Canimsin...
Duygularimiz karsilikli inanki..
Gizlerimi doldurmaya yetti bu iki cumlen..
Rabbim gonlundekini versin insallah...:82:
Mils konustunmu canım dr mustafa bey,le görüşmesi nsıl geçmiş merak ettim
Yalniz benim yukaridaki sari kafa ne alakaysa...
Sarilan sari kafalardan yapacadim ben o nerden çıkmış ayol..
Millss seni isirrim bak
Evrt cnm görüştüm..yaklaşık 45 dk kaldım içeride..Kendisi çok göz kontağı kurmuyor ama bütün tahlillerime baktı ee 6 yıl kolay değil..
Dosyamı oluşturdu itina ile..Herşeyi yazdı not aldı..Ultrasona geçtik..Folikül mü kistmi anlayamadı 2 tane vardı..e2 ve lh tan anlarız dedi. tahlillerimi yaptırdım..yüksek çıktılar..cyvlo içip bir dahaki aya bekliyorlar beni..
Öyle hiç ümitsiz falan konuşmadı zaten benim duruma ne kadar hakim olduğumu konuşmamama rağmen anladı..Ben daha ilk oturdum siz sorun ben anlatayım dedim..Öyle de oldu..Ultrasondan sonra evet rezerv azlamış sende zaten biliyorsun ama uğraşalım dedi deneyelim bir kaç şey bakalım dedi..Suni transfer deniliyormuş ondan yaptı rahimin uzunluğunu darlığı kısalaığı gibi katater ile bir işlem yaptı normal çıktı.Aman aman sıcak bir doktor değil ama kötüde değil benim açımdan derecelendirmem bu oldu
İşte büle tatlım..Ayrıca opu ve transferde doktor seçebiliyorsun..Prof semra hanımda ücret farkı olmadan giriyorlarmış..Zaten her doktor transferci değilmiş öyle anlattılarr bana..Her işi yapan ayrı ekipleri var o güzel..Acıbademden artıları bunlar mesela..
Tünaydın kızlar nasılsın
Deryacıgım yüzdün yüzdün kuyruguna geldin hadi İNŞALLAH kalbine ve kalbimize göre olur güzel haberlerini alışırız tatlımm
Feride canımm degerlerin kat kat katlanır İNŞALLAH canımm benimm
Evwt millsssim benim transferimi semra hanim yapti mesela..
Ayri ucrwt filan yok..
Kimi istiyorsan o yapiyo transferini..
Olctu bicti bi doktor daha geldi Transfere onla bilgi alisverisi yapti..
Insallah guzel seyler olur dedi..
Evrt cnm görüştüm..yaklaşık 45 dk kaldım içeride..Kendisi çok göz kontağı kurmuyor ama bütün tahlillerime baktı ee 6 yıl kolay değil..
Dosyamı oluşturdu itina ile..Herşeyi yazdı not aldı..Ultrasona geçtik..Folikül mü kistmi anlayamadı 2 tane vardı..e2 ve lh tan anlarız dedi. tahlillerimi yaptırdım..yüksek çıktılar..cyvlo içip bir dahaki aya bekliyorlar beni..
Öyle hiç ümitsiz falan konuşmadı zaten benim duruma ne kadar hakim olduğumu konuşmamama rağmen anladı..Ben daha ilk oturdum siz sorun ben anlatayım dedim..Öyle de oldu..Ultrasondan sonra evet rezerv azlamış sende zaten biliyorsun ama uğraşalım dedi deneyelim bir kaç şey bakalım dedi..Suni transfer deniliyormuş ondan yaptı rahimin uzunluğunu darlığı kısalaığı gibi katater ile bir işlem yaptı normal çıktı.Aman aman sıcak bir doktor değil ama kötüde değil benim açımdan derecelendirmem bu oldu
İşte büle tatlım..Ayrıca opu ve transferde doktor seçebiliyorsun..Prof semra hanımda ücret farkı olmadan giriyorlarmış..Zaten her doktor transferci değilmiş öyle anlattılarr bana..Her işi yapan ayrı ekipleri var o güzel..Acıbademden artıları bunlar mesela..
günaydın bugün ölüyorumm ölüyorum dün doktorum aradı ikil testin sonucu riskli çıkmış amniyosentez dedi akşamdan beri çoook kötüyüm sonuç 50/1 çıkmış((((
Canimsin...
Duygularimiz karsilikli inanki..
Gizlerimi doldurmaya yetti bu iki cumlen..
Rabbim gonlundekini versin insallah...:82:
adetliyim zatenn ağlarım görürsünüzz heeee
Yalniz benim yukaridaki sari kafa ne alakaysa...
Sarilan sari kafalardan yapacadim ben o nerden çıkmış ayol..
Millss seni isirrim bak
Selam kizlar FerideMasal insallah sorunsuz katlanmistir degerin guzel haberlerle gel..
Tünaydın kızlar nasılsın
Deryacıgım yüzdün yüzdün kuyruguna geldin hadi İNŞALLAH kalbine ve kalbimize göre olur güzel haberlerini alışırız tatlımm
Feride canımm degerlerin kat kat katlanır İNŞALLAH canımm benimm
Mehtabım napıyosun kuzum ben yeni kalktım kahvaltı edicim şimdi seni bi öpeyimde öyle gidiyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?