canımmm ilkini 7. günde yaptım 11,6 cıktı ikinciyi 10. gu yaptım 65.3 cıktı bıtanem.. Allah razı olsunnnnn bıtanem darısı sana olucak ınsallahhhhhhh
prof. dr. gülden hanım
süpersin
11. gün 28 çıkmış 14. gün de 151 çıkmış ben yanlış hatırlıyormuşum şimdi sordum da ablama bana bir hafta gibi uzun geliyorduşimdi buna göre nasıl gidiyor doktoru 28 ken sınırda demiş bir daha gel demiş işte 14. gün o da 151 çıkmış iyi gidiyor demiş cuma bir daha bakalım demiş bu cuma bakılacak
o zaman değeri çok iyi canım tebrik ediyorum yengeni maşallahhhh
bende sadece bi balkon var sanırım senin salon kadar
salonumda evin kadar anladığım kadarıyla
150 metrekare evde oturuyorum ben şekerim
eşyamda var çıplak ev modasına yeni evimde uygulamak istiyorum ben...
kilerimi düzenlemek zaten bitirir insanı..
sen ciddi metrekareden ve camlardan yırtmışın zaten daha ne olsun...
ben 8.katta oturuyorum cam silmek çok adrenalin yapıyo bende heyecan doruklara çıkıyo
ay gerçekten mi çoooooooooooooo...oook tşk ederim inşallaaahhh böyle devam eder beni çok mutlu ettiniz yemin ederim Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah yarabbimmmmm yeğenlerime yada yeğenime kavuşurum inşallahhhh
benım ev 90 metrekare cıcım bde koloay benımkı yanı haklısın sen 150 metrekare ovala ovala bıtmez :))
bıde benım evımde halım yok sadece salonda kucuk bı halım var bıde antrede yollugum var dıger yerlerde kucuk kucuk kılımlerım var at makınaya yıka tarzı.. o yuzden cıplak ev olunca supurmesi 10 dk sılmesı 15 dk :))))
okurken imrendim valla ne kolay olur gerçekten..
bendeki halıları görme zaten neyseki onları yıkamaya veriyorumda kurtuluyorum..
detay çok o yüzden zaman alıyo şekerim bi de topikte takılınca sizinle asıl siz zaman alıyonuz aslında çabucak bitcek işlerim
Amin canım yeğenine kavuşursun inşallah..
Değeri düşük gibi başlasada güzel artmış 3 günde..1500 lü değerleri bulunca kese görülebiliyor...
cuma günü bi daha kan verince kese ve kalp atışı için doktor randevu verir büyük ihtimal...
sağlıkla ve vaktiyle kucağınıza alın inşallah..
okurken imrendim valla ne kolay olur gerçekten..
bendeki halıları görme zaten neyseki onları yıkamaya veriyorumda kurtuluyorum..
detay çok o yüzden zaman alıyo şekerim bi de topikte takılınca sizinle asıl siz zaman alıyonuz aslında çabucak bitcek işlerim
inşallah canım darısı deryaya olsun..acnım allah razı olsunnnnnnnn allah razı olsunnnnnn darısı allahım nolur deryanın başına olsunnn rabbim inşallahhhhhh hayırlı haberını versın bıze..
canım çok tesekkur ederımm yarın bı olsun kesın olsun gobek atcemmmbır ac doyurucam yedırıcem ıcırıcem
bal yesın duduşlarınn bakalım kanamam azaldı ıyıce sulu kana dondu o kotu kan kokusuda gıttı gıbı bakalım yarın benım ıcın mıyadım olucak ınsallahh hemen guzel haberler verıcem sıze rabbım hayırlısını kılarsa ınsallahhhhh
bu arada dun gece saat 23:00 cıvarlarında gıttık verdık kanı 10. gun bıtmemıstı
pehehehe tamam ınsallah 120lerle gelcemm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
bu arada ben calısan hatunum o yuzden evde hersey kullanıolmıyo belırlı seylerımız kullanıyo bıde her hafta bır gun muhakakk temızlık yapıyrum, çok esyam yok benım ıncık cıncık dolduramadım kucuk bı evım var eşim kalabalık ev sevmedıgı ıcın bıraz cıplak evım :) ya bıe benım astımım var o nedenle cok bısı doluramıyroum toz olmasın dıye.. bırde camlar ıcın annemden yardım alıyorumtek basıma cama cıkartmıyolar benı halbusuki 3. kattayım az yuksek cok yuksek degıl bıde benım banyom bıt kadar kucucucuk mınnacık ebeveyn banyomu ardıye yaptım zaten kullanmıyoruz orda tuvalet yoıktu bıtek dus bataryası bvar oda duruyro zatı , mutfagım desen oda kucuk yani ben metrekareden yırttım
anam kız siz niye cama çıkıosunuz 3. katta 8. katta yüksek Alllah korusun çıkmayın bi daha yaa..benim ki 1. kat ben çıkmıyom valla:))))))))bende sadece bi balkon var sanırım senin salon kadar
salonumda evin kadar anladığım kadarıyla
150 metrekare evde oturuyorum ben şekerim
eşyamda var çıplak ev modasına yeni evimde uygulamak istiyorum ben...
kilerimi düzenlemek zaten bitirir insanı..
sen ciddi metrekareden ve camlardan yırtmışın zaten daha ne olsun...
ben 8.katta oturuyorum cam silmek çok adrenalin yapıyo bende heyecan doruklara çıkıyo
çok güzel canım inşallah devamı gelir..11. gün 28 çıkmış 14. gün de 151 çıkmış ben yanlış hatırlıyormuşum şimdi sordum da ablama bana bir hafta gibi uzun geliyorduşimdi buna göre nasıl gidiyor doktoru 28 ken sınırda demiş bir daha gel demiş işte 14. gün o da 151 çıkmış iyi gidiyor demiş cuma bir daha bakalım demiş bu cuma bakılacak
ben ne yapim peki benim ki 200 metre kare..ve de bütün halılarım açık renk bi kısmı beyaz bi kısmı krem..ohh valla 25 dk da iş bitiriyomuşşsun süper:)benım ev 90 metrekare cıcım bde koloay benımkı yanı haklısın sen 150 metrekare ovala ovala bıtmez :))
bıde benım evımde halım yok sadece salonda kucuk bı halım var bıde antrede yollugum var dıger yerlerde kucuk kucuk kılımlerım var at makınaya yıka tarzı.. o yuzden cıplak ev olunca supurmesi 10 dk sılmesı 15 dk :))))
semoş sen anlatmışsın ben okurken yoruldum kız:))))))ayy ben de ufaktan başaldım işlere dip köşe yapacak halim yok zatenn..çamaşır attım makineye yıkanmıştır..bulaşık makinesini doldurdum yıkanıyor mutfağı toparladımm..çamaşır katlıcam bir leğen duruyordu katlanacak..yarın da süpürgeyi açıp evi siler süpürürm artık cuma zaten kardeşimin evinde olacağız mobilyaları gelecek malumm.....yatak odasındaki çeyizlerin bir kısmını çıkardım ama sandığımdakileri çıkarmadım halaa..yorganları indirmek gözümde büyüyor..akşam da hürrem gecesi benden bugün hayır yok zaten kızlarda ortada yok..
benim de çeyizimde alınan ama 3 yılşdır hiç kullanmadığım yorganlarım var hurçta dolapta şimdi onları havalandırmam mı lazım ya offf..kullandığımı havalandırdım yetmez mi:)ayy ben de ufaktan başaldım işlere dip köşe yapacak halim yok zatenn..çamaşır attım makineye yıkanmıştır..bulaşık makinesini doldurdum yıkanıyor mutfağı toparladımm..çamaşır katlıcam bir leğen duruyordu katlanacak..yarın da süpürgeyi açıp evi siler süpürürm artık cuma zaten kardeşimin evinde olacağız mobilyaları gelecek malumm.....yatak odasındaki çeyizlerin bir kısmını çıkardım ama sandığımdakileri çıkarmadım halaa..yorganları indirmek gözümde büyüyor..akşam da hürrem gecesi benden bugün hayır yok zaten kızlarda ortada yok..
benım ev 90 metrekare cıcım bde koloay benımkı yanı haklısın sen 150 metrekare ovala ovala bıtmez :))
Herkese gunaydinnnnnn
Derya bencede bir kan vermenin zamani geldi. Kendini boyle yiyip bitirmektense yaptir testini arkadasim varsa cikacak doneme geldi zaten ben 11.gundeyim sen 9. Gundesin ben 7. Gunde verdim 11,6cikti hadi bakalim git bi an once guzel guzel haberlerlede gel. Boyle cis testiyle belli olmayacakk
Bebişinizi tebrik ederim,darısı da tüm topik hatunları olarak başımıza olsuuun. Daha önce görüşmedik ama hikayenizi biliyorum.
derya, arkadaşların dediği gibi bi kan testi yaptır,acabalar daha kötü yapıyo insanı.
Kendimi de azcık tanıştırim sana,mart 13 te tüp denemem düşükle sonuçlandı,50 küsür gün regli olmadım ilaçla kahve akıntı oldu,doktor onu adet olmuşum şeklinde saydı!
şimdi tekrar düzenleyici verdi,kullansammı kullanmasammı bilmiyorum.haziranda hayırlısıyla tekrar denemeyi istiyorum, işte ööle
bence kullan canım hazirana kadar adetini düzenlersen iyi olur.
evet cnm antepdey,m sen de mi, antep desin?_Merhaba,sizde antep'teydiniz dimi,yanlış mı hatırlıyorum
evet cnm antepdey,m sen de mi, antep desin?_
hım 4 yıldır mı antep desin ben de 3 yıldır. sen tedavini nerde yaptırdın cnım ?eveeet,4yıl bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?