Tüp Bebek Günlüğümüz !

feridecim değerin iyi bencede hadi bakalım sağlıkla katlansın perşembe günüü inşaallahh

sonucum 65,3 bebişimmmm ne diyosun kuşummmmmmm

bugün ki sonucun dimi 11.gün yanii...
zaten gebesin normal bence
7.gün 11 olan değer 11.gün 65 gayet güzel katlanmış...
şimdi 2 gün sonrası çok önemli 2 ye katlarsa en az tamamdır bu iş diyecez..
kanaman olması beni rahatsız ettiğinden temkinliyim..

selam kızlar...
napıyosunuzz...
beni sorarsanız geçmeyen kart sesim boğaz ağrım burun tıkanıklığımdna kocam zorla dün doktora götürdü ben evde geçsin diye
doğal çaylar yaaprkene...
yüzüm biel tuhaf oldu malum sinüzit yüz kemiklerim bile ağrıdı..
gözlerimin onu dayak yemiş gibi morarmış ...
ilaçlaırmı alıyorum sporma gidemedim hocade gelme dedi terleyip yere yatıp hareket yapıyoz..
bende evde aykata çok terlemeden ebruyla yaptım plates zorlandım sonrasında am moralmanıma iyi geldii..
hamdolsun yinede rabbim geçmeyen hastalık vermseinnn
bugün eşimin en uzun günü eve gelme konusunda bende üütlerim birikti onları yapayım kaç gündür anca çamşır yıkandı..
kendime yemek yapayım öyle vakit geçircem iştee

Son düzenleme:
slm kızlar ikramaycım tsk edrim desteğin için feride arkndas ve diğerleri sagolun bilmiyorum rabbim bilir hayırlısı olsun tebrikler feridecim bu kaçıncı gün değrin ilk 6 ncı günmü yapmıştın rabbim saglıkla doğmasını nasip etsin

slm kizlarrr napiosunuz?
feride cok.guzel.degerin.cnm.maasallah kesinlesti gibi bise artik
seryos kan.testi yapsan iyiydi ama sen bilirsin tabi ama cisteki negatife aldanma sen herksein cikmio biliosun..

acnım allah razı olsunnnnnnnn allah razı olsunnnnnn darısı allahım nolur deryanın başına olsunnn rabbim inşallahhhhhh hayırlı haberını versın bıze..

feridecim değerin iyi bencede hadi bakalım sağlıkla katlansın perşembe günüü inşaallahh

canım çok tesekkur ederımm yarın bı olsun kesın olsun gobek atcemmm bır ac doyurucam yedırıcem ıcırıcem

bal yesın duduşlarınn bakalım kanamam azaldı ıyıce sulu kana dondu o kotu kan kokusuda gıttı gıbı bakalım yarın benım ıcın mıyadım olucak ınsallahh hemen guzel haberler verıcem sıze rabbım hayırlısını kılarsa ınsallahhhhh
bu arada dun gece saat 23:00 cıvarlarında gıttık verdık kanı 10. gun bıtmemıstı

benim yengemin değerleri de 28 lerdeydi 151 oldu sizce nasıl değeri iyi mi cuma günü bir daha bakılacak

feridecim artık acabaları bırak meleğin seninle.tadını çıkar.düşünme dahasını.Olmadımı bizedeki gibi 0,4 çıkar.meleğinle konuş beraber parka gitcez.dondurma yiycez.sana oyuncaklar alcam de.

bende seni seviyorum

şekerim senin evde perde yokmu mesela eşya az mı nasıl 3 saatte bitiyoo dip köşe temizlik anlayışımız ne acaba
mesela mutfağa bi gircem birazdan yani inşallah niyetim öyle herşeyi bütün bardakları vs ozona yatırcam detaylı temizlik cifleme işlemlerim olcak yalandan silememki... var bunda bi iş 3 saatte bahar temizliği nerde görülmüş..

bir güncükte benim için yapma temizlik .ama ben bir güncük evdeyim.iki lafın belini
kıralım.

ah canıımmmm valla bugün de sallarsam katiyen bitmez bu işler dışarda işlerim olcak bundan sonra ev işini bitirmem lazım acil..

slm kizlarrr napiosunuz?
feride cok.guzel.degerin.cnm.maasallah kesinlesti gibi bise artik
seryos kan.testi yapsan iyiydi ama sen bilirsin tabi ama cisteki negatife aldanma sen herksein cikmio biliosun..

selamlar efenim...

10.gün değerin yanii o zaman şapşahane maşallah diyorum...
yarında 120 civarı bi değerle gel başkasını kabul etmiyorum ona göre

benim yengemin değerleri de 28 lerdeydi 151 oldu sizce nasıl değeri iyi mi cuma günü bir daha bakılacak

canım 28 olan testle 151 olan test arasında kaç gün var yani kaç günde 28 den 151 e çıktı değeri..

yaklaşık bir haftada

feridecim artık acabaları bırak meleğin seninle.tadını çıkar.düşünme dahasını.Olmadımı bizedeki gibi 0,4 çıkar.meleğinle konuş beraber parka gitcez.dondurma yiycez.sana oyuncaklar alcam de.

konusmammmmıı teyzseii hergun konusuyoruzz sevıyorum onu opuyorum hergun. Rabbim isteyen herkese versin kımsenın kucagını boş bırakmasın kotu gozlerden korusun hepınızı guzel allahım yuce rabbım hakıkatten cok buyukk hepimize verecek bebeğğimiziiiiiiiiiii inşallahhhh sizin için dualar ediyorum buraya geldiği gune sukredıyorum cidden buyuk etkınız var .. umarım allahım gonlunuzdeklını kucagınıza eylesin..

o kadar yaz çiz şimdi selam ver değişik oldu gerçekten
ya varya senin içinde bişiler dolanıyoo azcık iyi olduğunda hemen hortlayan hastalıklar hazırda bekliyo sanki...
töbe ya rebbim bi geçeydi biteydi..

selam tatlım...

bir taraftan bende evde bir işin ucunu tutsam iyi olcak.kahvaltım bitti keyifle.onları toparlayıp geliyorumm.

pehehehe tamam ınsallah 120lerle gelcemm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

bu arada ben calısan hatunum o yuzden evde hersey kullanıolmıyo belırlı seylerımız kullanıyo bıde her hafta bır gun muhakakk temızlık yapıyrum, çok esyam yok benım ıncık cıncık dolduramadım kucuk bı evım var eşim kalabalık ev sevmedıgı ıcın bıraz cıplak evım :) ya bıe benım astımım var o nedenle cok bısı doluramıyroum toz olmasın dıye.. bırde camlar ıcın annemden yardım alıyorum tek basıma cama cıkartmıyolar benı halbusuki 3. kattayım az yuksek cok yuksek degıl bıde benım banyom bıt kadar kucucucuk mınnacık ebeveyn banyomu ardıye yaptım zaten kullanmıyoruz orda tuvalet yoıktu bıtek dus bataryası bvar oda duruyro zatı , mutfagım desen oda kucuk yani ben metrekareden yırttım

herkesin bi tarzı var benimde bu tarzım oldu galiba sonradan selam..
napıyım senin ev işlerine laf atan oldun evin nekadar büyük ve temizliğin nekadar derin olduğuan değinmeden geçemedim
sorma güldenn 1 ay enerjiksem diğer ay bişi oluyor valla son gaz sporuma gitim geldim noldu cortladım hemen..
bi aksilik olmadıkça bırakmam diyodum bırakmadımda ama..
buranın havası beni mahvetti yada ben yaşladın pilim bitti gari anlamadım...
her an biyerim tutulcak korkusundan kadın alcam temizliğe bugün düşünüyodum ama kadının peşinde dolancak halimda yok ehryer açılcak bide kaldı haftaya..
o içimde hortlayana söyleyelim lütfen hortlamasın çok işim var sağlığım için zayıflıycam tüp deniycem daha ben...

yaklaşık bir haftada

bir hafta içinde 151 e yükselmesi az gibi ama böyle gebelerimiz oldu iyi düşünmek lazım..
değeri düşük başlayanlara 2 günde bir kan testi yaptırılır artışın düzenli olup olmadığını anlamak için 28 le başlayıp bir hafta sonra kan testi yapılması doğru değil aslında gebeliğin rahim içi yani normal bir gebelik olup olmadığını anlamak için değerinin 1500 leri bulması lazım...aslında tam yorum yapabilmek için daha fazla bilgiye ihtiyacım var...
bu yorumlar biraz havada kalıyo...
mesela 28 çıkan değeri transferden sonra kaçıncı gün yapıldı
asıl test günü tarih olarak hangi gündü...
ve 151 hangi tarihte çıkan değeri..
birgün bile değeri çok etkilediğinden detaylı bilmem lazım...

canımmm ilkini 7. günde yaptım 11,6 cıktı ikinciyi 10. gu yaptım 65.3 cıktı bıtanem.. Allah razı olsunnnnn bıtanem darısı sana olucak ınsallahhhhhhh

prof. dr. gülden hanım

süpersin

bende sadece bi balkon var sanırım senin salon kadar
salonumda evin kadar anladığım kadarıyla
150 metrekare evde oturuyorum ben şekerim
eşyamda var çıplak ev modasına yeni evimde uygulamak istiyorum ben...
kilerimi düzenlemek zaten bitirir insanı..
sen ciddi metrekareden ve camlardan yırtmışın zaten daha ne olsun...
ben 8.katta oturuyorum cam silmek çok adrenalin yapıyo bende heyecan doruklara çıkıyo

canımmm ilkini 7. günde yaptım 11,6 cıktı ikinciyi 10. gu yaptım 65.3 cıktı bıtanem.. Allah razı olsunnnnn bıtanem darısı sana olucak ınsallahhhhhhh

prof. dr. gülden hanım

süpersin

teveccühün şekerim merci
ahhh ah kim isterdi bunları bilmeyiii sevişip gebe kalanlardan olmak isterdim hemen ama olmadı işte mecburen öğrendik..

aşırı nemli bi memlekettesin ben oranın havasında cidden kötü oluyordum çok gelip gitmişliğim var evlenene kadar sonrada sadece yol üzeri oldu işte kardeşime giderken ..gerçekten çok zorlanıyordum şimdi sağlığımla orda yaşasam benimde iki günde oramdan buramdan bişiler patlat verir kesin..

11. gün 28 çıkmış 14. gün de 151 çıkmış ben yanlış hatırlıyormuşum şimdi sordum da ablama bana bir hafta gibi uzun geliyordu şimdi buna göre nasıl gidiyor doktoru 28 ken sınırda demiş bir daha gel demiş işte 14. gün o da 151 çıkmış iyi gidiyor demiş cuma bir daha bakalım demiş bu cuma bakılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…