Tüp Bebek Günlüğümüz !

gözün aydın arkadaşım bende 10. günde test yaptırdım benimki 65.3 çıktı ya bende sorun var yada seninki ikiz

Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin bebeğiniiiiiiiiiiiiiii

gözün aydın arkadaşım bende 10. günde test yaptırdım benimki 65.3 çıktı ya bende sorun var yada seninki ikiz

Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin bebeğiniiiiiiiiiiiiiii

sağol cnm rabbim seninde hamileliğini tamammına erdirsin..inş.:26:
bende bu kadar bi değer beklemiyodumm inana 50-60 çıkar herhalde diyodumm..
zaten karamsar giddim kan vermeye sonucu görünce şokkkkk oldumm
yok cnm ne sorunu olsunnnnnn ..öyle düşünmeeee..tek olsun sağlıklı olsunnnnnn bizim olsunnn

amin canım inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhh
bu arada gerçekten senin değer sanki ikize benziyor yaw
Rabbim yüzümüzü güldürdün kucağımıza almayı nasip etsin canım çok çok tebrik ederim..

milli savunma bakanlığında mı çalışıosun eşin de mi aynı yerde?

ya sen ne güzel evdesin yersin ben napim

dur anam ben de geldim

gel gel.
evet canım milli savunma b.lığındayım. eşim özel şirkette çalışıyı o memur olmadı malesef. biz taaaa okulda başlamıştık 6. senemizde evlendik ve 11 sene olacak. aboooo ne çok olmuş.

senin bugün kaçıncı günün şimdi...
bu hamilelik takvimini ne zaman yapmak lazımm yada nasıl yapılırr..:44:

benim bugün 11. gün yarın tahlil günüm, merkeze gidicem bakalım..
benim bu cetvelin altında yazıyo cetvel oluşturmak için tıklayın die sanırım senle hemen hemen aynı dönemlerdemi doğurcaz :)

son adet tarihinden hesaplayabilirsin bu sitede var tahmini doğum hesaplayıcısı var. ordan önce tahmini hesabını yapıpı sonra bu tabloyu yapabilirsin.

hım 4 yıldır mı antep desin ben de 3 yıldır. sen tedavini nerde yaptırdın cnım ?

antep'i batıya gitme yolunda geçiş noktası yapalım dedik hala burdayız bakalım.Tedavimi e.fertilde yaptık ama keşke sani k.da olsaydım da diyorum aslında.
Sen nerde yaptırdın ,bide tedavi sürecini anlatır mısın?

Yaa ben de açtığım konuya arada bi bakıyorum,bilgi almak/vermek isteyen olmayınca boynum bükük çıkıyom tatlım.
Baya yoğunsan tatilde desene,Ramazan'dan sonra denemek de mantıklı aslında bayram flan geçince rahatlanır biraz.
Bide sana şunu sorim, doktor düzenleyici verdi demiştim ya bildiğin doğum kontrol hapıymiş ismi Q....la başlıyo.bende tüpten önce ilaçla değilde kendiliğinden düzelmezmi diyorum hani vücüdun normale döndüğünü görmüş olmaz mıyım?

kızlar bugün alışverişimizi bitirdik sayılır perdesi küveti hastane süsleri hepsi bitti
daha halısı avizesi kaldı kuzumun alışveriş bitti ama bizde bittik çok güzel ciciler aldık eliz ime oda kapı süsünüde yaptırdık ismini yazdırdık havva eliz diye çok güzel oldu herşey

Feride canim aramizda iki gun var ama masallah sen idrarda vift cizgiyi goemussun..
Rabbim tamamina erdirsin insallah.
Saglikla kucagina almayi nasip etsin..

maşallahhh..
sağlıklı güzel günlerde eskitsin renses

anammm bi hamiş dahaa
maşallah rabbim tamamına erdirsin..
sağlıkla gelsin bebişin..

Oy canim ya gule gule iyi gunlerde giysin prensesimiz senide yaindan pek mutlu hissettim bebek aisverisi iyi gelmis resimlerini koysana bakalim

Oyy canim ya gule gule iyi gunlerde giysin prensesimiz senide yazindan pek mutlu hissettim bebek alisverisi iyi gelmis resimlerni koysana bakalim

maşallahhh..
sağlıklı güzel günlerde eskitsin renses

anammm bi hamiş dahaa
maşallah rabbim tamamına erdirsin..
sağlıkla gelsin bebişin..
amin canım darısı sana olsun ben hissediyorum derya cım sen hamilesin
Oy canim ya gule gule iyi gunlerde giysin prensesimiz senide yaindan pek mutlu hissettim bebek aisverisi iyi gelmis resimlerini koysana bakalim
ayy evet canım nasıl mutlu olmaz ki insan aldıkça alası geliyo bi şu torbalardan çıkarıyım koyarım tatlım

flazsk, canım hayırlı olsun çoook sevindim tesadüf gördüm Allah sonuna kadar devam ettirsin tatlım.inşlh Rabbim bizede nasip eder.....

Iste en zevkli alisveris bu olsabgerek :)) minigin herseyiiii hazir masallahhh rabbim kucagina almayi nasip eylesin

Feride canim aramizda iki gun var ama masallah sen idrarda vift cizgiyi goemussun..
Rabbim tamamina erdirsin insallah.
Saglikla kucagina almayi nasip etsin..

Amin canimmn aminnn sende goreceksin insallahh benim birgunum bile yok ama saatler kaldi o yuzden cikti iyicee zaten kanda cikmisti kuzumm yapma sakin ps etme
Olucakk sendw pozitifi goruceksinn
Bak gor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…