hayır canım anneler günü diye bunalıma girmeyi düşünüyorum...tv de habire 5 gün kaldı deyip duruyolar ...
ben de saçlarıma maşa yapıyorum sabah kahvaltıya gidicem ordan da okula bi an önce bitirip yatmam lazım ..iki kelime buraya yazıom bi tutam saç kıvırtıyom lafı bırakıp acillen saçı bitirmem lazım:)
eşim mi hahaha hiç bişe düşünmediğine kalıbımı basarım ... gider annesininkini kutlarız napıcaz..ayyy doğru dedin yaaaaa tamamen aklımdan çıkmış...
bende bi ara düşündüm napcam diye sonra öylece kaldı..
ama senin bunalıma girmen beklenen bişey gerçekten geçerli sebeplerin var...
napcaksınız eşin kesin bişi düşünmüştür..
he valla aynen suan yarısı yapılı yarısı düz:))))özlemişiz dimi :)))bence saçı bırak buraya takıl bırak yarım kalsın
eşim mi hahaha hiç bişe düşünmediğine kalıbımı basarım ... gider annesininkini kutlarız napıcaz..
he valla aynen suan yarısı yapılı yarısı düz:))))özlemişiz dimi :)))
canım ben anne olamadığım için bunalıma giricem ama gülden büyük ihtimal annemden ayrı olduğumu düşündü .. tabi o da bi neden ama ben en çok anne olamadığma üzülücme..evet kuzum özlemişiz de ben bişii mi kaçırdım neden senin sebebin var ki anlamadım gülden yazmış ya
canım ben anne olamadığım için bunalıma giricem ama gülden büyük ihtimal annemden ayrı olduğumu düşündü .. tabi o da bi neden ama ben en çok anne olamadığma üzülücme..
yok cnm başka bişi olmadı.. doğru diosun Allah büyük ..tüp olayını kafamdan atmaya çalışıyorum normal içinde uğraşmıyorum artık yumurtlama günü filan hesaplamıyom ilişkiden sonra yatıp bekliom nasıl olsa olmuyo aysegülüm..hıımmm anladım canım bende başka bişii oldu sandım
canım üzülme inşallah seneye bebişin kucağında kutlarsın allah büüyük kuzum
yok cnm başka bişi olmadı.. doğru diosun Allah büyük ..tüp olayını kafamdan atmaya çalışıyorum normal içinde uğraşmıyorum artık yumurtlama günü filan hesaplamıyom ilişkiden sonra yatıp bekliom nasıl olsa olmuyo aysegülüm..
canım sence 10 milyon spremle normal yolla hamile kalınır mı?
turkuazım iyi geceler kuzum ben yatar allah rahatlık versin sanada
evet cnm ben de rahat bırakıyorum artık kendimi ya da bırakmaya çalışıom cnm inşallah kendiliğinden gelir..canım kalınır diyorum ya kuzenimin neredeyse 0 dı 2 tüp denediler olmadı sonra kendiliğinden hamile kaldı eşi
neden olmasın ki hiç yok değil sonuçta bence bu ara hiç düşünme kafan meşgul ken daha rahat olur inşallah
canım benim yaşadıklarını az buçuk okudum bu kadar belirtiye gebe çıkman lazım başka bişi düşünmek istemiyorum ama sen ısrarla olmadı diyosun çok fena çelişkide kaldım ben oldu diyorum sen olmadı hisseden yaşayan sensin ama ben sana inanmak istemiyorum
Herkese gunaydinnnnnn
Derya bencede bir kan vermenin zamani geldi. Kendini boyle yiyip bitirmektense yaptir testini arkadasim varsa cikacak doneme geldi zaten ben 11.gundeyim sen 9. Gundesin ben 7. Gunde verdim 11,6cikti hadi bakalim git bi an once guzel guzel haberlerlede gel. Boyle cis testiyle belli olmayacakk
Günaydın canım nasılsın ne durumdasın merak ediyorum seni
canım iyiyim menopozlular gibiyim ateşler basıyo
canım şükür yaa kanamam azda olsa devam ediyo kasıklarımda bayağa ağrım var ama inletcek yada dayanılmayacak gibi değil. ben burdayım die bağıran bi ağrı.. bu arada dün kan testini tekrarladım 65,3 çıktı 10. günün sonunda yapılan bir kan testi bakalım yarın neler göreceğiz.. umarım katlanmış olurda güzel haberleri verebilirimmm size..rabbim katlatsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?