canımm şükürler olsun rabbime :26::26:
bugün transferimin 10. günüydü
test yaptımmmm..veeeeeee HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM..
DEĞERİM 160.
10. güne göree iyiiiiii sanırımmmmmmm...
darısı isteyen herkesin başınaa..
20 mayısta ilk muayeneye gidicem inşallah keseyide görürümm..
gözün aydın arkadaşım bende 10. günde test yaptırdım benimki 65.3 çıktı ya bende sorun var yada seninki ikiz
Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin bebeğiniiiiiiiiiiiiiii
sağol cnm rabbim seninde hamileliğini tamammına erdirsin..inş.:26:
bende bu kadar bi değer beklemiyodumm inana 50-60 çıkar herhalde diyodumm..
zaten karamsar giddim kan vermeye sonucu görünce şokkkkk oldumm
yok cnm ne sorunu olsunnnnnn ..öyle düşünmeeee..tek olsun sağlıklı olsunnnnnn bizim olsunnn
bende 3 kere yaptım 8. gün 9. gün ve bugünn 10. gün hep silik gördümmmmm..
daha çok erken ama silikte olsa çıkıyo şaşarıyorum
milli savunma bakanlığında mı çalışıosun eşin de mi aynı yerde?
ya sen ne güzel evdesin yersin ben napim
dur anam ben de geldim
senin bugün kaçıncı günün şimdi...
bu hamilelik takvimini ne zaman yapmak lazımm yada nasıl yapılırr..:44:
hım 4 yıldır mı antep desin ben de 3 yıldır. sen tedavini nerde yaptırdın cnım ?
Degerin artmis cok tebrik ederim insallah yarinda artmayaa devam eder
Pepecimm bebişimm ben artık kullanmıyorum adet düzenleyici falan kendiliğinden adet oluyorum 30 günden 28 e düştü hatta geçen ay da 26 güne indii..ama hala aynı az miktarda pedi doldurmayan lekelenmeler halinde devam ediyor..eğer olamıyorsun bir süre cyclo proginova kullan şekerimm beni baya düzenlemişt...
evet yaa artık diğer topiğe uğramıyorum bile bakıtım bir süre gelen giden yok...napiim aynı bildiğin gibi beklemedeyim..kardeşimin düğünü var bu ay evini yerleştiriyoruz önümüz ay hem memlekette hem istanbulda düğün olduğu için 1 ay boyunca yoğunumm msiafirlerim olacak...temmuzdana sonra da ramazan girecek artık yaz sonundaa düşünüyorum tekrar tedavi yollarına düşmeyii inşaallah
maşallahhh..kızlar bugün alışverişimizi bitirdik sayılır perdesi küveti hastane süsleri hepsi bitti
daha halısı avizesi kaldı kuzumun alışveriş bitti ama bizde bittik çok güzel ciciler aldık eliz ime oda kapı süsünüde yaptırdık ismini yazdırdık havva eliz diye çok güzel oldu herşey
DEĞERİM 160.
kızlar bugün alışverişimizi bitirdik sayılır perdesi küveti hastane süsleri hepsi bitti
daha halısı avizesi kaldı kuzumun alışveriş bitti ama bizde bittik çok güzel ciciler aldık eliz ime oda kapı süsünüde yaptırdık ismini yazdırdık havva eliz diye çok güzel oldu herşey
kızlar bugün alışverişimizi bitirdik sayılır perdesi küveti hastane süsleri hepsi bitti
amin canım darısı sana olsun ben hissediyorum derya cım sen hamilesinmaşallahhh..
sağlıklı güzel günlerde eskitsin renses
anammm bi hamiş dahaa
maşallah rabbim tamamına erdirsin..
sağlıkla gelsin bebişin..
ayy evet canım nasıl mutlu olmaz ki insan aldıkça alası geliyo bi şu torbalardan çıkarıyım koyarım tatlımOy canim ya gule gule iyi gunlerde giysin prensesimiz senide yaindan pek mutlu hissettim bebek aisverisi iyi gelmis resimlerini koysana bakalim
DEĞERİM 160.
Feride canim aramizda iki gun var ama masallah sen idrarda vift cizgiyi goemussun..
Rabbim tamamina erdirsin insallah.
Saglikla kucagina almayi nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?