz..eğer gelmezse de nasibimizde yokmuş diyip evlat edinmeyi düşüneceğiz...gerçi olsa da düşünüyoruz ama olmasa hızlandıracağız sadece...senin varlığın eşinin yüüzünü güldüremiyorsaa bebişiniz hiç güldüremez mutluluğunuza mutluluk katsın inşaallh meleğiniz varlığıylaa...İkramayacigim dogru diyorsun destek gormek iyi geldi acabami diye dusunuyordum
en azinda olmasa bile kendi kendime aglar zirlar aksama esim gelincede hic belli etmem hic olmazsa o uzulmez ben 10 yildir gulduremedim yuzunu bari daha fazla uzmeyim
ayy ne güzel inşallah güzel haberlerle dönersin tatlımm...dualarımız seninlee...cnm bnmm slmm iyiyiz valla napalım ben reglim yarın daktıra gidiyomm hafifte olsa heyecan var
canım benim yaaa düşmüyor değil mi şekerinnCanım seninde 17 hafta olmuş maşallah sorma canım sadece parmaklarım kalmıştı delmediğim göbişimde yer kalmadı artık bakalım bu hafta insilün başlanacak kollarımı delmeye başlıcam bunada şükür canım Allah beterinden korusun tatlım
ohh ohh maşallah heyecan son safhada değil mii..iyi akşamlar herkese,bugun gıttım doktora kızlar 18 17 mm gıbı mıs yumurtalar.6tane yumurta var dedi.azönce çatlatmamı da oldum beklıyorum.perş sbh 8de burda olun dedi.benı ne beklıyor bılmıyorum belkı de oyuzden rahatım şaşkınım........işte öleee
Selam sekerler nasilsiniz
şimdi bizim ders bilgisayar ya çocuklar yanıma laboratuara iniolar onlara farklı gelio tek dertleri oyun oynamak pc de ve de internette ünlü erkeklere bakmak murat bozun, kıvançın , justin in filan fotolarını açıp ooooooo aaaaaaa filan yapıolar hep birlikte:))))))))
napıcan cnm işte başa gelen çekilir az kaldı inşallah..hadi alın da fotolarına bakalım
eheheh yazılarım gelmemiş şimdi baktım bende diyom selam veriyorum neden almıyolarrr
canım perşembe günü test günümüzz beklemedeyiz :26::26:
sen nasılsın neler yapıyosunnn
bu arada kanamam aynen devam kırmızı kahve pembe :) arada sümükssü koyu kırmızılarrrr
Selam sekerler nasilsiniz
taze hamişler test gününüzü beklerken akıntınız oldu mu hiç..:18::18::18:
canım ben okudumda pozitifim olmadı hiç onun için bişe yazmadım..niye bana kimse cevp vermiyiiii
deme öyle canım yaa ...bu Bize Allah tan geldii sorun hangimizde olursa olsunn bizim imtihanımız..benim de bütün problemlerim ben kaynaklı olduğu halde takdirböyleymiş deyip suçalmıyoruz birbirimizi..biz birlikteyiz ya mutluyuz yaa tek eksiğimiz bebğimiz se eğer zamanı gelince o da gelecek diyoruz..eğer gelmezse de nasibimizde yokmuş diyip evlat edinmeyi düşüneceğiz...gerçi olsa da düşünüyoruz ama olmasa hızlandıracağız sadece...senin varlığın eşinin yüüzünü güldüremiyorsaa bebişiniz hiç güldüremez mutluluğunuza mutluluk katsın inşaallh meleğiniz varlığıylaa...
ayy ne güzel inşallah güzel haberlerle dönersin tatlımm...dualarımız seninlee...
canım benim yaaa düşmüyor değil mi şekerinn:26::26:...Rabbim çok çektirmeden göndersin şifanızı inşaallah ....ne zorlu bir sınavmış meğerse sizinkii...bebişin iyi olsun da deyip şükrediyorsun canımsınn
ohh ohh maşallah heyecan son safhada değil mii..inşaallah herşey yolunda gider sağlıkla toplansın yumoşlarınn kaliteli embriyo olsunlarr
oo gençler aşmış kendini artık zor o ana babaların işi geçen justin gelmiş bi ölmediği kaldı kızların Allah akıl fikir versin hepsine
hadi hayırlısı canım inşallah hamiş haberini alıcaz
yaa keşke devam etmese yaaa inşallah yerleşme kanamalarıdır cnm
iyiyiz canım siz nasılsınız kuzuların nasıl
Deryaaa o kadar çok yazdım ki sana hiç geri dönmedin görmedin sanırım aynıları bende de oldu idrar yaptım çıkmadı ve bende tek embriyoya kalmıştım onu taşıyorum diyee Allahtan ümit kesilmez evet hala da var akıntım
Canım seninde 17 hafta olmuş maşallah sorma canım sadece parmaklarım kalmıştı delmediğim göbişimde yer kalmadı artık bakalım bu hafta insilün başlanacak kollarımı delmeye başlıcam bunada şükür canım Allah beterinden korusun tatlım
hımmm az kalmışş canım hadi bakimmm ...iyiyim ayşegülüm yaa yoğun günler geçiriyorum..
he baccım yazsan selamını almazmıydık:)
proluton vuruluyomusun canım?
iyiyim şekerim sizden naberr?????
Bizde iyiyiz canim cok sukur
hımm sen bilirisin tatlım..idrar yaparsın olmazsa...
Selam tatlım iyiiyiz canım sen ve bebişler nasıllar
niye bana kimse cevp vermiyiiii
taze hamişler test gününüzü beklerken akıntınız oldu mu hiç..:18::18::18:
hımmm az kalmışş canım hadi bakimmm ...iyiyim ayşegülüm yaa yoğun günler geçiriyorum..
he baccım yazsan selamını almazmıydık:)
proluton vuruluyomusun canım?
iyiyim şekerim sizden naberr?????
hımm sen bilirisin tatlım..idrar yaparsın olmazsa...
Hadi hayırlısı tatlımmmm güzel haberlerini bekliyoruzz inş bende çok şükür iyiyim canım günlerim yogun geçiyorrgelen giden bitmiyor kardeşim geldi bugün benden 4 yaş küçük evli kardeşim onunla ve en küçük kızkardeşim 3 bacılık levente sosyete pazarına gittik bi kaç parça lışveriş yaptık dönüşte anneme gittik çay muhabbet derken 6 da eve attım kendimi hemen yemek fln birz önce oturabildim canım rengliyim sancım çok yaa 10 sene olucak evleneli 2 gün sonra bir ayda agrısız geçmez renglim yaa böyle canım yarın nadolu yakasına kyınvalidemee kahvaltıya gidicem sitem ediyorlar eltimle ikisi işten çıkalı kaç ay oldu 2kere geldin deyip duruyorlar gidimde çıksın aradan böyle yani tatlım içini rahat tut canımıniçi
bebeğiim gördüm hatta birine de cevap yasdım..
yada ben öle hatırlıyorum canıım.
sağolasın..
Sağolun kızlar az kaldı ama bilmiyorum Kötü oldu bu şeker işi
Yarın alışverişe gidicez bebiş için bitirmem lazım haftaya odası gelicek kısmetse
Canim cok sukur iyiyiz cumartesi randevumuz var cinsiyetleri belli olucak insallah
cnm bnmm slmm iyiyiz valla napalım ben reglim arın daktıra gidiyomm hafifte olsa heyecan var
selam canım nasıl olalımm ..kocişle otuuryoruz az oyun oynuyorumm biraz buraya baıyorumm..çay servisi falan...arada burnumu çekiyorumm..
son reglin olsun bebişim inşaallah her regl de psikolojimiz yerlerdee...
ayy uyku istyor demek bünyen habiree..yapsın kocişin iştee işi neee yaaa
aynı kafadayım hep te o zamanı bulur hain adamm..nolacak hazır miss olmuşsun der
iyi akşamlar herkese,bugun gıttım doktora kızlar 18 17 mm gıbı mıs yumurtalar.6tane yumurta var dedi.azönce çatlatmamı da oldum beklıyorum.perş sbh 8de burda olun dedi.benı ne beklıyor bılmıyorum belkı de oyuzden rahatım şaşkınım........işte öleee
İYiyiz canım sağol tatlım bamya hiç duymadım ama benim sabah şekerim çok yüksek kahvaltıda bamya nasıl olur bilmiyorum
Sağol yinede tatlım
şimcik canım sabah gidiosun aç ve susuz bir şekildeturguose evet canım detay ıstıyorum .D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?