Bendekzımiçin yaptı. İlkkese dn itibarnbutun içimdeki halleri ayay tarhtarhalbüm yaptım doğum albümde yaptırdım ve aynensenin gibigünlük tuttum bebeğime ve ben sık sık açıp okuyorum çok iyi yapmışsınız Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallhhh
amin canım cümlemizin ben günlüğe iğnelerime ilk başladığım gün yazmaya başladım çok şükür halada devam ediyorum önceki tedavilerimde aklıma gelmemişti ama işte şimdi böyle hatıra kalsın diye hem yazıp hemde bol bol resim çekiliyorum
beni de öppp beni de öppppp
öp bakimmmmmmm:))))) gel ben de seni öpemÖpeyim kuzum ayıp ediyosu zaten görüşemiyoruz
Canım eşimin kuzeninin 1/35 çıkmıştı 3 lü testi çok şükür bebiş gayet sağlıklı Bakırköy de Ahmet Gül var çok iyi bi perinatolog ablamın doktoru eşimin kuzenide oraya gitti İstanbul daysan git istersen canımdestekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.Allaha emanetiz bakalım hayırlısı ama çooooook zor bir durum rabbim kimseciklere yaşatmasın inşallah
bana yaz gülden benim haberim yok ben ezbere biliom tefriciyeyi okuyım hemen 100 yaz bana..Kızlar geçen günde yazmıştım bi kaç arkadaşımız görüp dönüş yaptılar bana görmeyenler için tekrarlıyorum...
Hasta bir kardeşimiz için 4444 tefriciye okuyoruz okuyan çok ama ne kadar çok kişi okursa o kadar iyi olur diye düşünüyoruz kimin duası kabul olur bilmeyiz...Tefriciyeyi çok almanız şart değil az alıp dua etseniz yeter hastalığından kurtulması için...
okumak isteyenler buraya yazsın bende özel mesajla kardeşimizin adını yazıcam..hepinize teşkür ediyorum
ne güzel bi fikir canım ..sadece tüple ilgili şeyler mi yazıosn yoksa normal hayatındaki herşeyi mi?
öp bakimmmmmmm:))))) gel ben de seni öpemhe ya kayıplardasın :)))
selam canım bende feride veye feritin değerine bakmaya geldimdi ama henüz yok belki erken çıkmıştır diye düşündüm
Hic keyfim yok bugun internete bile girmek zor geliyor merak ettim acaba sonuc cikti mi diye insallah guzel.olur hersey aklima ilk tup.hamisligim geliyor benimde boyle baslamisti bol kanamali :18:
hımmm ne güzel canım valla süper fikir çok iyi ediosun..ilk başta tüple ilgili yazmaya başladım işte saat saat iğnelerimi neler hissettiğimi malum zor bir süreçten geçiyoruz pek dışa dönük duygularımızı belli edemiyoruz ama yazmak çok iyi geliyor bana çünkü eşim bu son denememiz birdaha denemicez demişti sürekli hormon ilaçları almanı istemiyorum demişti bide bizde sorun eşimde ya çok duygusal her tedaviye başladığımda bana hakkını helal et diyordu bide üzerimde onunla dertleşememenin sıkıntısıyla başladım şimdi ara yazıyorum ama ilk sayfadan okumaya başlayınca dayanamayıp ağlıyorum
yok kız ben yine gündüz giriyorum sadece gececi değilim:))uykum gelio hemen:))ayyyyyyyyyyyy ne güzel ya herşey bitti demek güle güle güzel günlerde giysin inşallahhhhhhh fotolarını çek tamam mı?Kuzum sen kayıpsın ben buradayım dün alışverişini bitirdik kuzumun
hayırdır canım neden keyfin yok?Hic keyfim yok bugun internete bile girmek zor geliyor merak ettim acaba sonuc cikti mi diye insallah guzel.olur hersey aklima ilk tup.hamisligim geliyor benimde boyle baslamisti bol kanamali :18:
olsun cnm 78 de fena değil iki kart artmamış ama inşallah artar yakında acaba kanamadan dolayımı artmadı?Kızlar değer çok artmamış ama anormal değil dedi doktorum 78 olmuş cumartesi tekrar görmek istedi değerin 120lerde olması lazımki net konuşabilelim dedi... Bugünü bekle bekle şimdi bide cumartesiyi bekle
Kızlar değer çok artmamış ama anormal değil dedi doktorum 78 olmuş cumartesi tekrar görmek istedi değerin 120lerde olması lazımki net konuşabilelim dedi... Bugünü bekle bekle şimdi bide cumartesiyi bekle
aman sonu benzemesin o zaman...
neden keyfin yok birimi kaçırdı keyfini
hımmm ne güzel canım valla süper fikir çok iyi ediosun..
yok kız ben yine gündüz giriyorum sadece gececi değilim:))uykum gelio hemen:))ayyyyyyyyyyyy ne güzel ya herşey bitti demek güle güle güzel günlerde giysin inşallahhhhhhh fotolarını çek tamam mı?
hayırdır canım neden keyfin yok?
olsun cnm 78 de fena değil iki kart artmamış ama inşallah artar yakında acaba kanamadan dolayımı artmadı?
Hadi hayirlisi olsun canim saglikla buyusun kuzucuk annesini birakmasin. Sonu guzel hayirli olsunda beklemek sorun degil..
Amin guldenim evet sabahin korunde gerizekalinin biri keyfimi kacirdi eve almasam mi acaba
hımm desene 2 gün daha heyecanla beklicez inşallah 150 olur:))))))YOK CANIM BİR ÖNCEKİ VERDİĞİM tahlili 7sinin ghecesi saat 00:00 / 00:30 civarlarında verdim
üzerinden 48 saat geçmesi gerek o yüzden cumartesi günü bakıcam 120lere gelmiş olur dedi
yani 65,3'ü baz almıyor. kendisininkini 78 i baz alıyor.sonrasının değerlerine bakacakmış. olumsuz konuşmadı klasik doktor gibi konuştu..canımı sıktı biraz:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?