Kızlar eşim suan benimle bu konuyu paylştı iş arkadaşı haftsonu halasının kaybetti izmire gitti bugün işbaşı yaptı kadıncagız 45 yaşında ölüm sebebi rahim kanseri ,ölüm nedeni ise çokkk tüp denemiş dr buna baglamışlar ve suan eşim paylaştı tüp sayfasını kapatalım artık diyor ben korkuyorum ilaç yüklemelreinden deyip duruyor bende dedim onun nasibi ölüm sebebi oymuş onu oraya bglamamk lazım dedimsede hayır diyor off zaten suan denemeyi düşünmüyorduk ama tuzu biberi oldu tabi Rabbim bu yolda bizleri daha fazla yormadan nasip eder İNŞALLAH
Kızlar eşim suan benimle bu konuyu paylştı iş arkadaşı haftsonu halasının kaybetti izmire gitti bugün işbaşı yaptı kadıncagız 45 yaşında ölüm sebebi rahim kanseri ,ölüm nedeni ise çokkk tüp denemiş dr buna baglamışlar ve suan eşim paylaştı tüp sayfasını kapatalım artık diyor ben korkuyorum ilaç yüklemelreinden deyip duruyor bende dedim onun nasibi ölüm sebebi oymuş onu oraya bglamamk lazım dedimsede hayır diyor off zaten suan denemeyi düşünmüyorduk ama tuzu biberi oldu tabi Rabbim bu yolda bizleri daha fazla yormadan nasip eder İNŞALLAH
canlarım iyi geceler diliyorum hrekese öpüyorum sizi kocamn kocamann son birrrrrrrrrrrrrrrrr diyorum ve uyumaya gidiyorummmmmmmmmmmmmmmm
Aşkısım diğer yarım nassın iyimisin yarın için heyecan varmı psikolojin ve fizyolojin nasıl azcık de hele
Geceniz iyi olsun hanımlar...
Geçmişten alıntı yapmıyorum şu an ki muhabbete dahil olmak sebebiyle...
Bazı dokundurmalarım olcak tabiki
Sayın turkuaz hatun yarışmadan haberin varmıydı yoktu,ben söyledikten sonra kalktın gittin hemde hangi gurubun içinde yer alarak oy verdin orda burda hakkımızda gönderme yapan geçenki yarışmadan ikramayanın rakibi olan hatunun gurubundan biri katıldı bu kez sen hoooppppp ona oy vermişsin herkes herkese oy verebilir buna kimse bişi diyemez ama azcık dikkat etseydin keşke...Valla çok pis bozulmuş haldeyim
canlarım iyi geceler diliyorum hrekese öpüyorum sizi kocamn kocamann son birrrrrrrrrrrrrrrrr diyorum ve uyumaya gidiyorummmmmmmmmmmmmmmm
Canımmm toplama işlemime müstecep bey girmiştiçok üzüldügünü söyledi çagırdı tekrar,tabi daha sonra mustafa beye ilettiler hemen beni aradı görüşmeye gittik talihsizlik falan dedi 1900 4000 tl ilaç parası vermiştim valla 7500 yakın tutmustu cnm 8 ay sonra semra hanım ve nur hnıml başladık 2 yumiş semra hn tranfer yaptı nasip oda olmadı herşey nasip yani balım 14oo 3000 ilaçlar tutmustu hakkımızda hayırlısı olur İNŞŞ
bak bak dokundurma mı yapıosun bana!!!Geceniz iyi olsun hanımlar...
Geçmişten alıntı yapmıyorum şu an ki muhabbete dahil olmak sebebiyle...
Bazı dokundurmalarım olcak tabiki
Sayın turkuaz hatun yarışmadan haberin varmıydı yoktu,ben söyledikten sonra kalktın gittin hemde hangi gurubun içinde yer alarak oy verdin orda burda hakkımızda gönderme yapan geçenki yarışmadan ikramayanın rakibi olan hatunun gurubundan biri katıldı bu kez sen hoooppppp ona oy vermişsin herkes herkese oy verebilir buna kimse bişi diyemez ama azcık dikkat etseydin keşke...Valla çok pis bozulmuş haldeyim
ikinize de iyi geceler kızlarrrrrrr öptümmmmmmmm...Öyle tabi kızlar onun ölüm sebebi o olmus Allah rahmet eylesin kızlar ben yatıyorum sabah kahvaltıya anadolu yakasına geçicem inş kayınvalidecige, ve elticigebaşımın etini yiyorlar gidimde artık akşam 5 gibi çıkar gelirim inş hepinize iyi geceler canlarrr
Hoşgeldin Gülden hatunn nasılsınnbende vermedim oy makarna yarışması vardı dimi vereyim bari kime veriyozz
iyi geceler canımm Allah rahatlık versin güzel ve hayırlı bir güne uyan inşallah
canım bak dediğim gibi boşuna endişelendin herşey yolunda yumilerinin maşallahı var ve perşembe opu...
çok şükür bu aşamaya geldin sonrasıda güzel olcak...
bende kaçıyim yavaşatan hepinize iyi geceler kızçeler..Malum yarın erken kalkıcam
bende kaçıyim yavaşatan hepinize iyi geceler kızçeler..Malum yarın erken kalkıcam
iyiyim canım oyalana oyalana bahar temizliği yapıyorum yaza kadar sürer sanırım
makarna yarışması var evet oylama başladı ben ilk sıradaki yemeğe oy verdim...
yarışmanın linki...
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/615297-makarnalar-soslar-makarna-salatalari-25.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?