Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Hayırlı olsun çokkkk sevindim Rabbim saglıklı saatli kucagına almanı nsip etsin tatlımmm benimmm

Etkilenmemek eldemi sagol canım Rabbim hepimizi bu yolda sınıyor işte imtihan ediyor hepimizi ,hepimiz hakkında hayırlısı olur İNŞALLAH ahh ahh bende çocukken ve genç kızken 40 yıl düşünsen aklıma gelmezdi bunları yaşıyagım gerçekten eşim elbet fikrini degiştiricek ama sanırım biraz vakti başı şeyleri sil baştan yaşamak için hayırlsı olsun İNŞ

Sagol canım benimm bencede 6 ayda smear yaptırmak şart tatlım Rabbim sonumuzu hayır eder İNŞŞ

ama ben çok sevindimmmmmmmmmmmm

iyi akşamlar herkese.saglıkocagına gıttım bugun,transferden sonra kullanacagım kan sulandırıcı ıgneyı yazdırmk ıcın hastaneden saglıkocagında yazdırailrsın demişlerdi.doktor ne dese begenırsınz sen 25 30lr kar etcen dıye ben bu ıgenyı yazamam kendımı sıkıntıya sokamam dedı.ayyy neye ugradıgımı sasırdım 25 30lr olsaydı ınanın suan surda olmazdım,şimdıye kdar aten su tedavıde 8mılyar harcamısım 25 30lrya kalmazdım dedim,200lr tutuyor ıgenler dedım.sağlıkcagı doktoru yazr dedıler dedım yazmadı siz bilirsınız dedım cıktım yarın annemlerın oldugu ılcedekı sağlıkocagına gıtcem orda denıycem sansımı olmadı cuma gunu kadın doguma gıtcem hıc olmazsa parayla alcm artık 200lr fazla tuttu tedavı derım artık napalım

yok canım ben bunda umıtlıyım olumlu dusunmek ıstıyorum oyzuden 2.demıyorum,eşinde bunnda olumlu dusun anlamında demiştir yvaş dene diye :d
bıde gercekten cook paralr harcıyoruz hepımızde.rabbımden bebişlerımız gelıverse elbette ne harcadıgımz paralr ne emeklerımız hıc bırı görunmez de nasipp rabbım ne eylerse guzel eyler

maşallahhh..
sağlıklı güzel günlerde eskitsin renses

anammm bi hamiş dahaa
maşallah rabbim tamamına erdirsin..
sağlıkla gelsin bebişin..

Amin canımmmm inşallahhhhhhh...
darısı isteyen herkesin başınaaaaa:26:

flazsk, canım hayırlı olsun çoook sevindim tesadüf gördüm Allah sonuna kadar devam ettirsin tatlım.inşlh Rabbim bizede nasip eder.....

sağollllllll canımm benimmmmmmm..
rabbim sizlerede nasip etsin hayırlısıylaaaaaaaaaa

Selmlr kızlar biz başldk toplanmaya kızım da bana yardımcı oluyor iyikikızım olmuş başladı işlenmeye ben boşaltıyorum o kapıyr hoppp benden kaçıp salona taşıyor don pijama atlet ne geçerse eline o bücür boyu neye yeterse uzandığı yerden kapıyor pire gibi walla elindn alırsan da çarpıyor kendine yürütece :18:çok yorgunummm çoook başım zonkluyor feride kardeş tebrikler Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallhhh ben kaçıyorum yatsıyı kalayım öpüyorummmm hepinizi özlemle sağlıkla bol bebekle girelim inşallah yaz tatiline canlarım hadin baktım boş durmayalımmm çalışalım hep beraber

bi ananin bi kizi olmali valla sart gercektende :)))

yatmadan bir uğrayayım dedim..ne var ne yok diye sormicamm....muhteşem dizimiz bitti...duşa giirp hooop yatağa gideceğimm.....Herkese Allah rahatlık versinn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…