Tüp Bebek Günlüğümüz !

eveettt emrah bakışlımmmm...
gerçekten öle cicim ALLAH çirkin şansı versinnn
tuana hatun pek bi meraklı niye fotolarımızı birbirimize gönderiyoz bi türlü anlayamadııı

1 numarayızda ondan şöyle bi bak bakalım bu kadar aktif topik görebilecekmisinnnnn
pekte ukalayım dimii

ne münasabet gerçekleri söylemek ne zamandan beri ukalalık oluyor şekerimm. topiğiin (miz) bir numara işte sende söylenmesi gereken en doğru şeyi söylemişsin

eveettt emrah bakışlımmmm...
gerçekten öle cicim ALLAH çirkin şansı versinnn
tuana hatun pek bi meraklı niye fotolarımızı birbirimize gönderiyoz bi türlü anlayamadııı

Hiç sorma yaawww çok güldümm halende gülüyorum ama şu lafınaa"neden birbirinize bikinili fotolarınızı gönderiyorsunuzki??" İçimizi dışımızı anlatmaya çalışıyoruz birbirimizede ondan tuanaaaaaaaaa

kadıköy şifa hastanesı canımmm bırgul hanımın hastasıyımmm
insallah canım arkadacım cok sagollllll

Ecrinn geliyimmi kıss yanınaaa elini tutayımm..Birgül hanıma da selamımı söylee benim durumumda olan hastaları fena ezikliyorr, bakma tenezzülünde bile bulunmuyorr fena içleniyorumm heeee..(benim durumum derken fsh çok yüksek amh çok düşükk gibi)

Kız Allah iyiliğini versinn defneee öyle değilll ALINTI İLE CEVAPLANIN YANINDA ÇOKLU ALINTI TUŞUNA BASIP EN SON KONUYA CEVAP VER DİYOSUNNN..

defneeeeee koparttın kız bizi bende saf gibi diyorumki kızların hepsi bukadar hızlı nasıl beceriyo bunu çooklkk güldümmm ama inandım yani hani bir ara denerim dedim:))))

defne pabucu yarım çık dışarıya oynayalım :))))[/QUOTE]

CANIM BENIM YOKSA BU KADAR HIZA NASIL YETISIRIZ BASKA DIMI AMA

canım sağol... beni unutmadığınız için.. bunları duyunca.. gerçekten buraya ait olduğumu bir kez daha hissediyorum...

canım.. sonradan farkettim...ama bende ilk üye olduğumda kk ya.. bana da bir arkadaş benim anlattığım gibi anlatmıştı..bende ondan öyle yazdım...

ALLAH razı olsun hayatımmmm inşallah canım bakalımmm pozıtıf alamyı umut edıyoruzzz kısmet artıkkkk

evet bi kerem anlamadımm anlatmadın da zatenn hıhhh ....sizin içinizi de dışınızı da yerimm bak hee acıktım zatenn..ona göreee

tatile gidermisin sen bizi bırakıp işte sana ceza aldığın kiloları ver bakalımmm...

Alıntı yapmışsın ama cevabını göremedimm cicimmm

bende göremedimmm

ne münasabet gerçekleri söylemek ne zamandan beri ukalalık oluyor şekerimm. topiğiin (miz) bir numara işte sende söylenmesi gereken en doğru şeyi söylemişsin

he he heeeee....bencede...

ilk okunduğunda anlamsız gelebilir tabii..hayır korkuyorum hakkımızda başka şeyler düşünmeye başlayacaklar

oooohOOOooo gec bıle kaldın korkmakta şekerimm aklımdann nelerr geçti nelerrr

AY CANIMCIMM dua etcem bu aksam sanaa...ALLAHIM yüzünü güldürsün ve bizimde...

ALLAH razı olsun canım ALLAHIM hepımızın yuzunu guldursun ınsç sabahtan berı dua edıyorum valla artık gerısı rabbıme kalmıssss ....

aaaaa hadı yaaa ben bılmıyorudum bunu canımmmm
ama son zamanlarda esımde pek sevmemeye basladı ınancı yok bu karının der heppp.... ama benım dondurulmus vardı orda o yuzden alıcam gercı ben sevıyorum kadını cok ıyı nıyetlı canım ama tabı bende sıkıntı yasamadıgına herhal ıyı davranıyor bakalım zaten buda olmazsa baska yer arıycam ama bayan olacak tabııı gene .....
yaaa esımde gelmek ıstese gırebılırmıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…