Tüp Bebek Günlüğümüz !

Aşkısım diğer yarım nassın iyimisin yarın için heyecan varmı psikolojin ve fizyolojin nasıl azcık de hele

smear testini kültürünü ben çok önemserim..doktor istemese bile yaptırırım her ihtimale karşı..Biz tedbiri alıp takdiri Allaha bırakmak ile yükümlüyüz cnm..yoksa yolda yürürken de başımıza saksı düşüp ölebilirz dimi..Bilinçli hatunlarınn Rabbim öyle kötü şeyler yaşatmasın hiç birimizee kimseye

allah rahme eylesin canımda öyle düşünme onun yazısı oymuş daha sizinde olayınız yeni zaman geçsin eşin dicek hadi deneyelim diye

hala kanaman devammo ediyooooo öyle okudum sankiii...
valla öyle merak ediyorum ki test sonucunu anlatamam...
bugüne kadar senin durumun gibisine dek gelmedim hiç o kadar çeşit olaya şahit oldum ama seninki bi başka ilerledi..
7.gün kanda bakılıyo pozitif daha test yok 2 gün sonraya gün verilir genelde her ne kadar test gününe olsada daha bi şekilde kanda bakılmış sonrası gelirdi...doktor istemese bile kızlar bi koşu yaptırır gelirdi başka yerde...sonra iğne kanama olayları cidden bu hikayenin sonunu çok merak ediyorum ve tabiki Rabbimden pozitifi diliyorum...

Aşkısım diğer yarım nassın iyimisin yarın için heyecan varmı psikolojin ve fizyolojin nasıl azcık de hele

iyiyim aşkısımmm reglim artarak çok şükür açıldıı..Ama usul usul bana ağrı sızı yapmadan geliyor..Hayatımda ilk defa bu kadar rahat bir ilk gün geçiriyorum o kadar iş güç yapmamam rağmenn..

çok uğraştım ama yatak odamı düzenledim ve o yüzden de çok mutluyum ve huzurluyum ayrıca..

Yarında inş güzel oalr ne bileyim hayırlısı..

Öyle tabi kızlar onun ölüm sebebi o olmus Allah rahmet eylesin kızlar ben yatıyorum sabah kahvaltıya anadolu yakasına geçicem inş kayınvalidecige, ve elticige başımın etini yiyorlar gidimde artık akşam 5 gibi çıkar gelirim inş hepinize iyi geceler canlarrr

Hoşgeldin Gülden hatunn nasılsınn bende vermedim oy makarna yarışması vardı dimi vereyim bari kime veriyozz

canlarım iyi geceler diliyorum hrekese öpüyorum sizi kocamn kocamann son birrrrrrrrrrrrrrrrr diyorum ve uyumaya gidiyorummmmmmmmmmmmmmmm

iyi geceler canımm Allah rahatlık versin güzel ve hayırlı bir güne uyan inşallah

canım bak dediğim gibi boşuna endişelendin herşey yolunda yumilerinin maşallahı var ve perşembe opu...
çok şükür bu aşamaya geldin sonrasıda güzel olcak...

anladım gülümm benim ilaçlarım o kadar tutmuyorr..naturel siklus tüp bebek olduğundan genelde ama bakalım bu sefer başka bir yöntem denerler belki bende bilmiyom..

bak bak dokundurma mı yapıosun bana!!!
sayın egunal hanım yarısmadan haberim vardı tabiki ama oylamanın açıldığını senden duydum..hatta bi ara sordum bizden biri var mı diye...
sen yarışma başladı diye yazınca girdim tek tek herkesin salatasına baktım ve beğendiğime oy verdim bu kadar.. kim kimin grubunda bunu araştırmadım..
bizden biri katılmadığı için rahatlıkla hoşuma gidene oy verdim..
tanımadığımız biri için bana bunları yazabiliosan ben de sana daha pis bozuldum haberin olsun....

canlarım iyi geceler diliyorum hrekese öpüyorum sizi kocamn kocamann son birrrrrrrrrrrrrrrrr diyorum ve uyumaya gidiyorummmmmmmmmmmmmmmm

ikinize de iyi geceler kızlarrrrrrr öptümmmmmmmm...

Hoşgeldin Gülden hatunn nasılsınn bende vermedim oy makarna yarışması vardı dimi vereyim bari kime veriyozz

iyi geceler canımm Allah rahatlık versin güzel ve hayırlı bir güne uyan inşallah

iyiyim canım oyalana oyalana bahar temizliği yapıyorum yaza kadar sürer sanırım
makarna yarışması var evet oylama başladı ben ilk sıradaki yemeğe oy verdim...
yarışmanın linki...

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/615297-makarnalar-soslar-makarna-salatalari-25.html

canım bak dediğim gibi boşuna endişelendin herşey yolunda yumilerinin maşallahı var ve perşembe opu...
çok şükür bu aşamaya geldin sonrasıda güzel olcak...

sğl canım ınş dedıgımız dıledıgım z gıb hersey hepımız ıcın guzelolur

bende kaçıyim yavaşatan hepinize iyi geceler kızçeler..Malum yarın erken kalkıcam

iyi geceler canım Allah rahatlık versin yarın senin için çok güzel olsun

Kolay gele canım bende biraz başlamıştım ama bu ara bıraktım hiç bişey yapmak istemiyorum ilerleyen günlerde bakiciimm.
Verdim balım ilk sıradaki köfteli makarnaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…