benimkiler de havalanacak dolabın üstünd 2 hurç toz içindee...2 yıldan fazladır dokunmuyorumm...kulandıklarım da çeyiz sandığımın sütünde yığılı..onları indirip sandığa koyduğumuz kardeşimin çeyizlerini falan çıkaracamm..benim de çeyizimde alınan ama 3 yılşdır hiç kullanmadığım yorganlarım var hurçta dolapta şimdi onları havalandırmam mı lazım ya offf..kullandığımı havalandırdım yetmez mi:)
hee yaaa ben sabahtan beri ara ara yaptım yorulmadımm.. bu saat oldu ancak..yıkandılar çamaşır katlıyorum yemeğe geçecem sonradansemoş sen anlatmışsın ben okurken yoruldum kız:))))))
Pepecimm bebişimm ben artık kullanmıyorum adet düzenleyici falan kendiliğinden adet oluyorum 30 günden 28 e düştü hatta geçen ay da 26 güne indii..ama hala aynı az miktarda pedi doldurmayan lekelenmeler halinde devam ediyor..eğer olamıyorsun bir süre cyclo proginova kullan şekerimm beni baya düzenlemişt...Bebişinizi tebrik ederim,darısı da tüm topik hatunları olarak başımıza olsuuun. Daha önce görüşmedik ama hikayenizi biliyorum.
derya, arkadaşların dediği gibi bi kan testi yaptır,acabalar daha kötü yapıyo insanı.
Kendimi de azcık tanıştırim sana,mart 13 te tüp denemem düşükle sonuçlandı,50 küsür gün regli olmadım ilaçla kahve akıntı oldu,doktor onu adet olmuşum şeklinde saydı!
şimdi tekrar düzenleyici verdi,kullansammı kullanmasammı bilmiyorum.haziranda hayırlısıyla tekrar denemeyi istiyorum, işte ööle
Cancağzım naber:) sizden ayrı bu kadar kaldım veazcık toplanıp geri döndüm
selam kızlar napıyonuz, ben de bu ara pek giremiyom 2 gündür misafirimiz var eşimin teyzesi ve oğlu. sağolsun yemekleri falan yapıyo. bende çalışıyom iş yetişecekmiş çiz çiz bitmiyooo.
feridecim değerin çok güzel canım tebrik ederiminşallah bebişini Allahım kucağına almayı nasip etsin.
deryacım darısı sana canım, daha test yaptırmadın dimi geçmişi pek okumadım çünkü.
slm canım ben de dersteyim çocuklar uygulama yapıo ben de buralarda takılıom:)))sen ne iş yapıosun cnm ne çiziosun?
ayy nasıl acıktımmmm bi bilseniz:))))
milli savunma bakanlığında mı çalışıosun eşin de mi aynı yerde?ben de haritacıyım canım MSB de çalışıyorum ama raporluyum ya evdeyim. evde harita çiziyorum canım. eşim bazen eve iş alıyo ona yardım ediyom işte.
ya sen ne güzel evdesin yersin ben napimay bende acıkmıştım bak hatırlattın gidip bişeyler yiyim bari.
dur anam ben de geldimanaaam şuan topikte kimsecikler yok ben ve bebelerimden başka. bizde üçümüz halay çekeriz zaten tepiyolar şuan.
evet kızlar heyecenmı desem korku mu desem tedavıye başlarken eşim son şansımızsa dedı içime oturdu evet son şansımızsa....
ay bende acıkmıştım bak hatırlattın gidip bişeyler yiyim bari.
anaaam şuan topikte kimsecikler yok ben ve bebelerimden başka. bizde üçümüz halay çekeriz zaten tepiyolar şuan.
geçmiş olsun canım önemli bişe yoktur umarım ..hormonlardan duygusal olabilirsin cnm arada bize gelio ya öyle...SLM ... bırkaç gundur uzerımde bır garplık vardı dun esim ewe erken geldı surat bembeyazmeğerse hasta olmus hastaneden gelyormus ağla ağla öldüm ... hiç dayanamam dun vucumda garıp bıseyler cıktı benı cıddı anlamda rahatsız ett ve sabaha karsı baya coğalmıslar dr aradım hormon ılacından olablrmıs ılacı bıraktım !!! ama vucudum berbat ve kızlar ıcımde bır burukluk var nedense dokunsanz ağlarım
canımm şükürler olsun rabbime :26::26:
bugün transferimin 10. günüydü
test yaptımmmm..veeeeeee HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM..
DEĞERİM 160.
10. güne göree iyiiiiii sanırımmmmmmm...
darısı isteyen herkesin başınaa..
20 mayısta ilk muayeneye gidicem inşallah keseyide görürümm..
inşallah canım darısı deryaya olsun..
amin canım inşallahhhh
anam kız siz niye cama çıkıosunuz 3. katta 8. katta yüksek Alllah korusun çıkmayın bi daha yaa..benim ki 1. kat ben çıkmıyom valla:))))))))
çok güzel canım inşallah devamı gelir..
ben ne yapim peki benim ki 200 metre kare..ve de bütün halılarım açık renk bi kısmı beyaz bi kısmı krem..ohh valla 25 dk da iş bitiriyomuşşsun süper:)
canımmmm tebrik ederim allah kucagına almayı nasip etsin darısı isteyen herkeze içindede bana
Bebişinizi tebrik ederim,darısı da tüm topik hatunları olarak başımıza olsuuun. Daha önce görüşmedik ama hikayenizi biliyorum.
derya, arkadaşların dediği gibi bi kan testi yaptır,acabalar daha kötü yapıyo insanı.
Kendimi de azcık tanıştırim sana,mart 13 te tüp denemem düşükle sonuçlandı,50 küsür gün regli olmadım ilaçla kahve akıntı oldu,doktor onu adet olmuşum şeklinde saydı!
şimdi tekrar düzenleyici verdi,kullansammı kullanmasammı bilmiyorum.haziranda hayırlısıyla tekrar denemeyi istiyorum, işte ööle
selam kızlar napıyonuz, ben de bu ara pek giremiyom 2 gündür misafirimiz var eşimin teyzesi ve oğlu. sağolsun yemekleri falan yapıyo. bende çalışıyom iş yetişecekmiş çiz çiz bitmiyooo.
feridecim değerin çok güzel canım tebrik ederiminşallah bebişini Allahım kucağına almayı nasip etsin.
deryacım darısı sana canım, daha test yaptırmadın dimi geçmişi pek okumadım çünkü.
SLM ... bırkaç gundur uzerımde bır garplık vardı dun esim ewe erken geldı surat bembeyazmeğerse hasta olmus hastaneden gelyormus ağla ağla öldüm ... hiç dayanamam dun vucumda garıp bıseyler cıktı benı cıddı anlamda rahatsız ett ve sabaha karsı baya coğalmıslar dr aradım hormon ılacından olablrmıs ılacı bıraktım !!! ama vucudum berbat ve kızlar ıcımde bır burukluk var nedense dokunsanz ağlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?