kızlar ya ben çok agrasifim bugünlerde herşeye kızıyorum eşim bişii deyince oturup saatlerce ağlıyorum
Kızlar eşim suan benimle bu konuyu paylştı iş arkadaşı haftsonu halasının kaybetti izmire gitti bugün işbaşı yaptı kadıncagız 45 yaşında ölüm sebebi rahim kanseri ,ölüm nedeni ise çokkk tüp denemiş dr buna baglamışlar ve suan eşim paylaştı tüp sayfasını kapatalım artık diyor ben korkuyorum ilaç yüklemelreinden deyip duruyor bende dedim onun nasibi ölüm sebebi oymuş onu oraya bglamamk lazım dedimsede hayır diyor off zaten suan denemeyi düşünmüyorduk ama tuzu biberi oldu tabi Rabbim bu yolda bizleri daha fazla yormadan nasip eder İNŞALLAH
ben de öptüm kocamannn ii geceler cnm..Kızlar ben acilen kaçtım iyi geceler hepinizi öpüyorum kocaman
ahh o hormonlar ....kızlar ya ben çok agrasifim bugünlerde herşeye kızıyorum eşim bişii deyince oturup saatlerce ağlıyorum
bahar ve birden değişip ısınan havalardan kaynaklı herkeste bi gerilim hakim canım çok kişide görüyorum çevremde bi de hamilesin üstüne olabilir...bir ara şeker kontrolü için parmaklarını deldiğini okudum sanki o bile etkiliyordur seni
evet canım günde 8 kez ölçüyorum bide tatlı yemiyorum ya oysa hergün bi kazandibi yiyodum beni çok kötü yaptı bide benim toca sağolsun hiç öyle agresiflik surat falan sevmez en ufak bişi kaldıramıyo bu sefer ben daha kötü oluyoru o bişii söyleyince
Allah rahatlık versin kızlar ben de yatıyorumm kociş haydş diyor ama işler güçler öle matrak ki bu gece bi türlü bırkıp yatamıyoruzz..heran acil çıkış yapabilirimm o sebeple peib peşin vedalşiim dedimm
anahtar kelime bu işte tatlııııııııııııııııııı...
en sevdiğin şeyi birden kesmek zorunda kaldın çok önemli bir sebep bu haline...
banada tatlı vermesinler ömür boyu hiç sormam herhalde o kadar işim olmaz yanii..
bi tek regl dönemime yakın bazen çikilata çeker canım o kadar..
eşinde azcık idare ediversin hayret bişi hergün 8 kez şeker ölçmek ne demek yaa...
peki ölçümde ne çıkıyo yorumlayabiliyormusun kendin bu konuda pek bi bilgisizim..
banada yemek içmek vermesinler 7 24 tatlı yiyim o durumdayım yani
idare etmez canım benim toca surat ve yüksek ses onun hiç sevmediği 2 şey ona bütün gün canımsın cicimsin dicen senden iyisi yok ama şu zamanlarda yapamıyorum işte anlamıyo
canım 140 ın altında çıkması lazım sabah 180 den aşağı düşmüyo diğer zamanlarda güzel muhtemelen sabahları tek doz insilün kullanıcam
kızlar pazar günü bunalıma girmeyi düşünüyorum...
ben de öptüm kocamannn ii geceler cnm..
ahh o hormonlar ....
annelik böyle bişe cnm sakin olmaya çalış .. sinirli bi kız doğurma:))
canım bende bilmiyorum nasıl bişii doğurucam diyekızlar pazar günü bunalıma girmeyi düşünüyorum...
bi iğne daha yolda demek kurtulamayacaksın şu iğnelerden neyseki çaresi olan bir dert Rabbim dermansız dert vermesin...doğumdan sonra bence bişeyin kalmaz gebelikle ilgili bi yükselme bence..
canım bende bilmiyorum nasıl bişii doğurucam diye
niye bunalıma giriyon kuzum ya?????
evet canım kollarım boş kaldı göbek kalça bacak derken kollarım alınmış iğne olmadığı için
hatrı kalmasın dedim
hayır canım anneler günü diye bunalıma girmeyi düşünüyorum...tv de habire 5 gün kaldı deyip duruyolar ...hıımmmm bi düşünelim:44::44::44:
pazar günü herif günü sanırım eşinle ilgili bi sebepten kaynaklı bunalım ihtimalin var doğrumu bildim acabaaa
hiiiiiiiiiiiiiiii saat 01.00 olmuş kimse demiyooo benim bu saate kaldığım nerde görülmüş uykum bi yere kaçmış hemen onu bulmalıyım iyi geceler cancağızlarım yarın sabah görüşürük...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?