Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canimsin...
Duygularimiz karsilikli inanki..
Gizlerimi doldurmaya yetti bu iki cumlen..
Rabbim gonlundekini versin insallah...:82:

Tünaydın kızlar nasılsın

Deryacıgım yüzdün yüzdün kuyruguna geldin hadi İNŞALLAH kalbine ve kalbimize göre olur güzel haberlerini alışırız tatlımm

Feride canımm degerlerin kat kat katlanır İNŞALLAH canımm benimm

Yalniz benim yukaridaki sari kafa ne alakaysa...
Sarilan sari kafalardan yapacadim ben o nerden çıkmış ayol..
Millss seni isirrim bak

Mils konustunmu canım dr mustafa bey,le görüşmesi nsıl geçmiş merak ettim

Evrt cnm görüştüm..yaklaşık 45 dk kaldım içeride..Kendisi çok göz kontağı kurmuyor ama bütün tahlillerime baktı ee 6 yıl kolay değil..

Dosyamı oluşturdu itina ile..Herşeyi yazdı not aldı..Ultrasona geçtik..Folikül mü kistmi anlayamadı 2 tane vardı..e2 ve lh tan anlarız dedi. tahlillerimi yaptırdım..yüksek çıktılar..cyvlo içip bir dahaki aya bekliyorlar beni..

Öyle hiç ümitsiz falan konuşmadı zaten benim duruma ne kadar hakim olduğumu konuşmamama rağmen anladı..Ben daha ilk oturdum siz sorun ben anlatayım dedim..Öyle de oldu..Ultrasondan sonra evet rezerv azlamış sende zaten biliyorsun ama uğraşalım dedi deneyelim bir kaç şey bakalım dedi..Suni transfer deniliyormuş ondan yaptı rahimin uzunluğunu darlığı kısalaığı gibi katater ile bir işlem yaptı normal çıktı.Aman aman sıcak bir doktor değil ama kötüde değil benim açımdan derecelendirmem bu oldu

İşte büle tatlım..Ayrıca opu ve transferde doktor seçebiliyorsun..Prof semra hanımda ücret farkı olmadan giriyorlarmış..Zaten her doktor transferci değilmiş öyle anlattılarr bana..Her işi yapan ayrı ekipleri var o güzel..Acıbademden artıları bunlar mesela..

Evwt millsssim benim transferimi semra hanim yapti mesela..
Ayri ucrwt filan yok..
Kimi istiyorsan o yapiyo transferini..
Olctu bicti bi doktor daha geldi Transfere onla bilgi alisverisi yapti..
Insallah guzel seyler olur dedi..

amin kuzucum aminnn bakalım az kaldı ikibuçukta öğrencez , heycanlıyız bekliyoruzz

Evwt millsssim benim transferimi semra hanim yapti mesela..
Ayri ucrwt filan yok..
Kimi istiyorsan o yapiyo transferini..
Olctu bicti bi doktor daha geldi Transfere onla bilgi alisverisi yapti..
Insallah guzel seyler olur dedi..

Aynen öyle cnm inş çok güzel olurr sonumuzz cümleten..

Canım çok güzel anltmıssın evet mustafa bey,göz teması yok gibi bişey canım mesele tüp tedavisinde mayahane esnasında anlamadıgı bişey olurs dr birbirlerini odya çagırıp ortak karar yürütüyorlar semr hn oradysa ilk onu çagırıyorlar öncelikle tabi bazı zaman ortak karar vermeleride güzel oluyor inşşş memorial sana ugurlu gelir canım inşşş benimde 2,tüp kontrollerimi nur hnım ve semra hnım yapmıstı tranferimi semra yapmıstı ikizleri yerleştirirken 1 tanesi 100% digeri %90 dedi çok kaliteli emriyolar demişti ama nasip kısmet canımmm Rabbim buradan İNŞ bebişine kavusmanı nasip eder gerçekten çok gönülden istiyorum canım senin hamiş kalmanıı

günaydın bugün ölüyorumm ölüyorum dün doktorum aradı ikil testin sonucu riskli çıkmış amniyosentez dedi akşamdan beri çoook kötüyüm sonuç 50/1 çıkmış((((

Canim bende sonuclardan anlamiyorum hic ama hemen umutsuzluga kapilma lutfen bende kan tahlilinde aorun cikip.aminiyosentez de temiz cikan cok.kisi duydum. Allahim senin ve meleginin yardimcisi olsun..

Canimsin...
Duygularimiz karsilikli inanki..
Gizlerimi doldurmaya yetti bu iki cumlen..
Rabbim gonlundekini versin insallah...:82:

canım beniimmm...
o sarı kafayı çok seviyom ben ama gözlüklerine bayılıyorum aynından alcam

adetliyim zatenn ağlarım görürsünüzz heeee

heeee adetli olmak ağlamayı tetikliyo diyosun hem aşağıdan hem yukardan hüngür foşurt diyosun yani

Yalniz benim yukaridaki sari kafa ne alakaysa...
Sarilan sari kafalardan yapacadim ben o nerden çıkmış ayol..
Millss seni isirrim bak

önemli olan niyet sen sarılan sarı kafaya niyetlenmişin dört göz sarı kafa çıkmış daha iyi olmuş

selam şekerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…