tatile gidermisin sen bizi bırakıp işte sana ceza aldığın kiloları ver bakalımmm...
Dukan diyetine başladım, o kadar şarap, makarna ve tatlının bir yerden çıkması lazım. Bir de mojito aldım çok lazımmış gibi. Şimdi sırf yağsız protein yiyorum. 1 haftada 3 kg vermem lazımnasıl olacak bilmiyorum ama görücez bakalım...
oooohOOOooo gec bıle kaldın korkmakta şekerimm aklımdann nelerr geçti nelerrr
ohh olsun sizi kızlarr alın bır meraklı daha anlatın smdı bakalımm hehehe
Dukan diyetine başladım, o kadar şarap, makarna ve tatlının bir yerden çıkması lazım. Bir de mojito aldım çok lazımmış gibi. Şimdi sırf yağsız protein yiyorum. 1 haftada 3 kg vermem lazımnasıl olacak bilmiyorum ama görücez bakalım...
tatile gidermisin sen bizi bırakıp işte sana ceza aldığın kiloları ver bakalımmm...
ay canımm kolay gelsin sanaa..ben o diyetı okudumm hıc bana gore deıll..umarım başarırsın dicem ama dıkkat ett....
Fotolara nerden bakıyorsunuz bende bakacam...... çatalarım şimdi
oooohOOOooo gec bıle kaldın korkmakta şekerimm aklımdann nelerr geçti nelerrr
ayyy bende şimdi kitabını okuyorum bitmeden başlamayım dedim ama kitapta bitmesin diye elimden geleni yapıyorum :))) sen neler yiyosun ben korkuyorum aç kalamacam diyeeee kaç gün oldu herhangi bir yemek listesi yaptınmı ????????
Güldenim bu konuyu sana havale ediyorummmmm..Çık işin içinden şimdiiii..Face e ben pek foto koymuyorumdaa hımm mımm ondann can arkadaşıma daha normal ev hallerimin olduğu falan fotoları gönderrdimm.Oda bana göndermiştiii..Ankarada olduğundan bende İstanbulda evini bile merak ediyom benn..Napammm yaaaaaaaaaaaawww..Seviyorumm ulennnnnnnnnnnnnnnnnn
canım şimdi bende çok heyecanlandım.. hayırlısı bakalım...
ALLAH razı olsun canım ALLAHIM hepımızın yuzunu guldursun ınsç sabahtan berı dua edıyorum valla artık gerısı rabbıme kalmıssss ....
aaaaa hadı yaaa ben bılmıyorudum bunu canımmmm
ama son zamanlarda esımde pek sevmemeye basladı ınancı yok bu karının der heppp.... ama benım dondurulmus vardı orda o yuzden alıcam gercı ben sevıyorum kadını cok ıyı nıyetlı canım ama tabı bende sıkıntı yasamadıgına herhal ıyı davranıyor bakalım zaten buda olmazsa baska yer arıycam ama bayan olacak tabııı gene .....
yaaa esımde gelmek ıstese gırebılırmıııı
biz mail attık birbirimize millstone ile ordan gördükk...bi de face de gurubumuz varr...35izmir le irtibata geç seni guruba eklesinn canım..
heee demek geç kaldımmm...napalım aşkımızın bedeli neyse öderiz bizdeee
1 hafta 3 kilo vereceksinnnnn yaniiii...
sana kolay gelsin diyorum cicim...
zor iş valla tansiyon problemi yaşama sonra...
ayyy bende şimdi kitabını okuyorum bitmeden başlamayım dedim ama kitapta bitmesin diye elimden geleni yapıyorum :))) sen neler yiyosun ben korkuyorum aç kalamacam diyeeee kaç gün oldu herhangi bir yemek listesi yaptınmı ????????
esas benim kilo vermem lazım.. ama o dukan diyetinde ömür boyu uygulamak felan gerekiyormuş.. bende bağırsak problemide var.. sırf protein beni mahveder...sebze yemem lazım benim bol bol.. kayısısız ise hiç duramam...
acıklama için tesekkur ederim....hemm benı güldene havale etme bakalım basından atma ağlıcam ama heee sende anlat odaaa...olay ıkınız arasında oluyor bı keree...
vayyyy ask demek kocanıza solucem sızıııı ohhh ohhh
canım ya ne misafiri dinlenmek isteyebilirsin belki agrın falan olur biraz.yoksa seninde yatılı mı misafirler?hadi bakalım tatlım.. hayırlısı olsun... benimde yarın hsg çekilecek... heyecanlıyım... misafirlerde gelecek insallah ağrım olmaz...hep böyle oluyor.. n e zaman gizli saklı bir şey yapmaya kalksam birileri geliyor...
Slm kızlar
hani derler ya ateş düştüğü yeri yakar diye bizikide öyle işte kimse anlayamaz bizi insanların iyi niyetle bişey demeleri canımız acıtmaya yetr
kaldıki alay için diyenler bende eltimin karnımı okşayıp sürekli bebekmi göbekmi demesinden bıktım alay için yaptığını biliyorum eşim bi daha canını acıtırsa böyle yapıp bi tane suratına geçir ve yanıma gel dedi ama oda olmuyor o yapmaya devam ediyor akşam ordaydık bana artık elbise alma kilo alırsın içine sığmazsın dedi kilo almıyorumki dedim hamilesin ya artık alırsın dedi bende patladım bu sefer benim hamileliğim sana dertmi olduı dedim benden habersiz karnıma bebkmi koydun olursa saklamam zaten söylerim böyle yapma dedim seninde evlatların var allah acılarını göstermesin ama çok ahımı alıyorsun dedim ama anlayana daha yeni negatif sonucumu almışım zaten (17 şubat) kötüyüm üstüme kimse gelmesin benimde evladım olacak inş.......
Şarapppppppp,makarna ve tatlımııııı
ay canımm kolay gelsin sanaa..ben o diyetı okudumm hıc bana gore deıll..umarım başarırsın dicem ama dıkkat ett....
sagol canım, çok kolay geçiyor, hiç acıkmıyorum. Arada canım kek falan istiyor ama atlatıyorum o anları..
biz mail attık birbirimize millstone ile ordan gördükk...bi de face de gurubumuz varr...35izmir le irtibata geç seni guruba eklesinn canım..
heee demek geç kaldımmm...napalım aşkımızın bedeli neyse öderiz bizdeee
1 hafta 3 kilo vereceksinnnnn yaniiii...
sana kolay gelsin diyorum cicim...
zor iş valla tansiyon problemi yaşama sonra...
Ya zor tabi 3 kg vermek. 54 ten 51 e düşmek istiyorum ama bakıcaz işte... benim tansiyonum hep düşük zaten, o yüzden tuzu fazla azaltamıyorum..
Yok yaa çok basit oluyor, sabahları krep veya pancake türü bir ekmeği var yulaf kepeğinden yapılıyor onu yiyorum. Yağsız piliç veya hindi jambonla, sütlü kahve-cay sınırsız. Tabi süt yağsız olacak. Öğleyin tavuk ızgara, haşlanmış yumurta, peynir, ızgara et hepsi sınırsız. Biraz salatalık turşusu da yiyebiliyorsun. Bir de günde 1.5 litre su. Bu atak evresi, 2 gün sonra sebze de girecek işin içine. Ama etkisi hemen görülüyor, şişliğim direk indi yani.
hayırlısı olsun kuzum hayırlısıysa olsun napalım kısmetttt
Güldenim bu konuyu sana havale ediyorummmmm..Çık işin içinden şimdiiii..Face e ben pek foto koymuyorumdaa hımm mımm ondann can arkadaşıma daha normal ev hallerimin olduğu falan fotoları gönderrdimm.Oda bana göndermiştiii..Ankarada olduğundan bende İstanbulda evini bile merak ediyom benn..Napammm yaaaaaaaaaaaawww..Seviyorumm ulennnnnnnnnnnnnnnnnn
acıklama için tesekkur ederim....hemm benı güldene havale etme bakalım basından atma ağlıcam ama heee sende anlat odaaa...olay ıkınız arasında oluyor bı keree...
vayyyy ask demek kocanıza solucem sızıııı ohhh ohhh
Aşşkollll tuanaaa başımdan atmak da ne demekkk kıssssssss..Valla ben bazen yazı ile yanlış ifade edebiliyorummm kendimi benim basın sözcümm olarak kullanıyorum güldenimii..Çünkü kendisi çok mantıklı,zeki ve pozitif bir hatunnn yanee...
İkiside çoooktannn biliyorlarr..hattaa buna nasıl çözüm bulsak diye kara kara düşünüyorlarr.
yeterrrr ulennnn....askınızda sizin olsunn resimlerinizde.... hemm ben gidiorum artıkk...ecrinn canım ALLAHım yar ve yardımcın olsunn gönlüne göre versin insallah sorunsuz bir şekilde işlemin yapılsın ve bizlere haber verr...hepinizi öptüm egunal ve millstone hariççç onları ısırıyorummm iyi akşamlar..hoş sohbetlerr....
tamam tamam birşey demiyorum artıkkAşşkollll tuanaaa başımdan atmak da ne demekkk kıssssssss..Valla ben bazen yazı ile yanlış ifade edebiliyorummm kendimi benim basın sözcümm olarak kullanıyorum güldenimii..Çünkü kendisi çok mantıklı,zeki ve pozitif bir hatunnn yanee...
İkiside çoooktannn biliyorlarr..hattaa buna nasıl çözüm bulsak diye kara kara düşünüyorlarr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?