Tüp Bebek Günlüğümüz !

benim de çeyizimde alınan ama 3 yılşdır hiç kullanmadığım yorganlarım var hurçta dolapta şimdi onları havalandırmam mı lazım ya offf..kullandığımı havalandırdım yetmez mi:)
benimkiler de havalanacak dolabın üstünd 2 hurç toz içindee...2 yıldan fazladır dokunmuyorumm...kulandıklarım da çeyiz sandığımın sütünde yığılı..onları indirip sandığa koyduğumuz kardeşimin çeyizlerini falan çıkaracamm..
semoş sen anlatmışsın ben okurken yoruldum kız:))))))
hee yaaa ben sabahtan beri ara ara yaptım yorulmadımm.. bu saat oldu ancak..yıkandılar çamaşır katlıyorum yemeğe geçecem sonradan
Pepecimm bebişimm ben artık kullanmıyorum adet düzenleyici falan kendiliğinden adet oluyorum 30 günden 28 e düştü hatta geçen ay da 26 güne indii..ama hala aynı az miktarda pedi doldurmayan lekelenmeler halinde devam ediyor..eğer olamıyorsun bir süre cyclo proginova kullan şekerimm beni baya düzenlemişt...
Cancağzım naber:) sizden ayrı bu kadar kaldım veazcık toplanıp geri döndüm

evet yaa artık diğer topiğe uğramıyorum bile bakıtım bir süre gelen giden yok...napiim aynı bildiğin gibi beklemedeyim..kardeşimin düğünü var bu ay evini yerleştiriyoruz önümüz ay hem memlekette hem istanbulda düğün olduğu için 1 ay boyunca yoğunumm msiafirlerim olacak...temmuzdana sonra da ramazan girecek artık yaz sonundaa düşünüyorum tekrar tedavi yollarına düşmeyii inşaallah

selam kızlar napıyonuz, ben de bu ara pek giremiyom 2 gündür misafirimiz var eşimin teyzesi ve oğlu. sağolsun yemekleri falan yapıyo. bende çalışıyom iş yetişecekmiş çiz çiz bitmiyooo.

feridecim değerin çok güzel canım tebrik ederim inşallah bebişini Allahım kucağına almayı nasip etsin.
deryacım darısı sana canım, daha test yaptırmadın dimi geçmişi pek okumadım çünkü.

slm canım ben de dersteyim çocuklar uygulama yapıo ben de buralarda takılıom:)))sen ne iş yapıosun cnm ne çiziosun?

slm canım ben de dersteyim çocuklar uygulama yapıo ben de buralarda takılıom:)))sen ne iş yapıosun cnm ne çiziosun?

ben de haritacıyım canım MSB de çalışıyorum ama raporluyum ya evdeyim. evde harita çiziyorum canım. eşim bazen eve iş alıyo ona yardım ediyom işte.

anaaam şuan topikte kimsecikler yok ben ve bebelerimden başka. bizde üçümüz halay çekeriz zaten tepiyolar şuan.

ben de haritacıyım canım MSB de çalışıyorum ama raporluyum ya evdeyim. evde harita çiziyorum canım. eşim bazen eve iş alıyo ona yardım ediyom işte.
milli savunma bakanlığında mı çalışıosun eşin de mi aynı yerde?

ay bende acıkmıştım bak hatırlattın gidip bişeyler yiyim bari.
ya sen ne güzel evdesin yersin ben napim

anaaam şuan topikte kimsecikler yok ben ve bebelerimden başka. bizde üçümüz halay çekeriz zaten tepiyolar şuan.
dur anam ben de geldim

evet kızlar heyecenmı desem korku mu desem tedavıye başlarken eşim son şansımızsa dedı içime oturdu evet son şansımızsa....

canım ya benımde ıcıme oturyor okadar para harcadık kı daha dondurduğumuz enbıryonun parasını odmedık ve daha bundan sonuc almamısken ben esıme 2 ..3.. denerım dedım :) esımde yavas dene dedı hersey ıcımde kalıverdı ... yazdıklarını okuyunca kendmı gordum bıan

SLM ... bırkaç gundur uzerımde bır garplık vardı dun esim ewe erken geldı surat bembeyaz meğerse hasta olmus hastaneden gelyormus ağla ağla öldüm ... hiç dayanamam dun vucumda garıp bıseyler cıktı benı cıddı anlamda rahatsız ett ve sabaha karsı baya coğalmıslar dr aradım hormon ılacından olablrmıs ılacı bıraktım !!! ama vucudum berbat ve kızlar ıcımde bır burukluk var nedense dokunsanz ağlarım

ay bende acıkmıştım bak hatırlattın gidip bişeyler yiyim bari.

hhaha halaya geeell.ben de nohut pişiiryorum bol gazlı düdüklü tencere de pişiyor bakalımm
acıkanlar buyrun berbaer yiyelimm

geçmiş olsun canım önemli bişe yoktur umarım ..hormonlardan duygusal olabilirsin cnm arada bize gelio ya öyle...

canımm şükürler olsun rabbime :26::26:
bugün transferimin 10. günüydü
test yaptımmmm..veeeeeee HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM..
DEĞERİM 160.
10. güne göree iyiiiiii sanırımmmmmmm...
darısı isteyen herkesin başınaa..
20 mayısta ilk muayeneye gidicem inşallah keseyide görürümm..

inşallah ikiz üçüz dördüzün olur canım benimmmmmmmmmmm

ben şanslı olanlardanım o zaman :) İstanbulda 200metrekarede oturan zengindir yavrum ya bizde nerde o kadar 90 metre kare sarayım var beim

canımmmm tebrik ederim allah kucagına almayı nasip etsin darısı isteyen herkeze içindede bana

amin allah razı olsun canım allahım kimsenın kucagını boş bırakmasın ınsallahhhhhhhhhhhhhh

canım henuz test merkezde yapılmadı ben bı tıpmerkezınde baktırdım yarın tupbebek merkezınde bakılacak buyuk gun yarın aslında :)

canım valla san bısı dıyım mı günlerdir annemlerin alay konusu oldum, dizi izliyroz ya bunları bana izletmeyi n die hüngür hüngür ağlıyorum çok komik ama duygusal hormonlarımın oldupu düğme gevşedi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…