Efetttt küçük emrah bakışlarımı gördünn demiiiii..Bacım Allah çirkin şannsı versin diyorummmmmm...
bende istiyommm ama özelden mesajj..Onu görürken hem beni neden göremedinki acep rüyandaaa.Araya sıkışmışımdır diyecem ama 1,75 hatunum sıkışsam görülürdü herhalde
Koptum bu mesajaaaaaaaaaaaaaa..Tuana duy sesimiiiiiiiiii alemsinnnnnnnnnnnn..
Heheheheh nazar etme nolur çalış seninde olur diyorummm.Söz bu gece ekşın varr bendeeeeeeeeeeeee...
HE VALLA SÜPPERR OLURRRRRRRRRRRRRR..
ooo hayırlı olsun şimdiden nerde olucak transferin güzelim inşlh pozitif sonuç alırsın
1 numarayızda ondan şöyle bi bak bakalım bu kadar aktif topik görebilecekmisinnnnn
pekte ukalayım dimii
eveettt emrah bakışlımmmm...
gerçekten öle cicim ALLAH çirkin şansı versinnn
tuana hatun pek bi meraklı niye fotolarımızı birbirimize gönderiyoz bi türlü anlayamadııı
ALLAH razı olsun hayatımmmm inşallah canım bakalımmm pozıtıf alamyı umut edıyoruzzz kısmet artıkkkk
kadıköy şifa hastanesı canımmm bırgul hanımın hastasıyımmm
insallah canım arkadacım cok sagollllll
Kız Allah iyiliğini versinn defneee öyle değilll ALINTI İLE CEVAPLANIN YANINDA ÇOKLU ALINTI TUŞUNA BASIP EN SON KONUYA CEVAP VER DİYOSUNNN..
Valla sensiz gecelerrr zor oluyor be güzelimm.Gerçi son günlerde bende lap topu kocişe kaptırıyorum ama yokluğun belli yaneee.
Kız Allah iyiliğini versinn defneee öyle değilll ALINTI İLE CEVAPLANIN YANINDA ÇOKLU ALINTI TUŞUNA BASIP EN SON KONUYA CEVAP VER DİYOSUNNN..
ALLAH razı olsun hayatımmmm inşallah canım bakalımmm pozıtıf alamyı umut edıyoruzzz kısmet artıkkkk
Hiç sorma yaawww çok güldümm halende gülüyorum ama şu lafınaa"neden birbirinize bikinili fotolarınızı gönderiyorsunuzki??"İçimizi dışımızı anlatmaya çalışıyoruz birbirimizede ondan tuanaaaaaaaaa
Kızlar merhaba,
Öğleden beri dün akşamki yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum. Bir tedarikçimiz geldi, onunla ilgileniyor gibi yapıp kk okuyorum :78:
Tatilden yemek konusunda ipin ucunu fazla kaçırdığım için diyete başladım, sürekli su içiyorum, 3dk. da bir tuvaletteyim, burada yoksam nerde olduğum belli yani
Alıntı yapmışsın ama cevabını göremedimm cicimmm
ne münasabet gerçekleri söylemek ne zamandan beri ukalalık oluyor şekerimm. topiğiin (miz) bir numara işte sende söylenmesi gereken en doğru şeyi söylemişsin
Hiç sorma yaawww çok güldümm halende gülüyorum ama şu lafınaa"neden birbirinize bikinili fotolarınızı gönderiyorsunuzki??"İçimizi dışımızı anlatmaya çalışıyoruz birbirimizede ondan tuanaaaaaaaaa
Alıntı yapmışsın ama cevabını göremedimm cicimmm
becerdimm beee yaaaa dombilik defne hadi sayemde öğrenmiş oldun
tatile gidermisin sen bizi bırakıp işte sana ceza aldığın kiloları ver bakalımmm...
bende göremedimmm
he he heeeee....bencede...
ilk okunduğunda anlamsız gelebilir tabii..hayır korkuyorum hakkımızda başka şeyler düşünmeye başlayacaklar
ıyıyım hayatımmmm yarın transferım varrrr cok heycanlıyım ve cok tırsıyorummmmmmmmm:18::18::18:
Fotolara nerden bakıyorsunuz bende bakacam...... çatalarım şimdi
canım ben sonradan farkkettimo kısmı... ilk öğrendiğimde bana benim anlattığım gibi anlatmışlardı...
AY CANIMCIMM dua etcem bu aksam sanaa...ALLAHIM yüzünü güldürsün ve bizimde...
Ecrinn geliyimmi kıss yanınaaa elini tutayımm..Birgül hanıma da selamımı söylee benim durumumda olan hastaları fena ezikliyorr, bakma tenezzülünde bile bulunmuyorr fena içleniyorumm heeee..(benim durumum derken fsh çok yüksek amh çok düşükk gibi)
Fotolara nerden bakıyorsunuz bende bakacam...... çatalarım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?