bende tam gececiler nerde dicektim geldiniz hoşgeldiniz kızlarmonsss ben hala resim bekliyorum hani hatırlatim dedim
ben kendi adıma bir face bir burası dolanıyorum ama bugün burda kimse yok face foto yüklemeye çalışıyorum arkadaşlarım göbeğimi merak ediyo ama yükleyemiyorum
Kolay gelsin canımm ohhh ne güzel canım çek valla hatıra olarak saklarsın resimleri bebişlerine gösterirsin ilerde İNŞALLAH tatlım kesin cinsiyetler erkek gibimi gözüküyor canımm
bilmiyorum canım cinsiyetle ilgili hiç birşey söylemedi kesin olmadan cumartesi gidicem inşallah öğreniriz zaten albüm yapıyorum bide günlük tutuyorum ALLAH kısmet ederse büyüdüklerinde okurlar sen nasılsın
İyi cnm bende ela bebişimin resimlerini face,ye atıyorum suan ablamın tızı 7. ayına girdi canım tam balll MAŞALLAH geçen bizdeydi emirgan korusuna sahile falan gittik bol bol gezdik anlıyacagın tatlımm aaaa kusura bakma tatlım yaa benkayranınkiler sanırım erkek gibi gözüküyoru falanmı demişti dr benmi karıştırdımama Allahmı dedirti yaaa ohh ne güzel günlük tutmam süper yaaa bende bugün kayınvalidedeydim karşıda ümraniye tarafında gezdim geldim eşime aldım cuma günü evliligimizi 10,yılı İNŞALLAH
MAŞALLAH hem evliliğinize hem eloşunuza canım rabbim daha nice seneler geçirmenizi nasip etsin
Amin canım cümlemizi sen kaç yasındasın ne kadarlık evlisin tatlım?
28 yaşındayım 3 bitti 9 ocakta
İyi cnm çıtır hatunsun MAŞALLH
Kızlar ben yatıyorum iyi gecelerrr
bilmiyorum canım cinsiyetle ilgili hiç birşey söylemedi kesin olmadan cumartesi gidicem inşallah öğreniriz zaten albüm yapıyorum bide günlük tutuyorum ALLAH kısmet ederse büyüdüklerinde okurlar sen nasılsın
yok canım ben bunda umıtlıyım olumlu dusunmek ıstıyorum oyzuden 2.demıyorum,eşinde bunnda olumlu dusun anlamında demiştir yvaş dene diye :d
bıde gercekten cook paralr harcıyoruz hepımızde.rabbımden bebişlerımız gelıverse elbette ne harcadıgımz paralr ne emeklerımız hıc bırı görunmez de nasipp rabbım ne eylerse guzel eyler
Feride canim aramizda iki gun var ama masallah sen idrarda vift cizgiyi goemussun..
Rabbim tamamina erdirsin insallah.
Saglikla kucagina almayi nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?