Tüp Bebek Günlüğümüz !

Çok şaşırdım canım..Tek olupta böyle olan duydum gördüm ama ikiz olupta olan hiç görmemiş duymamıştım herşey nasib gerçekten cnm..Evet duruma bir baksın bakalımm daktır neler diyecek ama bu sefer memoriale gidiyom..

aaaaaaaaaa eğer dr okey derse tedaviye mi başlıosun canım?

Ben her daktıra gittiğimde tedaviye başlıcakmış gibi gidiyom cnm..yumi var isee başlarım yok ise önümüzdeki maçlara bakarızzz

Cnım bende misall ktılıyorum 2 gün önce hal hatır sordum ma cevap bile yazmadın banada inş gönlünce olur herşey balımmm

kızlar noluur kusuruma bakmayın valla aklım yerinde değil bu aralar..
naaptığımı kime ne dediğimi diyeceğimi bile unutuyorum..
özür diliyorum hepinizden..

evet kızlar heyecenmı desem korku mu desem tedavıye başlarken eşim son şansımızsa dedı içime oturdu evet son şansımızsa....

Sagol tatlımmm amin cümlemizi inş ohh ne güzel anneciginin evi ugurlu gelir inş sende anne olursun balım benimmm

Canım yaa senin çok stresli oldugunu düşünüyorum ne olur biraz rahatla kfnı başka şeylere vermeye bak annecigin ,kızkardeşlerin gitmediler demi tatlımm

Ayy hadi hayırlısı canım Allah yolunu açık etsin inşallah bu sefer olur ve gelir bebişin

Sağol cnm bnm nasibte ne var ise onu görücez..

evet kızlar heyecenmı desem korku mu desem tedavıye başlarken eşim son şansımızsa dedı içime oturdu evet son şansımızsa....

Neden son şansınız orasını anlamadım cnm:18::18::18::18::18:

Canımmmm inş bu sefer herşey yolunda olur inş gönlünce olur

niye bana kimse cevp vermiyiiii
Canim benim opudan once baslamisti transferden sonrada devam etti insallah bu kadar belirtiye hamilesindir

Canım yaa senin çok stresli oldugunu düşünüyorum ne olur biraz rahatla kfnı başka şeylere vermeye bak annecigin ,kızkardeşlerin gitmediler demi tatlımm

kızkardeşimin biri zaten benim yanımda kalıyo burda çalıştığı için..
diğer kızkardeşim zonguldakta okuyordu dün gitti..
annemde cmaya kadar burda tst sonucundan sonra gidecek..

Canim cok sukur iyiyiz cumartesi randevumuz var cinsiyetleri belli olucak insallah
ayyyyyyyyyy çok heyecanlıııııı canımmmmmm

hımm vardır bi bildiği o zaman canım bol su iç ayaklarını uzat yat fazla ayaga kalkma tamam mı?bu arada canım clexane ya da corasprin kullanıomusun?

inşallahhhhhhhhhh 2 3 tane vardır canım inşallahhhhhhhhhh
bu senin ilk denemen değil mi cnm?bu aarada ben sana detayları yazdım geçmiş sayfa da kaldı.

Neden son şansınız orasını anlamadım cnm:18::18::18::18::18:[/QUOTE]

hanı tup bebek enson tedavı ondn sonrası yok oyuzden 8yıldır hiçolmadı tüp bebek yaptırırz dıyoduk ogun geldi çattıı

canım stres yapma kendine inan kendini zora sokuyorsun sen hamilesin ben inanıyorum bence yarın falan versen kanda çıkar ben doktor 10. gün demişti dayanamadım 9. gün öğrendim tabi yine de sen bilirsin

[

bu senin ilk denemen değil mi cnm?bu aarada ben sana detayları yazdım geçmiş sayfa da kaldı.[/QUOTE]

evt canım ilk tup umz olck nş son tupumuzde olck busefer bebişlerımz bızımle olck

Canımmmm inş bu sefer herşey yolunda olur inş gönlünce olur

İnşş mehtabımmm çok sağol..

inşallahhhhhhhhhh 2 3 tane vardır canım inşallahhhhhhhhhh
.

İnşş gülümm inşş vardırrr....

hanı tup bebek enson tedavı ondn sonrası yok oyuzden 8yıldır hiçolmadı tüp bebek yaptırırz dıyoduk ogun geldi çattıı

hımm ama genede öyle düşünmeyin canım benimm kaçıncı denemelerde hamile kalıyor insanlarr hemen ilk denemede pes etmek yok yütfennn

elifim sen hastaneni mi değiştiriyosun?

ama benim akıntım olmuyo kii...
yok denecek kadar az yanii...:18::18::18::18:
derya kurban olam canım anlıyorum seni ama nolur bu kadar dinleme kendini nolur rahat olll akışına bırak tatlım..

Neden son şansınız orasını anlamadım cnm:18::18::18::18::18:

hıııııı olsun cnm inşallah bu olur ama olmazsa bi kere daha denersiniz cnm..imkanmız olduğu sürece denemeye devam edicez napalım...

Şekerrrrr ayran içtik ayrı düştük sanırımm
sen yazmıyosun kızım bana pas vermezsen ne yapim:)

Evet canim nasip iste ama tekrardan alip yapicam birdaha olrmu olmazmi insallah hayirli haberlerle gelirsin bende fulyadaki acibademin karsisinda bir plaza var doktorum orda ona gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…