Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar günaydın yeni üyeyim bende. tüp bebek yaptırdım ve 30 nisanda negatif olduğunu öğrendim. adet oldum. 2 tane de ceviz büyüklüğünde parçalar düştü benden. neden bilmiyorum ama hiç üzülmedim. eşim çok üzüldü ama. şimdi daha 1 hafta oldu ama ben 2. denememi düşünüyorum. tabi işlerimde şu ara biraz yoğun ağustos gibi tekrar başlayayım diyorum. tüm arkadaşlarım benden çok ümitliydi ama olmadı. bi hayal kırıklığı yaşadım ama rabbim kimsenin emeğini boşa çıkartmaz inşallah. olmayan herkese rabbim nasip etsin inşallah. beni de unutmasın kurban olduğum.yazılanları okudukça ümitleniyorum. bazende karamsarlığa düşüyorum ama inşallah herşey yolunda gidecek

Canım hoşgeldin geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın herşey Allah tan o ol deyince ne ümitsizliklerden ne ümitler doğuyor senin bebişinin de vakti saati değilmiş. İnşallah önümüzdeki tedavinde alırsın müjdeli haberini

inşallah misalcim. çok emek harcanıyo. maddi manevi üzülüyosun. ama neden bilmiyorum hiç üzülmek içimden gelmiyo. dediğin gibi herşeyin bi vakti zamanı var. inşallah benimde olacak bir gün

Ayy kuzum benim demek 65 çıktı değerin çok sevindimmmm bol bol yat sakın kalkma yavrun sana sımsıkı tutunuyor inşallah kanaman da gecer ohhh beee

yok canım kalkmıyorum anneme getirdi eşim sabah beni burda yatmaya devam ediyorum yarın sabah kalkıcam ama kana gidicem merkeze. bu yaptırdığım tahlilleri ben kafama göre tıp merkezinde yaptırdım. Bakalım esas kebdi tüp bebek merkezinde nasıl çıkacak sonuç doktor ne diyecek. Bu arada değer artışı sence nasıl 7. gün 11,6 10. gün 65,3 endişelenmem gereken bişey yok diye düşünüyorum ama umarım düzenle artar yarın 120 leri görmeyi nasip etsin rabbimmmmmm

canım hiç üzme kendini bak benimde ilk denemem rabbim inşallah yüzümüzü güldürecek bekliyorum şimdilik bakalım hayırlısı ile inşallah herşey güzel olsunn. nerdesin sen hangi merkezde tedavi oluyorsun?

geçen yıl 30 nisanda bende hüsranla biten bir tedaviden çıkmıştım senin gibi...
senin 2.denemen olcak bende 4.denemeye başlayacam gerçi zamanı belli değil şimdilik...
inşallah bundan sonrası güzel olur ve negatifi bi daha görmezsin...

nasılsınız.ben bu gün evdeyim azcık rahatsızım.İnsan rahatsızlığa sevinirmi demiii.Ama ben sevindim .bu sayede sizlerle vakit geçirebileceğim.
dün çok sevindiğim bir haber aldım.paylaşmam lazım.Geçen sene bu zamanlar tüp denemeden yadigar bir kistim vardı.ama ooo gitmiş.ve ben bundan dolayı çok mutluyum .çünkü tüp için aramdaki engel kalkmış oldu.yaşasınnn.

eyyyyy güzel kadınlar....
gününüz mükemmel geçsin inşallahhh..
bende yavaştan temizliğime devam edeyim kaplumbağa hızımla anca bir ayda bitiririm ben...
bu saat olmuş hiç bişi yapmamışım

Son düzenleme:
eyyyyy güzel kadınlar....
gününüz mükemmel geçsin inşallahhh..
bende yavaştan temizliğime devam edeyim kaplumbağa hızımla anca bir ayda bitiririm ben...
bu saat olmuş hiç bişi yapmamışım

ama ben geldim sen gidiyosun aşk olsun.küstüm hıh

ben demiştim sanaaaaa kanaman kısa sürelerde olunca belkide kisttendir parça parça gidiyodur demiştim çok şükürrr veee gelsin tüp bebiş

ben demiştim sanaaaaa kanaman kısa sürelerde olunca belkide kisttendir parça parça gidiyodur demiştim çok şükürrr veee gelsin tüp bebiş

akıllı kadınsın .maşallah .kızım sen bu konuda doktora yapış hatunsun.benim 2.tüpü sen yapsan % 100 pozitifi görürüm.En tecrübeli doktorlara taş çıkartısın.Prof.Doç.Dr.Gülden....

seni seviyorum.

sen bu gidişatla anca yaza bitircen bence kuzum
ucu görünmüyo bu temizliğin

karşıdan bakınca o kadar vahimmi duruyo benim temizlik halim
bi tarafı bitirirken zaten temizlediğim diğer taraf batıyo o kadar zaman geçince üzerinden
salon dip köşe tamam,görünmeyen yerlerin düzenlenmesi ciddi zaman alıyo o da tamam..
yata odası ebeveyn banyosu dip köşe tamam...
koridorlarda bi sürü dolabım kilerim var o dolapların silme işlemleri tamam...
büyük banyom tamam...
2 küçük oda ve mutfak kaldı..
asıl zamanımı stor perdelerimi silmek aldı benim...

kaç yüz metre karede oturuıyorsun anacım sen temizle temizle bıtmedıııı
benim hepi topu 2 oda bı salon kuccukk evım var bı sıl supur toz al bıttı gıttı :))) yaklasık 2 saattımı alıyo dıp kose yapmak cam felan sılceksem de 3 satte bıtıyo hersey

bir güncükte benim için yapma temizlik .ama ben bir güncük evdeyim.iki lafın belini kıralım.

slm kizlarrr napiosunuz?
feride cok.guzel.degerin.cnm.maasallah kesinlesti gibi bise artik
seryos kan.testi yapsan iyiydi ama sen bilirsin tabi ama cisteki negatife aldanma sen herksein cikmio biliosun..

kızz arkaşdım derin iş yapıyor evide baya büyük salonu koridolarında dolabı çok hemm...
bişi kalmamış bence aama mutfak daha çok uğraştırır odalar küçük ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…