Tüp Bebek Günlüğümüz !

oooohOOOooo gec bıle kaldın korkmakta şekerimm aklımdann nelerr geçti nelerrr

ohh olsun sizi kızlarr alın bır meraklı daha anlatın smdı bakalımm hehehe

Güldenim bu konuyu sana havale ediyorummmmm..Çık işin içinden şimdiiii..Face e ben pek foto koymuyorumdaa hımm mımm ondann can arkadaşıma daha normal ev hallerimin olduğu falan fotoları gönderrdimm.Oda bana göndermiştiii..Ankarada olduğundan bende İstanbulda evini bile merak ediyom benn..Napammm yaaaaaaaaaaaawww..Seviyorumm ulennnnnnnnnnnnnnnnnn

Şarapppppppp,makarna ve tatlımııııı

Son düzenleme:

Fotolara nerden bakıyorsunuz bende bakacam...... çatalarım şimdi

biz mail attık birbirimize millstone ile ordan gördükk...bi de face de gurubumuz varr...35izmir le irtibata geç seni guruba eklesinn canım..

oooohOOOooo gec bıle kaldın korkmakta şekerimm aklımdann nelerr geçti nelerrr

heee demek geç kaldımmm...napalım aşkımızın bedeli neyse öderiz bizdeee

1 hafta 3 kilo vereceksinnnnn yaniiii...
sana kolay gelsin diyorum cicim...
zor iş valla tansiyon problemi yaşama sonra...

acıklama için tesekkur ederim ....hemm benı güldene havale etme bakalım basından atma ağlıcam ama heee sende anlat odaaa...olay ıkınız arasında oluyor bı keree...

Evet canım geçen bir arkadaş telefonda anlatmış durumu gelme sakın bana demişş..Hep böyle şeyler duyuyorummm..Aslında alanında 1 numaraların arasında ama çetrefilli işler ile uğraşmak istemiyorr kadın..

İnş girer canımmm..Transferin çok güzel geçsin ve bebişin sımsıkı tutunsun sana güzelimm..İnş başka doktora gerek kalmadan bebişinin haberini alırsınn..

vayyyy ask demek kocanıza solucem sızıııı ohhh ohhh

[/QUOTE=honeymooner;23343279]tatile gidermisin sen bizi bırakıp işte sana ceza aldığın kiloları ver bakalımmm...

Dukan diyetine başladım, o kadar şarap, makarna ve tatlının bir yerden çıkması lazım. Bir de mojito aldım çok lazımmış gibi. Şimdi sırf yağsız protein yiyorum. 1 haftada 3 kg vermem lazım nasıl olacak bilmiyorum ama görücez bakalım...[/QUOTE]

göturrrrrr goturrrrr tatıldeeeeeeeeeeee sonra zayıflıycam deee ve dukkan dıyetıyle kolay geslın canımmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
acıklama için tesekkur ederim ....hemm benı güldene havale etme bakalım basından atma ağlıcam ama heee sende anlat odaaa...olay ıkınız arasında oluyor bı keree...

Aşşkollll tuanaaa başımdan atmak da ne demekkk kıssssssss..Valla ben bazen yazı ile yanlış ifade edebiliyorummm kendimi benim basın sözcümm olarak kullanıyorum güldenimii..Çünkü kendisi çok mantıklı,zeki ve pozitif bir hatunnn yanee...

yeterrrr ulennnn.... askınızda sizin olsunn resimlerinizde.... hemm ben gidiorum artıkk...ecrinn canım ALLAHım yar ve yardımcın olsunn gönlüne göre versin insallah sorunsuz bir şekilde işlemin yapılsın ve bizlere haber verr...hepinizi öptüm egunal ve millstone hariççç onları ısırıyorummm iyi akşamlar..hoş sohbetlerr....

canım ya ne misafiri dinlenmek isteyebilirsin belki agrın falan olur biraz.yoksa seninde yatılı mı misafirler?

oo eltini eşinin dediği gibi yap bencesinir oluomm böle insanlara yaaa

Şarapppppppp,makarna ve tatlımııııı

hehehheheheh süperdi, bi dagıtmam lazımdı tedvi öncesi ...

vayyyy ask demek kocanıza solucem sızıııı ohhh ohhh

İkiside çoooktannn biliyorlarr..hattaa buna nasıl çözüm bulsak diye kara kara düşünüyorlarr.

bazen bişey dememekte bişeydirrrr

Son düzenleme:
ben bugün doktora gittim kimse bana sormuo naptın dieeben alıngan hatunummmmillstone sanada küstümmm senden hiç beklemezdimmm hele

tamam tamam birşey demiyorum artıkk (şaka yatım şekerimm gayet güzel ifade ediyorsun kendinii)

İkiside çoooktannn biliyorlarr..hattaa buna nasıl çözüm bulsak diye kara kara düşünüyorlarr.

vay be eşlerde biliyor demek sizin durum baya ciddi olmuşş..ALLAh bilir camda açıyosunuz birbirinizeeee.... canlarımm imreniyorum sizi ya inanın takılıorum sizeee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…