Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar ya ben çok agrasifim bugünlerde herşeye kızıyorum eşim bişii deyince oturup saatlerce ağlıyorum

bahar ve birden değişip ısınan havalardan kaynaklı herkeste bi gerilim hakim canım çok kişide görüyorum çevremde bi de hamilesin üstüne olabilir...bir ara şeker kontrolü için parmaklarını deldiğini okudum sanki o bile etkiliyordur seni

Allah rahmet eylesin canım yaa o kadar tüp bebe denerken smear testlerini ihmal mi etmiş acabaa..eğer öncesinde risk varsa ilaçlar ilerlemisini hızlandırmıştır... Rabbim korusunn hepimzi daha fazla denemek zorunda bırakmasın inşallah sonraki ilk denemede Anne yapsın hepiceğizimizi...eşinde haklı tabii kendincee ya bebe yapalım derken karısından olursa diye korkuyor napsın....zamanla normale döner inşaallah...

Son düzenleme:

evet canım günde 8 kez ölçüyorum bide tatlı yemiyorum ya oysa hergün bi kazandibi yiyodum beni çok kötü yaptı bide benim toca sağolsun hiç öyle agresiflik surat falan sevmez en ufak bişi kaldıramıyo bu sefer ben daha kötü oluyoru o bişii söyleyince

ikramaya alıntısından kopya çekip yazıyorum sana..
başınız sağolsun cenazeniz varmış ve sebebi beni çok etkiledi tabii Rabbim bilir ama ben daha evlenmemiştim üst kat komşumuzun çocuğu olmuyodu kimseleride yoktu garip insanlar o zaman tüp ilerlememiş sürekli doktorlara gidip bişiler yaptırıyordu nerden bilecem aynı şeylerden bende geçicem o zaman anlattıkları bi kulağımdan girip ötekinden çıkıyodu en sonunda bi tedavi sırasında gencecik kadın vefat etti bize öyle dendi çok üzülmüştüm sende bunu deyince fena oldumkocanda etkilendi haliyle napsın adamcağız karısını düşünüyo...sende anne olmak istiyorsun bu duygudan vazgeçemezsin inşallah eşin fikrini değiştirir bir an önce..olay çok taze etkisiyle öyle demiştir sana..

Allah rahatlık versin kızlar ben de yatıyorumm kociş haydş diyor ama işler güçler öle matrak ki bu gece bi türlü bırkıp yatamıyoruzz..heran acil çıkış yapabilirimm o sebeple peib peşin vedalşiim dedimm

anahtar kelime bu işte tatlııııııııııııııııııı...
en sevdiğin şeyi birden kesmek zorunda kaldın çok önemli bir sebep bu haline...
banada tatlı vermesinler ömür boyu hiç sormam herhalde o kadar işim olmaz yanii..
bi tek regl dönemime yakın bazen çikilata çeker canım o kadar..
eşinde azcık idare ediversin hayret bişi hergün 8 kez şeker ölçmek ne demek yaa...
peki ölçümde ne çıkıyo yorumlayabiliyormusun kendin bu konuda pek bi bilgisizim..

beyini bekletme canım tabii aranız iyiyse kötüyse beklesin dursun
acil çıkış kapısını sana rezerve ettim istediğin zaman çıkabilirsin

banada yemek içmek vermesinler 7 24 tatlı yiyim o durumdayım yani
idare etmez canım benim toca surat ve yüksek ses onun hiç sevmediği 2 şey ona bütün gün canımsın cicimsin dicen senden iyisi yok ama şu zamanlarda yapamıyorum işte anlamıyo
canım 140 ın altında çıkması lazım sabah 180 den aşağı düşmüyo diğer zamanlarda güzel muhtemelen sabahları tek doz insilün kullanıcam

canım benim yaşadıklarını az buçuk okudum bu kadar belirtiye gebe çıkman lazım başka bişi düşünmek istemiyorum ama sen ısrarla olmadı diyosun çok fena çelişkide kaldım ben oldu diyorum sen olmadı hisseden yaşayan sensin ama ben sana inanmak istemiyorum

bi iğne daha yolda demek kurtulamayacaksın şu iğnelerden neyseki çaresi olan bir dert Rabbim dermansız dert vermesin...doğumdan sonra bence bişeyin kalmaz gebelikle ilgili bi yükselme bence..

ben de öptüm kocamannn ii geceler cnm..

ahh o hormonlar ....
annelik böyle bişe cnm sakin olmaya çalış .. sinirli bi kız doğurma:))

kızlar pazar günü bunalıma girmeyi düşünüyorum...
canım bende bilmiyorum nasıl bişii doğurucam diye
niye bunalıma giriyon kuzum ya?????
bi iğne daha yolda demek kurtulamayacaksın şu iğnelerden neyseki çaresi olan bir dert Rabbim dermansız dert vermesin...doğumdan sonra bence bişeyin kalmaz gebelikle ilgili bi yükselme bence..

evet canım kollarım boş kaldı göbek kalça bacak derken kollarım alınmış iğne olmadığı için
hatrı kalmasın dedim

koldan olcan demek ne kıskanç kolların varmış iğne istermi kol dediğin hayret bişi

hiiiiiiiiiiiiiiii saat 01.00 olmuş kimse demiyooo benim bu saate kaldığım nerde görülmüş uykum bi yere kaçmış hemen onu bulmalıyım iyi geceler cancağızlarım yarın sabah görüşürük...

hıımmmm bi düşünelim:44::44::44:
pazar günü herif günü sanırım eşinle ilgili bi sebepten kaynaklı bunalım ihtimalin var doğrumu bildim acabaaa
hayır canım anneler günü diye bunalıma girmeyi düşünüyorum...tv de habire 5 gün kaldı deyip duruyolar ...

hiiiiiiiiiiiiiiii saat 01.00 olmuş kimse demiyooo benim bu saate kaldığım nerde görülmüş uykum bi yere kaçmış hemen onu bulmalıyım iyi geceler cancağızlarım yarın sabah görüşürük...

evet senin uyuyor olman lazımdı kuzum hadi bakalım iyi geceler allah rahalık versin

ben de saçlarıma maşa yapıyorum sabah kahvaltıya gidicem ordan da okula bi an önce bitirip yatmam lazım ..iki kelime buraya yazıom bi tutam saç kıvırtıyom lafı bırakıp acillen saçı bitirmem lazım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…