Tüp Bebek Günlüğümüz !

yazdıklarımı çok güzel anlamışsın ben neden başkasına oy verdin mi dedim sana herkes kendi istediğine oy verir kimse karışamaz...bulunduğun guruptu önemli olan kimsenin kk kariyerini araştırmaya gerek yoktu azcık dikkat etsen görürdün o kadar...aslında uzatmamak lazım verdiğin cevapla beni ne kadar anlamadığını görüyorum...

Kızlar kırmayın birbirinizi nolur gece gece

sğl canım ınş dedıgımız dıledıgım z gıb hersey hepımız ıcın guzelolur

endişelerle geldin bu aşamaya bundan sonra napcan bakalım asıl bundan sonrası merak ve heyecan opu nasıl geçicek yumiler döllenecekmi döllendikten sonra acaba transfer olana kadar sorun çıkarmı transfer olursun veee en az 10 gün bekleme süreci bu kezde gebelik belirtilerine göre değişir ruh halin her daim yanındayım bu süreçte destekçinim dağılmana izin vermicem

amaa sen gebesiinnnn unuttunmuuuu ne temizliği sakın aslaaaa izin vermiyorummm...
daha riskli dönemlerdesin bana göre tıp ne der bilmiyorum

ama ama ama ben pislik içinde ölcekmiyim ki
Ya hafif işler düşünüyorum banyo fayanslarını fırçayla ciflemeyi, buzdolap temizlemeyi, halıları yıkamaya vermeyi, camları zaten kayınvalide sildi ben bezi yıkayıp yıkayıp verdim ona o kadar, bi de kocama geçen gün zorla mutfak dolaplarını sildirdim büle benim bahar temizliğim koltuklar gözüme batıyo onun için bi çözüm bulamadım

ben de diyorum ki sadece gittim fotolarına baktım ve oy verdim yorumlarını okumadım kimsenin nerden bilebilirdim ki onların daha önce bizim gruba dil uzattığını..
anlamadığım ne bilio musun ?
sen benim bugünlerde kendi topiğime bile girip iki kelime yazamadığımı çok ii biliosun ..ikramaya katıldığında yemek topiğinde kim ne yazmış kim ne demiş hepsini okumuş ve kimisine cvp yazmıştım biliosun bu sefer bir kelimelerini bile okumadım..sen bana desen ki bunlar bize dil uzatan insanlar bende banane gülden ben yine de ona gidip vericem desem bu tepkini anlarım anlıyomusun?ama ben sana iki dakka girdim o yemek o an hoşuma gitti attım diyorum gülden ama sen bana dokundurmam var diye gelip beni üzücek şeyler yazıosun..
sence ben bilsem o kişiye oy atarmıydım?

tamam tatlım gerçekten uzamasın artık kızlar geriliyor bu saçmalık için huzurumuzu kaçırmaya değmez...
ben olup bitenlerde art niyet olmadığını zaten biliyorum önemli olanda bu...
unutalım gitsin olurmu...

amaannnn koyver gitsin beeee çöp ev haberi olur tv ye çıkarsın bana kameradan selam yollarsın fenamı olur yaniAllahım hayalime bak
e daha nolsun şekerim bi sürü işin görülmüş işte otur oturduğun yerde..

Güldennn bu nası bi hayal canım yaa ahaha güldürdün benii kafama da huni takarım selamlarım seni
sağolsunlar bi parca yaptılar geri kalanları kendimi yormadan yapcam işte bakalım ne zaman olursa

bundan sonrası Rabbimin takdiri biz elimizden geleni yapıyoruz canım o kadar hormon yükleniyoruz anne olabilmek için emeklerimizin sonunda anne olacağımıza inanıyorum ben...test günü bekleme psikolojisi insana asla yapmam dediklerini yaptırabilir o sebeple yaşayıp görmek lazım test gününü beklesen iyi olur tabii ama bellide olmaz bi bakmışsın erkenden test yapmışsın herşey olabir:13::13::13:

Güldennn bu nası bi hayal canım yaa ahaha güldürdün benii kafama da huni takarım selamlarım seni
sağolsunlar bi parca yaptılar geri kalanları kendimi yormadan yapcam işte bakalım ne zaman olursa

ben kırmızı renk seviyorum mümkünse kırmızı renk huni tak kafana öyle el salla bana
kalan temizlik için yavaş yavaş hareket ediyosun adımını atarken 2 kere düşünüyosun anlaştıkmı:13:
böylede bebeğin doğumuna yetişir temizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…