Tüp Bebek Günlüğümüz !

hayır canım anneler günü diye bunalıma girmeyi düşünüyorum...tv de habire 5 gün kaldı deyip duruyolar ...

ayyy doğru dedin yaaaaa tamamen aklımdan çıkmış...
bende bi ara düşündüm napcam diye sonra öylece kaldı..
ama senin bunalıma girmen beklenen bişey gerçekten geçerli sebeplerin var...
napcaksınız eşin kesin bişi düşünmüştür..

eşim mi hahaha hiç bişe düşünmediğine kalıbımı basarım ... gider annesininkini kutlarız napıcaz..

bence saçı bırak buraya takıl bırak yarım kalsın
he valla aynen suan yarısı yapılı yarısı düz:))))özlemişiz dimi :)))

evet kuzum özlemişiz de ben bişii mi kaçırdım neden senin sebebin var ki anlamadım gülden yazmış ya
canım ben anne olamadığım için bunalıma giricem ama gülden büyük ihtimal annemden ayrı olduğumu düşündü .. tabi o da bi neden ama ben en çok anne olamadığma üzülücme..

canım ben anne olamadığım için bunalıma giricem ama gülden büyük ihtimal annemden ayrı olduğumu düşündü .. tabi o da bi neden ama ben en çok anne olamadığma üzülücme..

hıımmm anladım canım bende başka bişii oldu sandım
canım üzülme inşallah seneye bebişin kucağında kutlarsın allah büüyük kuzum

hıımmm anladım canım bende başka bişii oldu sandım
canım üzülme inşallah seneye bebişin kucağında kutlarsın allah büüyük kuzum
yok cnm başka bişi olmadı.. doğru diosun Allah büyük ..tüp olayını kafamdan atmaya çalışıyorum normal içinde uğraşmıyorum artık yumurtlama günü filan hesaplamıyom ilişkiden sonra yatıp bekliom nasıl olsa olmuyo aysegülüm..
canım sence 10 milyon spremle normal yolla hamile kalınır mı?

canım kalınır diyorum ya kuzenimin neredeyse 0 dı 2 tüp denediler olmadı sonra kendiliğinden hamile kaldı eşi
neden olmasın ki hiç yok değil sonuçta bence bu ara hiç düşünme kafan meşgul ken daha rahat olur inşallah

evet cnm ben de rahat bırakıyorum artık kendimi ya da bırakmaya çalışıom cnm inşallah kendiliğinden gelir..

Gunaydin kizlar mutlu, bol hayirli kazancli, saglikli bir.gun diliyorum. Millsim canim insallah hayirli haberlerle gelirsin dualarim seninle..

aynen bende öle düşünüyom ama bu sbah yine test yaptım yine negatif..
belim kopacak derecede ağrıyo..
kasıklarımda sancı mevcut özellikle bacaklarımı uzatıp oturamıyorum..
kasıklarım çekiyo..
negatif olması da olumszlua itiyo işte beni..
bakalım hayırlısı rabbimden.

Günaydın canlar gününüz hayırlı bereketli huzurlu olsun
Derya canım nolur ümitsizliğe kapılma artık bi kan versen aslında tüm belirsizliklerinden kurtulacaksın idrarda çıkmazz belki yeni tutunuyor bebeğin onu biz bilemeyiz ve idrara karışması zaten zaman istiyor sende biliyosun

Herkese gunaydinnnnnn

Derya bencede bir kan vermenin zamani geldi. Kendini boyle yiyip bitirmektense yaptir testini arkadasim varsa cikacak doneme geldi zaten ben 11.gundeyim sen 9. Gundesin ben 7. Gunde verdim 11,6cikti hadi bakalim git bi an once guzel guzel haberlerlede gel. Boyle cis testiyle belli olmayacakk

Günaydın canım nasılsın ne durumdasın merak ediyorum seni

Günaydın canım nasılsın ne durumdasın merak ediyorum seni

canım iyiyim menopozlular gibiyim ateşler basıyo
canım şükür yaa kanamam azda olsa devam ediyo kasıklarımda bayağa ağrım var ama inletcek yada dayanılmayacak gibi değil. ben burdayım die bağıran bi ağrı.. bu arada dün kan testini tekrarladım 65,3 çıktı 10. günün sonunda yapılan bir kan testi bakalım yarın neler göreceğiz.. umarım katlanmış olurda güzel haberleri verebilirimmm size..rabbim katlatsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

Sagolun canlarim zaten cuma günü test gunum..
Bu kadar bekledim cumaya kadar da beklerim nasibimde ne varsa onu yasiycam..

Ayy kuzum benim demek 65 çıktı değerin çok sevindimmmm bol bol yat sakın kalkma yavrun sana sımsıkı tutunuyor inşallah kanaman da gecer ohhh beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…