Tüp Bebek Günlüğümüz !

Selam kızlarr nasılsınız?

Mons canım alışveriş bitmiş sanırım ohh ne güzel tatlımm hepisini hayırlısıyla kullanırsınız İNŞALLAH canımm sen nasılsın şekerin nasıl şekerimmm

ben kendi adıma bir face bir burası dolanıyorum ama bugün burda kimse yok face foto yüklemeye çalışıyorum arkadaşlarım göbeğimi merak ediyo ama yükleyemiyorum

Canımm çok heyecnlısın ilkkez oldugu için tahmin edebiliyorum tatlım ilk ve son olur İNŞALLAH bebişine tez zamanda kavusursun dularımız seninle balımmm

ben kendi adıma bir face bir burası dolanıyorum ama bugün burda kimse yok face foto yüklemeye çalışıyorum arkadaşlarım göbeğimi merak ediyo ama yükleyemiyorum

Kolay gelsin canımm ohhh ne güzel canım çek valla hatıra olarak saklarsın resimleri bebişlerine gösterirsin ilerde İNŞALLAH tatlım kesin cinsiyetler erkek gibimi gözüküyor canımm

Kolay gelsin canımm ohhh ne güzel canım çek valla hatıra olarak saklarsın resimleri bebişlerine gösterirsin ilerde İNŞALLAH tatlım kesin cinsiyetler erkek gibimi gözüküyor canımm

bilmiyorum canım cinsiyetle ilgili hiç birşey söylemedi kesin olmadan cumartesi gidicem inşallah öğreniriz zaten albüm yapıyorum bide günlük tutuyorum ALLAH kısmet ederse büyüdüklerinde okurlar sen nasılsın

İyi cnm bende ela bebişimin resimlerini face,ye atıyorum suan ablamın tızı 7. ayına girdi canım tam balll MAŞALLAH geçen bizdeydi emirgan korusuna sahile falan gittik bol bol gezdik anlıyacagın tatlımm aaaa kusura bakma tatlım yaa benkayranınkiler sanırım erkek gibi gözüküyoru falanmı demişti dr benmi karıştırdım ama Allahmı dedirti yaaa ohh ne güzel günlük tutmam süper yaaa bende bugün kayınvalidedeydim karşıda ümraniye tarafında gezdim geldim eşime aldım cuma günü evliligimizi 10,yılı İNŞALLAH

MAŞALLAH hem evliliğinize hem eloşunuza canım rabbim daha nice seneler geçirmenizi nasip etsin

Bendekzımiçin yaptı. İlkkese dn itibarnbutun içimdeki halleri ayay tarhtarhalbüm yaptım doğum albümde yaptırdım ve aynensenin gibigünlük tuttum bebeğime ve ben sık sık açıp okuyorum çok iyi yapmışsınız Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallhhh

bende cok buyuk umutla basladım ... ama son gunler geldıkce ıcme bır burukluk duusyor elımde değil eşimde cok duygusal oda cok yıprandı zaten artık elde bırsey kalmadı 2 sene ıcınde once asılma sonra esmnın amlytı sonra tup bebek :) allah emeklermzı boşa cıkarmaz dıyorum hep

Feride canim aramizda iki gun var ama masallah sen idrarda vift cizgiyi goemussun..
Rabbim tamamina erdirsin insallah.
Saglikla kucagina almayi nasip etsin..

derya sen ne duurmdasın senle bızım aramzdada bırkacgun var :) transfer gununude sayarsak benım 8 gun oluyor bugun ama ben sonuna kadar beklycem test falan yapamam kalbım durur sendekı gelısmlerı de bana yaz mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…