Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın bugün ölüyorumm ölüyorum dün doktorum aradı ikil testin sonucu riskli çıkmış amniyosentez dedi akşamdan beri çoook kötüyüm sonuç 50/1 çıkmış((((

günaydın bugün ölüyorumm ölüyorum dün doktorum aradı ikil testin sonucu riskli çıkmış amniyosentez dedi akşamdan beri çoook kötüyüm sonuç 50/1 çıkmış((((

gunaydin cnm
amniyosentes ve 50/1 ne demek oluyo insallah kotu bise degildir.
ama bide sole bise var genelde ikili teste riskli deyip ayrintili ultrason istiolar ve riskli bise gormuyolar bi cok arkadasimda oyle oldu.merak etme bence sendede oyle olur.

ne diyeceğimi şaşırdım inşallah bi sorun çıkmaz canım..
eskilerden 2 arkadaşımızında durumu riskli çıkmıştı amniyosentez yapıldı ve hiç bişi çıkmadı çok şükür hatta şu an sağlıklı bebekleri kucaklarında

Günaydın vanim..
Kalbini ferah tut insallaah birsey cikmaz.
Sonuctanda valla birsey anlamiyorum tecrubeki arkdaslaeimiz seni bilgilendirirler...

Bilmiyomki guldenim. .
Dun deli gibi agriyan kasiklarimda bu gu gram agrim yok..
Belim kopacak sanki..
Regl olmadan once benim hep belim agrir..
Birazda grib olmuşum üzerine afiyet..
Bule iste..

valla bu kadar belirtiye rağmen gebe çıkmazsan kendimi intihar etcem...
bi de grip oldum diyooo sen biliyonmu transferden sonra grip olanlar hep gebe çıktı
şaka gibi yaaa valla çok fena heyecanla bekliyorum yarın versene kanını...

Yarin test gunum zaten gülüm. .
Mechuren vericem yani..
Ben de diyorum bu kadar belirtiye gebe olmam lazim ama
Iste idrarda cikmauinca moralim bozuluyo..
Bas donmesi var ama firildak gib i degil anljk..
Bulanti mevcut ama rahatsiz edecek kadar degil..
Dun azvik kustum..
Kasiklarda batma var.
Dunden beri deli gini basim agriyo bel agrisi..
Bas agrisi griptende olabilir boyle iste..
Diger belirtileride progestan a bagliyom ben..

inşallah değerin yükselmiştir cnmmm..:26:

Insallah canommmm haber vercem hemen

Ben catladim valla derya nasil bekledinn yaa maaasllaahhh

Gunaydin herkesecanim ogln aricaklarmis iki ikibucuk gibi bakalim :))

çok ta varmış beee bekle şimdi meraklan çatla dur yani
neyse iyi bi değer gelsinde ben çatlarım möhüm değel

ilk kez tüp bebek ilaçlarını hormonlarını yükledin onlarmı bu kadar yan etki yapıp hamile gibi davrandırıyor yoksa gerçekten hamilemisin tabiki başından beri hamile olduğunu düşündüm ama ısrarla olumsuz hislerin olunca bi yanım acaba olmadımı diyo...ben senin idrarda pozitifi görmeyen gebelerden olmanı diliyorum..

Bende oyle diliyorum istiyorum onsallah yarin guzel sonuc alirim..
Yanilirim hisleeimde onu diliyorum..

Bende oyle diliyorum istiyorum onsallah yarin guzel sonuc alirim..
Yanilirim hisleeimde onu diliyorum..

herkesin gebe kalması istiyorum ama bazıları var ki onların daha bi çok gebe kalması gerektiğini düşünüyorum kalbimde başka yere sahip insanlardansın o sebeple yaşayacağın iyi ya da kötü her duygunu yüreğimden paylaşacam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…