Sagolun canlarim zaten cuma günü test gunum..
Bu kadar bekledim cumaya kadar da beklerim nasibimde ne varsa onu yasiycam..
kızlar günaydın yeni üyeyim bende. tüp bebek yaptırdım ve 30 nisanda negatif olduğunu öğrendim. adet oldum. 2 tane de ceviz büyüklüğünde parçalar düştü benden. neden bilmiyorum ama hiç üzülmedim. eşim çok üzüldü ama. şimdi daha 1 hafta oldu ama ben 2. denememi düşünüyorum. tabi işlerimde şu ara biraz yoğun ağustos gibi tekrar başlayayım diyorum. tüm arkadaşlarım benden çok ümitliydi ama olmadı. bi hayal kırıklığı yaşadım ama rabbim kimsenin emeğini boşa çıkartmaz inşallah. olmayan herkese rabbim nasip etsin inşallah. beni de unutmasın kurban olduğum.yazılanları okudukça ümitleniyorum. bazende karamsarlığa düşüyorum ama inşallah herşey yolunda gidecek
Canım hoşgeldin geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın herşey Allah tan o ol deyince ne ümitsizliklerden ne ümitler doğuyor senin bebişinin de vakti saati değilmiş. İnşallah önümüzdeki tedavinde alırsın müjdeli haberini
Ayy kuzum benim demek 65 çıktı değerin çok sevindimmmm bol bol yat sakın kalkma yavrun sana sımsıkı tutunuyor inşallah kanaman da gecer ohhh beee
kızlar günaydın yeni üyeyim bende. tüp bebek yaptırdım ve 30 nisanda negatif olduğunu öğrendim. adet oldum. 2 tane de ceviz büyüklüğünde parçalar düştü benden. neden bilmiyorum ama hiç üzülmedim. eşim çok üzüldü ama. şimdi daha 1 hafta oldu ama ben 2. denememi düşünüyorum. tabi işlerimde şu ara biraz yoğun ağustos gibi tekrar başlayayım diyorum. tüm arkadaşlarım benden çok ümitliydi ama olmadı. bi hayal kırıklığı yaşadım ama rabbim kimsenin emeğini boşa çıkartmaz inşallah. olmayan herkese rabbim nasip etsin inşallah. beni de unutmasın kurban olduğum.yazılanları okudukça ümitleniyorum. bazende karamsarlığa düşüyorum ama inşallah herşey yolunda gidecek
eyyyyy güzel kadınlar....
gününüz mükemmel geçsin inşallahhh..
bende yavaştan temizliğime devam edeyim kaplumbağa hızımla anca bir ayda bitiririm ben...
bu saat olmuş hiç bişi yapmamışım
eyyyyy güzel kadınlar....
gününüz mükemmel geçsin inşallahhh..
bende yavaştan temizliğime devam edeyim kaplumbağa hızımla anca bir ayda bitiririm ben...
bu saat olmuş hiç bişi yapmamışım
nasılsınız.ben bu gün evdeyim azcık rahatsızım.İnsan rahatsızlığa sevinirmi demiii.Ama ben sevindim .bu sayede sizlerle vakit geçirebileceğim.
dün çok sevindiğim bir haber aldım.paylaşmam lazım.Geçen sene bu zamanlar tüp denemeden yadigar bir kistim vardı.ama ooo gitmiş.ve ben bundan dolayı çok mutluyum .çünkü tüp için aramdaki engel kalkmış oldu.yaşasınnn.
ben demiştim sanaaaaa kanaman kısa sürelerde olunca belkide kisttendir parça parça gidiyodur demiştim çok şükürrrveee gelsin tüp bebiş
sen bu gidişatla anca yaza bitircen bence kuzum
ucu görünmüyo bu temizliğin
sonucum 65,3 bebişimmmm ne diyosun kuşummmmmmm
karşıdan bakınca o kadar vahimmi duruyo benim temizlik halim
bi tarafı bitirirken zaten temizlediğim diğer taraf batıyo o kadar zaman geçince üzerinden
salon dip köşe tamam,görünmeyen yerlerin düzenlenmesi ciddi zaman alıyo o da tamam..
yata odası ebeveyn banyosu dip köşe tamam...
koridorlarda bi sürü dolabım kilerim var o dolapların silme işlemleri tamam...
büyük banyom tamam...
2 küçük oda ve mutfak kaldı..
asıl zamanımı stor perdelerimi silmek aldı benim...
karşıdan bakınca o kadar vahimmi duruyo benim temizlik halim
bi tarafı bitirirken zaten temizlediğim diğer taraf batıyo o kadar zaman geçince üzerinden
salon dip köşe tamam,görünmeyen yerlerin düzenlenmesi ciddi zaman alıyo o da tamam..
yata odası ebeveyn banyosu dip köşe tamam...
koridorlarda bi sürü dolabım kilerim var o dolapların silme işlemleri tamam...
büyük banyom tamam...
2 küçük oda ve mutfak kaldı..
asıl zamanımı stor perdelerimi silmek aldı benim...
feridecim bir süredir yazdıklarını okudum.çok sevindim arkadaşım.hayırlı uğurlu olsun baya maceracı olacak senin boncuk.
kızz arkaşdım derin iş yapıyor evide baya büyük salonu koridolarında dolabı çok hemm...kaç yüz metre karede oturuıyorsun anacım sen temizle temizle bıtmedıııı
benim hepi topu 2 oda bı salon kuccukk evım var bı sıl supur toz al bıttı gıttı :))) yaklasık 2 saattımı alıyo dıp kose yapmak cam felan sılceksem de 3 satte bıtıyo hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?