Tüp Bebek Günlüğümüz !

ayy perş gune gıttım geldım simdi bak
pazartesıye kalmaz dıyor doktor cumartesı yada pazar dedıler.hemsıre cumartesı bıle olabilr dedi.kan sulandırıc ıgneye baslıckmısız trnsfer sonrası hemen 13 tane alın dedı doktor,ablam koldan vurulck ıgne dedı.13 ıgne deyınce aklıma söle geldi test gunum transfer sonrası 13.gun olck demekkı

elifim sen hastaneni mi değiştiriyosun?

benim daimi ve en sevdiği daktırım İst tüp bebekte emre karatekelioğlu cnm ama taksim bana çok uzakk..

Ben acıbademede burada yakınımda özel bir hastanedeki daktırın ısrarı üzerine gitmiştimm..Bülent tıraş bu konuda en iyilerden diye direttiğinden..
Şimdi de dderya ve julietta nın merkezi olan memoriale gidicem Mustafa Acet ile randevum yarın sabah..Bakalım neler diyecek bana..Memorial kapımın önünden metrobüse biniyorum önünde indiğimden yakın kalıyor..Bakalım doktorda beni beğenir ise :)) orada devam da edebilirim belli olmaz..Çünkü erkek infertilitesi de var bizde ve memorial bu konuda en iyilerden gerçekten..

ne güzel canımm yaa 10 yılı doldurmuşsunuz nice 10 yılları daha deviirn inşallah bebişiniz de renk katsın güzel yuvanıza inşaallah...
Canim bende cumartesi yaptiricam seker yukleme tirstim valla seni okudukca.
Bu arada bende netten arastiriyom simdilik bakim urunlerini falan. biberon aldin mi bilmiyom ama philips avent naturel serisi cok iyi gibi geldi bana ondan alicam.

herkes te çıkmıyor tatlımm şeker inşaalah sen de çıkmaz...iailende varsa da riskli gruptasındır..inşaallah da yoktur...Philips avent ürünlerini ben de çok beğeniyorumm..bir dönem onların işlerini yapıyorduk şirkettee bir koli numune göndermişlerdii..bayılmıştıkk evli bekar hepimiz incelerken...kalitesi konusunda iyi oldupunu düşünüyorum şahsenn..

İyi öyle olsunn

Hayırlısıyla olacak inşallah bu sefer canım sende anne olacaksın Allah yardımcın olsun cnm

oyy kuzummm ne güzel dua ettin sen öyleee yerim seniii çok sağolll..

Evet canim nasip iste ama tekrardan alip yapicam birdaha olrmu olmazmi insallah hayirli haberlerle gelirsin bende fulyadaki acibademin karsisinda bir plaza var doktorum orda ona gidiyorum

hımm anladım cnmm..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inş..

ama benim akıntım olmuyo kii...
yok denecek kadar az yanii...:18::18::18::18:

Canim benim illa olucak diye bisey yok ben sana opudan once basladi dedimbenim yumurtalarim cok fazla gelistigi icin akintim coktu 30 yumi toplandi benden transferden sonrada devam etti dokuz dogurtucaksin bana burda lutfen kafana takma sende cok iyi biliyorsun herkesteki belirtiler ayni olmadigini ama simdi duygusalsin

hım evet o günlerde de olabilir.iğnen clexane canım karından da vurabilirsin ben öyle yapıodum.transferden çıktıktan sonra sana hemşireler vurur zaten ilk iğneni ..test de transfersen 12 gün sonra canım transfer edilen günü 1. gün saymıyoruz. o yüzden 13 iğne oluyo:)ya sen bi kutu alırsın işte sağlık ocagı da yazıo 9 10 lira bişe.

hımmmm inşallah değişiklik bebeğini getirir sana tatlım bizde de erkek inferitesi var ben de ımsı tekniği olanları araştırıyom canım.

İyi öyle olsunn
mehtoş uyuz oldum ya sabah okulda markafoniden iki bluz beğendiydim öyle istediğimiz bol bol olanlardan ama 40 bedeni kalmış40 bana büyük olur dimi..keşke sabah alsaydım

Canım benimde memorielde ilk dr mustafa bey,di iyi bir insan ama dr olarak sen kendin tanımaya bak derim canım tek yumurta ile başlamıstık igne vuruldum opuya girdim çıktım yumurta çatlamış dedi ve 5 sene önce 7 bin tl gitti manevi yıkım yaşadım yaa yanlış anlama canım herşey nasip kısmet o an nasip degilmiş diyorum tabi

Canım yaa ben sanal ortamdan kıyfet alışverişi yapmam bedende güvenemedigimden dolayı bol olur,dar olur ne bilim canım görüp almak mantıklı boşver almadıgın iyi olmus balımm

yok canım sadece folicasit kullanıyorum bide progestan iğnesi işte bide B12 vitamin alıyroum başka hiç bişi vermedi gerek görnedi galiba bana neyse bakalım nolcakk :)

yuhhhhhh o kadar sene önce çok gitmiş be canım..Birde yumi çatlama olayıda enteresann..erken çatlama olayım var zatenn ben opuya emre bey ile gittiğim zamann anestezi almadan durunnnn dedimm..herkess şokk.. zaten 5-10 dk geç kalıp boğaz köprüsünden polis eskortu ile opuya g,itmiştim çok maceralı idi :)) noldu dedilerr bakın dedimm çatladımı diyee..Emre Bey sağolsun çok iyi bir daktırdır hemen ultrason ile baktı bana gösterdii öyle opuya girmiştim..

Bakalımm ben ilk görüşmede kestiririmm mustinin nasıl bir doktor olduğunuu gelir yazarım burayada..inş yıllar ona tecrübe ile daha fazla şey katmıştır..

Canım yaa ben sanal ortamdan kıyfet alışverişi yapmam bedende güvenemedigimden dolayı bol olur,dar olur ne bilim canım görüp almak mantıklı boşver almadıgın iyi olmus balımm
ee geri iadesi var nasılsa canım yaa ondan ii oluyo şimdi anneme bi tane saat kv deme çanta aldım:)))))beğenmezslerse yollasınlar geri:)
ii geceler canımmm
Canlar ben cikiyorum hepinize iyi geceler

yok canım sadece folicasit kullanıyorum bide progestan iğnesi işte bide B12 vitamin alıyroum başka hiç bişi vermedi gerek görnedi galiba bana neyse bakalım nolcakk :)
hımm anladım canım hadi hayırlsı sen dikkat et şimdilik yeter..

hakkaten yuhhh yaa transfer bile yapmamış üstelik...

düşmüyo canım anlamadım gitti zaten aklım fikrimde tatlıda çok asabi yaptı beni görsen bi kaşık suda boğucam adamı onada çok belli etmiyim diyorum ama gerginim tatlım ya yinede şükretmeken başka yapacağım bişii yok
Canim bende cumartesi yaptiricam seker yukleme tirstim valla seni okudukca.
Bu arada bende netten arastiriyom simdilik bakim urunlerini falan. biberon aldin mi bilmiyom ama philips avent naturel serisi cok iyi gibi geldi bana ondan alicam.
canım ben de aventin aldım daha doğrusu görümcem ingiltereden getirmiş bende ondan alıcaktım normalde
2 tane 0 6 ay biberon almış 4 tanede emzik 0 6 6 12 ay diye

Kızlar eşim suan benimle bu konuyu paylştı iş arkadaşı haftsonu halasının kaybetti izmire gitti bugün işbaşı yaptı kadıncagız 45 yaşında ölüm sebebi rahim kanseri ,ölüm nedeni ise çokkk tüp denemiş dr buna baglamışlar ve suan eşim paylaştı tüp sayfasını kapatalım artık diyor ben korkuyorum ilaç yüklemelreinden deyip duruyor bende dedim onun nasibi ölüm sebebi oymuş onu oraya bglamamk lazım dedimsede hayır diyor off zaten suan denemeyi düşünmüyorduk ama tuzu biberi oldu tabi Rabbim bu yolda bizleri daha fazla yormadan nasip eder İNŞALLAH

Oyy kötü olmuş ya Allah rahmet eylesin. Allah ona öyle bi sebep vermiş ölüm için cnm herkes için geçerli olmaz ama çok ilaç kullanıyoruz Allah yardım etsin hepimize sen eylülde düşünüyordun zaten o zamana kadar belki değişir eşinin fikri canım

Geceniz iyi olsun hanımlar...
Geçmişten alıntı yapmıyorum şu an ki muhabbete dahil olmak sebebiyle...
Bazı dokundurmalarım olcak tabiki
Sayın turkuaz hatun yarışmadan haberin varmıydı yoktu,ben söyledikten sonra kalktın gittin hemde hangi gurubun içinde yer alarak oy verdin orda burda hakkımızda gönderme yapan geçenki yarışmadan ikramayanın rakibi olan hatunun gurubundan biri katıldı bu kez sen hoooppppp ona oy vermişsin herkes herkese oy verebilir buna kimse bişi diyemez ama azcık dikkat etseydin keşke...Valla çok pis bozulmuş haldeyim

Canımmm toplama işlemime müstecep bey girmiştiçok üzüldügünü söyledi çagırdı tekrar,tabi daha sonra mustafa beye ilettiler hemen beni aradı görüşmeye gittik talihsizlik falan dedi 1900€ 4000 tl ilaç parası vermiştim valla 7500 yakın tutmustu cnm 8 ay sonra semra hanım ve nur hnıml başladık 2 yumiş semra hn tranfer yaptı nasip oda olmadı herşey nasip yani balım 14oo€ 3000 ilaçlar tutmustu hakkımızda hayırlısı olur İNŞŞ

gerçekten mi kadın tüpten rahim kanseri mi olmuş?belkide ondan değildir...neyse sen şimdilik eşine bişe deme sıcagı sıcağına öle demiştir o sonra sonra zamanı gelince son bi kere deneyelim diye kandırailirsin.Allah rahmet eylesin kadıncağıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…